Sexisme er i orden… hvis den er dansk selvfølgelig!

Af Nanna Bonde 55

Er vi blevet resistente overfor problemer i den kristne kultur, fordi det er lidt nemmere at pege fingre af muslimerne?

Husker du Homohelbredelsen? En DR dokumentar om kristne-Christine, som gerne vil helbredes fra hendes lesbiske seksualitet. Sikkert ikke. Reaktionerne var nemlig forsvindende få.

Christines ønske om ikke at være homoseksuel bunder i, at hun helt personligt mener, at hendes seksualitet strider mod biblens budskaber. Hun søger hjælp hos en amerikansk kvinde, som påstår, at hun kan helbrede hende for hendes homoseksualitet – som var det en sygdom. På alle måde en forfærdelig dokumentar om en ung kvinde, som må undertrykke sin seksualitet for at være en del af det kristne fællesskab, hun er vokset op i.

Omtrent samtidigt kan Radio24syv berette, at en kristen forening i Silkeborg tilbyder lignende helbredelse fra homoseksualitet.

 

Måneder forinden sendte TV2 dokumentaren ”Moskeerne bag sløret”. Her var reaktionerne helt anderledes – mange og voldsomme. Mette Frederiksen (S) blæste til frihedskamp på forsiden af Berlingske, og Dansk Folkeparti ville, måske ikke så overraskende, helt lukke Grimhøj Moskeen.

 

Begge dokumentarer om negativ social kontrol. Begge dokumentarer om religiøs social kontrol. To skræmmende dokumentarer – men med to meget forskellige reaktioner. Tilbage sidder jeg med en fornemmelse af, at negativ social kontrol kun bliver set som et problem, når det foregår i muslimske minoritetsmiljøer. Er vi blevet resistente overfor problemer i den kristne kultur, fordi det er lidt nemmere at pege fingre af muslimerne?

 

I dagens Danmark kan du gennemføre hele din skoletid uden at få din religiøse overbevisning testet. Kristne friskoler, efterskoler og højskoler som ikke anerkender kvindelige præster, betvivler evolutionsteorien og ikke mindst fortæller, at homoseksualitet er unaturligt. Friskoler som støttes med statstilskud.

Er det en generalisering? Ja, ekstremt. Dog kun ligeså generaliserende som det er, når alle muslimer skæres over en kam, og når politikerne på Christiansborg lovgiver med udgangspunkt i laveste fællesnævner.

 

Negativ social kontrol er ekstremt skadeligt og kan ødelægge livet for personer, som aldrig får muligheden for at opleve andet. Det foregår i mange forskellige miljøer, skoler og religiøse fristeder, og der skal sættes ind over hele linjen. Uanset om de underviser i islam, kristendom eller hvilken som helst anden religion.

 

Samtidigt proklameres det, specielt fra højrefløjen, hvordan islam er kvindeundertrykkende og dermed ikke passer ind i den danske (kristne!) kultur. Da Alex Ahrendtsen fra Dansk Folkeparti fornyeligt, i et debatindlæg til Fyns Stiftstidende, kaldte islam for kvindeundertrykkende påstod han i samme omgang, at der i danske (venstreorienterede) kvinder ligger en urgammel undertrykt seksuel drift. På den måde tydeliggjorde han et paradoks. Det paradoks at han fortæller, hvor frygteligt sexistisk islam er samtidigt med, at han selv er voldsomt sexistisk. Måske den danske, kristne kultur slet ikke er så uskyldig endda?

Måske kræver ”muslim”-debatten lidt selvrefleksion. Kvindeundertrykkelse, sexisme og negativ social kontrol er ikke i orden uanset, hvor i samfundet det foregår. Hverken islam, kristendom eller anden religion kan bruges som undskyldning – faktisk er der intet der kan bruges som undskyldning.

Jeg savner, at forargelsen er ligeså stor, når det handler om kristne miljøer, som når det handler om muslimske. Vi skal reagere på al form for negativ social kontrol. Den i de muslimske minoritetsmiljøer, den i de kristne og alle andre steder i samfundet. Jeg vil ikke rangere, hvor og hvad der er værst, men negativ social kontrol, kvindeundertrykkelse og seksuel undertrykkelse kræver (også), at vi ser kritisk på den danske kultur!

55 kommentarer RSS

 1. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Et fint indlaeg..borgerlige som helhed, og ikke blot konservative religioese grupper, udoever altid foraeldet social kontrol.

  Det er den kvindehadende floej. og utroligt at der stadig findes kvinder der stemmer blot. I blaa medier betales bloggere og journalister pr. Kvindehad linie. Jo flere desto hoejere loen.

  Illegale indvandrer stroemmer nu ind i landet. Aldrig vaeret flere end under lavko. Regeringen vender hovedet til social dumping. Landet sejler i v bonde graadighed. 200.000 paa blot 2 aar ialt nu+!
  http://politiken.dk/debat/profiler/dan-joergensen/art5894392/Støjberg-kan-ikke-skjule-at-regeringen-svigter-kampen-mod-illegal-indvandring

 2. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Hykleriet hos Danske kristne kender ingen nedre graense.

  Religion er roden til alt ondt, og tilbageskridt. Landet er kun blevet saa godt paa grund af det lave antal troende tosser.

 3. Af Johann Walizscki

  -

  Prostituerede i det kristne Danmark er meget multikulti. De ydelser, som de sælger, har som regel en nationalitet – man kan købe en ‘fransk’, ’svensk’, ‘tysk’, ‘græsk’ og som det kedeligste produkt ‘dansk’.
  Gad vide om dem i mellemøstlige lande er lige så multikulti – eller sælger de kun ‘missionær’.

 4. Af Flemming Lau

  -

  Jamen det er da glimrende at sammenligne IS der kaster bagbundne homoseksuelle på hovedet ned fra højhuse, med kristne opfordringer til at omvende sig. 48% af krisecentrene er belagt med kvinder af ikke vestlige herkomst, på trods af de kun tæller 3.5% af det samlede antal kvinder i landet. Du skal nok nå langt.

 5. Af Gert Hansen

  -

  Nu har jeg levet i Danmark i 70 år, og har aldrig hørt, at der er et problem med ’sexuel undertrykkelse’, ‘negativ social kontrol’, homofobi, m.v. I såkaldt kristne eller sekulære miljøer.

  Jeg vil selvfølgelig ikke afvise, at noget sådant kan findes, hvis man leder tilstrækkelig længe, i obskure afkroge – såsom et ligegyldigt såkaldt kristent foretagene på Silkeborgkanten – af disse miljøer.

  Det er derfor glimrende, at Nana Bonde kan oplyse mig om at det åbenbart er et problem med alle de dér kristne, som jeg skal forarges over.

 6. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “Måske kræver ”muslim”-debatten lidt selvrefleksion. ”

  Du trænger tydeligvis til, at reflektere en del mere over dine holdninger, når du mener, at der ikke er meget, der skiller danske kristne fra fundamentalistiske muslimer.

  I bedste fald viser du bare, at du ikke ved særligt meget om religion og religiøs praksis.

  De fundamentalistiske muslimer mener, at sharia tillader voldtægt af mindreårige sexslaver og systematisk ægteskabsvoldtægt, samt stening af voldtægtsofre, der ikke kan opfylde islams umulige beviskrav til voldtægtsofre, der medfører at voldtægtsofrene ofte dømme til døden for hor.

  Homosekuelle begår per definition altid hor, når de har sex med én af samme køn; og de skal også stenes til døde, ifølge sharia.

  Som den danske imam, Abdul Wahid Pedersen sagde, da endnu et kvindeligt voldtægtoffer var blevet stenet til døde for hor i Nigeria; det er en del af pakken – dvs. en del af islam.

  Dét sammenligner du med fundamentalistiske, danske kristne, der har modvilligt har accepteret homovielser i folkekirken, selvom de stadig mener, at homsekualitet er en synd.

  Du er simpelthen blottet for proportionssans!

 7. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Jeg savner, at venstrefløjens og de kulturradikales forargelse er ligeså stor, når det handler om muslimske miljøer, som når det handler om kristne.

  Jeres svigt er ofte så groft, at man nærmest mangler ord!

  Ayaan Hirsi Ali blev f.eks. hetzet på det groveste af stort set alle venstreorienterede og liberale antiracister, og kaldt for islamofob og racist, da hun lancerede sin film Submission, der handler om den ekstremt grove, religiøst begrundede kvindeundertrykkelse, som hun og andre, muslimske piger bliver udsat for af fundamentalistiske muslimer.

  Nu er det indlysende, at de fleste, vestlige feminister, svigtede ikke bare Ayaan Hirsi Ali groft, da de beskyldte hende for Islamofobi, men at de svigtede alle muslimske piger og kvinder groft.

  Under I ikke muslimske kvinder den samme frihed, som I selv har opnået, når I hetzer modige, muslimske kvinderetsforkæmpere, som Ayaan Hirsi Ali, og i stedet støtter de fundam,entalistiske mænd, der undertrykker de muslimske piger og kvinder groft og systematisk?

  Eller er I bare nogle hyklere, der mangler selverkendelse, og udtaler Jer frejdigt om religiøse spørgsmål, selvom I tydeligvis ikke ved særligt meget om emnet, fordi I ikke selv er religiøse?

  Vælg selv…

 8. Af Thomas Jensen

  -

  Som andre her ovenfor er inde på, er det ganske naturligt at vi her til lands accepterer kvindeundertrykkelse i kristne miljøer – simpelthen fordi den samme undertrykkelse er meget stærkere i visse muslimske miljøer.

  Hvis vi skulle til at tale om at kvindeundertrykkelse er et onde, uanset hvor det måtte foregå, hvor skulle det så ende?

  Så ville terrorisme være ondt, uanset om den blev begået af en kristen eller en muslim. Så ville det være skidt at mishandle børn, uanset om man er kristen eller muslim. Så ville enhver handling skulle bedømmes på sine konsekvenser og ikke på, om den blev gjort af en kristen eller en muslim.

  Det kan jeg slet ikke rumme.

  Det er meget lettere at sige, at muslimer er dumme.

  Så har jeg jo også mit på det tørre.

 9. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt har jeg unægtelig meget svært ved at tage en såkaldt “frihedssocialist” særlig seriøs om emnet sexisme, når vedkommende tilsyneladende ikke aner, hvad frihed og socialisme hver især står for! Hvordan kan man koble to modsatrettede begreber sammen til ét sammenhængende ord?

 10. Af Rikke Nielsen

  -

  Nanna Bonde – dér fik du de gamle sure etniske mænd op af sofaen 😉
  Godt brølt!

 11. Af Jan Petersen

  -

  “gamle sure etniske mænd” – har man lært andre floskler . . . udenad . . . man formentlig end ikke forstår betydningen af ? . . . 🙁

 12. Af Lotte H

  -

  Ja, lad os da kræve selvrefleksion af de kristne. Det er så dejligt ukompliceret. Man kan udleve både sin frihed og sin socialisme og generalisere med åben pande uden at gå på kompromis med PK eller risikere at nogen begynder at tale om hudfarve, diskrimination og had. Og man kan også lige fremhæve “højrefløjens” islamofobi for at vise sit menneskesyn i “muslim”-debatten (som er et andet ord for islamdebatten, opfundet af dem der gerne vil gøre muslim=islam / menneske=religion), Fantastisk modigt og indsigtsfuldt. Og fantastisk vigtigt. De kristnes undertrykkelse af såvel kvinder som kritik udgør nemlig et enormt stort problem.

 13. Af o h

  -

  Hvad ikke mange véd er at radikale politikere også har været inde og pille i lægernes diagnoser. Det har en amtmand (eller sundhedsminister?) fra Århus fortalt om i en bog. De radikale er jo så kloge at de kan undvære hovedet, så selvfølgelig er de også klogere end lægerne og videnskaben.

 14. Af den hvide pimpernel

  -

  Hvor meget er der egentlig tilbage af vores kristne kultur og civilisation? Ihvertfald er det uhyrligt hvad patienter og pårørende kan blive udsat for i nutidens sundhedsvæsen, både pga. af nedskæringer og såkaldte reformer, og pga. sære regler, dogmer og ideologier mv. Overdødeligheden stiger og stiger både blandt fysisk og psykisk syge. Det er der mange grunde til. Bl.a. det elendige samarbejde med de pårørende. Det kan jeg give et eksempel på. En patient er indlagt på et hospital med en sygdom der gør patienten meget stresset, bekymret, bange, urolig, forpint og selvmordstruet. Patienten må gerne omgås og være omgivet af et mylder af fremmede, såsom sosu-assistenter, sygeplejersker, håndværkere, transport-arbejdere, køkkenmedhjælpere og læger samt andre patienter der kan være endnu mere forpinte og urolige. Og patienten må gerne se voldsomme film i fjernsynet om krig, vold, mord, vulkanudbrud, katastrofer og dødsplaneter/asteroider. Det er helt OK synes hospitalet. Men selvom patienten igen og igen og igen beder om at få to besøg om dagen af sin bror/far/mor/venner, så nægtes det. Hospitalet synes at patienten skal være isoleret fra sine kære 23 af døgnets 24 timer. Hospitalet vil ikke nøjes med at have monopol, dominans og al magt i 22 af døgnets 24 timer. Patienten klager over at føle sig behandlet som en straffefange i isolation. Men patienten er ikke skyldig i nogetsomhelst og er 100% ikke-kriminel. Besøg forbydes med begrundelsen at patienten skal have ro. Der er da en HIMMELRÅBENDE MANGEL PÅ LOGIK i at patienten skal være omgivet af et mylder af fremmede…. plus voldsfilm…. døgnet rundt, det giver da ingen ro, men utryghed, plus angst og depression på af den langvarige indespærring. Hvor patienten oveni holdes isoleret fra dem vedkommende holder af, og igen og igen beder om at få besøg! Noget der kunne berolige samt mindske og lindre patientens lidelser. (som iøvrigt skyldes en stor lægefejl)

  Hospitalet optræder som en diktaturstat overfor de syge og de pårørende, og de syge underkastes en slags varetægtsarrest, selvom de kun er skyldige i at være syge.
  Hvad i hede hule hel…. er meningen? Og de pårørende tyranniseres. Selvom et samarbejde med dem kunne være til stor gavn for den syge. Ja, der findes mange eksempler på at pårørendes indsats har været forskellen på liv og død. Patienten her er kommet til skade flere gange. (foregår der noget der skal skjules?)

  Det ser ud som om de syges patient- og menneskerettigheder slet ikke respekteres. Man kan som nærmeste pårørende dårligt nok få lov til at ringe til den syge. Og patienten får kun en meget kort telefontid, som benyttes til at bønfalde om besøg. Og den syge bliver helt fortvivlet og desperat når man er nødt til at sige at det vil hospitalslægen ikke tillade. Hvorfra kan man få hjælp? Der findes foreninger for pårørende, men hidtil er det ikke lykkedes at få rådgivning.

 15. Af den hvide pimpernel

  -

  Ind læg kom ikke på

 16. Af Niels Larsen

  -

  “Reaktionerne var nemlig forsvindende få.”

  Måske fordi danskerne flest ikke giver en hujende fis for religion og helst er fri for at blive belemret med ævlet.

  Uanset hvilken religion, der er tale om.

 17. Af den hvide pimpernel

  -

  Går ud fra at frihedssocialister er modstandere af tyranni og urimelig/skadelig behandling af uskyldige mennesker. Et indlæg om ufornuft, regelrytteri og den umenneskelige tvang og ufrihed som patienter og pårørende kan blive underkastet på psykiske hospitaler, venter på at blive synligt.

 18. Af Karl Nielsen

  -

  Kristne danskere der er imod kvindelige præster: 1%
  Muslimer der er imod kvindelige imamer: 99,9%

 19. Af Niels Larsen

  -

  Jeg er helt enig med Jakob Schmidt-Rasmussen

  Enten er Nanna Bonde ude i et ærinde med decideret fake news eller også er hun totalt blottet for proportionssans!

  Hvis det er det sidste, der er tilfældet, kan der rettes op på det ved at hun sætter sig ind i, hvilken giftig ideologi den afskyelige muslimske ‘religion’ er.

 20. Af Helge Olsen

  -

  Kristne har ret, hedninge har uret – som det blev fremført i Rolandskvadet for tusind år siden.
  Nogle er aldrig blevet klogere!

 21. Af Karl Nielsen

  -

  -Hvad synes du om en moske, hvor kvindelige imamer leder bønnen for kvinder og mænd?

  “Jeg ville nok ikke komme i sådan en moske. Ideen med mandlige imamer handler om princippet om fuld koncentration under bønnen. Og man kunne måske blive distraheret, hvis bønnen pludselig blev ledt af en kvinde.”

  Mohammed El-Sheikh, 19-årig medicinstuderende på Københavns Universitet

  “Som mand ville jeg ikke deltage i en bøn ledet af en kvindelig imam, for jeg har lært, at mænd og kvinder er adskilt under bønnen, så de ikke bliver distraheret af hinanden. Ens fulde koncentration kan blive forstyrret af en kvindelig bønneleder. Det er jo videnskabeligt bevist, at kvinder og mænd tiltrækkes af hinanden.”

  Ali Ejupi, 20 år og medicinstuderende på Københavns Universitet

 22. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Indlægget er et desperat udtryk for letgennemskueligt selvbedrag…

  For det er jo et banalt faktum, at det er Jer, der er komplet ligeglade med sexisme, hvis blot sexisterne er muslimske mænd, og deres sexisme “kun” går ud over muslimske piger og kvinder.

  Man skal simpelthen være idiot – eller muslimsk mand – for, at stemme på hyklere, som Jer.

 23. Af Jakob Rasmussen

  -

  Det er et banalt faktum, at det er Jer, der er komplet ligeglade med sexisme, hvis blot sexisterne er muslimske mænd, og deres sexisme “kun” går ud over muslimske piger og kvinder.

  Man skal simpelthen være idiot – eller muslimsk mand – for, at stemme på hyklere, som Jer.

 24. Af Jakob Rasmussen

  -

  Vestlige feminister og socialister beskyldte f.eks. Ayaan Hirsi Ali for at være islamofob, fordi hun lavede filmen Submission, der handlede om den ekstremt grove og sytematiske, religiøst begrundede undertrykkelse, som muslimske piger og kvinder bliver udsat for.

  Når fjolser, som Rikke, håner hvide mænd, der kritiserer hykleriet og svigtet overfor muslimske kvinder, så håner hun i virkeligheden de muslimske piger og kvinder, der bliver undertrykt groft og systematisk af religiøse grunde.

  Hykleriet er så letgennemskueligt, at det næsten er morsomt – hvis man altså ikke er muslimsk pige, eller kvinde, der bliver undertrykt groft af religiøse grunde…

 25. Af Jakob Rasmussen

  -

  Det er ikke “kun” i forhold til islamisternes ekstreme sexisame, at venstreradikale hykler groft.

  For, hvornår vil fanatiske venstreradikale mon forsvare ultrareaktionære fascister, der er imod demokrati, og som hader jøder så meget, at de mener, at jøder skal slås ihjel, “hvorend I finder dem”?

  Det vil de, når de antisemitiske fascister er organiseret i partiet Hizb Ut-Tahrir, som af gode grunde er forbudt i mange lande, herunder Sverige og Tyskland, der har dårlige erfaringer med antisemitiske fascister, der vil slå alle jøder ihjel…

  Venstreradikale idioter overfalder konsekvent fredelige demonstranter, der demonstrerer fredeligt mod det racistiske og antidemokratiske parti, og derefter bliver de overfaldet, af såkaldte antiracister, der altså dermed forsvarer et antisemitisk parti mod fredelige protester, selvom partiet har haft en talsmand, der blev dømt efter racismeparagraffen, for at opfordre til mord på jøder, med et citat fra koranen!

 26. Af den hvide pimpernel

  -

  Indlægget om den skandaløse behandling af danske patienter, både fysisk og psykisk syge, er nu kommet på, og mange tak. En behandling der påfører de syge store unødvendige SMERTER OG LIDELSER, og som gør de pårørende frustrerede og fortvivlede. Læs selv ovenfor kl. 1.38.

 27. Af Jakob Rasmussen

  -

  Hvad skal man kalde fanatiske antiracister, der bruger det meste af deres tid og energi på, at forsvare ultrareaktionære antisemitter, der vil slå alle jøder ihjel af religiøse grunde, “hvorend I finder dem”?

  De er i allerbedste fald naive hyklere, der i deres arrogante uvidenhed forsvarer morderiske antisemitter, der vil udrydde de sidste jøder, som Hitler ikke fik ram på.

  Hvad skal man kalde ligestillingsforkæmpere, der har det åbenlyst absurde synspunkt, at kristne mænd undertrykker kvinder grovere, end islamisterne gør?

  De er i bedste fald arrogante typer, der ikke ved, hvad sharia går ud på, og som dermed ikke er i stand til at forstå, hvad islamisme går ud på.

  De forstår simpelthen ikke, at islamister ikke er en slags socialister, selvom de er revolutionære og danner broderskaber; men tværtimod er ultrareaktionære facister, der vil tage enhver frihed fra kvinder og religøse mindretal, samt indføre et religiøst diktatur.

  Og der er desværre intet, der tyder på at I bliver klogere, for I tror jo, at I ved bedre, selvom I tydeligvis ikke aner, hvad I taler om…

  Hvordan gik det de iranske socialister og ligestillingsforkæmpere, der støttede den islamistiske revolution i Iran?

  Ved I heller intet, om deres skæbne?

 28. Af Kim Sørensen

  -

  Jeg fatter ikke hvordan skribenten er kommet frem til, at vi ikke ser kritisk på den danske kultur eller kristendommen?

  Aborten har været fri i mere end 40 år. Homoseksuelle kan blive viet i Folkekirken. Ligesom de løbende har fået udvidet deres rettigheder ift. adoption og kunstig befrugtning. Med undtagelse af en nylig Koran-afbrænding, har der ikke været rejst tiltale efter blasfemiparagraffen siden Trille i ’71. Vi er blevet “begavet” med konceptet “Girls Squad” og Politikens debatsektion flyder dagligt over med millennials, der slår på tromme for alt fra “friblødning” til hvor befriende det er, at swipe til venstre på Tinder.

  Den danske kultur og kristendommen står til kritisk diskussion hver evig eneste dag. At påstå andet er ikke alene historieløst. Det er direkte tåbeligt.

 29. Af B. Mortensen

  -

  Stigmatisering har kronede dage!

 30. Af Lisbeth Sørensen

  -

  2 gamle indlaeg i filteret? Flere dage gammelt?

  Svineri hvorledes denne fascistiske avis nu kun giver ordet til fascister saa godt som.Man er staerkt bekymret for Danmarks fremtid?

  Svineri af b og folkets penge.

 31. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er stigmatisering en herlig elastik, der stort set kan anvendes på alle individer – alt efter situationen individet . . . lige pt . . . befinder sig i. Man kan så at sige springe ind og ud af forskellig stigmatisering. Meget praktisk, og ret underholdende 🙂

  “stigmatisering, inden for samfundsvidenskaberne et begreb, der anvendes i forbindelse med beskrivelse af social afvigelse. Stigmatisering udspringer af social interaktion mennesker imellem og indebærer, at de, der opleves som afvigende, anses for moralsk mindreværdige”

 32. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Rasmussen.

  Du kommer ikke uden om at joeder er et dyrt bekendtskab for dk.

  De skal betale deres egen sikkerhedsomkostninger for landet via ekstra skatter.

  Derudover skal joediske journalister som b’s allan fjernes fra israel journalistikken. Kun etniske ikke religioese kan varetage denne opgave serioest. Ca en overrepraesentation paa 20.000% af dem i dk medier. Denne bliver nu repraesentativ. Ca 3 joede journalister i dk hoejst.

  Kvoter indfoeres paa journalisthoejskolen af dem.

  Hasbara trolle som allan hansen, scientologisten rasmussen, lemche frimurer fjernes fra medierne.

 33. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Rasmussen.

  Du kommer ikke uden om at joeder er et dyrt bekendtskab for dk….

  De skal betale deres egen sikkerhedsomkostninger for landet via ekstra skatter.

  Derudover skal joediske journalister som b’s allan fjernes fra israel journalistikken. Kun etniske ikke religioese kan varetage denne opgave serioest. Ca en overrepraesentation paa 20.000% af dem i dk medier. Denne bliver nu repraesentativ. Ca 3 joede journalister i dk hoejst.

  Kvoter indfoeres paa journalisthoejskolen af dem.

  Hasbara trolle som allan hansen, scientologisten rasmussen, lemche frimurer fjernes fra medierne.

 34. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Rasmussen.

  Du kommer ikke uden om at joed.er er et dyrt bekendtskab for dk….

  De skal betale deres egen sikkerhedsomkostninger for landet via ekstra skatter.

  Derudover skal joed.iske journalister som b’s allan fjernes fra isr.ael journalistikken. Kun etniske ikke religioese kan varetage denne opgave serioest. Ca en overrepraesentation paa 20.000% af dem i dk medier. Denne bliver nu repraesentativ. Ca 3 joe.de journalister i dk hoejst.

  Kvoter indfoeres paa journalisthoejskolen af dem.

  Hasb.ara tr.olle som allan han.sen, scientol.ogisten rasmussen, lemche fri.murer fjernes fra medierne.

 35. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Rasmussen.

  Du kommer ikke uden om at joed.er er et dyrt bekendtskab for dk….

  De skal betale deres egen sikkerhedsomkostninger for landet via ekstra skatter…

  Derudover skal joed.iske journalister som b’s allan fjernes fra isr.ael journalistikken. Kun etniske ikke religioese kan varetage denne opgave serioest. Ca en overrepraesentation paa 20.000% af dem i dk medier. Denne bliver nu repraesentativ. Ca 3 joe.de journalister i dk hoejst.

  Kvoter indfoeres paa journalisthoejskolen af dem.

  Hasb.ara tr.olle som allan han.sen, scientol.ogisten rasmussen, lemche fri.murer fjernes fra medierne.

 36. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Rasmu.ssen.

  Du kommer ikke uden om at joed.er er et dyrt bekendtskab for dk….

  De skal betale deres egen sikkerhedsomkostninger for landet via ekstra skatter…

  Derudover skal joed.iske journalister som b’s allan fjernes fra isr.ael journalistikken. Kun etniske ikke religioese kan varetage denne opgave serioest. Ca en overrepraesentation paa 20.000% af dem i dk medier. Denne bliver nu repraesentativ. Ca 3 joe.de journalister i dk hoejst.

  Kvoter indfoeres paa journalisthoejskolen af dem.

  Hasb.a.ra tr.olle som allan han.sen, scientol.ogisten rasmussen, lem.che fri.m.urer fjernes fra medierne.

 37. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Indlaeg i filteret til rasmussen? M.fl.

 38. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Rasmussen du aevler som du har forstand. Med kvindehad mv. Tossen er scientologist.

 39. Af Lisbeth Sørensen

  -

  3 new comments in your filter, and two old once?

  Would be the first two commentaries in the filter?

  Lets see if the filter speaks english?

 40. Af Lisbeth Sørensen

  -

  3 new comments in your filter, and two old once?

  Would be the first two commentaries in the filter?

  Lets see if the filter speaks english??

 41. Af lisbeth sørensen

  -

  “Begge dokumentarer om negativ social kontrol. Begge dokumenterer om religiøs social kontrol. To skræmmende dokumentarer – men med to meget forskellige reaktioner”

  Rasmussen ovenover er ekspert i skræmmende religiøse sekter der udøver social kontrol og tankekontrol..han er medlem af sekten Scientology..Og som vi kan læse fra hans mange forvrøvlet indlæg ovenover hader han kvinder så systematisk og muslimer, via hans hjernevaskning fra denne sekt..

  Den forfølger sine medlemmer når de forlader den, stopper dem med at have kontakt til fx. deres forældre der stadig er medlem mv. Det er tanke, være og social kontrol ekstremt..Rasmussen du er en ekspert på dette område..

  Kan du ikke fortælle os mere om hvorledes det decideret foregår i Scientology?

 42. Af Hubbard sørensen

  -

  “Begge dokumentarer om negativ social kontrol. Begge dokumenterer om religiøs social kontrol. To skræmmende dokumentarer – men med to meget forskellige reaktioner”

  Rasmu ssen ovenover er ekspert i skræmmende religiøse sekter der udøver social kontrol og tankekontrol..han er medlem af sekten Scien.tology..Og som vi kan læse fra hans mange forvrøvlet indlæg ovenover hade.r han kvinder så systematisk og muslimer, via hans hjernevask.ning fra denne sek.t..

  Den forfølger sine medlemmer når de forlader den, stopper dem med at have kontakt til fx. deres forældre der stadig er medlem mv. Det er tanke, være og social kontrol ekstremt..Rasm.ussen du er en ekspert på dette område..

  Kan du ikke fortælle os mere om hvorledes det decideret foregår i Scientology?

 43. Af lisbeth sørensen

  -

  ” Det paradoks at han fortæller, hvor frygteligt sexistisk islam er samtidigt med, at han selv er voldsomt sexistisk. Måske den danske, kristne kultur slet ikke er så uskyldig endda?”

  Scientologisten schmidt ovenover er et perfekt eksempel på en religiøs indoktrineret med kvindehad..Religiøse sekter, islam, kristendom, scientology mv., har alle det til fælles at de hader alle andre stammer..Eneste de kan enes om at de hader ikke troende i fælleskab..

  DK er verdens anden mest ateistiske land, med 90% ikke troende, hvis vi fratager muslimerne måske..Måske burde vi stemme om religion skal være lovligt i DK?

  Det skal ihvertfald ikke være lovligt før det fyldte 18 år. Og religiøse skoler af alle slags skal så absolut forbydes i sin helhed. Der skal deruodver tilbydes psykologi hjælp i skolerne til de stakkels indoktrineret børn, der allerede lever under ussle vilkår i religiøse hjem, med misbrug mv.

 44. Af Thomas Barnes

  -

  “”fra hendes lesbiske seksualitet”
  fra sin lesbiske seksualitet

  Meget svært, det danske sprog.

 45. Af den hvide pimpernel

  -

  En artikel “Menneskehandel i psykiatrien” i Berlin gske og en artikel i Børsen lørdag, oplyser nu noget om hvor uhyggelige og forfærdelige forholdene kan være for patienter og pårørende på de offentlige hospitaler. SE OGSÅ KL. 1.38 OVENFOR!!!!!

 46. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Det plejer ellers at være jøderne, som Søren Sørensen forfølger.

  Men det er desværre ret typisk for ham, at han forsøger at afspore debatten, med hadefulde angreb på religiøse minoriteter, når han er løbet tør for argumenter.

 47. Af Lisbeth Sørensen

  -

  4 indlaeg i fllteret?

 48. Af Lisbeth Sørensen

  -

  100 boesser er lige anholdt og flere myrdet af den chechenske regering. Samme ses i det borgerlige modelland Rusland hvor homoseksualitet nu er ulovligt. Ingen har naturligvis lesbiske da de er borgerligt macho ledet.

  Stadig 4 indlaeg i filteret?

  De foerste 2 vil vaere de foerste 2 kommentarer i indlaegget?

 49. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Rasmussen.

  Din tossereligion er endnu vaere end joede, kristen og islam dommene.
  I er helt derude hvor kragerne vender i scientology. I skal saa absolut forbydes.

 50. Af lisbeth soerensen

  -

  Vi ser at rasmussen ikke har i sinde at oplyse os om totalitaere social kontrol i scientology?

  En skam nu hvor vi har en ekspert her paa omraadet?!

  Korrekt. Undertegnede bryder sig ikke om relivion. Men er alrsaa emnet her?

  Relater venligst til emnet og ikke personangreb. Tak.

 51. Af lisbeth soerensen

  -

  Indlaeg i fil.teret?

 52. Af lisbeth soerensen

  -

  Vi ser at rasmus.sen ikke har i sinde at oplyse os om totalitaere social kontrol i scien.tology?

  En skam nu hvor vi har en ekspert her paa omraadet?!

  Korrekt. Undertegnede bryder sig ikke om religion. Men er altsaa emnet her?

  Relater venligst til emnet og ikke personangreb. Tak.

 53. Af Lisbeth sørensen

  -

  Rasmussen…Din religion -Scientology-ledes også altid af mænd, og er lige så meget imod kvinder som islam og kristendommen mv.?

  Uhyrligt hvorledes B har nedlagt alt ytringsfrihed mod oprigtig kritik nu…Ingen kommentarer kommer igennem nogen steder nu..Har indlæg hos alle debattører og ingen er kommet igennem..Svineri af B og folkets penge..

  Påpeger hvorledes at mediestøtten skal helt og aldeles ændres..90% af medierne er borgerlige i Danmark..Der skal lukkes og slukkes for statsstøtten til 80% af disses, og pengene overføres til DR og DR avisen, og oprigtig samfundskritik, og seriøs journalistik af værdi, og ikke dette borgerlige hysteri for industrien og de elitære som Borgerlige og de andre blaa medier som Politikken , JP, WA, BT m.fl står bag.

  Uden tvivl er grunden at B har nedlagt min ytringsfrihed, at jeg støtter op om S-DF regering der snarest kommer. Og som de ved kommer, mm. de nedlægger alle ytringer og støtte for den muligvis…Den bliver støttet af resten af rød blok, og R ryger endelig over i blå blok hvor den høre hjemme. I denne uge har de da også ytret deres store støtte til næstformanden i V som ny statsminister ..
  Det bliver spændende at følge, og endelig rød politik-hvis altså DF´s retorik i 3o år er sandt og det ikke blot er de andre borgerlige partier der har stået imod den som de påstår.

 54. Af Lisbeth sørensen

  -

  “AF JAKOB RASMUSSEN – 1. APRIL 2017 14:01
  Hvad skal man kalde fanatiske antiracister, der bruger det meste af deres tid og energi på, at forsvare ultrareaktionære antisemitter, der vil slå alle jøder ihjel af religiøse grunde, “hvorend I finder dem”?”

  Ha ha…Ingen af os etniske normale ateister i DK- DK er verdens anden mest ateistiske land med ca. 90% ateister- støtter op om slagtning af jøder eller andet således ævl.. Anti-semitter er i dag også kun brugt af jødiske zionister i dag. De eneste reelle anti-semitter der eksisterer i dag er jøder, som via deres angreb på civile palæstinensiske semitter, intet har lært af deres egen fortid. Jo, de har vel lært det at bruge deres fortidige bødlers måde? Og det betyder i dag blot at anti-semitter er jødiske zionister i dag. Ihvertfald alle dem der er jødisk og støtter op om den israelske stats ageren mod palæstinenserne ..

  Rasmussen har glemt at den seneste Gaza krig betød 14.ooo civile døde og lemlæstet i Gaza, mens kun 77 IDF terrorister døde, og 4 jødiske civile fra de 22oo hamas sendte raketter? Mens de kun fik ram på ca. loo Hamas terrorister?

  PS endnu et indlæg i dit filter Casper som altid?

  Jøderne er en økonomisk belastning for samfundet..Det er en kendsgerning nu..Det samme er muslimerne…Sidste gruppe har altid været det naturligvis. A pedersen

  Og den massive overrepræsentation af jøder i medierne som journalister på især Israel stoffet, er et kæmpemæssigt demokratisk problem for sagligt information om Israel..Og især i de højeste journalistiske lag, som chefredaktører, redaktører mv. er de massivt overrepræsenteret, som i ejerskab af medierne overalt i Vesten..Det ville være godt med ateistiske Danske saglige journalister kun som Israel rapportere, i tv, som i aviserne. Vil gøre det hele langt mere sagligt og korrekt..Både jøder og muslimer skal frasorteres ageren her på stats betaling i Danmark i medierne..

  Nørager. gammelt indlæg i filteret til dig også?

  Du har ret…Kommentaren om den kæmpe overrepræsenteret jødisk ejerskab af medierne, både bagved og foran, drejer sig kun om vesten…Og der holder den vand. Men var du virkelig så dum at du ikke forstod det første gang?

 55. Af lis.beth s,ierensen

  -

  “AF JAKOB RASMUSSEN – 1. APRIL 2017 14:01
  Hvad skal man kalde fanatiske antiracister, der bruger det meste af deres tid og energi på, at forsvare ultrareaktionære antisemitter, der vil slå alle jøder ihjel af religiøse grunde, “hvorend I finder dem”?”

  Ha ha…Ingen af os etniske normale ateister i DK- DK er verdens anden mest ateistiske land med ca. 90% ateister- støtter op om slagtning af jøder eller andet således ævl.. Anti-semitter er i dag også kun brugt af jødiske zionister i dag. De eneste reelle anti-semitter der eksisterer i dag er jøder, som via deres angreb på civile palæstinensiske semitter, intet har lært af deres egen fortid. Jo, de har vel lært det at bruge deres fortidige bødlers måde? Og det betyder i dag blot at anti-semitter er jødiske zionister i dag. Ihvertfald alle dem der er jødisk og støtter op om den israelske stats ageren mod palæstinenserne ..

  Rasmussen har glemt at den seneste Gaza krig betød 14.ooo civile døde og lemlæstet i Gaza, mens kun 77 IDF terrorister døde, og 4 jødiske civile fra de 22oo hamas sendte raketter? Mens de kun fik ram på ca. loo Hamas terrorister?

  PS endnu et indlæg i dit filter Casper som altid?

  Jøderne er en økonomisk belastning for samfundet..Det er en kendsgerning nu..Det samme er muslimerne…Sidste gruppe har altid været det naturligvis. A pedersen

  Og den massive overrepræsentation af jøder i medierne som journalister på især Israel stoffet, er et kæmpemæssigt demokratisk problem for sagligt information om Israel..Og især i de højeste journalistiske lag, som chefredaktører, redaktører mv. er de massivt overrepræsenteret, som i ejerskab af medierne overalt i Vesten..Det ville være godt med ateistiske Danske saglige journalister kun som Israel rapportere, i tv, som i aviserne. Vil gøre det hele langt mere sagligt og korrekt..Både jøder og muslimer skal frasorteres ageren her på stats betaling i Danmark i medierne..

  Nørager. gammelt indlæg i filteret til dig også?

  Du har ret…Kommentaren om den kæmpe overrepræsenteret jødisk ejerskab af medierne, både bagved og foran, drejer sig kun om vesten…Og der holder den vand. Men var du virkelig så dum at du ikke forstod det første gang?

Kommentarer er lukket.