Bandernes Nørrebro

Af Leif Donbæk 65

Jeg tog fejl dengang – det er ikke Folkets Hus eller Nørrebro, der legitimerer gangstere, de overlever bare – nej, det er Rådhuset, der legitimerer gangstere med deres latterlige symbolpolitik og evige berøringsangst.

Jeg kommer fra Blågårds Plads. Her har jeg boet det meste af mit liv, mine forældre bor stadigvæk i den blok, hvor jeg voksede op, og området har aldrig ændret sin oprindelige karakter. Her er verdenen grå, kompleks og besværlig. Her kan problemerne ikke sættes i bokse, og løsningerne er aldrig simple. Men her er civilsamfundet stærkere end mange andre steder i Danmark. Blågård er ikke bare et sted man bor, det er Danmarks største landsby. Hvis man skal bo her og være en del af Nørrebro, så kræver det en indsats, på Blågård kommer man hinanden ved.

Men noget har alligevel ændret sig, for selvom gråzonerne er de samme, så er der alligevel sket noget med kvarteret, eller måske er det mest bare mig, der er sket noget med.

Senest har debatten om Folkets Hus aktualiseret, hvad Nørrebro er. – Historien om huset er som historien om Nørrebro. Den er kompleks, lang og fyldt med gråzoner. Det er historien omkring et hus, hvor lokalområdet samler sig, men samtidigt også historien om en del af Danmark hvor gangstere og kriminelle har været en del af lokalområdet, så længe som jeg kan huske.

På mit Nørrebro er tingene sjældent simple, men det er valgår, så naturligvis er løsningerne, som ikke-beboerne inde på Rådhuset vil tvinge ned over Nørrebro, simple. Løsningerne er som holdningerne – sorte og hvide, quickfixes. Gud forbyde at politikere i et valgår skulle forholde sig nuanceret til noget som helst og slet ikke Nørrebro.

Den ene fløj vil lukke alt, og den anden har svært ved at erkende, at der er et problem. Begge positioner er, som det ofte er tilfældet, forsimplede og fjollede. For Nørrebro har et bandeproblem, men fra den erkendelse til løsning er der et stykke.

For som altid er Nørrebros problem, at løsningen ikke er simpel. For hvis vi bare kunne lukke Folkets Hus og derved fjerne Loyal To Familia og alle andre gangstere for området, så ville valget være simpelt og banalt. Ingen ønsker gangsterne på Nørrebro, tværtimod – tag det fra en, der har boet der hele livet. Alle på Nørrebro hader gangsterne og i modsætning til, hvad mange tror, så er Nørrebro fedt på trods af kriminalitet, ikke på grund af kriminalitet.

Nørrebro holder det gade, og stilen er evigt god, men det behøver man ikke gangstere for. Og når Kommunen, Staten og Ordensmagten ikke ønsker at hjælpe, så opfinder et område egne måder at overleve på. Det er ikke kønt, det er ikke smart, men det er virkeligheden på Nørrebro, og Folkets Hus er om noget virkeligheden på Nørrebro.

For det er, hvad Nørrebro gør, når resten af Danmark vender Nørrebro ryggen, så løser Nørrebro problemerne i fællesskab.

For gangsterne er ikke i Huset eller på Nørrebro, fordi de er blevet inviteret, nej – de er der, fordi de er en del af Nørrebro, og når resten af Danmark har mere travlt med symbolpolitik, end med at give Politiet ressourcer til at hjælpe Nørrebro, ja så må man jo løse det selv.

Det var ikke særlig optimalt at invitere dem indenfor i Huset, og dialog hjælper kun på nogle af gangsterne, men hvad fanden skal et område så gøre, når samfundet ikke hjælper dem? Nørrebro og Folkets Park har det samme problem. Man må overleve i en virkelighed, hvor resten af Danmark kun bidrager med symbolpolitisk nonsens.  Så en af måderne Nørrebro overlever på, er ved at få integreret gangsterne ind i en tålelig levevej for alle.

Det er en forfærdelig løsning, men undskyld mig – hvad i alverden regner politikerne med, at der skulle ske? Man snakker om lukning af kulturhuse, men ingen snakker om flere penge til politiet til patruljeringer – ingen snakker om, at grænsekontrollen reelt gør, at politiet har svært ved at finde ressourcerne til at rejse sigtelser og har svært ved at være til stede. Ingen snakker om at hjælpe Nørrebro, reelt – kun ved ligegyldigt symbolsk nonsens.

Det meste af bloggen har jeg skrevet, mens jeg sidder på mit Nørrebro, sidder på Blågårds Plads med en kølig øl i solen – Mit Nørrebro hvor alt er det samme, og alt er ændret.

I skrivende stund har jeg just forladt Blågårds Plads for at rykke ned ad gaden for at finde nogle grillspyd på Beyti i slutningen af Blågårdsgade. Dagens tur på pladsen var speciel og viser forandringen.

Dagen var Ikke speciel fordi, der kom en enkelt patruljevogn kørende rundt om pladsen, om end at det også er et halvsjældent syn. (Politiet ankommer som regel kun i ”Hollændervogne”, derinde), men nej, dagen var speciel, fordi siden bandekrigenes start, har jeg ikke set så mange bandemedlemmer på pladsen.

Og forstå mig ret, vi snakker ikke bandemedlemmer, som da jeg voksede op derinde i 90’erne – dengang hvor de var diskrete i det, hang på caféernes hjørner, eller stod i skyggen af blokkene, halvvejs inde i opgangene – nej, vi snakker en gruppe på 15-20 veltrænede unge mænd, alle i T-shirts, hættetrøjer eller kasketter med LTF printet midt over, hvis de da ikke har det skrevet med blæk på halsen eller underbenene, for at være fuldstændigt sikre på aldrig at få et ærligt arbejde.

Vi snakker noget, der reelt nærmere havde karakter af en selvstændig mindre milits, midt i Blågårds Plads gentrificerede hipsteridyl, – en selvsikker milits der i grupper patruljerede op og ned ad gaden uden modstand, fordi ordensmagten åbenlyst har opgivet at regulere dem, og Nørrebro’erne skal, forståeligt nok, ikke have noget klinket med en veltrænet mindre milits af gangstere.

Jeg kunne leve med, at politikerne ville lukke Folkets Hus, hvis de faktisk havde en plan, hvis de faktisk havde en lyst til at gøre noget ved Nørrebros problemer, gøre noget ved den virkelighed beboerne lever under – men når det bare handler om at lukke et af de få steder, der faktisk får det til at virke (nogle gange) uden at komme med noget, der bare minder om et løsningsforslag, så bliver det endnu engang udstillet, hvor langt der er fra Rådhuset til gaden.

For kære venner på Rådhuset, hvis I rent faktisk vil hjælpe Nørrebro, så ville en øget bevilling til lokalpoliti, øget bevilling så politiet kan patruljere til fods i døgndrift og øget bevilling til at skabe fritidsjobs, alle være gode steder at starte. Bare at lukke huse og skælde Nørrebro ud på forsiden af BT nytter sjældent det store, om end det sikkert får jer (gen)valgt..

Men hvem narrer jeg… det kommer formodentligt ikke til at ske, det er jo trods alt valgår, også kendt som året, hvor intet fornuftigt sker i København. Så som sædvanligt må Nørrebro klare det selv, og det kommer Nørrebro også til at klare, det er sket mange mange gange før, det bliver ikke en perfekt løsning, og den kommer til at være fyldt med gråzoner, men Nørrebro skal nok klare den. For det er, hvad Nørrebro gør, overlever og udvikler, når resten af Danmark gerne vil lave politik om Nørrebro, men sjældent med og på Nørrebro.

Men det bliver uden mig.

For nu har jeg spist færdig og er cyklet hjem. Ikke hjem til det Nørrebro jeg har i hjertet, ikke hjem til det Nørrebro jeg har boet på det meste af mit liv, nej jeg er cyklet hjem til min nye altan. Min nye altan er beliggende i Djøf-city også kendt som Nordhavnen – her kan jeg nyde et glas Pinot Noir uden længere at skulle se på gangstere på gaden, uden at overveje om mine gæster risikerer at blive chikaneret eller rullet på vej hjem fra min lejlighed. Jeg tog konsekvensen. Jeg elsker Nørrebro, men jeg kunne ikke holde det ud længere. Jeg kunne ikke længere se på, at gangsterne på hjørnerne vandt frem, gaden skal ikke opdrage mine fremtidige børn, som den opdragede mig, og efter godt 3 årtier tog jeg konsekvensen og flyttede væk – Jeg havde aftjent min værnepligt.

Jeg kan ikke mere, jeg elsker Nørrebro og Blågård er mit hjerte, men jeg trængte til en pause – en pause fra det hele, en pause fra at gaden skal bestemme over borgerne, fordi Rådhuset ikke er deres ansvar bevidst.

Engang sagde jeg til Weekendavisen, at Folkets hus (og Nørrebro) var i fare for at legitimere gangsterne på bekostning af de ærlige og hårdtarbejdende forældre i kvarteret.

Jeg tog fejl dengang – det er ikke Folkets Hus eller Nørrebro, der legitimerer gangstere, de overlever bare – nej, det er Rådhuset, der legitimerer gangstere med deres latterlige symbolpolitik og evige berøringsangst.

65 kommentarer RSS

 1. Af Keld Holm

  -

  Romantisering af socialt armod og kriminalitet. Pusherne står der om aftenen og sælger hårde stoffer. Banderne sælger våben. Børn tilbydes heroin. Det er virkelig super hyggeligt. Skribenten er forblændet af egne slidte floskler og en absurd romantisering af social armod. Skribenten konsumerer den sociale armod, og fattige menneskers usle vilkår, som en romantiserende, politisk ideologi. På afstand kan han fra sin velnærede middeklasse tilværelse med god løn, pension, sommerhus og billig andel (han har istandsat for et par millioner), konsumere de fattige og socialt udsatte, -han kan konsumere de unge mænd, som har fået tæsk siden de var 2 år, og han kan konsumere de undertrykte kvinder, og han kan konsumere de voldelige og afstumpede psykopater, og føle “solidaritet” med disse mennesker, – for Nørrebro klarer alt, og Nørrebro Overvinder alt! – jøsses…

 2. Af - Niller

  -

  Her for nylig har jeg på DR set en udsendelse som hedder Guldsaksen som også er navnet på den frisørsalon som ligger i Guldborggade på Nørrebro, hvor meget af handlingen i udsendelsen foregår.
  Den viser et sammenhold og en hjælpsomhed mellem gadens beboer og de lokale handlendende som viser en side af Nørrebro hvor det ikke kun er bander og kriminalitet der præge bydelen.
  Men jeg er enig med Donsbæk i at der er brug for meget mere Lokalpoliti på Nørrebro et politi som kender området og beboerne indgående og i deres daglige kontakt være med til at begrænse udbredelsen af kriminalitet.
  Selv er jeg født og opvokset i København og bor her stadig- så jeg kender min by på både godt og ondt.

 3. Af Sven Beck Jørgensen

  -

  Nu skal vi jo ikke glemme.
  At Vesten jo selv er skyld i problemerne.
  Foghs ulovlige angrebskrig har dræbt millioner og atter millioner af kvinder og børn.
  Og skabt enorme flygtningestrømme.
  Nu ser vi resultatet på Nørrebro – og vi har kun os selv at takke.
  Vi valgte Pia K og Fogh og dermed den sorte skygge over Danmark.
  PS. Jeg er blokeret og kan ikke skrive under mit normale navn.

 4. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “nej, det er Rådhuset, der legitimerer gangstere med deres latterlige symbolpolitik og evige berøringsangst.
  Jeg kommer fra Blågårds Plads. Her har jeg boet det meste af mit liv, mine forældre bor stadigvæk i den blok, hvor jeg voksede op, ”

  Man må sige pt berlinske har fået en ypperlig blogger til den blå sag..en der beskylder offentlig ansatte til at være skyld i bandekriminalitet..sådant noget kan de godt lide..også opvokset i blågårds plads hvor der vist ikke bor mange etniske danskere..Først en frafalden og nu dette. Hvad kan de ikke finde på næste gang?

  Undertegnedes familie bestyrer flere lejlighedsskomplekser derinde, den pænere del af Nørrebro .jeg kunne aldrig drømme om at flytte derind.. fuld af gangstere og prostitueret..Men det er et godt og billigt sted at handle..fx mærkeligt nok byens bedste lystfiskerforretning og endnu mere utroligt Goecker som er landets fremmeste foto- video butik.(.Goecker er formentlig involveret i at rulle deres egen kunder efter betalingen? Det må være landets mest uhyggelige 500 meter sprint til Nørrebro st.?).

  Man kan ikke bebrejde nogle fra at ville væk derfra..Den er nu en ren muslimsk og udenlandsk enklave..Så endnu flere vil flytte ud også..

 5. Af Claus Walther

  -

  Jeg vil væde en shawarma på at de færreste har kunnet bære at læse dette indlæg færdigt og de meget få der har, ikke kan redegøre for den pointe Donbæk eventuelt måtte have. Jeg bor selv på Blågårds Plads og har sympati for det problem jeg tror bloggeren prøver at beskrive, men desværre fortaber den sig sig i vrøvl og rodede eller simpelthen meningsløse sætninger. Skribenten bør nok lige læse igennem inden han trykker send, men mest af alt bør de redigerende på Berlingskes debatsider – i det omfang de findes – nok lige læse, inden de publicerer

 6. Af Daniel Thompson

  -

  Keld Holm, indlægget er et desillusioneret opråb til politikerne om flere ressourcer til politiet, flere reelle løsninger og mindre symbolpolitik.

  Har du overhovedet læst det?

 7. Af Jørgen Madsen

  -

  Jeg elsker den slags her. En person, der hele sit liv har placeret sig politisk, således at vedkommende har faciliteret islamiseringen af Danmark, har nu fået nok af konsekvenserne af egen politik og stikker halen mellem benene. Og han er fuldkommen ude af stand til at se sammenhængen. Det er “andres skyld”. Det er faktisk næsten smukt i al sin forlorenhed.

 8. Af benjamin Jensen

  -

  Der er ingen der kan tage dig alvorligt hvis du ikke kan sætte nutids- r efter ord. Altså; “Han konsumerer”

 9. Af Leif Donbæk

  -

  Hej Benjamin
  Hvor mangler jeg et nutids-r?

  kh.
  Leif der i øvrigt er et produkt af den selvsamme folkeskole på Blågård og derfor staver dårligt og er er dårlig til nutids’r’er, men dog alligevel bliver taget seriøst et par steder…

 10. Af Kim Jensen

  -

  Jeg er som sådan enig med læseren omend jeg ikke bor der. Som jeg ser problemet, så er det at politikerne vil styre og disponere politiets ressourcer, således at politiet står arm i arm ved grænsen, samt tungt bevæbnet foran jødiske butikker- til meget lidt nytte.

  Politiet antager jeg, at dem som ved bedst, hvor deres ressourcer bedst bruges. Men Christiansborg elsker desværre topledelse, så politiet spilder deres ressourcer til både din, min og deres egen frustation.

  Lad politiet bestemme og disponere over deres egne ressourcer- Jeg har tiltro til at de kan varetage den opgave- jeg har ikke tiltro til at Christiansborg kan varetage den opgave..

 11. Af hans andersen

  -

  Nørrebro er resultatet af de radikales politik, de har siden Brandes hadet Danmark.

 12. Af Carsten Høi

  -

  Hr Dornbæk er næsten aldrig heldig med sin blog. Men alt andet lige er det meget dansk og
  meget menneskeligt at “prøve og prøve at være tolerant og forstående” indtil det bliver lidt
  for farligt og grimt. Så stikker man af til en bedre bydel, og føler så “man har prøvet og gjort
  sit”!
  Jeg har som spansk underviser fulgt meget med i hvad der foregår i Mellemamarika, og vi er
  visse steder på vej derhen;fx på Nørrebro. Banderne i Honduras er fx små hære på op til 100
  unge bevæbnede, hvor staten halvt har givet op. I en globaliseret verden er Danmark altså
  nød til at følge med, Jeg hører at der de næste par år skulle være at overskud på 35 milliarder
  på statens finanser. Man bør og skal, som i andre lande, bygge kæmpe fængselsfabrikker med
  plads til op til flere tusind kriminelle.Staten har en forpligtigelse til at beskytte sine borgere.

 13. Af Steffen Kirkegaard

  -

  Hvordan kan man i hver sætning skrive jeg elsker, men flytte fra.
  Hvordan kan man sidde med Pinot Noir og se det hele udefra og forstå at den er gal og politikerne ikke vil gøre noget, men stemmer på dem der skulle være arbejdere og så samtidig tilhøre en anden klasse når man går op i klassedelt samfund, arbejdere mod overmagten.
  Hvordan kan man sige man har en bydel i hjertet? Hvordan kan man sige det er gangsternes skyld og ikke de forhold der er sociale forhold som socialister går op i, lokum i baggården dårlig hygiejne og føle føle, men ingen faktuelle ting om hvad man bør gøre kun en enkelt sætning om nogle halvtidsjob, hvilke job hvorfor det?

  Det er et manifest på at nordhavn og sydhavn og resten af de nye boliger i København kommer til at indeholde folk i middelklassen folk der stemmer borgerligt, borgerne få ordet ikke arbejderen, arbejderen og gangsteren og klienterne får forhåbentlig det job der gør at de ikke behøver at være de tre ting men at samfundet får mere velstand og borgere med egen altan og råd til Pinot Noir. Tror dog at romantiserende socialister i en lang årrække vil forsøge at forhindre dette, men det sker se på de nye kvarterer, har bor der ikke så mange romantiserende socialister, og godt for det!

 14. Af Niels Larsen

  -

  Københavnerne har selv villet det sådan.

  Ellers genvalgte de ikke en totalt tomhjernet gås som Anna Mee Allerslev.

 15. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Det hele begyndte med, at den tidligere, socialdemokratiske overborgmester i København, Egon Weidekamp, ville have “ordentlige skatteydere” til, at erstatte alle de røde nasserøve, der boede i de alt for billige lejeboliger på Nørrebro, og derfor rev han de billige boliger ned og byggede betonboliger, som det kun er indvandrere, der lever af overførselsindkomster, der både har råd og lyst til, at bo i…

 16. Af Mogens Rasmussen

  -

  Leif Donbæk det er selvfølgeligt kedeligt at et kvarter bliver ændret så man tvinges til at flytte. Jeg vil dog påpege, at mange af de romantiske ting som du nævner kun er romantik fordi fattigkvartererne i København ikke var særlig gode uden bad og med lokum i gården samt store sociale problemer. Du har dog ret i at de problemer som forefindes i dag er selskabt og burde kunne løses. Det kræver dog og det undlader du i dit indlæg, at man minimere indvandringen af de folk som skaber problemet. Det er ikke kun flere politifolk som skal løse problemet først og fremmest er det tilgangen af bestemte befolkningsgrupper som skal stoppes. Med den borgmester som har ansvaret for integration i Københavns kommune har jeg ikke tiltror at problemet løses, men hun vil nok også råbe på mere politi.

 17. Af jakob s. Rasmussen

  -

  Der var en hårdt tiltrængt lokalpolitistation på Blågårds Plads, indtil for omkring femten år siden, men den blev flyttet, FORDI den alvorlige kriminalitet eskalerede; politistationen blev flyttet, fordi en hashpusher, der ville af med politiet, beskød politistationen med en maskinpistol.

  Politiet turde ikke blive der længere, og overlod områdets beboere til de hårde kriminelle…

 18. Af allan jensen

  -

  Hvis EU, mer kel og de lalleglade europater får deres vilje, vil vi efterhånden få de samme nørrebro-tilstande overalt i landet. Læs diverse aviser om hvad der allerede foregår i Odense, Århus, Ålborg, Haderslev, Åbenrå osv. Hertil kommer utallige andre ulemper. Men redigeringen af mange af debatterne her hos tante B er helt forrykt. Avisen har vist frataget blogholderne styringen af f il tret, bare se mik kel an der son s blog. Avisen overholder ikke sine egne regler, men lader perverse og uhumske indlæg blive stående, mens seriøse indlæg i massevis blokeres/skjules. Vi almindelige danskere må altså ikke debattere landets alvorligste problemer. Hvorimod debatsabotører som li s be th og lignende har fri adgang til at drukne alle debatter i vrøvl. De kan sætte hundredvis af
  kommentarer på pr. dag, men seriøse danskere mobbes eller sortlistes.

 19. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Problemer med integration, bliver naturligvis altid større under borgerlige..

  Derfor har vi ses dette skred mht. Muslimer i bander mv. I stadig stigende antal siden vko kom til.

  Så hvis man ønsker mindre kriminalitet må man stemme rødt…

  Søren Pind har lige sagt at danskere ikke engang må bo i Lejre som romaer, pga den forfærdelige elitære fattigdomspolituk som blå regeringer føre mod det danske folk, da det skaber utryghed i villakvarter..hvor langt ude i hampen er vi så?.hvad foreslår Han, sætte de fattigste hjemløse danskere i fængsel? Svineri..

 20. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Problemer med integration, bliver naturligvis altid større under borgerlige..

  Derfor har vi ses dette skred mht. Muslimer i bander mv. I stadig stigende antal siden vko kom til.

  Så hvis man ønsker mindre kriminalitet må man stemme rødt…

  Sø ren Pin d har lige sagt at danskere ikke engang må bo i Lejre som romaer, pga den forfærdelige elitære fattigdomspolituk som blå regeringer føre mod det danske folk, da det skaber utryghed i villakvarter..hvor langt ude i hampen er vi så?.hvad foreslår Han, sætte de fattigste hjemløse danskere i fængsel? S vineri..

 21. Af Søren Poulsen

  -

  Man KAN ikke gøre noget?
  Hvor mange af den slags problemer var der i DDR?
  Hvor mange af den slags problemer er der i Nord Korea?
  Hvor mange af den slags problemer er der i Cuba?
  Jamen disse landes metoder vil “vi” ikke bruge!
  Så må “I” tage konsekvenserne!

 22. Af Thomas .

  -

  Det vi mangler er
  Charles Bronson/Paul Kersey

 23. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Søren Pind mener åbenbart ikke, at Roma-problemet skal løses – og han censurerer…

  Men Københavns politikere vil faktisk gerne løse problemet på en human, men effektiv måde, men det er nødvendigt med hjælp fra regeringen, fordi de hjemløse romaer ikke er danske statsborgere.

  Uddrag fra”København vil have hjælp til at få styr på udenlandske gadesovere” af Kristian Madsen, Politiken 13.05.17:

  “»Som kommune kan vi ikke løse det stigende problem alene, da mange af migranterne er her lovligt som EU-borgere«.

  »Derfor opfordrer vi nu på det kraftigste regeringen til at gå ind i arbejdet for at skærpe reglerne for lovligt ophold i Danmark«.

  »Vi foreslår for eksempel, at der stilles krav om, at alle, som opholder sig i Danmark, skal kunne opgive en adresse – altså bevise at de har tag over hovedet«, skriver overborgmester Frank Jensen i pressemeddelelsen.

  Kommunen har et såkaldt transitprogram, der skal hjælpe udsatte udlændinge til et bedre liv der, hvor de kommer fra. Det vil kommunen gerne styrke for at mindske problemet med romaerne.

  »Fattigdom i Europa er et stort problem, og det kan kommunerne ikke løse. Men det er Københavns borgere, som mærker konsekvenserne, når fattige europæiske migranter slår lejr i København for sommeren«.

  »Det er et nationalt problem, som staten nu bør tage et ansvar for. Derfor er det naturligt, at regeringen tager sit økonomiske ansvar på sig og går med i transitprogrammet«, skriver socialborgmester Jesper Christensen i meddelelsen.”

 24. Af Stanislaw Rydzewski

  -

  Vi må takke de politisk korrekte ledere i Danmark, for den udvikling vi oplever nu! Advokat Mogens Glistrup kan vride sig i sit grav . Sikken dumme generation danskerne oplever i dag?
  De er alle tøse drenge og akademikere, som snakker SNIK – SNAK hele tiden og muhamedaner samt deres bander udnytter det til deres fordel?!

  DANMARK OG VESTEUROPA ER ALLEREDE FORTABT !!!!!!

 25. Af bo nielsen

  -

  Se “højesteret” som i årevis har hånet ofrene for grov kriminalitet og grove krænkelser af deres MR. Men nu er dommerne pludselig blevet humane, da nogle rumænske kriminelle kom for retten. De må sandelig ikke udvises af hensyn til MR.

 26. Af carsten Høi

  -

  Nej Thomas! 500 israelske elitesoldater er nok til at rydde op i DK!
  Problemet i DK er at der ingen sikkerhed er mere. Politiet er svagt og
  leger hele tiden pædagoer. I Israel, som har en 70 årig erfaring med det
  evige problem, er der beskyttelse af de lovlydige borgere overalt. Ja-
  en af bloggerne skrev: Vesteuropa er fortabt- han var vist Østeuropæer og
  har set at det fungerer meget bedre i den tidligere Østblok. Jeg var selv i
  Litauen i Vilnius for nylig- der er orden!

 27. Af claus drejer

  -

  Udmærket artikel. Men hvordan løser vi problemet? Forfatteren kommer med et bud på en løsning . Hvad med at lære af det de gør i Aarhus(?) En ny byplanlægning, rive nogle boliger ned, så der kommer mere blandet boligformer. Når jeg går ned af Nørrebrogade, fra Dr. Louises bro, er det ret nemt at se at på venstre hånd ligger alle lejeboligerne, mens på højre hånd ligger andel- og ejerboliger. Jeg ved det holder ikke 100%, men man kunne sagtens omdanne flere boliger på venstre side af Nørrebrogade til andels- eller ejerboliger – og omvendt. På Vesterbro, hvor jeg boet i mange år, er der ikke samme problemer som på Nørrebro. Her er boligerne mere blandet. Måske det kan være en løsning.

 28. Af Niels Nielsen

  -

  Hvilken Brandes? Kritikeren eller politikeren? Eller hele familien?

 29. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “. I Israel, som har en 70 årig erfaring med det
  evige problem, er der beskyttelse af de lovlydige borgere overalt. ”

  Pjat. Carsten Høi har aldrig været i Israel.. Udover Jerusalem er de fleste isrealske byer som Danmark. Der er endnu færre offentlig politi mv i smådyrene end i Danmark.. disse er jo på erobringstogter i nabo muslimske lande?
  Selv Tel Aviv virker ikke til at have mere politi på gaderne end Danmark.. og stedet er fuldt af zionistiske lommetyve..

  ” Man bør og skal, som i andre lande, bygge kæmpe fængselsfabrikker med
  plads til op til flere tusind kriminelle.”
  Høi

  Det er slet ikke nok. Der er slet ikke plads til alle jer kriminelle liberalister. Linda 250.000 nye celler skal bygges til borgerlige pengekrimenelle hvis vi ønsket at komme fattigdom og bandekriminalitet til livs..For enden af dette mega fængsel skal der står en flot guilotine i alle regnbuens farver, til at afskaffe de værste af slagsen.. Giver ikke mening at brødføde disse evigt derinde..

  Når vi kommer jeres kriminalitet til livs, kommer vi også fattigdomskriminalitet til livs. Der vil da være råd til ordentlig velfærd..

 30. Af Jesper Edvardsen

  -

  Att. Leif Donbæk

  Efter at have boet ca. 20 år på Nørrebro, de sidste 15 år i Blågårdsgade, kan jeg kun sige: du har ganske ret – vi har et problem! Jeg overvejer selv hvor længe endnu, jeg bliver boende.

  Det er trist…

 31. Af - Niller

  -

  Niels Larsen .
  Nu er det ikke alle københavnere der har stemt til fordel for Anne Mee Allerslev, men hun er desværre det radikale bidrag til København vi godt kunne have undværet.

 32. Af Kris Asger

  -

  Kære Lisbeth

  Problemerne med bander og andet sjov på Nørrebro har været der meget, meget længe. Parallelsamfund, hvidvaskning, udnyttelse af sociale ydelser(sort arbejde/bande/ + kontakthjælp) ja – kriminalitet i alle former og skygger. VKO har som sådan ikke noget med det at gøre. De prøver da i det mindste at gøre noget mod. I stedet for at tys’e det ud af søgelyset. Mon ikke, det er den faldende berøringsangst kombineret med større fokus på problemerne (som faktisk er nødvendigt for at løse) der hjælper naive typer til at indse hvordan landet ligger.

  De fleste partier er vel ved at indse, at vores søde, rare, dog noget ensidige, syn på hvordan verden er og skal være – ikke passer på alle kulture.

  Forfærdeligt at se, en politisk engageret flytte fra det rod, man selv har været med til at skabe.
  Venstrefløjen kommer til at fortsætte deres naive, ’vi ved bedre’, teenage-politik der forværre landet. Faktaresistente, uden at lytte til nogen form for fornuft.– og når lortet brænder, flytter vi da bare og giver skylden til andre. Det passer jo ikke ind i deres syn på hvordan verden er. Trist.

  De ”Johannes Vidner”(EL), SF, Radikale etc. der stadig er gymnasie/uni-alder kan delvist undskyldes stadig at have et Disney-syn på verden. Men er man over 25, bør man have indset at verden desværre ikke er Disney – og ikke bliver det af at lukke øjne/ører og fanatisk følge deres overbevisning.

 33. Af Kim Andersen

  -

  Du slipper ikke helt for banditterne, i Nordhavn går de blot i habitter istedet for hætte trøjer.

 34. Af carsten Høi

  -

  Jo Lisbeth-jeg har været i
  Israel flere gange! I modsætning til
  DK er der kontrol og sikkerhed. Du burde tage
  derned og se- dejligt sted.
  Resten af dine kommentarer forstår jeg ikke.
  Meget mærkelige og underlødige.

 35. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “VKO har som sådan ikke noget med det at gøre.”
  Kris ager..

  Naturligvis har de det. Deres katastrofale opbakning til Muhammad tegninger og general racisme siden 2001 ,har ledt til mere bandekriminalitet fra indvandrer som bliver mere og mere ekskluderet og håber af blå politikere..

  Kontanthjælpssnyd er intet i sammenligning med borgerlig pengekriminalt..dette forbliver trods alt i landet til forbrug? Modsat det andet som ender i Svejts fra jer forbrydere?..Er stærk tilhænger af dødsstraf for de værste her..fx ham fra venstre i skat, der gik på druktur på Strøget med ham der stjæl milliarder i udbytteskattefinten?

  Høi,
  Du går aldrig været i Israel som undertegnede..Muligvis kun i Jerusalem og kun da har du ret…

  PS Jakob fra venstre har lukket for ytringsfriheden..Og Cordua er generelt også umulig at få indlæg på..

  ” Det går godt for økonomien. Historisk godt. Danmark står bom-stærkt både hjemme og ude i verden, som min formand formulerede det i sin tale.”

  Også har venstre beskæret velfærden, og uligheden har været stærkt stigende. I og de andre borgerliges katastrofale politik har medført at skat sejler og eliten kører trillebører hjem direkte fra skatteministeriet, fyldt til toppen med goder til dem selv..selv i opgangstider kan man altid regne med venstre som mod folket i -90%.

  Også derfor danskerne ønsker en ny regering ledet af Mette i stor stil nu..nok er nok venstre. Udskriv det valg danskerne vil ha, så vi kan få den statsminister vi vil ha……

  “Fordi vi gennem skattelettelser i både bund og i top giver danskerne lov til at stå på egne ben og realisere det liv, som de ønsker at leve. ”

  Pjat. De rigeste har 30% af pengene i skattely nu under venstre..Og stigende.
  Åbenbart at i ikke evner at passe på hele folket men kun top 1% der nu ejer 70% af alle værdier, modsat -80% sølle 13%.

  Venstre ved man hvor man har..I elitens lommer..

 36. Af Lars Pedersen

  -

  Jeg synes det er fint du flytter. Du kan bedre betragte udviklingen mod det multikulturelle Utopia fra afstand, i sikkerhed. Fremtiden tegner jo lys, vi skal bare blive bedre til at løse udfordringerne.

 37. Af P Christensen

  -

  Nørrebro er symbolet på hvorledes
  den såkaldte “venstrefløj” gennem årtier har begået klasseforræderi
  overfor arbejderklassen ved kritik- og formålsløst at hente sociale klienter og problemer til landet.

  Dette i form af indvandrere, hvoraf mange blev lokket hertil af udsigten til livsvarig forsørgelse
  og til at kunne leve helt som derhjemme.

  Ingen fra venstrefløjen har nemlig nogensinde turdet stille det mindste krav
  til indvandrere. Tværtimod har man på fløjen gensidigt bekræftet hinanden i,
  at indvandrere skal føjes ukritisk, hvis ikke man skal fremstå som “racist”

 38. Af Gert Jessen

  -

  Nørrebro er fyldt af arabere og afrikanere fordi FN’s flygtningekonvention i årtier har
  gjort muligt at migrere til Nørrebro, bare migranterne kunne sige ordet asyl. –
  Meget få af arabere på Nørrebro er flygtet fra bomber.

 39. Af Gert Hansen

  -

  Kim Jensen:

  citat ‘…politiet står arm i arm ved grænsen, ..’

  Hvad er det for en grænse og politi du taler om?

  Det er i alt fald ikke den mellem Danmark og Tyskland. Eller Sverige og Danmark. Her blev jeg dog kontrolleret ved indrejse i Sverige, men ikke på tilbagevejen ind i Danmark.

  I sidste uge (en søndag) kørte jeg ud af Norge og ind i Sverige på en motorvej. Mod Norge var der en flere kilometer lang kø af personbiler og lastbiler i begge spor, der skulle kontrolleres af norsk politi. Det må mindste have taget et par timer at komme over grænsen.

  Er det det du taler om? Eller er du bare dårligt informeret?

 40. Af Severin Hansen

  -

  Lisbeth Sørensen fortæller, at hendes familie administrer lejligheder på Nørrebro. Lisbeth Sørensens familie lejer elendige lejligheder på Nørrebro ud til ågerpris. På Nørrebro kender vi disse elendige lejligheder. Hvorfor vil socialisten Lisbeth Sørensen ikke bo på Nørrebro? Det er fordi hun ved hvor dyre og dårlige lejlighederne er. Jeg har boet i en af disse lejlgheder. Der var så meget mug på væggene, at vi blev syge.

 41. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “AF P CHRISTENSEN – 31. MAJ 2017 17:52
  Nørrebro er symbolet på hvorledes
  den såkaldte “venstrefløj” gennem årtier har begået klasseforræderi
  overfor arbejderklassen ved kritik- og formålsløst at hente sociale klienter og problemer til landet.”
  Fakta resistente p.christensen.

  1. Schlüter regeringen startede med stolt at proklameret verdens mest lempelige flygtninge og indvandrerlov. Nu skiller der løn og velfærdsforringere ind i stor stil til at ødelægge Danmark..

  2. Vko mere end fordoblet indvandringen under deres 10 år end 10 året under Nyrup.. sorte igen..

  3. lavko har alle tiders indvandrerekord nu. Ca. 80 .000 på et år med familiesammenførelser fra Syrien og Afghanistan, har vi fået på halvandet år.

  Okay er over 200.000 kommet til Danmark de sidste 2 år under lavko.
  En ny danmarksrekord.

  Så hr. Christensen dit indlæg er så bedragerisk forkert, at man græmmer sig.
  Ved du virkelig ikke mere om danske forhold?
  Betalt af venstres prressetjeneste?

  Det er bla. derfor at et flertal nu vil have Mette og hendes og df’s stramme indvandringpolitik.
  Uforståeligt at de ikke vælter regeringen, DF?!

 42. Af Gert Hansen

  -

  Socialisten Leif Donbæk har fået nok af følgerne af den indvandrerpolitik hans fløj om nogen har været skyld i.

  Det er ikke helt det han skriver, men det er det det betyder. Mange andre på hans fløj, er nu ved at få kolde fødder. Nu hører man derfor meget sjældent stigmatiserende anklager om ‘islamofober’, ‘facister’ (eller endda ‘nazister’) når nogen vover at forholde sig kritisk til den førte politik. (Bortset fra i de to københavnske distriktsblade ‘Politiken’ og ‘Information’).

  M.h.t. kritik behøvede man blot at se på hvordan det gik i masser af multi-kulti lande, de problemer det medfører, og hvad der kræves for at imødegå dem, hvis det da ikke skal ende i anarki og kaos-

  Men skaden er sket, og nu forlader ‘gnaverne’ så småt skuden.

 43. Af Severin Hansen

  -

  Lisbeth Sørensen fortæller, at hendes familie administrer lejligheder på Nørrebro. Lisbeth Sørensens familie lejer elendige lejligheder på Nørrebro ud til ågerpris. På Nørrebro kender vi disse elendige lejligheder. Hvorfor vil socialisten Lisbeth Sørensen ikke bo på Nørrebro? Det er fordi hun ved, hvor dyre og dårlige lejlighederne er. Jeg har boet i en af disse lejligheder. Der var så meget mug på væggene, at vi blev syge.

 44. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “AF GERT HANSEN – 31. MAJ 2017 19:23
  Socialisten Leif Donbæk har fået nok af følgerne af den indvandrerpolitik hans fløj om nogen har været skyld i.”

  Jeg foreslår Gert at læse mit indlæg ovenover, så han kan få lidt viden ind i hovedet angående hvorledes 85% af indvandrerproblemerne er startede af jer borgerlige..

  Det er hyklerisk og fakenews som i fortæller dagligt at i har den strammeste indvandrerpolitik.. En løgn i har vundet 3 valg på nu.. Men nu er det slut. DF går over til S. Og df’s skyld er stor her i 30 år. Lad os nu se om s og df ikke kan finde ud af en stram indvandring. Jeg foreslår en folkeafstemning om det, og at de følger danskernes ønske slavisk bagefter. Inklusiv udmeldelse af konventioner hvis nødvendigt..

 45. Af Sven Beck Jørgensen

  -

  Lisbet sørensen har jo ret.
  Vis det ikke har været for muhammad tegninger og borgerlige havet der ikke været bandekriminalitet.

 46. Af P Christensen

  -

  Lisbeth Sørensen:
  Sikke en gang vås.
  Ingen forventer at højrefløjen varetager arbejderklassens interesser.

  Men arbejderklassen forventede at deres interesser blev varetaget af
  venstrefløjen. Det er dog ikke sket i flere årtier.

  I stedet har venstrefløjen grundet akademiseringen forladt arbejder-reden
  og er blevet en carbon-copy af højrefløjen når der gælder om
  at sjofle arbejderne. Prisen for masseindvandringen har arbejderne betalt,
  socialt som økonomisk. De må bo i ghettoerne og de stadigt højere skatter
  til finansiering af indvandringen har kostet vore produktionsarbejdspladser.

 47. Af Benny B

  -

  MANGFOLDIGHED MIN BARE.
  Hvis men kender lidt til hvad der foregår under overfladen på Nørrebro, ved man, at ALLE grønthandlere på Nørrebro ejes af samme palæstinensiske familie.

 48. Af Lisbeth Sørensen

  -

  ” stedet har venstrefløjen grundet akademiseringen forladt arbejder-reden
  og er blevet en carbon-copy af højrefløjen når der gælder om
  at sjofle arbejderne. Prisen for masseindvandringen har arbejderne betalt,”

  Rent vrøvl du siger uafbrudt “at venstrefløjen har mest skyld”, når det forholder sig modsat. Du er jo ikke i stand til at læse og forstå simple statistikker fra Danmarks statistik?

  Men enig i at de laveste har betalt prisen. Det skal man nu heller ikke være Einstein for at vide, og er intet nyt til debatten.

  Derudover glemmer du at det er borgerlige R der står bag venstrefløjens magt de sidste vælg?
  Dette er en blå gøgeunge som skal retur i blå rede.. Og det er dem der har forladt arbejderen i stikken.

  Derfor bliver S-R regeringen spændende at følge. Ikke et gram af R borgerlig løndumper politik. Måske..på tide at prøve noget nyt.

 49. Af Lisbeth Sørensen

  -

  ” stedet har venstrefløjen grundet akademiseringen forladt arbejder-reden
  og er blevet en carbon-copy af højrefløjen når der gælder om
  at sjofle arbejderne. Prisen for masseindvandringen har arbejderne betalt,”

  Rent vrøvl du siger uafbrudt “at venstrefløjen har mest skyld”, når det forholder sig modsat. Du er jo ikke i stand til at læse og forstå simple statistikker fra Danmarks statistik?

  Men enig i at de laveste har betalt prisen. Det skal man nu heller ikke være Einstein for at vide, og er intet nyt til debatten.

  Derudover glemmer du at det er borgerlige R der står bag venstrefløjens magt de sidste vælg?
  Dette er en blå gøgeunge som skal retur i blå rede.. Og det er dem der har forladt arbejderen i stikken.

  Derfor bliver S-R regeringen spændende at følge. Ikke et gram af R borgerlig løndumper politik. Måske..på tide at prøve noget nyt….

 50. Af Severin Hansen

  -

  Svend Beck Jørgensen
  Citat:” Lisbet sørensen har jo ret.
  “Vis det ikke har været for muhammad tegninger og borgerlige havet der ikke været bandekriminalitet”.

  Gad vide om Svend Beck Jørgensen er dansk? Han har i hvert fald ikke fulgt med i dansktimerne.

  Nu vil jeg prøve at hjælpe Svend. Sætningen sådan nogenlunde på dansk.

  Hvis det ikke havde været for Muhammedtegningerne og de borgerlige, havde der ikke været bandekriminalitet.” Muhammed kan også staves som Muhammad, eller Mohammed.

  Hvad med bare at vise, at du er indvander. Det ville andre nok have større respekt for. Problemet med indvandrerdrengene er, at mange ikke vestlige forældre har glemt at opdrage deres drenge. Alle, som arbejder med ikke vestlige indvandrerdrenge ved, at de bliver forgudet af deres mødre. Faderen, der ofte er ledig/fattig, respekteres ikke af drengene. Drengene går for lud og koldt vand. Deres kriminalitet skydes hverken Muhammedtegningerne, eller de borgerlige. Deres kriminalitet skyldes manglende omsorg, manglende sprog, manglende uddannelse, forældrenes krav om, at de ikke må blive danske, manglende danske kammerater, manglende følelse af fællesskab med danskere og racisme.

 51. Af Severin Hansen

  -

  Svend Beck Jørgensen
  Citat:” Lisbet sørensen har jo ret.
  “Vis det ikke har været for muhammad tegninger og borgerlige havet der ikke været bandekriminalitet”.

  Gad vide om Svend Beck Jørgensen er dansk? Han har i hvert fald ikke fulgt med i dansktimerne.

  Nu vil jeg prøve at hjælpe Svend. Sætningen sådan nogenlunde på dansk.

  Hvis det ikke havde været for Muhammedtegningerne og de borgerlige, havde der ikke været bandekriminalitet.” Muhammed kan også staves som Muhammad, eller Mohammed.

  Hvad med bare at vise, at du er indvander. Det ville andre nok have større respekt for. Problemet med indvandrerdrengene er, at mange ikke vestlige forældre har glemt at opdrage deres drenge. Alle, som arbejder med ikke vestlige indvandrerdrenge ved, at de bliver forgudet af deres mødre. Faderen, der ofte er ledig/fattig, respekteres ikke af drengene. Drengene går for lud og koldt vand. Deres kriminalitet skydes hverken Muhammedtegningerne, eller de borgerlige. Deres kriminalitet skyldes manglende omsorg, manglende sprog, manglende uddannelse, forældrenes krav om, at de ikke må blive danske, manglende danske kammerater, manglende følelse af fællesskab med danskere og racisme.

  Gyldendal staver Muhammed-tegningerne med en bindestreg.

 52. Af Severin Hansen

  -

  Svend Beck Jørgensen
  Citat:” Lisbet sørensen har jo ret.
  “Vis det ikke har været for muhammad tegninger og borgerlige havet der ikke været bandekriminalitet”.

  Gad vide om Svend Beck Jørgensen er dansk? Han har i hvert fald ikke fulgt med i dansktimerne.

  Nu vil jeg prøve at hjælpe Svend. Sætningen er sådan nogenlunde på dansk.

  Hvis det ikke havde været for Muhammed-tegningerne og de borgerlige, havde der ikke været bandekriminalitet.” Muhammed kan også staves som Muhammad, eller Mohammed.

  Hvad med bare at vise, at du er indvander. Det ville andre nok have større respekt for og skidt med sproget.

  Problemet med indvandrerdrengene er, at mange ikke vestlige forældre har glemt at opdrage deres drenge. Alle, som arbejder med ikke vestlige indvandrerdrenge ved, at de bliver forgudet af deres mødre. Faderen, der ofte er ledig/fattig, respekteres ikke af drengene. Drengene går for lud og koldt vand. Deres kriminalitet skydes hverken Muhammed-tegningerne, eller de borgerlige. Deres kriminalitet skyldes manglende omsorg, manglende sprog, manglende uddannelse, forældrenes krav om, at de ikke må blive danske, manglende danske kammerater, manglende følelse af fællesskab med danskere og racisme.

  Gyldendal staver Muhammed-tegningerne med en bindestreg. Således korrigerer jeg min tidligere kommentar.

 53. Af Niels Jorgensen

  -

  På trods af, at jeg har et andet politisk ståsted synes jeg indlægget er fint.

  Jeg bor selv på Nørrebro og kan genkende mange af de ting der beskrives.

  I nat blev flere hjemløse afrikaneres ting brændt af i Folkets Part. Mennesker jeg ikke ser lave ballade, men som jeg synes er et frisk pust til byen. Om det var påsat eller ej er uklart. I mine øjne var det dog ikke retfærdigt. Jeg har derfor netop doneret en masse tøj og sko mv. til hjemmet ved Folkets Hus. Jeg opfordrer alle andre til at gøre det samme.

  Det er for mig en fin måde at skubbe mod de problemer der er, og sørge for retfærdighed og kærlighed, Det er ikke kun politikere der skal løse problemerne. Det er for letkøbt. Vi kan alle bidrage, som mange i øvrigt gør :-).

 54. Af Alfred Jørgensen

  -

  Multikultur – Åbne grænser – Hash – Kærlighed – Kultur berigelse – Vi er alle mennesker – Ingen skal hjemsendes – kommunister – vi er mangfoldig (KUN kbh.) – Ravkæder og striktrøjer – At leve i en storby er terror bare det “new normal”

  KÆFT ! det bliver godt de næste par år , der er det ikke kun nogle tusinde romaer Kbh. bliver KULTUR beriget med, der er millioner på vej….
  Analfabetiske mandlige afrikanere, jeres “FEEL” good venner fra Å og læger “uden grænser” / snap se mig —
  I AM GOOD…så humanistisk så kærlig så et fantastisk menneske så meget at dele ud af .. vi deler Kbh. med HELE verden.
  FORDI VI KBH ER SÅ MANGFOLDIG

  DDR medier og marxister HÅBER på den nye ISME- Der ikke kun afskaffer dem selv men alt frihed og skaber Danmarkistan.
  Det er overalt I EU , dagligt ! bliver tusinder voldtaget røvet og dræbt. DAGLIGT
  Tror EU , politikere befolkninger ikke kan se hvad der foregår….

  https://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw

 55. Af palle P

  -

  Har du læst artiklen som du kommenterer?. Han beder om mere politi på gaderne, der løser problemer, i døgndrift……..det virker som om du svarer på en anden tekst, at du ikke har forstået hans budskab. Der er intet romantisk i hans fremstilling – tvært imod!

 56. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “AF SEVERIN HANSEN – 31. MAJ 2017 23:42
  Svend Beck Jørgensen
  Citat:” Lisbet sørensen har jo ret.
  “Vis det ikke har været for muhammad tegninger og borgerlige havet der ikke været bandekriminalitet”.

  Gad vide om Svend Beck Jørgensen er dansk? Han har i hvert fald ikke fulgt med i dansktimerne.”

  Svend lyder som en yderst intelligent og dansksindet mand ,Preben f1.
  🙂

  Det er godt at donere til flygtninge mv og vise dansk anstændighed. Men de skal hjem igen. I længden ødelægger de den danske model og der bliver kun færre og færre jobs i landet i fremtiden..

  Vi stemmer om indvandringen. Og staten skal følge folkets ønsker. Så slipper vi også for denne dødssyge daglige indvandredebat der har ledet dansk politik i 30 år.

 57. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “AF SEVERIN HANSEN – 31. MAJ 2017 23:42
  Svend Beck Jørgensen
  Citat:” Lisbet sørensen har jo ret.
  “Vis det ikke har været for muhammad tegninger og borgerlige havet der ikke været bandekriminalitet”.

  Gad vide om Svend Beck Jørgensen er dansk? Han har i hvert fald ikke fulgt med i dansktimerne.”

  Svend lyder som en yderst intelligent og dansksindet mand ,Preben f1.
  🙂

  Det er godt at donere til flygtninge mv og vise dansk anstændighed. Men de skal hjem igen. I længden ødelægger de den danske model og der bliver kun færre og færre jobs i landet i fremtiden..

  Vi stemmer om indvandringen. Og staten skal følge folkets ønsker. Så slipper vi også for denne dødssyge daglige indvandredebat der har ledet dansk politik i 30 år……

 58. Af Thomas Aaby Berdal

  -

  Har vi læst det samme indlæg?

 59. Af Gert Hansen

  -

  Lisbeth Sørensen:

  Du placerer mig på den borgerlige fløj. Egentlig er jeg borgerlig socialist eller socialistisk borgerlig. Jeg betragter mig ikke som du gør, og uden tvivl betragter dig selv, som hørende til på en bestemt fløj i det politiske spektrum. (Der egentlig bør betragtes som en cirkel, og ikke som en horisontal akse). Jeg er pragmatiker og kunne aldrig drømme om at være så fantasiløs at placere mig selv fastlåst på en bestemt fløj.

  Bortset fra det kan vi blot konstatere, at vi også på andre områder er uenige.

 60. Af hans andersen

  -

  Tja når man ikke vil høre så må man føle, og socialisten der har opdaget virkeligheden flygter selvfølgelig fra konsekvensen af sin blindhed 🙂

 61. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Gert ,

  Ikke forundret over at din verdensofattelse er en cirkel. Altid retur ved startspunktet uanset energien brugt. Tidsspilde.

 62. Af Gert Hansen

  -

  Lisbeth Sørensen:

  Vrøvl.

  Det forklarer derimod, hvor den yderste venstrefløj ligger tæt op af den extreme højrefløj.

  At ingen af fløjene vil indrømme det, laver ikke om på det.

  Jeg er ikke forundret over, at du ikke vil indrømme det.

 63. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Det forklarer derimod, hvor den yderste venstrefløj ligger tæt op af den extreme højrefløj.”

  Vrøvl. Det eneste nogle deler ønske med den ekstreme højrefløj om er en stram indvandringpolitik . Og den er nok delt af et mindretal der som undertegnede.

  Derudover er forskellen at venstrefløjen er intelligent..især den yderste..og ekstrem højrefløjen er yderst uintelligent..

  Samlet set er venstrefløjen altid klogere og mere intelligent end højrefløjen.hundredvis af undersøgelser beviser dette..

  https://www.google.it/amp/s/www.psychologytoday.com/blog/the-scientific-fundamentalist/201003/why-liberals-are-more-intelligent-conservatives%3Famp

  Men den yderste højrefløj har dog nogle specielle store idioter ,helt derude hvor kragerne vender.

  PS status quo Majbritt. Du sagde at du ikke sletter min ytringsfrihed. Men umuligt at få kommentarer igennem til dig nogensinde nu.

  Helt enig. Dansk lov skal følges her.

  Men hvorfor støtter dit parti LA op om incest? Et barn født af bror og søster , har store genetiske problemer og samfundsomkostninger for alle. Se blot på kongehuset?

  Eliten har altid været indavlet i Danmark. Før de kongelige og adelige og borgerlige rige. Men nu må det altså stoppe LA.
  Vi skal ikke retur til alt den elite indavl igen…

 64. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Indlæg til Gert i filteret?

 65. Af Jorn D.

  -

  That’s Leif but not allright, det kan Du bande på i den sorte firkant
  men
  selv de godmodige kan godt være modige og svigerfar kok og tjeneruddannet
  ud af nordsjællandsk kro slægt, var en af frihedskampens helte
  der
  reddede jøder – bl.a. i ambulancer – til Sverige
  men
  døde ikke i forsøget men år senere blev han 41 år gammel indhentet af fortidens skader
  men
  havde tidligere med et Lyn (og penge under bordet) “fået” en 127 m2 lejlighed på Solitudevej
  men
  datteren måtte ikke høre Luis Armstrong og ej heller have en negerdukke
  for
  farmand frygtede negrenes fremtidige indflydelse ang. narko og kriminalitet

  det er en hån imod svigerfar og alle de frihedskæmpere, der satte livet på spil
  for
  at redde jøder til Sverige
  når
  deres synagogale radikale venstre, som tak, fylder Nørrebro op med Palæ-stinensere
  men
  det er vist de etniske danskere, der tjente kassen på at sælge deres lejligheder
  – istandsat for 5.000.000 af samfundets penge – der syntes om indvandringen
  for
  førhen kunne svigerfar give 5 bajere til “drukmåsene” på Blågårds Plads, når de
  så efter hans lille datter i et par timer (de overnattede i hans Volvo garage)
  og
  hans lille pige kunne gå fredeligt en aftentur med deres hund på Assistens kirkegården
  men
  al den idyl er fortiden blot – idet nu hersker vold og narkokriminalitet på Nørrebro

  jeg tror, at svigerfar ville vende sig i sin grav hvis han vidste, at de synagogale radikale
  med “succes” havde ødelagt Nørrebro med import af Palæ-stinensere og masser af muslimer
  men
  hvorfor blev de fremmede ikke integrerede til fredelige danskere
  jo
  det skyldes ligeledes de synagogale radikale venstre
  der
  ikke ønskede, at de fremmede fortsat blev assimileret til fredelige danskere
  men
  bevarede deres muslimske kultur for. at sikre et multi kulti koster kassen kaos
  og
  der er stadig “something rotten, at the Rådhus” !

  ironi.mus

Kommentarer er lukket.