Er København ved at udvikle sig til en soveby eller til Sunny Beach?

Af Leif Donbæk 29

Er København ved at udvikle sig til en soveby eller til Sunny Beach?

Er København ved at udvikle sig til en soveby eller til Sunny Beach?

Siden jeg i 2009 blev udpeget til Bevillingsnævnet, har området været kontroversielt og afgørelserne mange – og jeg står gerne på mål for det meste, for jeg har i al beskedenhed været med til at gennemtrumfe meget af det. Men nu hvor min periode lakker mod enden, så tænker jeg et post scriptum er passende.

For selv om nogle afgørelser har været rigtige, nogle forkerte, så har de alle været med til at skabe det københavnske restaurations- og nattelivliv, vi har i dag.

De seneste par år har det væltet frem med artikler om hidsige naboer, der vil stævne Kommunenoprørte diskoteksejere med samme plan, dog med omvendt fortegn forstås, og som altid en mængde meningsdannere uden stor indsigt i forholdene, men med skarpe holdninger.

Men nu håber jeg indledningsvist, at I vil tilgive mig, at jeg først gennemgår en smule baggrund og lidt fakta om Bevillingsnævnet og restaurationsloven, fordi det mangler i debatten – hvor meget der bliver sagt om området tangerer tendentiøst ævl.

Da jeg startede som nævnsmedlem i 2009, tog møderne som regel maksimalt 30 minutter. På den tid blev der gennemgået imellem 100 og 150 sager, der var aldrig afstemning, og søgte man en nat-/døgnbevilling (05), så fik man den som regel til alle ugens dage og i op til 8 år. I øvrigt er Bevillingsnævnet ulønnet, hvorfor det den gang var nærmest umuligt at skaffe medlemmer til det i partierne.

Siden blev der strammet gevaldigt op, og i dag varer møderne aldrig under 1½ time, ligesom at der er afstemninger mindst 5-10 gange per møde. Der er benhård kontrol med, at der kun sjældent gives natbevilling på hverdage, og så vidt jeg er orienteret, er der kamp i alle partier om sæde i Nævnet. Området er med andre ord blevet genpolitiseret og gudskelov og tak for det. Restaurations- og nattelivet er formodentligt den mest indflydelsesrige form for erhverv i byer – man kan ikke drive en natklub uafhængigt af sine naboer, det lader sig simpelthen ikke gøre. Har man en natklub eller en bar i et område, er man på godt og ondt en leder i definitionen af områdets karakter.

Og ansvar forpligter, så derfor skal restaurationslivet naturligvis eksistere sammen med beboerne, ligesom området naturligvis skal reguleres demokratisk. En natklub eller en bar lever ikke i et vakuum, nej de lever i byen og bruger af byens rum, hvorfor byen naturligvis skal have indflydelse på dem og deres drift.

I dag er grænserne hårdere trukket op. Hvor der tidligere sad en jurist til møderne, sidder der nu tre, og en af dem er chef, ligesom at vi i dag både har haft vores praksis testet i Københavns Byret og Østre Landsret (og vundet begge steder). Natteliv og bevillinger er blevet udpræget konfliktstof, og frem imod kommunalvalget i slutningen af året vil det formodentligt blive værre endnu. Vi har allerede set de første paradeforslag, og der vil komme flere… 

Men det er stadigvæk svært. Udgangspunktet er, at hvis der ikke er indsigelser fra politiet eller Teknik- og Miljøforvaltningen, ja så skal man have bevillingen, med mindre der er ”ædrulighedsmæssige hensyn”.

Ligeså er tiden svær. Bevillinger kan gives i op til otte år, og med mindre der er massive klager, så er det meget meget svært at trække en given bevilling tilbage. Således var vi fra 2009 og fremad bundet af tidligere tiders manglende rettidige omhu.

Men vi skal også passe på. Den dygtige restauratør, der bruger formuer på istandsætte og drifte sit sted, har naturligvis også et retskrav på at kunne forsætte med det. Det er ikke sort og hvidt, for eksempel er Indre By både hjemsted for de værste og de bedste restauratører i København, og sondringen mellem dem er svær.

Ja, hele balancen er svær. Vi skal hverken tillade, at København omdannes til Sunny Beach, men det skal heller ikke være Østerbro uden nogen steder at tage hen. Vi skal  fastholde, at København er et sted, der tiltrækker dygtige restauratører, og at København forbliver et sted, som resten af Vesten kigger til for at se, hvordan byliv kan udvikle sig på alle fronter.

Men er det i virkeligheden så slemt? Eller skal naboerne i Indre By mv. bare spænde hjelmen og smutte på landet, hvis de ikke kan klare stenbroens lyde?

Da jeg startede i Bevillingsnævnet, havde jeg arrangeret og deltaget i fester i mere end 10 år. Jeg troede, jeg vidste alt, og jeg mente, at naboerne måtte flytte på landet, hvis de havde et problem. Jeg blev klogere. Som det skete for flere i perioden 2009-2013, så indså jeg, at vi var ved at ødelægge Indre By. Det tidligere Bevillingsnævn havde på daværende tidspunkt allerede myrdet Vestergade, og vi var stærkt i gang med at gøre det samme med Studiestræde og flere andre af middelalderbyens stræder.

Jeg blev klogere. Hvad vi beder beboerne i Indre By om at leve i er under al kritik. Det udvikler ikke bylivet, at titusindvis af fulde tosser går amok i Indre By hver weekend, og ligegyldigt hvor professionel den enkelte restauratør er, så er mængden for overvældende – festen i gaden er blevet et monster, og vi må regulere det.

For sporene fra Indre By skræmmer, og vi kan se, at udviklingen, hvis vi ikke reagerer, allerede er i gang i andre bydele. Nørrebro i Nørrebrogadeenden er godt på vej, Ravnsborggade er på få år gået fra at være hele Københavns antikvitetsgade til at være et barcentrum, Vesterbro Torv har været plaget af massive gener, og mange andre steder er potentielt berørt.

En reaktion er nødvendig.

Men hvad gør man så? Burde man ikke bare lukke barerne i Indre By ned? Nej det kan og skal man ikke. For noget af charmen ved København er netop også vores rige restaurationsliv, det er vores brug af byens rum til udeservering, det er, at der sidder mennesker på hver en bænk, så snart termometeret passerer 8 grader, og der er den mindste sol. Ligesom noget af styrken er vores stærke næringsliv, der hvert år skaber tusindvis af arbejdspladser og bringer omsætning til København.

Politikerne i Borgerrepræsentationen skal turde sige, hvad de vil med byen, og der skal identificeres nye områder, hvor vi kan udvide antallet af restaurationer, når vi stille og roligt stopper for nybevillinger i de gamle områder. Vi skal give Bevillingsnævnet klarere rammer for arbejdet og derved også et stærkere mandat til at regulere, når det er nødvendigt, og vi skal give næringslivet en klar ramme for, hvad der sker med områder, så de trygt kan investere i deres restaurationer – til glæde for os alle.

I disse dage er der langt om længe en nattelivsplan på vej. Jeg er ikke enig i alt, og et par af forslagene er decideret tossede, men alt i alt er det et kæmpe skridt fremad. Et skridt frem imod en by, hvor erhvervsliv og beboere i højere grad kan indgå i en symbiose i stedet for konflikt. Det er et vigtigt skridt hen imod en by, hvor vores ledelse tør tage ansvar for udviklingen af byens rum, og en udvikling hvor beboerne i højere grad bliver inddraget i udviklingen af deres lokale byrum.

Men det kræver, at vi forsætter med at have opmærksomhed på området. Selv stopper jeg i Bevillingsnævnet med udgangen af 2017, men nye kræfter står klar, og jeg kan allerede nu se konturerne af en valgkamp, hvor både beboere og restauratører vil deltage aktivt. Jeg håber blot, at fremtiden bliver mere samarbejdspræget, ikke fordi konflikten ikke var nødvendig at tage, men fordi det nu er på tide at se fremad, og restauratører og naboer har sammenfaldende interesser, hvis blot de hver især kan løfte hovedet fra skyttegraven, længe nok til at opdage det.

29 kommentarer RSS

 1. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Svar til Lars Aslan Rasmussens interview med Berlingske, tirsdag d. 18. april 2017 kl. 16:20:

  Lars Aslan Rasmussen er i dyb identitetskrise!

  Ja, han hedder Lars Aslan Rasmussen, som opfordrer herboende danske tyrkere, som har stemt ja til den tyrkiske forfatningsændring, om at rejse hjem til Erdogan og Tyrkiet.

  Hvor finder han den ret til at ytre sig på den måde? Er det acceptabelt at ytre sig så nedladende om en historisk forfatningsændring ved at håne demokrati valget af herboende danske tyrkere?

  Jeg tror ikke, at der er nogen, der har problemer med at tage hjem til Tyrkiet. Men hvorhenne i verden har Lars Aslan Rasmussen tænkt sig at tage hen til?

  Først og fremmest har Lars Aslan Rasmussen tyrkiske rødder og han hed ikke Lars til fornavn og heller ikke Rasmussen til efternavn før. Uanset hvad han måtte gøre, så kan han aldrig nogensinde lave om på den klokkeklar sandhed om, at han har muslimske og tyrkiske rødder. Og så selvom, hvis han gjorde et ihærdigt forsøg på at ændre sin livsstil og leve simpelthen ligesom en etnisk dansker.

  For nogen virker Lars Aslan Rasmussen som et godt eksempel på en vellykket integration, men i virkeligheden er han et ekstraordinært bevis for en succesfuld assimilation.

  Enten har Lars Aslan Rasmussen en stor tillid og tiltro til det vestlige demokrati. Og handler derfor i stor blindhed om at forsvare og værne om vestlige idealer som frihed, ytringsfrihed, menneskerettigheder osv. Det gør han velvidende i håb om at bakke op om nej tilhængerne overfor ja tilhængerne til formål at standse de såkaldte magtbeføjelser til Erdogan.

  Eller også er Lars Aslan Rasmussen blot en af de mange kendte personer, som er ude på at score flere “danske” bonusser og opnå et givent mål i samfundets høje og priviligerede hierarki. Det kan man gøre kun med masser af ‘fedteri’ og “dansk” humor og latter til følge ved netop at angribe og kritisere sit sande jeg og sin rigtige baggrund.

  Det er ret bemærkelsesværdigt, at alle tyrkiskfjendtlige kræfter, inkl. omvendte muslimer og tyrkere som Lars Aslan Rasmussen, ikke har sunget i kor i de forhenværende tyrkiske præsident- og parlamentsvalgene? Dengang kunne tyrkiske statsborgere også stemme i udlandet, herunder her i Danmark på den tyrkiske ambassade i København.
  Hvorfor sagde og kritiserede de samme kræfter og Lars Aslan Rasmussen ikke Erdogan, Tyrkiet og herboende danske tyrkere dengang mon? Erdogan var jo også aktuelt og stod i spidsen af magten dengang! Hvorfor brokkede og rasede man dengang ikke over det? Var det ikke så vigtigt eller hvad er forklaringen på det?

  Hvorfor udtrykte Lars Aslan Rasmussen sig ikke i samme tankesæt dengang om herboende danske tyrkere, som gik til den tyrkiske ambassade for at stemme demokratisk og frit som værende statsborgere af dette land, altså Republikken Tyrkiet? Og hvorfor udtrykke sig så groft, grimt og fjendtligt om herboende danske tyrkere nu ved uforskammet at sige, at de skal rejse hjem til Erdogan og Tyrkiet?

  Sagen er, at tyrkerne, uanset mål og motiv, har benyttet deres demokratiske og naturlige ret til frit, ligeligt og retfærdigt at gå til stemmeurnerne til at træffe et valg uden pres og tvang. Hvad er der galt i det? Er det kriminelt og ulovligt at stemme demokratisk? Er det ikke det, vesten prøver på at markedsføre til resten af verden? Hvor moralsk og etisk korrekt er det at fyre hadet løs ved at underminere tyrkernes ret til demokrati ved netop at sige, at herboende danske tyrkere skal rejse hjem? Når Lars Aslan Rasmussen bruger den slags formuleringer, tror han så, at han øger deres integration og tilknytning til Danmark og Dronningen eller til Tyrkiet og Erdogan?

  Hvis man vil forstå, hvorfor tyrkerne har stemt ja, så skulle man til at læse et klip af
  AF BASHY QURAISHY – 17. APRIL 2017 22:19 (Berlingske blog, Uffe Ellemann-Jensen, “Tyrkisk farvel til Europa”):

  “Det er ikke Tyrkiet, der har sagt farvel til Europa, men det er EU, der har skubbet Tyrkiet væk ved ikke at behandle Tyrkiet retfærdigt i sin ansøgning til EU, og derefter konstant at henvise til landets valgte leder, Erdogan som diktator, autoritær og Sultan.

  Virkeligheden er, at tyrkerne er glade for, at de har en stærk leder, der arbejder for dem. I Danmark og andre vestlige lande, stemte de fleste tyrkere for Erdogan, fordi de ved, at han er en god mand. Den vestlige propaganda mod Tyrkiet er ikke ny. Det går tilbage til Osmannerrigets erobring af det halve Europa. Desuden er Tyrkiets befolkning 99% muslimsk, og landet har en stolt historie og glimrende kultur. Det passer ikke godt med vestlig opfattelse. De fleste af de europæiske samfund er kristne og ønsker en underdanig, fattig, afhængig og lydig muslimsk Tyrkiet. Det kan aldrig ske, og det irriterer mange i Europa”.

  Til sidst tilføjer han således:

  “Under AKP har landet udviklet sig mere end noget europæisk land. De, der kender Tyrkiet kan se forskel før og nu. Partiet har retfærdigt og offentligt vundet de seneste fem parlamentsvalg i 2002, 2007, 2011, juni 2015 og november 2015. Ingen europæiske politiske partier har nogensinde haft så stor vælgeropbakning. Så at kalde en politisk valgt leder en diktator, autoritær og arrogant er rent nonsens. Jeg har mødt mange tyrkiske toppolitikere, herunder Erdogan, i de sidste 5 år. Jeg fandt dem meget oprigtige, fremskridtorienteret og visionære.
  Det vil være en skam, hvis Europa skubber Tyrkiet væk ved sin fejlagtige politik og arrogance”.

  Lars Aslan Rasmussen opfordrer ligeledes danske tyrkere til at de skal tænke sig om. Som en oplyst og muslimsk mand med tyrkiske rødder vil jeg komme med den samme opfordring til overfor Lars Aslan Rasmussen med lidt krydret blanding af tyrkisk ordsprog; “et godt, fredeligt og uskyldigt råd til dig er, at tænk dig om, inden du ytrer om noget du ikke ved. Og undgå at sige noget, som du (måske) kommer til at fortryde senere i livet”.

 2. Af Maria Due

  -

  Det har altid været et irritationsmoment for voksne mennesker fra provinsen, at der ikke har været steder at gå hen efter en god middag, når man nu endelig var kommet til København og i byen, for almindeligvis har vi jo taget natflyveren hjem efter vore møder og til nød et restaurations- og teaterbeøg efterfulgt af siden Storebæltsbroen. . Da min norske svigermor ønskede at fejre sin 50-års dag i København og medbragte mand og nære venner, var de overbeviste om, at der da måtte være en natklub med levende musik og dans, men det var der ikke.

  København har vist ikke fundet ud af det og er måske også ligeglad, men for provinsboere har London, Hamborg og Berlin længe været de steder, vi helst tager til, når det gælder musicals, opera, shopping og andre oplevelser. Jeg tror, at man skal være københavner for at sætte pris på byens natteliv, hvor voksne leger teenagere, men der er mange gode restauranter. Jeg begriber blot ikke, at man så længe har tilladt larmen i gaderne om natten, det er hensynsløst, og sikke en svinesti.

 3. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  De politisk korrekte orker ikke at sætte sig ind i bagrunden for den politiske debat, og er bange for, at blive udstødt af deres venner, eller ligefrem ødelægge deres karriere, hvis de har de “forkerte holdninger”.

  Derfor danner de ikke egentlig selvstændige holdninger, men manøvrerer efter, hvad de “kan tillade sig at sige og skrive”, hvis de ikke vil udstødes af deres omgangskreds.

  Den taktik medfører ofte, at de politisk korrekte bliver hyklere, der ikke selv kan se hykleriet, for deres holdninger skyldes ikke en dybere forståelse af situationen, men er en form for social taktik.

  Derfor kan angiveligt venstreorienterede antiracister støtte antisemitiske, islamistiske terrorister, og derfor kan venstreradikale, der går ind for direkte demokrati, støtte højreradikale islamister, der er imod demokrati og som bekæmper basale menneskerettigheder med terror.

 4. Af Lisbeth Soerensen

  -

  Man kunne lære meget af byer som Buenos Aires hvor nattelivet koncentreres i et par områder af byen, med 15 millioner. Folk der bor i Palermo bydelen der fx, flytter dertil netop pga. Af festerne dagligt og nattelivet. Så er andre dele af BA uberørt og stille.

  Københavns støj er for adspredt. Og skal ud af indre by til fx. Nørrebro. Og beboerne burde kunne stemme lokalt på dette område i Kbh.

 5. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  “Jeg blev klogere “…

  Tillykke med, at du er blevet voksen.

  Men du har åbenbart fortrængt, at en vigtig del af festabernes fornøjelse netop er, at genere “de gamle idioter” – et segment, som du nu er blevet gammel nok til, selv at tilhøre.

  Festaberne ved simpelthen ikke, HVOR meget permanent larm ved nattetide generer især små børn og nervøse ældre; det virker i længden, som en form for mild tortur, der faktisk driver nogle langsomt til vanvid; men det skal de nok finde ud af, om nogle år…

  Det minder mig om den Buster Larsen-joke, hvor han spiller en gammel, sur mand, der fortæller om de skægge “nytårløjer”, som han og rødderne selv lavede som dreng beretter om, og som derefter brokker sig over de unges røøders hærværk, der bestemt ikke har noghet med nytørsløjer at gøre…

  Men jeg er helt enig; lad os få lidt mere ro i byen, så der også er plads til børn, ældre og folk, der skal tideligt op om morgenen, og som derfor har brug for deres nattesøvn.

 6. Af Lisbeth Soerensen

  -

  Jacob s mener at muslimer er involveret i en debat om bevilling. Disse højreradikale anti-semitter?

  Indlæg i filteret også?

 7. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Iøvrigt kunne man sagtens lave et “lydløst” diskotek, for stort set alle har jo en mobiltelefon, og tilhørende ørepropper/hovedetelefoner.

  Hvis diskoteksgæsterne indstiller dimserne, så de hører den samme musik, og samtidigt kan høre, hvad de andre diskoteksgæster siger, så får de jo den samme glæde af musikken, som de ville få, hvis musikken bragede ud af diskotekets højtalere, og der ville ikke være nogen larm, der kunne genere andre.

  Det ville være muligt skiftevis at danse til høj musik, og at samtale roligt med andre diskoteksgæster, uden at forlade diskoteket; der kunne endda være en restaurant i samme lokale.

  Det eneste, som diskoteksgæsterne på den slags “øreprops”-diskoteker ville miste, i forhold til traditionelle diskoteker, hvor musikken brager ud af højtalerne, er den yderst tvivlsomme fornøjelse ved, at genere “de gamle idioter”…

 8. Af L S

  -

  2 indlæg i filteret?

 9. Af L S

  -

  2 indlæg i filteret?..

 10. Af Mehmet Sami Gür

  -

  HAR LIGE FOR NYLIGT SET NIKOLAJ VILLUMSEN FRA ENHEDSLISTEN PÅ ATV (TYRKISK TV KANAL) NYHEDERNE, HVOR HAN KNOKLER FOR “NEJ” TILHÆNGERNE MED PKK TERRORISTERNE. HVOR NEUTRAL OG OBLIGATORISK ER MAN SÅ SOM OBSERVATØR EGENTLIG???

  OSCE og observatører fra vesten, som var i Tyrkiet for at følge med i folkeafstemningen til den nye tyrkiske forfatning, bliver nu afsløret med masser af billeder sammen med PKK terroristerne, herunder den danske politiker, Nikolaj Villumsen, fra Enhedslisten. Hvor neutral og obligatorisk er man så, når man siger afstemningen ikke levede op til internationale standarder? Man er ikke en skid troværdig! Så, Nikolaj Villumsen, du lyver som aldrig før og derfor kan du hverken narre danskerne, tyrkerne eller verdensborgerne. I er fanget og opdaget med jeres narrestreger.
  TYRKISK FOLKEAFSTEMNING HAR DERFOR BESTÅET SIN DEMOKRATISKE EKSAMEN! SLUT!

 11. Af Lisbeth Soerensen

  -

  Gur, Emnet er ikke Muslim her.

  Mht stoej I nattelivet, har vi dog et stort problem med voldelige indvandreknaegte, og chikernering af kvinder I nattelivet . skal de forbydes alt adgang til nattelivet?

  Ps indlaeg I filteret ash? Andre ogsaa? Som I alle Andre blogge.. Kun hoejreradikale og liberalister har fri ytringsfrihed I Deanne Avis.

  “AF LASSE ANDERSEN – 17. APRIL 2017 22:25
  Hvor naivt. Nu har jeg været læge i 15 år og aldrig mødt en patient der er kommet for sin fornøjelses skyld. Hyggehypokonder?!?”

  Berlingske er altid fuld af fake news for den liberalistiske dagsorden. Forfriskende med real news og indsigt. Tak. Faere amatoere tak.

 12. Af lisbeth sørensen

  -

  Sådant set interessant hvorledes bevilling er blevet en kampplads for at få plads..Borgerlige mener jo altid, at ejeren altid har ret til at bestemme samfundsnormer overalt..Uanset om det er amning på borgerlige ejet cafeer eller andet.

  Man må gå udfra at den nye borgerlige interesse på området, kun drejer sig om at den anstændige røde københavns kommune er blevet mere kritisk mht. støjniveauet, og at disse borgerlige kun repræsentere de fåtal af borgerlige ejere der ønsker at chikanere andre i det offentlige, med høj lyd, forstyrrende adfærd mv. Alt for mammon. At de så må tjene disse penge på røde borgere- borgerlige er jo dødbidere der altid tæller øre, og aldrig køber noget, og altså så godt som ikke eksisterende i nattelivet- er så en anden ting. Lidt som de idioter der betaler for at se en fodboldkamp..Kun den borgerlige aktionær tjener på dette..Og de er virkelig idioter siger jeg.

  PS angående borgerløn, som er vigtig, indlæg i filteret dit som altid TJ. og plejer jo aldrig at komme på der eller andre steder nu. Så vi ser om frihedssocialisten er venlig, som er eneste mulighed uden tvivl.

  “Det er muligvis tilfældigt, eller også er det ikke, at feberfantasien om borgerløn vendte tilbage cirka på samme tid som trompetbukserne som to ekkoer af 70erne, man ellers lige så dejligt havde glemt” TJ

  Ren fantasi ønskning af borgerlige, at dette ikke er fakta..Læs fx noget af professor “philippe van parijs”‏ , eller se hans videoer herom. https://www.youtube.com/watch?v=DsmYN1Y_jgo

  Er naturligvis nødvendigt nu hvor robotterne snarest overtager alle job, og uligheden er stærkt stigende under diverse forbryderiske borgerlige regimer siden 2001, hvor de uafbrudt betaler færre og færre fair skatter..Hvor skat sejler i “v revisor” borgerlig grådighed.

  Man skal dog ikke glemme at mange borgerlige liberalister også støtter op om konceptet, som fx flere i liberal alliance. Deres begrundelse er naturligvis at de mener at de kan mindske de totale borgerlige betalinger. Så dens indførelse af borgerlige, skal der føres tæt kontrol med, hvis det bliver aktuelt.

  “den nette sum af mindst 146 milliarder kroner årligt,”

  Naturligvis rent pjat, og borgerlige fantasimilliarder…Hvis basic income bliver indført sundt og fornuftigt, vil det føre til større lighed , større økonomisk rådighed og forbrug-dermed større Dansk økonomi, mindre kriminalitet mv. Udover at det er den moralske korrekte vej at gå..

  “I artiklen i Berlingske angives flere gode grunde til skepsis. Den ene er prisen; hvem skal mon betale? Ja, det skal dem, der orker at arbejde, selv om de ikke behøver. Få lige det samfundsregnskab til at hænge sammen. God fornøjelse.”

  Det kan man gøre på nul komma fem. Et utal af borgerlige er nu på luksus overførselsindkomst..Dette er fx folk ansat indenfor religion på universiteterne, journalister mv. der alligevel blot kopiere fra reuters og ikke begår seriøs, “undergravende” kritisk journalistik mod magthaverne.. Såvel som et utal af offentlige ansatte kolde hænder..

  I længden, vil alle tjener på borgerløn. Så regnestykket holder slet ikke vand. Som gør ingen, lavet af en borgerlig nogensinde.

  “På de sociale medier blev jeg tidligere i dag gjort opmærksom på en anden trafikulykke ved utopien om borgerløn: Den er ikke mulig at praktisere i en verden med blot marginalt åbne grænser.”

  Her er TJ kommet med det eneste sande i bloggen. Nej, den fri indvandring må under kontrol. Og grænserne skal lukkes for alt fra Skandinavisk-Europæisk og især Muslimsk og Afrikansk indvandring naturligvis.

  Men her er problemet jo lige præcis i borgerlige, og jeres borgerlige regeringer?

  Den fri indvandring startede under Schluter..

  VKO mere end fordoblet indvandringen pr. år end lo året før under Nyrup.

  LavKO har gjort det samme igen nu? Endda endnu mere mht. flygtninge-Asylansøgere? Og det på blot 2 år, over hvad den fhv regering formået på 4 år?

  Grænserne er helt åbne nu. Ikke mindre end 200.ooo udenlandske løndumpere ialt er flyttet til DK over de sidste 2 år ifølge de seneste målinger.. Blå blok er den indvandrervenlige løndumper blok altid, da dette gavner top 1% , som ejer berlingske og dens meninger.

  “Men alle disse gode, faktuelle indvendinger mod borgerlønnen er ikke desto mindre sekundære. Det vigtigste modargument er moralsk og eksistentielt.” TJ

  Præcist hvad det ikke er, moralsk og eksistentielt..Præcist det modsatte. Fakenews.

  “Alligevel ville borgerlønnen være en afgørende dehumanisering. En dekonstruktion af livets mening, simpelthen.” TJ.

  At TJ mener det vil dehumanisere et frasorteret menneske at have som del af velfærds kagen er sådant set normal borgerlig tankegang. Men helt og aldeles falskt.

  DK har faktisk ifølge forbes, og andre borgerlige finansielle medier som the economist og financial times, verdens mest forretningsmæssige sunde klima.

  I England er DK fx. verdens mest ønsket destination , ifølge borgerlige telegraph og andre undersøgelser, for uddannet mennesker. Af den simple grund at de tjener mere her, og at børnepasning, skolegang mv. ikke ruinere dem.

  Når borgerlige bliver ved med at indføre flere og flere fremmedarbejder, og vi ikke får uddannet vores egne, og robotterne kommer snarest og tager alt ufaglært job, vi snakker få år nu..Danske firmaer nedlægger et utal af ufaglærte job i Kina nu, og bringer dem retur til Danske robotter..

  Derfor skal borgerløn også følges op skat på arbejde fra robotter, ift. antal af udført ydelser over for mennesket.

  Ude den eksistentielle anstændighed i et mere og mere ulig samfund, som det Danske er blevet, hvor uligheden stiger og stiger, bliver DK rent Amerikansk umenneskeligt og liberalistisk.

  Men borgerløn skal følges op med “skat på værdier”, som piketty har foreslået, og fx. som George Orwell foreslog, ingen større forskel end 1-10 i rigdom mennesker internt imellem. Det må ikke bliver en liberal alliance sovepude for mere ulighed, men for større, såvel muligheder, som eksistentiel anstændighed.

 13. Af lisbeth sørensen

  -

  Sådant set interessant hvorledes bevilling er blevet en kampplads for at få plads..Borgerlige mener jo altid, at ejeren altid har ret til at bestemme samfundsnormer overalt..Uanset om det er amning på borgerlige ejet cafeer eller andet….

  Man må gå udfra at den nye borgerlige interesse på området, kun drejer sig om at den anstændige røde københavns kommune er blevet mere kritisk mht. støjniveauet, og at disse borgerlige kun repræsentere de fåtal af borgerlige ejere der ønsker at chikanere andre i det offentlige, med høj lyd, forstyrrende adfærd mv. Alt for mammon. At de så må tjene disse penge på røde borgere- borgerlige er jo dødbidere der altid tæller øre, og aldrig køber noget, og altså så godt som ikke eksisterende i nattelivet- er så en anden ting. Lidt som de idioter der betaler for at se en fodboldkamp..Kun den borgerlige aktionær tjener på dette..Og de er virkelig idioter siger jeg.

  PS angående borgerløn, som er vigtig, indlæg i filteret dit som altid TJ. og plejer jo aldrig at komme på der eller andre steder nu. Så vi ser om frihedssocialisten er venlig, som er eneste mulighed uden tvivl.

  “Det er muligvis tilfældigt, eller også er det ikke, at feberfantasien om borgerløn vendte tilbage cirka på samme tid som trompetbukserne som to ekkoer af 70erne, man ellers lige så dejligt havde glemt” TJ

  Ren fantasi ønskning af borgerlige, at dette ikke er fakta..Læs fx noget af professor “philippe van parijs”‏ , eller se hans videoer herom. https://www.youtube.com/watch?v=DsmYN1Y_jgo

  Er naturligvis nødvendigt nu hvor robotterne snarest overtager alle job, og uligheden er stærkt stigende under diverse forbryderiske borgerlige regimer siden 2001, hvor de uafbrudt betaler færre og færre fair skatter..Hvor skat sejler i “v revisor” borgerlig grådighed.

  Man skal dog ikke glemme at mange borgerlige liberalister også støtter op om konceptet, som fx flere i liberal alliance. Deres begrundelse er naturligvis at de mener at de kan mindske de totale borgerlige betalinger. Så dens indførelse af borgerlige, skal der føres tæt kontrol med, hvis det bliver aktuelt.

  “den nette sum af mindst 146 milliarder kroner årligt,”

  Naturligvis rent pjat, og borgerlige fantasimilliarder…Hvis basic income bliver indført sundt og fornuftigt, vil det føre til større lighed , større økonomisk rådighed og forbrug-dermed større Dansk økonomi, mindre kriminalitet mv. Udover at det er den moralske korrekte vej at gå..

  “I artiklen i Berlingske angives flere gode grunde til skepsis. Den ene er prisen; hvem skal mon betale? Ja, det skal dem, der orker at arbejde, selv om de ikke behøver. Få lige det samfundsregnskab til at hænge sammen. God fornøjelse.”

  Det kan man gøre på nul komma fem. Et utal af borgerlige er nu på luksus overførselsindkomst..Dette er fx folk ansat indenfor religion på universiteterne, journalister mv. der alligevel blot kopiere fra reuters og ikke begår seriøs, “undergravende” kritisk journalistik mod magthaverne.. Såvel som et utal af offentlige ansatte kolde hænder..

  I længden, vil alle tjener på borgerløn. Så regnestykket holder slet ikke vand. Som gør ingen, lavet af en borgerlig nogensinde.

  “På de sociale medier blev jeg tidligere i dag gjort opmærksom på en anden trafikulykke ved utopien om borgerløn: Den er ikke mulig at praktisere i en verden med blot marginalt åbne grænser.”

  Her er TJ kommet med det eneste sande i bloggen. Nej, den fri indvandring må under kontrol. Og grænserne skal lukkes for alt fra Skandinavisk-Europæisk og især Muslimsk og Afrikansk indvandring naturligvis.

  Men her er problemet jo lige præcis i borgerlige, og jeres borgerlige regeringer?

  Den fri indvandring startede under Schluter..

  VKO mere end fordoblet indvandringen pr. år end lo året før under Nyrup.

  LavKO har gjort det samme igen nu? Endda endnu mere mht. flygtninge-Asylansøgere? Og det på blot 2 år, over hvad den fhv regering formået på 4 år?

  Grænserne er helt åbne nu. Ikke mindre end 200.ooo udenlandske løndumpere ialt er flyttet til DK over de sidste 2 år ifølge de seneste målinger.. Blå blok er den indvandrervenlige løndumper blok altid, da dette gavner top 1% , som ejer berlingske og dens meninger.

  “Men alle disse gode, faktuelle indvendinger mod borgerlønnen er ikke desto mindre sekundære. Det vigtigste modargument er moralsk og eksistentielt.” TJ

  Præcist hvad det ikke er, moralsk og eksistentielt..Præcist det modsatte. Fakenews.

  “Alligevel ville borgerlønnen være en afgørende dehumanisering. En dekonstruktion af livets mening, simpelthen.” TJ.

  At TJ mener det vil dehumanisere et frasorteret menneske at have som del af velfærds kagen er sådant set normal borgerlig tankegang. Men helt og aldeles falskt.

  DK har faktisk ifølge forbes, og andre borgerlige finansielle medier som the economist og financial times, verdens mest forretningsmæssige sunde klima.

  I England er DK fx. verdens mest ønsket destination , ifølge borgerlige telegraph og andre undersøgelser, for uddannet mennesker. Af den simple grund at de tjener mere her, og at børnepasning, skolegang mv. ikke ruinere dem.

  Når borgerlige bliver ved med at indføre flere og flere fremmedarbejder, og vi ikke får uddannet vores egne, og robotterne kommer snarest og tager alt ufaglært job, vi snakker få år nu..Danske firmaer nedlægger et utal af ufaglærte job i Kina nu, og bringer dem retur til Danske robotter..

  Derfor skal borgerløn også følges op skat på arbejde fra robotter, ift. antal af udført ydelser over for mennesket.

  Ude den eksistentielle anstændighed i et mere og mere ulig samfund, som det Danske er blevet, hvor uligheden stiger og stiger, bliver DK rent Amerikansk umenneskeligt og liberalistisk.

  Men borgerløn skal følges op med “skat på værdier”, som piketty har foreslået, og fx. som George Orwell foreslog, ingen større forskel end 1-10 i rigdom mennesker internt imellem. Det må ikke bliver en liberal alliance sovepude for mere ulighed, men for større, såvel muligheder, som eksistentiel anstændighed.

 14. Af P Christensen

  -

  Allerede første kommentar til blogskribenten
  kommer fra en tosserøv der ikke forholder sig til emnet.
  Suk.

  Hvad angår København er byen desværre
  på mange punkter blevet dyr, men dårlig.
  Jeg finder den støjende og beskidt med nedslidt infrastruktur.
  På ingen måde en hovedstad værdig.

 15. Af l s

  -

  dybt svineri hvorledes avisen af borgerlighed, uafbrudt nægter saglige debattørere af rød karakter at ytre sig..

  Indlæg i filteret?

 16. Af l s

  -

  Hvorfor i alt verden giver frihedsjournalisten adgang til Gur og Jakob S der til evig og altid kun diskutere muslimerne, og ikke emnet?

  Svineri hvorledes Berlingske nu kun giver til ytringsfrihed til muslimbashing, og ikke emnet.. Virkelig et stort borgerligt svineri..

  Du skal få den i morgen igen b censor. mv.

 17. Af lisbet.h Sørensen

  -

  Langt indlæg i filteret? fra i går?

 18. Af lisbet.h Sørensen

  -

  Vis ikke meget diskussion om at de højreradikale ejere af B, nægter al ytringsfrihed som nævner borgerlige, jøder,, og andre fyord. Mens de lader alt beskidt muslimsk anti-propaganda lade passere fri..

  Skam jer berlingske. I er uanstændige.

 19. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Venstre ved du ikke længere, hvor du har i forsvaret for ytringsfriheden.

  Så stem for en sikkerheds skyld på et andet parti, hvis du ikke vil risikere, at blive fængslet for dine kritiske ytringer om islamistiske terrorister, og deres afskyelige, religiøse ideologi, der tillader slaveri og voldtægt af mindreårige sexslaver, og systematisk, negativ forskelsbehandling af alle, der ikke er fundamentalistiske islamister.

  Ytringsfriheden er som bekendt er den vigtigste mennekerettighed, for den er forudsætningen for, at man kan afsløre krænkelser af de andre menneskerettigheder.


  Der var engang, hvor Søren Pind forsvarede ytringsfriheden, men han er blevet så skræmt, at han nu gør lige netop det, som de islamistiske terrorister ville have ham til.

  Søren Pind har dermed overtrådt den allermest grundliggende regel, når man forhandler med gidseltagere og terrorister; man belønner ikke truslerne og terroren, ved at give efter for terroristernes vigtigste krav.

  For hvis man belønner terroristerne, ved at give efter for deres urimelige krav, så får de selvfølgelig blod på tanden, og begår mere terror, for at skræmme kujonerne til, at give dem flere urimelige indrømmelser.

 20. Af Henning Svendsen

  -

  En Rød skraldespand :befolket af jubelidioter
  En by hvor enhver snask bliver berømmet med fem stjerner
  Og grundlæggerne aft denne by var en flok arbejdssky personer fra Jylland der boede ved Storkespringvandet ,de blev finansieret af tumpen Anker og den flok af Røde han havde samlet
  Og hvor kommer pengene til alle disse spisesteder der spære bfortorvet overalt tæt fulgt af sykelbutikkerhvor der aldrig er en kendte kunde
  Og sykelstierne er jo ren Storm.P
  Eller gå en tur omkring Søerne og se det beskidte vand med hundredvis af musvitkaser oppe i træerne som er livsfarlige fælder for enhver der vover sig ind i kassen
  Rådhuset er en Børnehave med Venstre og Konservative i spidsen tæt fulgt af Overborgmesteren
  Og hvor kommer pengene fra ! Har byen sit eget trykkeri ??
  Mon ikke Lars Pedersen kan fortælle nærmere–ærligt arbejde kan ikke finansiere dette cirkus

 21. Af Køben Havneren

  -

  Som der bliver sagt til alle andre vi heller ikke syntes om, hvorfor er du her ? Når du ikke bryder dig om os, du kan jo bare rejse hjem , der er ingen der forbyder dig det.
  Det samme gælder alle jer som har så ondt i røven over hvordan København tager sig ud- kan i ikke tåle røgen i bageriet så smut dog hjem til gylleland og omegn.
  Så skal vi københavnere nok selv klare det med byens tilstand med vores lokale politikere.

 22. Af lisbeth Sørensen

  -

  “Og ansvar forpligter, så derfor skal restaurationslivet naturligvis eksistere sammen med beboerne, ligesom området naturligvis skal reguleres demokratisk. En natklub eller en bar lever ikke i et vakuum, nej de lever i byen og bruger af byens rum, hvorfor byen naturligvis skal have indflydelse på dem og deres drift.”-”

  Emnets realitet.

  .Borgerne bestemmer naturligvis støjniveauet, som den kulturelle udvikling så længe vi snakker om en majoritet..
  Den borgerlige ejere har naturligvis ingen ret over den gængse borgere, der lever i et støj helved. Denne borgerlige må leve under borgernes interesse, og hvad de ønsker..Disse ejere må lære at indordne sig under folket, og deres interesser..

  Med andre ord, den borgerlige må indordne sig flertallet af borgere..De må lære at deres støjniveau er ikke ønskelig for byens borgere, at deres konservativ stil i byen ødelægger alt københavnsk værdi. At de måske burde holde sig væk fra nattelivet ,da ingen Danskere i det ønsker dem deri? Ingen kan holde ud at feste med diverse gravbidere borgerlige øl monsters? Endda være i stue med disse? Og at folket bestemmer niveauet for støj i københavn, og dens indretning..
  Ingen anstændige Danskere ønsker dog at være der, sammen med disse borgerlige , i nattelivet..Svært at finde en rød ejere i københavn, men de eksistere, og opmuntringen er hermed sendt videre. Søg efter en kulturel, anstændig rød ejere i nattelivet..

  Ps..Umuligt at få nogle kommentarer igennem i B nu….Selv en i ny og næ..Kun højreradikale har fri ytringsfrihed nu.

  Vi prøver med et PS til Lilleør, alle bloggere har indlæg i filteret..

  Ikke meget tvivl om at mobning foregår i DK…Og hvis man er etnisk Dansk og konverteret muslim, må man vel lide mere?

  Man er naturligvis en større idiot end de andre i klasseværelset, hvis man konvertere som dansk Etnisk….Og er vi her ikke retur ved mobningens konsekvenser? At Danske etniske bliver muslimer ud fra at blive frasorteret fra samfundet som helhed? Tror det!

  Er vel kun en løsning at forbyde religion som helhed i DK, og religiøs indvandring i sin helhed? Måske kan vi ikke indføre første, før den sidste DK religiøse tosse dør, men den anden kan vi indføre på nul komma fem. Nul religiøs indvandring DK tak, DK er et ateistisk land, med ateistiske kvindevenlige dyder..

  Hele storheden af DK er opbygget på ateistiske principper..Lad os fortsætte med at bygge på den, som den nu frasorteret socialistiske Franske præsident kandidat melenchon..

  I religiøse, kristne, muslimer. ,,mv. har ødelagt det fantastiske land DK var.. Skam jer.

 23. Af lisbeth Sørensen

  -

  “Og ansvar forpligter, så derfor skal restaurationslivet naturligvis eksistere sammen med beboerne, ligesom området naturligvis skal reguleres demokratisk. En natklub eller en bar lever ikke i et vakuum, nej de lever i byen og bruger af byens rum, hvorfor byen naturligvis skal have indflydelse på dem og deres drift.”-”

  Emnets realitet…..

  .Borgerne bestemmer naturligvis støjniveauet, som den kulturelle udvikling så længe vi snakker om en majoritet..
  Den borgerlige ejere har naturligvis ingen ret over den gængse borgere, der lever i et støj helved. Denne borgerlige må leve under borgernes interesse, og hvad de ønsker..Disse ejere må lære at indordne sig under folket, og deres interesser..

  Med andre ord, den borgerlige må indordne sig flertallet af borgere..De må lære at deres støjniveau er ikke ønskelig for byens borgere, at deres konservativ stil i byen ødelægger alt københavnsk værdi. At de måske burde holde sig væk fra nattelivet ,da ingen Danskere i det ønsker dem deri? Ingen kan holde ud at feste med diverse gravbidere borgerlige øl monsters? Endda være i stue med disse? Og at folket bestemmer niveauet for støj i københavn, og dens indretning..
  Ingen anstændige Danskere ønsker dog at være der, sammen med disse borgerlige , i nattelivet..Svært at finde en rød ejere i københavn, men de eksistere, og opmuntringen er hermed sendt videre. Søg efter en kulturel, anstændig rød ejere i nattelivet..

  Ps..Umuligt at få nogle kommentarer igennem i B nu….Selv en i ny og næ..Kun højreradikale har fri ytringsfrihed nu.

  Vi prøver med et PS til Lilleør, alle bloggere har indlæg i filteret..

  Ikke meget tvivl om at mobning foregår i DK…Og hvis man er etnisk Dansk og konverteret muslim, må man vel lide mere?

  Man er naturligvis en større idiot end de andre i klasseværelset, hvis man konvertere som dansk Etnisk….Og er vi her ikke retur ved mobningens konsekvenser? At Danske etniske bliver muslimer ud fra at blive frasorteret fra samfundet som helhed? Tror det!

  Er vel kun en løsning at forbyde religion som helhed i DK, og religiøs indvandring i sin helhed? Måske kan vi ikke indføre første, før den sidste DK religiøse tosse dør, men den anden kan vi indføre på nul komma fem. Nul religiøs indvandring DK tak, DK er et ateistisk land, med ateistiske kvindevenlige dyder..

  Hele storheden af DK er opbygget på ateistiske principper..Lad os fortsætte med at bygge på den, som den nu frasorteret socialistiske Franske præsident kandidat melenchon..

  I religiøse, kristne, muslimer. ,,mv. har ødelagt det fantastiske land DK var.. Skam jer.

 24. Af lisbeth Sørensen

  -

  “Og ansvar forpligter, så derfor skal restaurationslivet naturligvis eksistere sammen med beboerne, ligesom området naturligvis skal reguleres demokratisk. En natklub eller en bar lever ikke i et vakuum, nej de lever i byen og bruger af byens rum, hvorfor byen naturligvis skal have indflydelse på dem og deres drift.”-”

  Emnets realitet……..

  .Borgerne bestemmer naturligvis støjniveauet, som den kulturelle udvikling så længe vi snakker om en majoritet..
  Den borgerlige ejere har naturligvis ingen ret over den gængse borgere, der lever i et støj helved. Denne borgerlige må leve under borgernes interesse, og hvad de ønsker..Disse ejere må lære at indordne sig under folket, og deres interesser..

  Med andre ord, den borgerlige må indordne sig flertallet af borgere..De må lære at deres støjniveau er ikke ønskelig for byens borgere, at deres konservativ stil i byen ødelægger alt københavnsk værdi. At de måske burde holde sig væk fra nattelivet ,da ingen Danskere i det ønsker dem deri? Ingen kan holde ud at feste med diverse gravbidere borgerlige øl monsters? Endda være i stue med disse? Og at folket bestemmer niveauet for støj i københavn, og dens indretning..
  Ingen anstændige Danskere ønsker dog at være der, sammen med disse borgerlige , i nattelivet..Svært at finde en rød ejere i københavn, men de eksistere, og opmuntringen er hermed sendt videre. Søg efter en kulturel, anstændig rød ejere i nattelivet..

  Ps..Umuligt at få nogle kommentarer igennem i B nu….Selv en i ny og næ..Kun højreradikale har fri ytringsfrihed nu.

  Vi prøver med et PS til Lilleør, alle bloggere har indlæg i filteret..

  Ikke meget tvivl om at mobning foregår i DK…Og hvis man er etnisk Dansk og konverteret muslim, må man vel lide mere?

  Man er naturligvis en større idiot end de andre i klasseværelset, hvis man konvertere som dansk Etnisk….Og er vi her ikke retur ved mobningens konsekvenser? At Danske etniske bliver muslimer ud fra at blive frasorteret fra samfundet som helhed? Tror det!

  Er vel kun en løsning at forbyde religion som helhed i DK, og religiøs indvandring i sin helhed? Måske kan vi ikke indføre første, før den sidste DK religiøse tosse dør, men den anden kan vi indføre på nul komma fem. Nul religiøs indvandring DK tak, DK er et ateistisk land, med ateistiske kvindevenlige dyder..

  Hele storheden af DK er opbygget på ateistiske principper..Lad os fortsætte med at bygge på den, som den nu frasorteret socialistiske Franske præsident kandidat melenchon..

  I religiøse, kristne, muslimer. ,,mv. har ødelagt det fantastiske land DK var.. Skam jer.

 25. Af lisbeth Sørensen

  -

  “Og ansvar forpligter, så derfor skal restaurationslivet naturligvis eksistere sammen med beboerne, ligesom området naturligvis skal reguleres demokratisk. En natklub eller en bar lever ikke i et vakuum, nej de lever i byen og bruger af byens rum, hvorfor byen naturligvis skal have indflydelse på dem og deres drift.”-”

  Emnets realitet……….

  .Borgerne bestemmer naturligvis støjniveauet, som den kulturelle udvikling så længe vi snakker om en majoritet..
  Den borgerlige ejere har naturligvis ingen ret over den gængse borgere, der lever i et støj helved. Denne borgerlige må leve under borgernes interesse, og hvad de ønsker..Disse ejere må lære at indordne sig under folket, og deres interesser..

  Med andre ord, den borgerlige må indordne sig flertallet af borgere..De må lære at deres støjniveau er ikke ønskelig for byens borgere, at deres konservativ stil i byen ødelægger alt københavnsk værdi. At de måske burde holde sig væk fra nattelivet ,da ingen Danskere i det ønsker dem deri? Ingen kan holde ud at feste med diverse gravbidere borgerlige øl monsters? Endda være i stue med disse? Og at folket bestemmer niveauet for støj i københavn, og dens indretning..
  Ingen anstændige Danskere ønsker dog at være der, sammen med disse borgerlige , i nattelivet..Svært at finde en rød ejere i københavn, men de eksistere, og opmuntringen er hermed sendt videre. Søg efter en kulturel, anstændig rød ejere i nattelivet..

  Ps..Umuligt at få nogle kommentarer igennem i B nu….Selv en i ny og næ..Kun højreradikale har fri ytringsfrihed nu.

  Vi prøver med et PS til Lilleør, alle bloggere har indlæg i filteret..

  Ikke meget tvivl om at mobning foregår i DK…Og hvis man er etnisk Dansk og konverteret muslim, må man vel lide mere?

  Man er naturligvis en større idiot end de andre i klasseværelset, hvis man konvertere som dansk Etnisk….Og er vi her ikke retur ved mobningens konsekvenser? At Danske etniske bliver muslimer ud fra at blive frasorteret fra samfundet som helhed? Tror det!

  Er vel kun en løsning at forbyde religion som helhed i DK, og religiøs indvandring i sin helhed? Måske kan vi ikke indføre første, før den sidste DK religiøse tosse dør, men den anden kan vi indføre på nul komma fem. Nul religiøs indvandring DK tak, DK er et ateistisk land, med ateistiske kvindevenlige dyder..

  Hele storheden af DK er opbygget på ateistiske principper..Lad os fortsætte med at bygge på den, som den nu frasorteret socialistiske Franske præsident kandidat melanchon..

  I religiøse, kristne, muslimer. ,,mv. har ødelagt det fantastiske land DK var engang…. Skam jer.
  Kun ateismen har ført Danmark så langt som vi er nu, som verdens næst lykkeligste land, og en af de rigeste og endnu engang i top lo, efter diverse v-revisorer fik ryddet op i deres forfærdelige borgerlige økonomiske fakenews økonomi..

  Vi er ikke tabt endnu. Men vel blive det hvis indvandringen fortsætter ufortrødent, såvel som den borgerlige agenda..

  S-DF regeringen tak, før R-S regeringen..Lad os prøve noget nyt? Intet at tabe!

 26. Af Lis.beth s.ørensen

  -

  Og ansvar forpligter, så derfor skal restaurationslivet naturligvis eksistere sammen med beboerne, ligesom området naturligvis skal reguleres demokratisk. En natklub eller en bar lever ikke i et vakuum, nej de lever i byen og bruger af byens rum, hvorfor byen naturligvis skal have indflydelse på dem og deres drift.”-”

  Emnets realitet……….

  .Borgerne bestemmer naturligvis støjniveauet, som den kulturelle udvikling så længe vi snakker om en majoritet..
  Den borgerlige ejere har naturligvis ingen ret over den gængse borgere, der lever i et støj helved. Denne borgerlige må leve under borgernes interesse, og hvad de ønsker..Disse ejere må lære at indordne sig under folket, og deres interesser..

  Med andre ord, den borgerlige må indordne sig flertallet af borgere..De må lære at deres støjniveau er ikke ønskelig for byens borgere, at deres konservativ stil i byen ødelægger alt københavnsk værdi. At de måske burde holde sig væk fra nattelivet ,da ingen Danskere i det ønsker dem deri? Ingen kan holde ud at feste med diverse gravbidere borgerlige øl monsters? Endda være i stue med disse? Og at folket bestemmer niveauet for støj i københavn, og dens indretning..
  Ingen anstændige Danskere ønsker dog at være der, sammen med disse borgerlige , i nattelivet..Svært at finde en rød ejere i københavn, men de eksistere, og opmuntringen er hermed sendt videre. Søg efter en kulturel, anstændig rød ejere i nattelivet…..

  Ps..Umuligt at få nogle kommentarer igennem i B nu….Selv en i ny og næ..Kun højreradikale har fri ytringsfrihed nu.

  Vi prøver med et PS til Lilleør, alle bloggere har indlæg i filteret..

  Ikke meget tvivl om at mobning foregår i DK…Og hvis man er etnisk Dansk og konverteret muslim, må man vel lide mere?

  Man er naturligvis en større idiot end de andre i klasseværelset, hvis man konvertere som dansk Etnisk….Og er vi her ikke retur ved mobningens konsekvenser? At Danske etniske bliver muslimer ud fra at blive frasorteret fra samfundet som helhed? Tror det!

  Er vel kun en løsning at forbyde religion som helhed i DK, og religiøs indvandring i sin helhed? Måske kan vi ikke indføre første, før den sidste DK religiøse tosse dør, men den anden kan vi indføre på nul komma fem. Nul religiøs indvandring DK tak, DK er et ateistisk land, med ateistiske kvindevenlige dyder..

  Hele storheden af DK er opbygget på ateistiske principper..Lad os fortsætte med at bygge på den, som den nu frasorteret socialistiske Franske præsident kandidat melanchon..

  I religiøse, kristne, muslimer. ,,mv. har ødelagt det fantastiske land DK var engang…. Skam jer.
  Kun ateismen har ført Danmark så langt som vi er nu, som verdens næst lykkeligste land, og en af de rigeste og endnu engang i top lo, efter diverse v-revisorer fik ryddet op i deres forfærdelige borgerlige økonomiske fakenews økonomi..

  Vi er ikke tabt endnu. Men vel blive det hvis indvandringen fortsætter ufortrødent, såvel som den borgerlige agenda..

  S-DF regeringen tak, før R-S regeringen..Lad os prøve noget nyt? Intet at tabe!

 27. Af lisbeth Sørensen

  -

  “Og ansvar forpligter, så derfor skal restaurationslivet naturligvis eksistere sammen med beboerne, ligesom området naturligvis skal reguleres demokratisk. En natklub eller en bar lever ikke i et vakuum, nej de lever i byen og bruger af byens rum, hvorfor byen naturligvis skal have indflydelse på dem og deres drift.”-”

  Emnets realitet…………..

  .Borgerne bestemmer naturligvis støjniveauet, som den kulturelle udvikling så længe vi snakker om en majoritet..
  Den borgerlige ejere har naturligvis ingen ret over den gængse borgere, der lever i et støj helved. Denne borgerlige må leve under borgernes interesse, og hvad de ønsker..Disse ejere må lære at indordne sig under folket, og deres interesser..

  Med andre ord, den borgerlige må indordne sig flertallet af borgere..De må lære at deres støjniveau er ikke ønskelig for byens borgere, at deres konservativ stil i byen ødelægger alt københavnsk værdi. At de måske burde holde sig væk fra nattelivet ,da ingen Danskere i det ønsker dem deri? Ingen kan holde ud at feste med diverse gravbidere borgerlige øl monsters? Endda være i stue med disse? Og at folket bestemmer niveauet for støj i københavn, og dens indretning..
  Ingen anstændige Danskere ønsker dog at være der, sammen med disse borgerlige , i nattelivet..Svært at finde en rød ejere i københavn, men de eksistere, og opmuntringen er hermed sendt videre. Søg efter en kulturel, anstændig rød ejere i nattelivet..

  Ps..Umuligt at få nogle kommentarer igennem i B nu….Selv en i ny og næ..Kun højreradikale har fri ytringsfrihed nu.

  Vi prøver med et PS til Lilleør, alle bloggere har indlæg i filteret..

  Ikke meget tvivl om at mobning foregår i DK…Og hvis man er etnisk Dansk og konverteret muslim, må man vel lide mere?

  Man er naturligvis en større idiot end de andre i klasseværelset, hvis man konvertere som dansk Etnisk….Og er vi her ikke retur ved mobningens konsekvenser? At Danske etniske bliver muslimer ud fra at blive frasorteret fra samfundet som helhed? Tror det!

  Er vel kun en løsning at forbyde religion som helhed i DK, og religiøs indvandring i sin helhed? Måske kan vi ikke indføre første, før den sidste DK religiøse tosse dør, men den anden kan vi indføre på nul komma fem. Nul religiøs indvandring DK tak, DK er et ateistisk land, med ateistiske kvindevenlige dyder..

  Hele storheden af DK er opbygget på ateistiske principper..Lad os fortsætte med at bygge på den, som den nu frasorteret socialistiske Franske præsident kandidat melanchon..

  I religiøse, kristne, muslimer. ,,mv. har ødelagt det fantastiske land DK var engang…. Skam jer.
  Kun ateismen har ført Danmark så langt som vi er nu, som verdens næst lykkeligste land, og en af de rigeste og endnu engang i top lo, efter diverse v-revisorer fik ryddet op i deres forfærdelige borgerlige økonomiske fakenews økonomi..

  Vi er ikke tabt endnu. Men vel blive det hvis indvandringen fortsætter ufortrødent, såvel som den borgerlige agenda..

  S-DF regeringen tak, før R-S regeringen..Lad os prøve noget nyt? Intet at tabe!

 28. Af Henning Svendsen

  -

  Er der kun en enkelt der føler sig trådt over tæerne??
  Er der ingen som personlig har stemt på denne :Miljøborgmester:
  Vedkommende må da fare i blækhuset og forsvare de røde farver

 29. Af http://proofreading-services.org/proofreader.php Bowie

  -

  Hello! I just hope that the future will be more collaborative, not because the conflict was not necessary, but because it’s time to look ahead. Best Regards, http://proofreading-services.org/proofreader.php

Kommentarer er lukket.