Det her burde alle sgu kunne blive enige om

Af Leif Donbæk 145

 

Det er at spytte skatteyderne i hovedet, hver gang der kommer historier frem om bimlende skøre religiøse mørkemænd, der hver måned hæver deres fine løn, betalt af fællesskabet – om det er som integrations konsulenter, eller andre omskrivninger af arbejdsvægring

Det er sommer, og sommer er jo som bekendt agurketid – hvilket normalt betyder, at Dansk Folkeparti ejer mediefladen – som oftest er det noget med muslimer og ofte noget ret ekstremt med muslimer. Men denne sommer er anderledes, for i år er det Socialdemokratiet, der bruger lavvandet i mediernes nyhedsproduktion til at sætte sig på mediefladen. Nærmere bestemt er det Dan Jørgensen, der har lanceret et ambitiøst forslag om at fratage friskoler med mere end 50 % elever med anden etnisk baggrund end dansk støtten.

Problemet er velkendt. En række muslimske friskoler skaber ikke bro, men tværtimod skaber de social kontrol, dårlig faglighed og religiøs fanatisme. Alt sammen på fællesskabets regning. Ahmed Akkari har beskrevet det i detaljer og mange andre har siden taget det op. Men løsningerne har ikke været ligefor.

Så derfor er det positivt, at der nu kommer et forslag og lad os springe til konklusionen. Forslaget er godt. Omend der muligvis er lidt praktiske og/eller juridiske udfordringer – men intet, som et par kreative jurister i Justitsministeriet ikke burde kunne håndtere.

Først og fremmest fordi det ikke er fællesskabets opgave at finansiere private religiøse skoler, hvor elever med dansk baggrund er i mindretal. Det burde egentligt være et banalt ræsonnement for de fleste. På venstrefløjen burde man se det som en helt bizar brug af lønmodtagernes midler – altså at smide dem efter religiøse mørkemænds indoktrinering af ungdommen, og på den liberale højrefløj er det ikke svært at forstille sig skriget, når de opdager, at det er skattepenge, der finansierer hovedparten af religiøs indoktrinering af børn i Danmark. – Ja selv Dansk Folkeparti burde kunne stemme for det, fordi ja… muslimer.

Dernæst, så er skoler hvor over halvdelen af eleverne har anden etnisk baggrund end dansk, gift for integrationen og for sammenhængskraften i samfundet. Om der er tale om private eller offentlige skoler gør egentligt ikke den store forskel. Det skaber parallelsamfund, og det skal fællesskabet naturligvis ikke betale for. Som i overhovedet ikke. Man kunne med fordel indføre den samme regel for folkeskoler og “busse” eleverne imellem skolerne, så man undgår ”sorte skoler” i byerne.

Endeligt,  så skaber de religiøse friskoler statsbetalte stillinger til religiøse tosser. Det er at spytte skatteyderne i hovedet, hver gang der kommer historier frem om bimlende skøre religiøse mørkemænd, der hver måned hæver deres fine løn, betalt af fællesskabet – om det er som integrationskonsulenter, dramainstruktører i moskeer, antivoldsudøvere eller andre omskrivninger af arbejdsvægring, så er det en hån.

Og ja, jeg ved godt, at friskolerne har en begrænset egenbetaling, men de facto er det skatteborgerne, der betaler gildet.

Det spændende herfra er så, om det kan lade sig gøre i praksis. Socialdemokraterne siger, at deres jurister ikke mener, at det er Grundlovsstridigt, og personligt hælder jeg til at give dem ret. Alle sammenligninger med Tvind-sagen er uden hold i virkeligheden, men det kan diskuteres, om det er i strid med Grundlovens §§ 70 og 76. Jeg tror det ikke, men vores tidligere justitsminister Søren Pind er uenig med mig. Ligesom at Tina Nedergaard den tidligere Undervisningsminister på facebook skriver, at hun forsøgte sig med et lignende forslag, men at det angiveligt ifølge hendes embedsmænd var i strid med Grundloven.

Men juristeri til side. Vi har et kæmpe problem med indoktrinering af ungdommen og opbygning af parallelsamfund på nogle muslimske friskoler. Det er ikke alle skoler, der giver de her problemer, men der er nok af dem til, at tiltag som Dan Jørgensens forslag er værd at overveje.

Hvis intet andet kan lade sig gøre politisk, så ville en grænse gående på at maks halvdelen af eleverne i en enhver skole, som samfundet smider penge i, må have anden etnisk baggrund end dansk i skoler, være et godt sted at starte. Det burde alle sgu kunne blive enige om.

 

 

 

 

 

 

 

145 kommentarer RSS

 1. Af Niels Larsen

  -

  Dan Jørgensen er steget en hel del i min agtelse efter at han har fremsat dette forslag.

  Alt, hvad der kan hæmme den dybt skadelige vanvidsideologi islam, bør hilses velkomment.

  Allebedst ville et direkte forbud mod islam være, da det sikkert kunne få hundredtusinder af muslimer til at forlade landet til udelt gavn for Danmark og danskerne.

 2. Af Jan Johansen

  -

  De fleste normaltbegavede mennesker i Danmark er ikke i tvivl om det. Så må selv jurister og embedsmænd i Undervisningsministeriet + andre, der er lidt træge i opfattelsen, også kunne se og forstå det. Flere såkaldte friskoler med muslimsk tilhørsforhold modarbejder direkte integrationsbestræbelserne i Danmark. Det sker dagligt med deres åbenlyse religiøse fanatisme og deres åbenlyse indoktrinering af dele af den opvoksende ungdom, som åbenbart lapper uhyrlighederne i sig i den tro, at alt er i den skønneste orden, men det er det langt fra. De unge mennesker bliver i sidste instans “sorteper” i det spil. De får ikke den faglige ballast, der er så afgørende vigtig for deres videre forløb i tilværelsen og bliver derved meget let hægtet af næsten inden de overhovedet er kommet i gang med et senere uddannelsesforløb. Det er i virkeligheden ret så skræmmende, så der er al mulig grund til, at de ansvarlige for dette utilgivelige svigt meget snart får taget sig sammen og får sat en stopper for denne laden-stå-til-holdning. Det gælder de unges fremtid og ikke mindst de unge, som i dag bliver fastholdt i et totalt afvigende undervisningsmiljø, som direkte vanskeliggør deres senere forsøg på at blive en del af det samfund, som de trods alt er blevet en del af.

 3. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Det er hverken demokratisk eller foreneligt med menneskerettighederne. Det er sandeligt en stor diskrimination og forskelsbehandling af en bestemt religion, etnicitet og et bestemt mindretal på grund af et par ekstremistiske galninge, som er med til at ødelægge for det store og fredelige muslimske mindretal.

  Ikke fordi jeg går ind for det eller ikke fordi mine børn går i private skoler og friskoler, men jeg synes helt klart, at det er den rene diskrimination og forskelsbehandling, når det kun er private skoler og friskoler med ‘muslimske’ baggrunde, der bliver berørt og udsat for retten til ligestilling og støtte.

  Men tyske, franske, amerikanske, britiske, katolske, ortodokse, jødiske skoler osv. bliver hverken påvirket eller frataget deres ret til ligestilling, støtte og m.v.

  For mig set er det en klokkeklar og tydelig frihedsberøvelse, fordi regeringen ser blindt til og lytter døvt til et par skøre personer med fortabte sjæle. Skal regeringen her ikke forsøge at være neutral, ligelig og omfavne og lytte til alle? Er det ikke de rigtige at gøre spørger jeg. Man kan altså ikke ensidigt, fordømmende og stigmatiserende lytte kun til den ene side, ikke sandt?

  Socialdemokratiske idealer og mærkesager eksisterer ikke mere og Socialdemokratiet kan fra nu af erklæres som et borgerligt højrefløjsparti!

 4. Af KALLE KJØLLER

  -

  NEWS THE DANES DONT KNOW SHIT ABOUT !

  Racism plays a role in migrants’ exclusion in Denmark.

  https://www.thelocal.dk/20170510/racism-plays-a-key-role-in-migrants-exclusion-in-denmark-report

  Anti-migrant political discourses and exclusionary migration policies are having a disproportionate and harmful impact on migrants, including in Denmark, according to a new report by NGO European Network Against Racism (ENAR).

  The report, which covers 26 EU countries, says that migrants across the block are increasingly the targets of racist violence and speech and face discriminatory policies and attitudes hindering their access to the labour market.

  Racist attacks against migrants, barriers in the labour market and ethnic profiling and discriminatory policing of migrants are all mentioned by the report as being part of the increasingly difficult situation faced by newcomers to EU countries.

  Danish incidents cited as evidence of the trend include nationalist Danish People’s Party MP Martin Henriksen telling an 18-year-old high school student, who was born in Denmark to a Danish mother and Iranian father, during a TV debate that he did not automatically consider him to be Danish.

  “You can’t jump to the conclusion that you are Danish, just because you are born and raised in Denmark, speak Danish, and study at a Danish school. That is just absurd,” Henriksen said during the debate.

  By making such a statement, Henriksen excluded Danish citizens with a foreign background from the Danish national identity, concluded the report, stating that “the typical markers of what would traditionally be one’s national identity such as birth place, language, education were not enough and racial and cultural heritage was the defining factor used for exclusion in this instance.”

  READ ALSO: Danes once again discuss who is a Dane

  A second example taken from Danish cultural and political life is the advertisements placed by immigration minister Inger Støjberg in Lebanese newspapers telling refugees not to come to Denmark.

  Significant cuts to social benefits for refugees have also been made since Støjberg’s Venstre (Liberal) party returned to government following the 2015 election.

  “Since the election in June 2015, the new Danish government cut benefits to asylum seekers and migrants by up to 50%, with the purpose of making Denmark less attractive for refugees. Foreigners’ retirement pension and child benefits have also been changed. This means that access to social benefits is now dependent on the length of residence in Denmark,” says the report.

  The report also cites the case of an asylum seeker who was severely assaulted by a three masked men, an arson attack on a bus used by the inhabitants of an asylum centre, and three incidents in which threatening graffiti was sprayed on asylum centres’ walls.

  Using results from the last two general elections, the increased percentage of the popular vote gained by the Danish People’s Party was cited by the report as an example of what it calls “Electoral success for political parties using xenophobic/racist ideas and policies”.

 5. Af P Christensen

  -

  “Ingen over, ingen ved siden af Folketinget” fra Grundloven
  er jo blevet overtrådt utallige gange, primært i forbindelse med vor underkastelse til EU, men også til diverse konventioner, og har bidraget til den stadigt igangværende
  underminering af vort land udefra.
  Så der er ingen grund til at bekymre sig i netop dette tilfælde. Fjern tilskuddet.

 6. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt som apropos til – “Det her burde alle sgu kunne blive enige om” – følgende artikel fra Kristeligt Dagblad som alle sgu også bør læse – og blive lidt klogere af:

  “Ikke se, ikke høre. Islam og Vestens intellektuelle selvmord”
  https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/2014-06-28/ikke-se-ikke-høre.-islam-og-vestens-intellektuelle-selvmord

 7. Af L. Sørensen

  -

  Endnu et fint indlæg..

  Og naturligvis skal skatteydere ikke financierer religion-religiøse skoler. Giver absolut ingen mening i et ateistisk land som Danmark.

  Dog hvis det er grundlovsstridig skal møget simpelthen ændres. DK skal ikke leves og styres ud fra fortidige regler men nutidige..

  Bliver spændende at følge S-DF regeringen snarest. Får Danmark endelig den stramme indvandringpolitik det ønsker?

  Den borgerlige blok står jo for en lempelig flygtninge-indvandrerpolitik altid?

  Lad os stemme om det hele. Religiøs indvandring-skoler-kirke mv.? Lad folket bestemme fremtiden.

 8. Af Svend Jensen

  -

  @MEHMET SAMI GÜR – 6. JULI 2017 19:04
  “Det er sandeligt en stor diskrimination og forskelsbehandling af en bestemt religion, etnicitet og et bestemt mindretal på grund af et par ekstremistiske galninge, som er med til at ødelægge for det store og fredelige muslimske mindretal.”

  På nettet kan man læse, at 30 ud 100 indsatte i fængslerne er udlændinge. Flertallet af dem er muslimer, ligesom flertallet af de unge fremstillet i Københavns dommervagt.
  Gür taler mod bedre vidende, når han omtaler “det store og fredelige muslimske mindretal”, når undersøgelser bekræfter at 65% af Europas muslimer ønsker sharia som dominerende over vestlig jura. Et ufredeligt ønske – ja, hadefuldt.
  Læserne er helt klar på Gür’s rolle som femtekolonne agent for islam i Danmark. Mon ikke også han ønsker sharia hævet over dansk lov? Han vil ikke engang svare på spørgsmålet.
  Når muslimerne også fylder 30 ud af 100 uden for fængslerne, vil han og de andre islamister kræve sharia hævet over dansk lov – det er kun et spørgsmål om demografi før ydmygheden udskiftes til noget ganske andet.

 9. Af l sørensen

  -

  Svend,

  Altid er den store majoritet af landets kriminelle borgerlige-som dig- men problemet er at de ikke straffes i dag og kun den fattige det stjæler fjernsynet?

  Jeg er for dødsstraf mod de værste af jer her? Er du enig? Denne oprydning i white collar kriminalitet vil automatisk rydde op i fattigdomskriminalitet.

  For naturligvis burde i borgerlige fylde ca 90% af fængsels cellerne hvis der var justits i Danmark!

 10. Af l sørensen

  -

  Gur

  Er så godt som ingen kristne skoler. Derudover er i indvandrer og islam er ikke forenelig med den store danske dekadente kultur, friheder for kvinder mv. Naturligvis bestemmer vi danskere her i vores eget land?

  Socialdemokratiet har altså aldrig været et decideret muslimsk parti heller. Hvor får du det fra?

  Jan Johansen,

  Er uden tvivl også et par ditto kristne-jødiske her også Ja.

  Og de skal naturligvis også forbydes i ateistiske Danmark. Helt enig. 😎

 11. Af Ole Hansen

  -

  Le if do n bæk peger på et problem, og har ret i sine konklusioner og argumenter. Men der er tale om en detalje eller mindre brik i billedet af Danmarks situation. For Danmark er ved at være en brændende platform. Invasionen fortsætter og fortsætter, og de tre rødradikale partier plus de sortradikale partier fremturer med deres undergravning og ødelæggelse af utallige danskeres livskvalitet, velfærd, helbred, familieliv og fremtid. Hundredtusinder af danskere har allerede fået deres tilværelse voldsomt forringet eller helt ødelagt. F.eks. lider mange under store økonomiske og sociale problemer pga. politiske dumheder, svigt og udskejelser. F.eks. er skilsmisseprocenten gået fra 1-2% til 75%. F.eks. er tusindvis af patienter invalideret eller omkommet pga. hensynsløse nedskæringer og utrolig dårlig og u-menneskelig behandling af både syge og pårørende. F.eks. er mængden af nye sygdomme samt indbrud, voldtægter, hjemmerøverier, skyderier, knivstik, overfald, vold og mord steget betydeligt i de senere år. Døden og ulykken ligger efterhånden på lur alle steder, og Danmark er blevet et koldt, utrygt, skørt, dekadent og uretfærdigt samfund. U-menneskelig behandling af borgerne er blevet noget dagligdags.

  Og man kan dårligt nok få lov til at vise og forklare hvor slemt det allerede står til.
  Pga. c en su r mv. Men se selv den korte a vis, snap hanen og mer kels migrant crisis/one year on.

 12. Af J. Hanse n

  -

  Det virker som om, at der bliver lukket for indlæg på alle blogs.
  Har Lemc he, Kim Olse n, Cep, Harald Sorttand og Layer nået deres mål?

  Hvis de ikke han styre debatten ud fra deres højreekstremistiske dagsorden.
  Så skal andre udelukkes.

 13. Af l sørensen

  -

  JH,

  Ja tror de har opnået det ønsket via at skrive i undertegnedes navne, såvel som indlæg der lader til at være så?

  Man skal ikke sige at Lemche levet forgæves mht at få nedlagt ytringsfriheden eller ko? Plus 3-4 andre vel? Har altid været målet her..Men er også agurketid og B skal spare.

  PS også et indlæg i filteret?

 14. Af Svend Jensen

  -

  @L SØRENSEN – 6. JULI 2017 20:28
  “Altid er den store majoritet af landets kriminelle borgerlige-som dig- men problemet er at de ikke straffes i dag og kun den fattige det stjæler fjernsynet?”

  Nu siger statistikken, at den store majoritet af landets kriminelle er muslimer. Forsøg at tage stilling til den kendsgerning og tilbyd din mening om den enorme muslimske overvægt i kriminalstatistikker. Hvis du mener, at statistikkerne lyver, så bevis det eller henvis til bevis. Ikke alt i denne verden kan bortforklares ved at det er samfundets skyld. Sandhed er ikke det du føler, men baseres på objektivt verificerbare facts.
  Sådan noget hedder debat og er meget mere demokratisk og oplysende end gensidig uddeling af skældsord.

 15. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Nu siger statistikken, at den store majoritet af landets kriminelle er muslimer. Forsøg at tage stilling til den kendsgerning og tilbyd din mening om den enorme muslimske overvægt i kriminalstatistikker” Svend..

  Rent højreradikalt ævl naturligvis..’Din sorte inhumane blok er altid landets mest kriminelle gruppe. Problemet er at i dag ejer den dømmende,udøvende magt via frimurer mv justitssystemet.. , og at vi ikke straffer borgerlige penge kriminelle, men kun de fattige der stjæler i supermarkedet, et fjernsyn mv. og at I Danmarks største kriminelle gruppe, blot får bøder, eller en påmindelse fra staten. Men altså ingen korrekt straf..Hele justistssystemet skal laves om , så vi får straffe ift. samfundsomkostninger..

  Jeg går så afgjort ind for dødsstraf for jer her, over et vist beløb..Fx. En million kroner?

  Problemet er endnu engang at du og i ikke registreres og straffes Svend?..Forsøg nu at forstå fakta her? Fattigdomskriminalitet straffes i Danmark, men ikke borgerlig pengekriminalitet som leder til fattigdomskriminalitet..

  PS også et indlæg til Gur-Johansen i filteret?

 16. Af .L: .sørensen

  -

  “Nu siger statistikken, at den store majoritet af landets kriminelle er muslimer. Forsøg at tage stilling til den kendsgerning og tilbyd din mening om den enorme muslimske overvægt i kriminalstatistikker” Svend..

  Rent højreradikalt ævl naturligvis..’Din sorte inhumane blok er altid landets mest kriminelle gruppe. Problemet er at i dag ejer den dømmende,udøvende magt via frimurer mv justitssystemet.. , og at vi ikke straffer borgerlige penge kriminelle, men kun de fattige der stjæler i supermarkedet, et fjernsyn mv. og at I Danmarks største kriminelle gruppe, blot får bøder, eller en påmindelse fra staten. Men altså ingen korrekt straf..Hele justistssystemet skal laves om , så vi får straffe ift. samfundsomkostninger….

  Jeg går så afgjort ind for dødsstraf for jer her, over et vist beløb..Fx. En million kroner måske? Men det direkte antal af kroner kan diskutteres..Måske blot 5oo.ooo kr. ?

  Problemet er endnu engang at du og i ikke registreres og straffes Svend?..Forsøg nu at forstå fakta her? Fattigdomskriminalitet straffes i Danmark, men ikke borgerlig pengekriminalitet som leder til fattigdomskriminaliteten også..Når vi får løst den først, får vi også til dels og mestendels løst den anden. Og naturligvis med en stram indvandringspolitik , så vi ikke overflyder landet med fattigdomsborgere som vi ikke har brug for nej..

  PS også et indlæg til Gur-Johansen i filteret?

 17. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF SVEND JENSEN – 6. JULI 2017 19:56:

  Er du syg eller lider du af et psykotisk anfald og syndrom?

  I Berlingske (avisen) kan man læse, at 3 ud af 10 bag tremmer er udenlandske statsborgere. Og her står der altså ikke ‘muslimer’!
  Men du forsøger bevidst med vilje at referere og vise det som kun ‘muslimer’!

  Udenlandske statsborgere kan jo også være østeuropæere, bulgarere, rumænere, romaere, serbere og tyskere osv.
  På samme måde som udenlandske ‘kristne’ og ‘jødiske’ statsborgere! Hvorfor skulle det altid være ‘muslimer’?

  Ligesom der kan være et utal af fredelige, eksemplariske og succesfulde danske muslimer med dansk statsborgerskab.

  Det viser bare, hvor uvidende, fordomsfyldt, fremmedfjendsk og forudindtaget du er. Du er fyldt ned had og vrede. Sikke en psyke – gå dog til en læge, psykiater eller psykolog. Jeg kender et godt krisecenter for personer med fobiske anfald for anderledeshed, forskellighed, fornyelse, innovation og nytænkning.
  Kan stærkt anbefales…

 18. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF SVEND JENSEN – 6. JULI 2017 19:56:

  I Berlingske (avisen) kan man læse, at 3 ud af 10 bag tremmer er udenlandske statsborgere. Og her står der altså ikke ‘muslimer’!
  Men du forsøger bevidst med vilje at referere og vise det som kun ‘muslimer’!

  Udenlandske statsborgere kan jo også være østeuropæere, bulgarere, rumænere, romaere, serbere og tyskere osv.
  På samme måde som udenlandske ‘kristne’ og ‘jødiske’ statsborgere! Hvorfor skulle det altid være ‘muslimer’?

  Ligesom der kan være et utal af fredelige, eksemplariske og succesfulde danske muslimer med dansk statsborgerskab.

  Det viser bare, hvor uvidende, fordomsfyldt, fremmedfjendsk og forudindtaget du er. Du er fyldt ned had og vrede. Sikke en psyke – gå dog til en læge, psykiater eller psykolog. Jeg kender et godt krisecenter for personer med fobiske anfald for anderledeshed, forskellighed, fornyelse, innovation og nytænkning.
  Kan stærkt anbefales…

 19. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF SVEND JENSEN – 6. JULI 2017 19:56:

  I Berlingske (avisen) kan man læse, at 3 ud af 10 bag tremmer er udenlandske statsborgere. Og her står der altså ikke ‘muslimer’!
  Men du forsøger bevidst med vilje at referere og vise det som kun ‘muslimer’!

  Udenlandske statsborgere kan jo også være østeuropæere, bulgarere, rumænere, romaere, serbere og tyskere osv.
  På samme måde som udenlandske ‘kristne’ og ‘jødiske’ statsborgere! Hvorfor skulle det altid være ‘muslimer’?

  Ligesom der kan være et utal af fredelige, eksemplariske og succesfulde danske muslimer med dansk statsborgerskab.

  Det viser bare, hvor uvidende, fordomsfyldt, fremmedfjendsk og forudindtaget du er. Du er fyldt ned had og vrede. Sikke en psyke – gå dog til en læge, psykiater eller psykolog.

 20. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Leif Donbæk

  Personligt er jeg modstander af private friskoler og de store statslige tilskud, de modtager.

  Jeg foretrækker en folkeskole, hvis det er sammenhængskraft, man ønsker.

  Min hustru var i mange år administrator på en af Københavns største internationale (katolske) privatskoler med op til 50 nationaliteter, og har var der heldigvis ingen problemer, da det drejede sig om børn fra ressourcestærke familier.

  Kan du svare på, om det du vil fjerne støtten fra udelukkende er muslimske friskoler, eller gælder det alle religiøse friskoler? Det kan være ret svært at nå dine mål på en international skole, hvis antallet af danskere skal være over 50% (uden at lokke danskere ind på disse skoler).

 21. Af l sørensen

  -

  Af KALLE KJØLLER – 6. juli 2017 19:06

  Naturligvis er man ikke Dansker hvis man ikke deler Dansk kultur? Man er da kun Dansker på papiret..Det er simpelthen elementært..Lemche er da heller ikke Dansker selv om født her som jøde? Og nu frimurer mv. ? Andet end på papiret?

  Den jødiske skole skal naturligvis også lukkes, og de sættes over i folkeskolen..

  Man er ikke Dansker, før man står inde for Dansk kultur..Ateistisk, dekadent stor,og fri Dansk kultur for alle, kvinder mv. . 🙂 Vi har vel nogen troende her og der af vores egen i kristendommen som tosser, men de er nu yderste få, selvom de overskriger debatten i religiøs nonsens her i Berlingske.

  Se nu at få lukket ned for alle religiøse skoler i Danmark. De skal alle være ulovlige. Alle!

  Indlæg til Svend i filteret og et til Johansen-Gur også her?

  Ps Cordua, mit saliglige lange indlæg endnu i filteret, starten af din blok..Her endnu et..Sendt fem gange også denne uden held.

  “MEN en god konspirationsteori, idet man selvsagt stiller spørgsmålstegn ved diverse magthaveres gøren og laden. Det kaldes i øvrigt også blot for – åben fri kritisk debat 🙂”

  Hvis Berlingskes konspirationteretikere nr. 1 JP, kan redegøre for hvorledes ingen fly nogensinde fløj ind i tårnene igen? At fake news skulle være lovligt, er vist at presse citronen i en statsbetalt avis? Sådant noget er kun lovligt i USA.. 🙂

  Men ja, lader til at Cordua ikke tillader mit indlæg , da det røg i filteret og også indebærer Venstre kritik.. Det er der ytringsfriheden er i dag.

  Inge Støjendebjerg er blot en gemen populist..

  Under denne borgerlige regering er der kommet 2oo.ooo indvandrer på 2 år blot, som er registreret i Danmark..Ny Danmarks rekord..25.ooo asylansøger som bliver til 80.000 når familiesammenførelserne er fuldførte, for alle bliver her i en evighed så godt som desværre..Byerne er nu fyldte med nyankomne uintergrerbare flygtninge.

  Under VKO mere end fordoblet i blå indvandrerantallet fra lo året før..

  Schluter startede det hele..

  Blå blok er en løndumper og velfærdseroderende blok altid. Altid ,

  Lær dog lidt saglighed og faglighed i borgerlige tumper fra den yderste højrefløj? Lær at læse historie, Danmarks statistik mv. for at starte? I er så useriøse, at man krummer tæer mht. jeres perfekte uvidenhed om borgerlighedens omkostninger for landet mht. indvandringen..Start med at læse den højreradikale uhrskovs analyser fx.? Han har klart forklaret at borgerlige regeringer altid har den mest lempelige indvandrerpolitik af alle..

 22. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF SVEND JENSEN – 6. JULI 2017 19:56:

  I Berlingske (avisen) kan man læse, at 3 ud af 10 bag tremmer er udenlandske statsborgere. Og her står der altså ikke ‘muslimer’!
  Men du forsøger bevidst med vilje at referere og vise det som kun ‘muslimer’!

  Udenlandske statsborgere kan jo også være østeuropæere, bulgarere, rumænere, romaere, serbere og tyskere osv.
  På samme måde som udenlandske ‘kristne’ og ‘jødiske’ statsborgere! Hvorfor skulle det altid være ‘muslimer’?

  Ligesom der kan være et utal af fredelige, eksemplariske og succesfulde danske muslimer med dansk statsborgerskab.

  Det viser bare, hvor uvidende, fordomsfyldt, fremmedfjendsk og forudindtaget du er. Du er fyldt ned had og vrede. Sikke en psyke.

 23. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF SVEND JENSEN – 6. JULI 2017 19:56:

  I Berlingske (avisen) kan man læse, at 3 ud af 10 bag tremmer er udenlandske statsborgere. Og her står der altså ikke ‘muslimer’!
  Men du forsøger bevidst med vilje at referere og vise det som kun ‘muslimer’!

  Udenlandske statsborgere kan jo også være østeuropæere, bulgarere, rumænere, romaere, serbere og tyskere osv.
  På samme måde som udenlandske ‘kristne’ og ‘jødiske’ statsborgere! Hvorfor skulle det altid være ‘muslimer’?

  Ligesom der kan være et utal af fredelige, eksemplariske og succesfulde danske muslimer med dansk statsborgerskab.

  Det viser bare, hvor uvidende, fordomsfyldt, fremmedfjendsk og forudindtaget du er.

 24. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF SVEND JENSEN – 6. JULI 2017 19:56:

  I Berlingske (avisen) kan man læse, at 3 ud af 10 bag tremmer er udenlandske statsborgere. Og her står der altså ikke ‘muslimer’!
  Men du forsøger bevidst med vilje at referere og vise det som kun ‘muslimer’!

  Udenlandske statsborgere kan jo også være østeuropæere, bulgarere, rumænere, romaere, serbere og tyskere osv.
  På samme måde som udenlandske ‘kristne’ og ‘jødiske’ statsborgere! Hvorfor skulle det altid være ‘muslimer’?

  Ligesom der kan være et utal af fredelige, eksemplariske og succesfulde danske muslimer med dansk statsborgerskab.

  Så, du må lige arbejde videre med hjemme-opgaven.

 25. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF SVEND JENSEN – 6. JULI 2017 19:56:

  I Berlingske (avisen) kan man læse, at 3 ud af 10 bag tremmer er udenlandske statsborgere. Og her står der altså ikke ‘muslimer’!
  Men du forsøger bevidst med vilje at referere og vise det som kun ‘muslimer’!

  Udenlandske statsborgere kan jo også være østeuropæere, bulgarere, rumænere, romaere, serbere og tyskere osv.
  På samme måde som udenlandske ‘kristne’ og ‘jødiske’ statsborgere! Hvorfor skulle det altid være ‘muslimer’?

  Ligesom der kan være et utal af fredelige, eksemplariske og succesfulde danske muslimer med dansk statsborgerskab.

 26. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Leif Donbæk, må man gerne svare Svend Jensen. Har forsøgt flere gange, men det komplekse filter-system blokerer det hele.

 27. Af Arvid Holm

  -

  Hvis man vil gavne udbredelsen af Islam, er det en effektiv og velafprøvet taktik at fokusere på muslimer som undertrykte ofre, der i medmenneskelighedens navn bør beskyttes mod hensynsløse europæere.
  Taktikken understøttes af sagsbehandlere, der anvender de mange dertil indrettede rettigheder og konventioner.

  Ganske tilsvarende kan det være en effektiv forsvars-taktik mod udbredelsen af Islam at fokusere på undertrykte ofre, der i medmenneskelighedens navn bør beskyttes mod hensynsløse muslimer.
  De undertrykte ofre kan udmærket være muslimske kvinder og børn.

  Eksempelvis er det næppe i muslimske kvinders interesse, at sagsbehandlere af hensyn til deres kultur lader være med at tvinge dem i job.
  Forsvars-taktikken kan yderligere understøttes af bla Service-loven, der kan tvangsfjerne børn, når sagsbehandlere skønner, at det tjener barnets tarv.

  Islam tvinges omgående i defensiven, blot kontrære sagsbehandlere tvinges til at bruge dertil indrettet eksisterende lovgivning.

 28. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Man burde fjerne tilskuddet fra alle friskoler, uagtet religion. Man burde også fjerne tilskuddet til privatskoler. Hvis forældre vil have deres børn på friskoler eller privatskoler burde de selv betale hele beløbet. Det ville gavne ligheden i landet. Således ville børn fra forskellige sociale klasser i større omfang lære hinanden at kende. Venskaber på tværs af sociale skel gavner den sociale mobilitet og samfundets sammenhængskraft. Flere ville får en faguddannelse, eller længere varende uddannelse. Flere ville gå i Folkeskolen. Flere forældre ville presse på, for at styrke kvaliteten i Folkeskolen.

 29. Af Gert Hansen

  -

  Gürs citat ovenfor: ‘Det er hverken demokratisk eller foreneligt med menneskerettighederne..’

  Det er islam som bekendt heller ikke. Det viser således hvilket dilemma man står overfor, når islam som samfundsideologi skal diskuteres. Det er samtidig det der gør det hele så bandsat farligt.

  Gür taler om ‘det store fredelige muslimske mindretal’. Men ser vi det nogen sinde optræde i en massiv protest mod ‘ekstremistiske galninge’ og deres gerninger? Nej. Og her er Gür så i den situation, at han går imod et forslag der skal begrænse tilgangen af ‘ekstremistiske galninge’, idet han henviser til principper (demokrati og menneskerettigheder) der ikke findes inden for islam, men som findes i det samfund der stiller et forslag som dette, og som derfor kommer på kant med sig selv. Meget smart men let gennemskueligt.

  Muslimen bliver således i egen optik ‘ofret’, og det betyder uendeligt meget i muslimsk selvforståelse, og idéen findes overalt på jorden hvor muslimer er i mindretal, og er således med til at cementere idéen om muslimer som et af majoritetssamfundet forfulgt mindretal. Som her hvor Gür argumenterer for, at ‘ekstremistiske galninge’ skal finansieres af skattekroner fra den ikke-muslimske befolkning.

  (Som om det ikke var nok at de samme skatteborgere allerede indirekte finansierer ekstremister via deres betalinger for, og forbrug at, olie og benzin. Tænk hvis disse penge istedet blev anvendt fornuftigt på fattigdomsbekæmpelse, sekulær uddannelse og jobskabelse i den islamiske verden. Så ville en diskussion som denne nok kunne undgås i fremtiden).

 30. Af J. Hanse n

  -

  Der kan være megen rimelighed i at fratage støtten til friskoler.
  Men hvor mange drejer det sig egentlig om.
  Næppe mange.
  At en socialakrobat kommer med forslaget her midt i den manglende sommer varme.
  Det kan ikke undre.
  Alle politikere ved at vejen til ministerbiler går igennem vælgernes indre svinehund.
  Det ved alle partier i Danmark.

  “Omend der muligvis er lidt praktiske og/eller juridiske udfordringer”
  Skriver Leif Donbæk.

  Må vi være her?
  Skal love og regler pludselig stå i vejen for at genere et par muslimer?
  Så må vi have Støjberg på banen.
  Hun er “fleksibel”.
  Målet helliger midlerne.
  Siger Støjberg.
  Og hendes lystige medløbere.
  Og skulle en muslim være så fræk at gå til domstolene.
  Så kan han vel lægges i jern.
  Og smides op i et fly.
  Og sendes til et passende land i Mellemøsten.
  Skik følge. Eller land fly.
  Regler og love.
  De er til for at blive brudt.
  Hedder det i Støjbergs og Løkkes postfaktuelle retsstat.
  Og danskerne klapper i deres små buttede hænder herover.
  Af benovelse og enighed.

 31. Af Hr. J H

  -

  Der kan være megen rimelighed i at fratage støtten til friskoler.
  Men hvor mange drejer det sig egentlig om.
  Næppe mange.
  At en socialakrobat kommer med forslaget her midt i den manglende sommer varme.
  Det kan ikke undre.
  Alle politikere ved at vejen til ministerbiler går igennem vælgernes indre svinehund.
  Det ved alle partier i Danmark.

  “Omend der muligvis er lidt praktiske og/eller juridiske udfordringer”
  Skriver Leif Donb æk.

  Må vi være her?
  Skal love og regler pludselig stå i vejen for at genere et par muslimer?
  Så må vi have Støjberg på banen.
  Hun er “fleksibel”.
  Målet helliger midlerne.
  Siger Støjberg.
  Og hendes lystige medløbere.
  Og skulle en muslim være så fræk at gå til domstolene.
  Så kan han vel lægges i jern.
  Og smides op i et fly.
  Og sendes til et passende land i Mellemøsten.
  Skik følge. Eller land fly.
  Regler og love.
  De er til for at blive brudt.
  Hedder det i Støjbergs og Løkkes postfaktuelle retsstat.
  Og danskerne klapper i deres små buttede hænder herover.
  Af benovelse og enighed.

 32. Af J Did rikse n

  -

  Der kan være megen rimelighed i at fratage støtten til friskoler.
  Men hvor mange drejer det sig egentlig om.
  Næppe mange.
  At en socialakrobat kommer med forslaget her midt i den manglende sommer varme.
  Det kan ikke undre.
  Alle politikere ved at vejen til ministerbiler går igennem vælgernes indre svinehund.
  Det ved alle partier i Danmark.

  “Omend der muligvis er lidt praktiske og/eller juridiske udfordringer”
  Skriver Leif Donbæk.

  Må vi være her?
  Skal love og regler pludselig stå i vejen for at genere et par muslimer?
  Så må vi have Støjb erg på banen.
  Hun er “fleksibel”.
  Målet helliger midlerne.
  Siger Støjberg.
  Og hendes lystige medløbere.
  Og skulle en muslim være så fræk at gå til domstolene.
  Så kan han vel lægges i jern.
  Og smides op i et fly.
  Og sendes til et passende land i Mellemøsten.
  Skik følge. Eller land fly.
  Regler og love.
  De er til for at blive brudt.
  Hedder det i Støjb ergs og Løkkes postfaktuelle retsstat.
  Og danskerne klapper i deres små buttede hænder herover.
  Af benovelse og enighed.

 33. Af J Ha ns en

  -

  Der kan være megen rimelighed i at fratage støtten til friskoler.
  Men hvor mange drejer det sig egentlig om.
  Næppe mange.
  At en socialdemokrat kommer med forslaget her midt i den manglende sommer varme.
  Det kan ikke undre.
  Alle politikere ved at vejen til ministerbiler går igennem vælgernes indre svineh und.
  Det ved alle partier i Danmark.

  “Omend der muligvis er lidt praktiske og/eller juridiske udfordringer”
  Skriver Leif Donbæk.

  Må vi være her?
  Skal love og regler pludselig stå i vejen for at genere et par muslimer?
  Så må vi have Støjberg på banen.
  Hun er “fleksibel”.
  Målet helliger midlerne.
  Siger Støjberg.
  Og hendes lystige medløbere.
  Og skulle en muslim være så fræk at gå til domstolene.
  Så kan han vel lægges i jern.
  Og smides op i et fly.
  Og sendes til et passende land i Mellemøsten.
  Dansk skik følge. Eller land fly.
  Regler og love.
  De er til for at blive brudt.
  Hedder det i Støjbergs og Løkkes postfaktuelle retsstat.
  Og danskerne klapper i deres små buttede hænder herover.
  Af benovelse og enighed.

 34. Af E. Did rikse n

  -

  Der kan være megen rimelighed i at fratage støtten til friskoler.
  Men hvor mange drejer det sig egentlig om.
  Næppe mange.
  At en socialdemokrat kommer med forslaget her midt i den manglende sommer varme.
  Det kan ikke undre.
  Alle politikere ved at vejen til ministerbiler går igennem vælgernes indre svineh und.
  Det ved alle partier i Danmark.

  “Omend der muligvis er lidt praktiske og/eller juridiske udfordringer”
  Skriver bloggeren.

  Må vi være her?
  Skal love og regler pludselig stå i vejen for at genere et par muslimer?
  Så må vi have Støjberg på banen.
  Hun er “fleksibel”.
  Målet helliger midlerne.
  Siger Støjberg.
  Og hendes lystige medløbere.
  Og skulle en muslim være så fræk at gå til domstolene.
  Så kan han vel lægges i jern.
  Og smides op i et fly.
  Og sendes til et passende land i Mellemøsten.
  Dansk skik følge. Eller land fly.
  Regler og love.
  De er til for at blive brudt.
  Hedder det i Støjbergs og Løkkes postfaktuelle retsstat.
  Og danskerne klapper i deres små buttede hænder herover.
  Af benovelse og enighed.

 35. Af Niels Peter Lemche

  -

  R. HARALD KRISTIANSEN, dit forslag har nok ikke nogen gang på jorden. Er det ikke sådan, at selv Mette Frederiksen børn går i privatskole? Givetvis dog nok ikke i en religiøs.

 36. Af J. Hanse n

  -

  Kære Leif Donbæk

  Vil du venligst indsætte mit indlæg.
  Det er et indlæg som næppe kan hidse mange op.
  Det handler om lov og ret.
  Eller manglen på samme.

 37. Af Nina Manley

  -

  Andre lande har i mange år haft den regel på både arbejdspladser og boligområder med omsorgen og hensynet til egne landsmænd og kvinder, at der altid skal være under 30% af udlændinge og dermed også af hensynet til integration og solidaritet til sine egne, men nok utopi i DK

 38. Af Niels Peter Lemche

  -

  GERT HANSEN , hvis vi laver en optælling over, hvem, der dræbes af terror, så er jeg bange for, at hver gang en kristen/europæer mister livet, har ti muslimer mistet deres. Problemet er denne radikalisering af Islam er så dødsensfarlig for alle andre, og især dem selv. Men det virkelig triste er, at det måske ikke er Islam som sådan, vi skal se på, men terrorismens væsen og hvilke slags mennesker, der deltager i den, og det er ikke et studium, der alene kan begrænses til muslimer, når vi tænker tilbage til den anarkistiske såkaldt venstreorienterede terrorisme i Europa for en tredive fyrre år siden.

  Hvis de muslimske friskoler er kuvøser for næste generations muslimske terrorister, skal de naturligvis ikke bare have frataget deres tilskud, de skal lukkes.

  Når man ser på de vilde scener fra Hamburg i disse dage, er der her ikke også grobund for mere anarkistisk terror, som ikke har sin base i Islam? Fokuserer vi egentlig ikke alt for meget på bare én faktor?

 39. Af Gert Hansen

  -

  Nina Manly:

  Jeg ved ikke hvor udbredt internationalt dette princip er. Det eneste tilfælde jeg kender er Singapore, omend jeg ikke er klar over procentsatsen dér.

  Der har været muslimske parallelsamfund så længe islam har eksisteret, og hvor muslimer (ummahen) er i mindretal, så det er ikke noget nyt. I samfund hvor muslimer er i flertal, er der stort set ikke nogen andre mindretal, om end der stadig findes nogle undtagelser, men det er kun et spørgsmål om tid. Specielt i vore dage, hvor ikke-muslimske mindretal i Egypten, Syrien, Irak og andre steder, er under massivt muslimsk pres. Det er derfor grotesk, at muslimer forargede beklager sig over undertrykkelse af muslimske mindretal.

 40. Af Martin Jørgensen

  -

  Kig mod nord
  I Norge har de ikke muslimske friskoler da de norske myndigheder ikke tillader dem af hensyn til integrationen.
  I Sverige har der også været eksempler på at der på skolerne bliver administreret mod hensigten også her er der flere partier incl de svenske socialdemokrater der ønsker at forbyde dem.
  Så selvfølgelig skal vi også her i landet kunne enes om at sætte en stopper for disse skoler der underviser på en måde der strider mod de danske værdier.
  Eksemplerne fra de forskellige indvandrer ghettoer hvor beboerne lever i et parallel samfund taler deres tydelige sprog ,om hvor nødvendigt det er med en integration der bygger på de danske værdier.
  Iøvrigt har det intet med fremmedhad at gøre at man bekymrer sig om hvordan man bedst muligt forsvarer sig mod fremmede kulturer der ikke er forenelige med vores frie måde at leve på her i Danmark .

 41. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Ak ja, L. Sørensen og J. Hansen

  Hvis I nu blot læste bare 1ste afsnit af Berlingskes debatregler, så ville meget være vundet, fremfor at spille uskyldig – og ingen ville kunne eller endog gide efterligne LS’s mange primitive indlæg – det er de for vanvittige. Ligedan ofte perverse påstande fra JH. Helt igennem gennemført primitivitet. Usselt. og naturligvis skal ingen avis eller andre debattører udsættes for disse 2 personagers personangreb, det endog ville kunne indgives for retten som stærkt injurierende.

 42. Af jan ulrik friis

  -

  Vi vågnede idag allesammen op til endnu et parallelsamfund: frihedssocialisterne der i nat har sat Hamborg i brænd, billedet af den gamle kone der står grædende og sønderknust foran hendes lille butik i det centrale Hamborg, går helt til sjælen, hendes hele livsværk forsvundet, hendes lille butik blev inat totalt smadret og udplyndret, og af hvilken grund?
  Et volds scenarium den totale arnaki sat i system, nu ser vi billederne fra et hærget Hamborg, dette kan frihedssocialisterne squ da ikke være bekendt!!!

 43. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Hvis andet ikke kan lade sig gøre, skriver Leif Donbæk, så skulle vi kunne blive enige om, at ikke mere end halvdelen må have anden etnisk baggrund.

  Det er jeg lidt uenig i, fordi det i sig selv vil være for mange alligevel – og der vil komme flere, så den dag, der kun er plads, hvis en andel som halvdelen må overskrides, så er der et voldsomt problem. Vi bliver jo ved med at skulle modtage indvandring, så hvis det fortsætter, så vil vi skulle se problemet i øjnene igen.

  Jeg forstår ikke, at mennesker, der er flygtet fra brutale styrer med islam som italesættende i disse, at de ikke ser til at slippe tøjlerne i en sådan grad, at de med kyshånd tager imod en alm dansk folkeskole eller ditto privatskole.

  De arrangerer sig og vil fortsætte med dette, hvis der ikke gribes ind på den ene eller anden måde, hvor de gør deres børn en bjørnetjeneste ved en sådan opdeling, fordi de muligvis ikke selv er særligt integreret i det danske samfund, hvor deres børn og disses efterkommere gerne skulle kunne leve i fred og fordragelighed og ikke stadig med et ben i et oprindelsesland, hvor forældrene nu ikke på den måde hjælper deres børn – men gør det sværere for dem. Det ser vi i ghettoerne, hvor de unge mennesker henvises til et kælderlokale med lidt idræt af en art, mødrene lidt madlavning i et el andet kursus, vi betaler for.

  Det er langt fra nok i længden – de kender end ikke landet, så jeg foreslog et sted allerede for mange år siden, at vi ofrede en buskørsel i vel 1 uges tid, landet igennem og med overnatninger, så nye indvandrere kunne fornemme landet og ligedan komme i tale med nogle allerede på en sådan tur.

  Obligatorisk for enhver indvandrer, når de er klar til det efter at have fået en bolig og måske fået hjælp, hvis de har traumer. Det ville være en stor venlighed at udvise og en stor hjælp. Vores bidrag til indvandring skal jo kun være hjælp til selvhjælp – ikke livslang forsørgelse, medmindre der er tale om invaliditet.

 44. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jan Ulrik Friis – 10:03

  Det dur ikke – og jeg forstår ikke, at man ikke kan sortere i disse anmeldte protestgrupper, fordi der er mange medløbere, der bare skal have en fest og udleve deres aggressioner i forhold til hvad som helst, og det skal der så en masse politi og penge til at sørge for, fremfor at folk almindeligvis sørgede for deres problemer i forhold til det og de personer, det egtl måtte dreje sig om, å kan de bruge disse ‘far-figurer’ politiet, at afreagere på i stedet for.

  Den slags løser ikke problemerne – kun en midlertidig pause.

  Ligedan vil nogle af dem nedlægge kapitalismen. Hvordan vil de tro, at Rusland og Kina vil klare sig uden netop kapitalisme. Deres systemer er blot kaldt noget andet, hvor de sørger for mindre demokrati – bare der er gulerødder nok til befolkningen – også i overført betydnng: materialisme.

  Bare de holder kæft i forh til systemet – ellers bliver de fængslet i lange baner. Politiske modstandere respekteres ikke, så derfor er der mindre egen-udvikling i disse lande i forhold til mange områder, der så i forh til know how købes eller efterlignes; mens de dygtigt hader os. Dermed ikke sagt, at alt er god i Vesten – men vi forsøger at klare problemerne og gennemskue dem, så vi alle kan være her på en human og menneskevenlig måde. Vi fængsler ikke bare folk, fordi de ikke lige mener det samme eller bare makker ret uden videre.

  Og – hvor de efterligner Vesten mere og mere … ??? Ligesom visse arabiske lande – og hvor vi ragges ned i en slags misundelse og konkurrence. Enkelt sagt her.

  Men i forbindelse nu med fejring af HongKong’s tilhørsforhold til Kina, så får vi at vide, at 5 boghandlere er fængslet der, såvel som de unge, der var lovet mere demokati, kan skyde en hvis pind efter sådant De vil og bliver nemlig også fængslet.

  Når ikke mere her. Ferieløjer kalder. BHL

 45. Af Niels Peter Lemche

  -

  Jarl Codua, det er udmærket, at der er strammet op på, hvad der kan accepteres, men er et indlæg som L SØRENSEN – 6. JULI 2017 22:33 acceptabelt? Trollen forsøger igen at trænge ind på bloggene og overtage dem med sit personfnidder, som intet har med emnet at gøre. Deruden er det løgn, næsten det hele.

  Denne sætning fra hans indlæg er helt uacceptabel:

  “Lemche er da heller ikke Dansker selv om født her som jøde? Og nu frimurer mv. ? Andet end på papiret?”

  Når jeg tager mit eksemplar af “Oplysninger af Slægten Lemche” fra 1975 frem, står der, at vores stamfar er Hans Lemke, der døde i 1669 i Dänischenhagen lidt nord for Kiel, tømrer og købman. Han søn var møller sammested, og hans sønnesøn ligeså, som i øvrigt i 1737 af enkegrevinde Schack til Giesegaard ved Ringsted blev kaldet til at opføre en mølle i Farendløse. Han var min tiptipoldefar. “Oplysningerne” er udarbejdet af Karsten Mourier Lemche (1901-1977). Det er derfor så uendeligt trættende hele tiden at møde “L. Sørensens” onde påstande.

 46. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære Leif Donbæk,

  Det er udmærket, at der er strammet op på, hvad der kan accepteres, men er et indlæg som L SØRENSEN – 6. JULI 2017 22:33 acceptabelt? Trollen forsøger igen at trænge ind på bloggene og overtage dem med sit personfnidder, som intet har med emnet at gøre. Deruden er det løgn, næsten det hele.

  Denne sætning fra hans indlæg er helt uacceptabel:

  “Lemche er da heller ikke Dansker selv om født her som jøde? Og nu frimurer mv. ? Andet end på papiret?”

  Når jeg tager mit eksemplar af “Oplysninger af Slægten Lemche” fra 1975 frem, står der, at vores stamfar er Hans Lemke, der døde i 1669 i Dänischenhagen lidt nord for Kiel, tømrer og købmand. Han søn var møller sammesteds, og hans sønnesøn ligeså, som i øvrigt i 1737 af enkegrevinde Schack til Giesegaard ved Ringsted blev kaldet til at opføre en mølle i Farendløse. Han var min tiptipoldefar. “Oplysningerne” er udarbejdet af Karsten Mourier Lemche (1901-1977). Det er derfor så uendeligt trættende hele tiden at møde “L. Sørensens” ondskabsfulde påstande.

 47. Af J Nielsen

  -

  “Jeg foretrækker en folkeskole, hvis det er sammenhængskraft, man ønsker.”

  Bare ikke det eksperiment Antorini og Ziegler har sat i søen. Det er en katastrofe.

 48. Af J Nielsen

  -

  “Leif Donbæk, må man gerne svare Svend Jensen. Har forsøgt flere gange, men det komplekse filter-system blokerer det hele.”

  Tålmodighed er en dødssynd…

 49. Af J Nielsen

  -

  “Muslimen bliver således i egen optik ‘ofret’, og det betyder uendeligt meget i muslimsk selvforståelse (…)”

  Ligesom det gør i kristen selvforståelse. Det er tæt på kernen i den kristne myte: Ofret skal blive sejrherre.

  Som følge heraf bliver ethvert angreb og ethvert overgreb forsøgt kamoufleret som et forsvar.

 50. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Burde vi ikke en gang for alle, at ophøre med, at betragte Islam som en religion, og i stedet erkende, at Islam er politik med lovgivning (sharia), samt kultur!

  Ligeledes burde vi erkende, at Islams opgave i demokratiske lande, er afskaffelse af demokratiet, og indførelse af Sharia lovgivning!

  Vi burde også erkende, at vi har været meget dumme med, at tillade opførelse af moskeer i Danmark/Europa, da disse moskeers eneste grundlag er afskaffelse af demokrati, og indførelse af sharia!!

  Schweitz er det eneste land i Europa som har forstået hvad Islam indebærer!
  Og desværre har vore politikere være for naive, og har med djævlens vold og magt erkendt Islam som religion; men med nu dyrekøbte erfaringer angående Islam, så burde disse politikere gøre noget ved sagen og få Islam forbudt, hvilket selvfølgeligt indebærer nedrivning af samtlige moskeer i Danmark!
  Velbekomme!
  Mvh.

 51. Af bent jensen

  -

  Debatten her har et rystende lavt niveau. Den er domineret af kommunister, islamister og konvertitter samt uvidende, radikale og påståelige typer. Det skyldes vel at redigeringen på nærmest alle blogs har jaget de seriøse og begavede debattører og læsere langt væk.

 52. Af Gert Hansen

  -

  Birgit Hviid Lajer 10.23:

  ‘Jeg forstår ikke, at mennesker, der er flygtet fra brutale styrer med islam som italesættende i disse, at de ikke ser til at slippe tøjlerne…’

  Næh, det forstår jeg heller ikke. Men jeg kender godt grunden.

  ‘De arrangerer sig og vil fortsætte med dette, hvis der ikke gribes ind på den ene eller anden måde, …’

  Der må altså være nogle grunde til, at specielt muslimer ønsker det (forstår det hvo der kan) som samfundet (ikke-ummahen) ville have godt af at tage alvorligt, og ikke fortsætte som hidtil. Hvis man altså ønsker at ændre det. Artiklens forslag er blot eet der forsøger at ændre på det.

  Men det bliver nok ved det, istedet fortsætter man på nogleogfyrretyvende år at tale om ‘manglende integration’, smider masser af skattekroner i diverse tiltag der skal ændre det, uden at det åbenbart har nogen virkning.

  Problemet er ej heller nyt, det er ca. 1400 år gammelt.

 53. Af Niels Peter Lemche

  -

  CARL-ERIK PEDERSEN, uden at være uenig: Er det alligevel ikke sådan, at vi tror, at vi har taget patent på ordet “demokrati”? Det gamle græske demokrati havde vist ikke ret meget med vores systemer at gøre, og varede kun en generation eller to, inden det blev overtaget af demagoger. Iran taler om islamist demokrati og holder i hvert fald valg, der måske endda er en lille smule mere “demokratiske” end i de gamle “folkedemokratier”.

  Hvis du derimod siger “dansk demokrati”, så er vi helt enige.

 54. Af bent jensen

  -

  Trump har lige sagt noget fornuftigt, sandt og rigtigt. “Vi kan have de største økonomier og våben, men hvis vi ikke har stærke familier og stærke værdier, bliver vi svage og vil ikke overleve”.

  Noget af det som er helt galt i Danmark, Sverige og flere andre lande, er den undergravning og nedslagtning af familieværdierne som kommunister, feminister og nihilister har gennemført siden 1968-70. Samtidig med at man har gjort samfundet mere og mere mandsfjendsk og børnefjendsk. Asocial, menneskefjendsk og katastrofal politik er hvad der er kommet ud af de mange propagandafloskler om ligestilling, velfærd, humanisme og menneskerettigheder mv. (husk at læse den korte a vis og snap hanen)

 55. Af Gert Hansen

  -

  J. Nielsen:

  Jeg ved ikke hvad din islam-apologetiske udtalelse skal gøre godt for.

  Jeg er ikke kristen, men jeg erkender, at mange af mine synspunkter (og opdragelse) bygger på judeo-kristent grundlag, men tilsat hellenistisk og romersk filosofi, og ikke mindst moderne naturvidenskablige og filosofiske fremskridt. Jeg forsøger m.a.o. at ‘komme videre’ og ikke bygge på dogmatiske, bigotte religiøse diktater, uanset deres oprindelse. Kristendom som religion betyder idag ikke noget i et moderne europæisk samfund – problemet er, at der er tilvandret folk af en religiøs retning der tager religion alvorligt, på bekostning af alt det ‘moderne’ (dog ikke de tekniske fremskridt som man omfavner), og ønsker at indrette samfundet på dets betingelser.

  Jeg vil tilføje, at jeg principielt er ligeglad med hvad folk tror på, så længe de holder det for sig selv, og ikke prøver at få mig eller min familie undertvunget til at følge deres principper. Der er nok af samfund hvor de kan på tilfredsstillet deres religiøse ‘lyster’, og som en del altså angiveligt flygter fra, uden i det nye samfund at ville lave om på de principper deres flugt/’flugt’ er skyld i. Det er så ulogisk,. at det skriger til himlen. Men få åbenbart undre sig over.

 56. Af bent jensen

  -

  Ateisterne har forbløffende travlt med at missionere for deres tro på at alting er kommet af ingenting. Denne ikke-tro prædiker de om tidligt og sent, og deres nedladenhed overfor kristne er stor. Det er tydeligt at de føler sig klogere og bedre end dem som tror på at en guddommelig intelligens og kraft har udformet naturlovene. Fakta er at ateisme baner vej for kommunisme, fascisme, nazisme, menneskeforagt, ondskab og djævelsk vanvid. Bare læs verdenshistorien.

 57. Af Svend Jensen

  -

  @MEHMET SAMI GÜR – 6. JULI 2017 22:38
  Kriminalforsorgens seneste optælling blev foretaget 2014. Den viser, at 26,8 % af de totalt 13.764 indsatte bestod af og indvandrere og deres efterkommere samt udlændinge.
  Gruppen fordeler sig med 15,0 % indvandrere, 7,0 % efterkommere af indvandrere samt 4,7 % udlændinge, resten danske statsborgere.
  Medens indvandrere og deres efterkommere sidste år således tilsammen udgjorde 22 procent af de indsatte i landets fængsler og arresthuse, udgjorde de ifølge Danmarks Statistik i sammenligning kun 11,1 procent af den samlede befolkning per 2014.
  Deres kriminalitet er således dobbelt så høj som danskernes og koster næsten 1 milliard om året.
  Indvandrerne er muslimer, hvoraf de fleste er tiggende migranter fra de dysfunktionelle islamiske lande.

 58. Af Niels Juul Hansen

  -

  @J. Nielsen

  “Bare ikke det eksperiment Antorini og Ziegler har sat i søen. Det er en katastrofe”.

  Heller ikke min kop te, men jeg håber, at de enkelte folkeskoler selv finder mere fleksible løsninger i tæt samarbejde med kommunen og forældre.

  Hvis vi kan begrænse (pisa)test hysteriet, så er vi kommet et godt stykke længere.

  DR og folkeskolen, ‘gratis’ uddannelse og sundhedsvæsen er snart de eneste institutioner, der kan sikre en vis sammenhængskraft.

  Hvem ville dog ønske alternativet i USA?

 59. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Hvis de muslimske friskoler er kuvøser for næste generations muslimske terrorister, skal de naturligvis ikke bare have frataget deres tilskud, de skal lukkes. ” Lemche

  Jeg tror at den jødiske skole karolina skolen, mv. deres friskoler osv , udgør end langt større samfundstrussel end muslimer, da jøder lader til at blive udklækket på samlebånd til Danske medier, Politiker stole, og andre kvaksalver stillinger i landet, såsom fessor i religion mv. ?

  “Er det alligevel ikke sådan, at vi tror, at vi har taget patent på ordet “demokrati”?”

  Ikke megen tvivl om at Danmark har et af verdens bedste demokratier, hvis folket blot var klogere..Vi skal dog have indført tvungen valgdeltagelse for alle, således at alle stemmer bliver hørt, og vi får fjernet borgerligheden engang for alle..Problemet er jo at vi teoretisk har politisk repræsentation for folket i -90% via socialismen, men at folk ikke er kloge nok til at forstå det og eliten i top 0.20% køber demokratiet og sponsere det. Derfor skal alle penge forbydes til politiske partier,,Private som offentliige..Intet vil udvikle et sundt demokrati bedre.

 60. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Noget af det som er helt galt i Danmark, Sverige og flere andre lande, er den undergravning og nedslagtning af familieværdierne som kommunister, feminister og nihilister har gennemført siden 1968-70. ”

  Prebenf1 -bentjensendu siger at du er medlem af et fadernetværk der ikke må se deres børn?
  Må man spørge hvorfor? Børnemishandling?

  Svend jensen, du nægter jo at relatere til hvorledes din kriminelle borgerlige fløj til alle tider er den mest kriminelle, og ikke sidder fængslet? Totalt useriøst ikke at kunne se helheden i kriminalitet..Og rent borgerligt ævl..

 61. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Noget af det som er helt galt i Danmark, Sverige og flere andre lande, er den undergravning og nedslagtning af familieværdierne som kommunister, feminister og nihi lister har gennemført siden 1968-70. ”

  P rebenf1 -be ntjensendu siger at du er medlem af et fadernetværk der ikke må se deres børn?
  Må man spørge hvorfor? Bør nemishandling?

  Svend jen sen, du nægter jo at relatere til hvorledes din krimin elle borgerlige fløj til alle tider er den mest krim inelle, og ikke sidder fængs let? Totalt useriøst ikke at kunne se helheden i krimina litet..Og rent borgerligt æ vl..

 62. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Hvordan i alverden, kan det være så svært, at nægte røvhuller der ønsker, at afskaffe det Danske demokrati, adgang til landet?

  Det er da ikke noget problem, at afvise en uønsket person ved vores bopæl, vi smækker bare døren i, så gør det samme ved landets grænser!

  Med hensyn til menneskeretskonventionerne, så er man vist inden for EU i Bruxelles, også klar over, at disse konventioner er blevet uholdbare!
  Så det er nu op til politikere i folketinget at presse på i EU, for ændringer!
  Mvh.

 63. Af J. Hanse n

  -

  Det er sommer, og sommer er jo som bekendt agurketid – hvilket normalt betyder, at Dansk Folkeparti ejer mediefladen – som oftest er det noget med muslimer og ofte noget ret ekstremt med muslimer.
  Skriver Leif Donbæk.

  Ja naturligvis.
  DFere kan jo ikke rejse til udlandet.
  I udlandet kommer de jo ikke langt med deres sønderjyske dialekter.
  DFere nøjes jo normalt med guidede ture til et par danske fascistreder i Spanien og det beskidte hul Pattaya.
  Sammen med deres hundeførere.

 64. Af bent jensen

  -

  Den uhyggelige nihilisme/mangel på moralske værdier er slået igennem på mange områder. Der er ikke længere noget der hedder tjenester. Nu hedder det styrelser. Mændene er frataget alle rettigheder i hjemmet og efter skilsmissen. I de fysiske hospitaler kan man som patient ikke længere være sikker på ret meget. I de psykiske hospitaler har hverken de syge eller deres pårørende nogensomhelst sikre rettigheder. Man kan skalte og valte med dem som man lyster. Der er nok en grund til at pårørende er begyndt at indrykke protest-annoncer om manglende tillid til bestemte hospitaler. Eller de beskriver på nettet hvordan syge smides på gaden i hjælpeløs tilstand. Også ofre for kriminalitet svigtes ofte af retssystemet. Man kan konstatere at danskernes sikkerhed mod sygdom, uretfærdighed, familieopløsning, overfald/voldtægt social deroute og pludselig død er blevet voldsomt FORRINGET i de sidste fem-syv år.

 65. Af J Nielsen

  -

  “Ateisterne har forbløffende travlt med at missionere for deres tro på at alting er kommet af ingenting. Denne ikke-tro prædiker de om tidligt og sent (…)”

  Den eneste der prædiker det her med “alting er kommet af ingenting” er Hydra alias Bent Jensen med et utal af hoveder. Den fantasi er åbenbart opstået i hvert eneste et af dem.

 66. Af l sørensen

  -

  “AF NIELS PETER LEMCHE – 7. JULI 2017 9:19
  GERT HANSEN , hvis vi laver en optælling over, hvem, der dræbes af terror, så er jeg bange for, at hver gang en kristen/europæer mister livet, har ti muslimer mistet deres. Problemet er denne radikalisering af Islam er så dødsensfarlig for alle andre, og især dem selv. Men det virkelig triste er, at det måske ikke er Islam som sådan, vi skal se på, men terrorismens væsen og hvilke slags mennesker, der deltager i den, og det er ikke et studium, der alene kan begrænses til muslimer, når vi tænker tilbage til den anarkistiske såkaldt venstreorienterede terrorisme i Europa for en tredive fyrre år siden.”

  Ikke tvivl om at Terror er især af jødisk karakter i dag i verden, såvel som islamisk og kristenfundamentalistisk..Påpeger det uhyggelig ved troende, og om religion som verdens indflydelse. IDF er verdens største terrororganisation i dag, fulgt op af Saudi Arabien, som naturligvis ikke er blandt de lande som Trump boycutter..Vi burde have en økonomisk boycott mod begge af disse to lande.

  Svend Jensen

  Uden tvivl er din borgerlige gruppe landets mest kriminelle gruppe..De borgerlige pengekriminelle må og skal straffes ift. samfundsomkostningerne i fremtiden..inklusiv dødsstraf for de værste her.
  Derfor er de nuværende kriminalstatistikker også ubrugelige og userøse.

 67. Af L. .Sørensen

  -

  “AF NIELS PETER LEMCHE – 7. JULI 2017 9:19
  GERT HANSEN , hvis vi laver en optælling over, hvem, der dræbes af terror, så er jeg bange for, at hver gang en kristen/europæer mister livet, har ti muslimer mistet deres. Problemet er denne radikalisering af Islam er så dødsensfarlig for alle andre, og især dem selv. Men det virkelig triste er, at det måske ikke er Islam som sådan, vi skal se på, men terrorismens væsen og hvilke slags mennesker, der deltager i den, og det er ikke et studium, der alene kan begrænses til muslimer, når vi tænker tilbage til den anarkistiske såkaldt venstreorienterede terrorisme i Europa for en tredive fyrre år siden.”

  Ikke tvivl om at Terror er især af jødisk karakter i dag i verden, såvel som islamisk og kristenfundamentalistisk..Påpeger det uhyggelig ved troende, og om religion som verdens indflydelse. IDF er verdens største terrororganisation i dag, fulgt op af Saudi Arabien, som naturligvis ikke er blandt de lande som Trump boycutter..Vi burde have en økonomisk boycott mod begge af disse to lande.

  Svend Jensen

  Uden tvivl er din borgerlige gruppe landets mest kriminelle gruppe..De borgerlige pengekriminelle må og skal straffes ift. samfundsomkostningerne i fremtiden..inklusiv dødsstraf for de værste her.
  Derfor er de nuværende kriminalstatistikker også ubrugelige og userøse….

 68. Af L. .Sørensen

  -

  2 indlæg i fifleriet?

 69. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 7. JULI 2017 10:35
  “Undskyld Jarl Cordua, mit indlæg i filtret har intet her at gøre. Det var til “Frihedsocialistens” blog. Ignorer det venligst.”

  Man ser, at Pind fjerner Lem ches racistiske personangreb.
  Godt at Berlingske er begyndt at rydde op i debatterne.
  Højreekstremister som Lemc he og lignende har haft frit spil alt for længe.

 70. Af L sørensen

  -

  “Man ser, at Pind fjerner Lem ches racistiske personangreb.
  Godt at Berlingske er begyndt at rydde op i debatterne.”

  Er naturligvis grænser i en seriøs avis for Lemches uafbrudte personangreb mod mig..Utroligt at Avisen tillader det.

 71. Af L. .sørensen

  -

  “Man ser, at Pin d fjerner Lem ches racistiske personangreb.
  Godt at Berlingske er begyndt at rydde op i debatterne.”

  Er naturligvis grænser i en seriøs avis for Lemchens uafbrudte personangreb mod mig..Utroligt at Avisen tillader det.

 72. Af L. sørensen

  -

  JH, ja sørgeligt..

  Man forstår godt at Lemchespersonangreb indlæg måtte fjernes, men hvorfor også mine saglige? Hvis man som Lemchen ikke kan skrive saglige indlæg, må de naturligvis fjernes.

  Ps Pinden har lukket for kommentarer men slettet dog min her af to omgange..Åbenbart kom den for nære venstres magtcentrum mod folke indflydelsen på væsentlige politiske områder? Han har jo vist mange gange at demokrati og folket er ikke noget der kan blandes sammen..Seneste da han forlader sociale medier, pga af at folk der ikke er er enige med ham ..MV..

  “Nej. Demokratiet var ikke en elitær monolit. Demokratiet og den internationale retsorden har vist sig antastelige. Det kunne ændres. Hvis man ville. Det gode er, at alt peger på, at folket – nu det har fået syn for sagn – betakker sig”

  Nej, vi skal have folkeafstemninger om væsentlige områder såsom indvandring, borgerløn, aktiv dødshjælp..Politikerne skal ikke bestemme dette, da de alle kan købes af industrien-som kan politikerne..Derfor skal vi har mere direkte demokrati i danmark og mindre plutokrati..Yderst farligt for demokratiet at lade folkevalgte købte af industrien bestemme alt på så væsentlige samfundsændrende områder.

 73. Af Jan-Ulrich Otto

  -

  Det er sjældent at man ser SF’ere gøre DFs job, men der skal jo være en første gang for alt. Man kan undre sig over hvad manden laver i SF, tror Nye Borgerlige eller DF vil være et fint sted at komme med sine holdninger som matcher meget godt deres frihedssynspunkt.

 74. Af henrik christensen

  -

  Der skrives ovenover om de ulykker og trusler som vi står overfor, pga. kortsynet og tåbelig politik. På vegne af andre pårørende og mig selv kan jeg tilslutte mig at det går den forkerte vej med vores samfund. Det er jo blevet et skandale-samfund vi lever i. Skandalerne vælter jo frem i stride strømme. Har Christiansborg helt mistet lysten til at varetage og forsvare vores interesser?

  Postvæsnet er nu lige så langsomt som for 400 år siden. Og det står elendigt til på mange andre områder. Der hvor det står værst til, er nok på sundhedsområdet. Hvis man i dag bliver syg eller kommer til skade pga. vold eller ulykke, risikerer man at sundhedsvæsnet ikke kan eller ikke vil hjælpe en. BT har skrevet om hvordan kræft- og hjertesyge kan blive udsat for grimme svigt. Allerværst er det med det psykiske system, hvor noget der ligner fascisme (eller total inkompetence?) har vundet indpas. Op mod to millioner børn og voksne rammes direkte af psykiske lidelser, eller indirekte ved at deres kære indlægges pga. psykisk sygdom.

  Men behandlingen af de psykisk syge og deres pårørende er visse steder helt forfærdelig. Både pga. nedskæringer og etisk forfald. Et hospital jeg som pårørende kender til, vil jeg kalde rædslernes hospital, for det er utroligt hvad man kan blive udsat for af rædselsfulde overgreb og lægefejl m.m. Man kan komme til at stå model til store mængder af arrogance, fjolleri, dumhed, sjusk og slendrian plus noget der ligner rene svinestreger overfor de syge og deres familier.

  At den slags resulterer i frygtelige lidelser og unødvendige dødsfald , kan man roligt regne med . Og eftersom enhver nårsomhelst kan blive ramt af sygdom, vold eller ulykke, direkte eller indirekte, er det en trussel mod os alle, at man med den ene dødssyge reform efter den anden, har forvandlet betydelige dele af hospitalsvæsnet til noget der ligner afpillede rester af vort tidligere så stolte og tillidsvækkende sundhedsvæsen.

 75. Af Preben F1 Jensen

  -

  Bent Jensen når jeg fiser gør du så det samme på præcis samme tid?
  Jeg er skizofren, det er jeg også!

 76. Af Niels Larsen

  -

  MEHMET SAMI GÜR

  Hovedparten af udlændingene her i landet er desværre muslimer. Og enhver fængselsbetjent (jeg kender personligt en enkelt) kan fortælle dig, at dem, der fylder mest på enhver dårlig måde i fængslerne er lige præcis muslimer – og de kan ligeledes fortælle dig, at blandt udlændingene i fængslerne er muslimerne i stærkt overtal.

  Som altid er islam skadelig. Derfor tilsiger al fornuft, at vi diskriminerer mest muligt for at holde den afsindige ideologi så undertrykt som overhovedet muligt.

  Faktisk kunne islam i henhold til Grundloven forbydes, hvis ellers statsadvokaten og dommerne havde nosser, da islam virker ved (trusler om) vold, hvilket intet sandhedssøgende menneske kan nægte.

 77. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS LARS EN – 7. JULI 2017 17:30
  “Hovedparten af udlændingene her i landet er desværre muslimer. Og enhver fængselsbetjent (jeg kender personligt en enkelt)”

  Niels Lars en kender vel mange fængselsbetjente.
  Han er jo dømt for meget alvorlige lovovertrædelser.

 78. Af ole vestergaard

  -

  Ja, det er uhyrligt hvad man kan blive udsat for på et PSYKISK hospital. De årelange lidelser og rædsler der foregår pga. sjusk med medicineringen og andet, overgår enhver fantasi. Her er noget om hvad forskellige af mine bekendte har fortalt mig om deres OPLEVELSER af “systemet”.

  1 Man bruger tilsyneladende nogle patienter som “forsøgskaniner”. Når de har haft det godt, virkelig godt i lang tid, to-tre år, fratager man dem en del af deres medicin. Hver gang bliver patienten frygtelig syg. Ret logisk, da det svarer til at tage insulinen fra en sukkersyg, eller penicillinen fra en med blodforgiftning. Det er et beskidt nummer man kan finde på at gentage flere gange med samme patient. Ikke mærkeligt at mange psykisk syge dør i en ung alder.

  2 Absolut INTET samarbejde med de pårørende. Tværtimod fryses de pårørende ofte ud. Ved at man behandler dem nedladende og uforskammet. Man gør rigtig meget for at holde dem væk. Foregår der lyssky ting man ikke ønsker vidner til? Igen og igen og igen handler læger og sygeplejersker hen over hovedet og bag ryggen på de pårørende. Noget der også medvirker til forværret sygdom og øget antal dødsfald. Som når man udskriver meget syge uden at give familien besked. Hvorefter den syge kan flakke rundt i konfus tilstand, eller evt. finde hjem hvorefter hjemmet ødelægges pga. cigaretgløder i sofaer eller papirkurve, glemte vandhaner eller andet.

  3 Der synes at herske en forrykt ideologi. Man strør om sig med ubegrundede og tvivlsomme besøgsforbud som skader patienterne alvorligt, gør dem angste og utrygge eller dybt deprimerede. De kan føle sig som straffefanger i et isolationsfængsel, og de kan pga. isolationen fra deres pårørende udvikle “hospitalskuller”, en hospitalspsykose oveni den lidelse de allerede her. Der har været tilfælde hvor grædende, ulykkelige og desperate patienter har truet med selvmord hvis de ikke fik besøg, uden at lægerne har gidet tage hensyn til patientens og de pårørendes rimelige ønsker.

  4 At smide patienter på gaden i hjælpeløs tilstand, så de risikerer at omkomme i trafikken, at blive udnyttet/overfaldet eller at forsvinde sporløst, viger man ikke tilbage for. De komplet hjælpeløse syge kan endda være forsynet med dødelige mængder af medicin, selvom de er helt ude af stand til at administrere den.

  5 Forvirringen i diverse “gøgereder” og “hønsegårde” kan være så stor, at kun de pårørende har fat i den røde tråd/kender og forstår den syges situation. Men mange psykiatere og sygeplejere har ikke mindste interesse i at indhente oplysninger hos de pårørende.

  6 De kun lidt syge får stadig en ret god behandling. Men de alvorligt syge er oftest dødsdømte på forhånd, hvis de ikke har pårørende som kæmper for dem, og holder øje med hvad der foregår. (selv de alvorligt syge kan som regel blive raske, få det godt og klare sig selv, med den rette behandling og medicinering) (men oftere og oftere virker det som om systemet er ligeglad med de meget syge, og finder det nemmere eller billigere at lade dem dø)

  7 Vi er kommet dertil at et hospital kan finde på at nægte livsfarligt syge indlæggelse. Uden med eet ord at forklare hvorfor. Selvom både en natlæge, den praktiserende læge, politifolk og ambulancefolk samt familien fandt afvisningen komplet uforståelig.

  8 Hvad der foregår af løgn og hykleri, er også forbløffende. Brochurer og vægplakater er fulde af søde ord om at man ønsker at give “kunderne” gode oplevelser, om at de pårørende er en vigtig resource, om at man søger at levere en service af høj kvalitet. Og personalet forsikrer at de passer godt på de syge, og at der er styr på det hele. På visse sengeafdelinger er det løgn og hykleri altsammen. Noget der objektivt kan konstateres, fordi patienter forsvinder sporløst igen og igen, ligesom medicin-fejl mv. sker igen og igen.

  9 Hvis en patient er ikke-ryger ved indlæggelsen, kan man finde på at overdænge den syge med cigaretter. Selvom et andet hospital har advaret om risiko for blodpropper i tilfælde af en bestemt patients rygning. Og selvom de pårørende har forklaret at den syge har været ikke-ryger i flere år. Men så lader sygeplejerskerne uvedkommende overforsyne den syge med cigaretter.

  10 Der er eksempler på at meget syge midt om natten har kunnet gå deres vej fra skærmede/lukkede afdelinger, selvom der angiveligt var en fast døgnvagt i døren ind til sygeværelset. Patienter er omkommet pga. den sløsede pasning, fordi de er kommet ud i 20 graders frostvejr uden sko og overtøj, eller de er blevet kørt over, er druknet i en sø eller er styrtet ned fra en bro eller andet. Man fulgte ikke efter, og gjorde ingen forsøg på at få dem tilbage.

  11 Man lader ofte de meget syge selv bestemme deres medicinering, eller lader dem udnævne en medpatient til deres værge/formynder/hjælper. Og man lader meget syge bestemme hvad lægerne må få af oplysninger fra et andet hospital. Mere skørt kan det jo næsten ikke blive.

  12 I hospitalerne kan det vrimle med indretninger der ikke tager hensyn til patienternes sikkerhed. Spidse og skarpe genstande, stenhårde betonfliser, stole der vælter bagover som ingenting, mangel på solafskærmning, mangel på adskillelse mellem ufarlige og skrøbelige patienter og voldelige kriminelle osv.

  13 Patienter kan også blive sendt ud at bo hos medpatienter der er rablende vanvittige pga. for tidlig udskrivning. Derefter kan det blive de pårørende som må redde deres syge datter/søn/mor/far/søster eller broder væk fra det opholdssted hvor deres syge familiemedlem er i konstant fare.

  14 Længe inden en patient er færdigbehandlet, kan vedkommende blive smidt ud fra hospitalet. Det kan ske i mørke, kulde, regn og frost. Med sådan kynisk og hensynsløs behandling tvinger man de pårørende til at agere redningstjeneste og hospital for den syge, noget der kan indebære at familien må passe den syge i døgndrift i ugevis, evt. månedsvis. Økonomisk og helbredsmæssig ruin kan blive følgen for familien. ( Men hospitalet sparer penge)

  15 De mange lukninger af hospitaler og skadestuer har ikke gjort situationen bedre. Mange pårørende belastes nu med rejseri på 100 eller 200 km frem og tilbage, hvorfor patienter kan gå glip af vigtige besøg. Eller de pårørende må opgive at bevare deres job.

  16 Over 1000 danske læger har søgt til udlandet, fordi de føler sig halv- eller heldårligt behandlet af politikerne og “systemet”. Den store lægemangel trækker også nedefter.

  17 Klagesystemet “patientsikkerhed” er superbureaukratisk og fungerer i sneglefart. I en aktuel situation er det intet bevendt.

  18 Det hele er meget værre end det i korthed kan skildres. Men “Mordet på psykiatrien”, “Velkommen til stenalderen”. “Menneskehandel i psykiatrien”, “Svigt uden grænser i det danske sygehusvæsen” og “Sundhedsvæsnets storhed og fald” fortæller tilsammen en del om den store nedtur.

 79. Af J. Hans en

  -

  AF OLE VESTERGAARD – 7. JULI 2017 17:48
  “Man bruger tilsyneladende nogle patienter som “forsøgskaniner”. ”

  Det lyder ikke rart, at F Jense n bruges som forsøgskanin.
  Men det forklarer jo en hel del.

 80. Af J Ha nsen

  -

  AF OLE VESTERGAA RD – 7. JULI 2017 17:48
  “Man bruger tilsyneladende nogle patienter som “forsøgskaniner”. ”

  Det lyder ikke rart, at F Jense n bruges som forsøgskanin.
  Men det forklarer jo en hel del.

 81. Af Hr. J H.

  -

  AF OLE VEST ERGAARD – 7. JULI 2017 17:48
  “Man bruger tilsyneladende nogle patienter som “forsøgskaniner”. ”

  Det er ikke så lidt, F Jen se n udsættes for.
  Men det forklarer jo en hel del.

 82. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Niels Peter Lemche
  Jeg sendte mine børn i en god folkeskole, for at de ikke blev enøjede akademikerbørn. Det er muligt, at det jeg skriver ikke har nogen gang på jorden, men jeg mener det stadigvæk. Mine børn har gået i folkeskolen og videre i samme skole i gymnasiet og er kommet ud af skolen med henholdsvis 11,7 og 11, 6. En brandgod skole. De har gået sammen med børn fra alle sociale lag og de har venner fra alle sociale lag. Det bedste er, at de har støttet hinanden igennem hele folkeskolen og gymnasiet. De har fået lantidsholdbare venskaber på tværs.

 83. Af Erik Larsen

  -

  1) Gür (Mehmet) rejs dog hjem til muslim-turkey!! og lad os slippe for at betale for dig og dine.
  2) Muslim-friskoler ? Ufatteligt at DANSKERE finder sig i det.
  3) Moskeer ? Hvad skal de her i Danmark?
  4) Kjøvenhavnstrup, der nu er og har flertal fra enhedslisten og hvor tiggere, romaer, forbrydere udefra dominerer gaderne – hvad skal vi med dem og den umulige “café latté” by, der er ved at rådne op?
  5) og S.Pin den? kan man finde en værre politiker i dag? (Ok. , der er en del magen til!)
  6) men med snart 12 umulige partier, der viser hvor lidt vi danskere egentlig er et samlet folk, er der vel ingen chancer mere tilbage. Godt man har haft et dejligt liv som ung i 50-60’erne , før ingen mere tænkte sig om.
  God weekend til de få danskere i resten af landet.

 84. Af Erik Larsen

  -

  1) Gür (Mehmet) rejs dog hjem til muslim-turkey!! og lad os slippe for at betale for dig og dine. Okay?
  2) Muslim-friskoler ? Ufatteligt at DANSKERE finder sig i det.
  3) Moskeer ? Hvad skal de her i Danmark?
  4) Kjøvenhavnstrup, der nu er og har flertal fra enhedslisten og hvor tiggere, romaer, forbrydere udefra dominerer gaderne – hvad skal vi med dem og den umulige “café latté” by, der er ved at rådne op?
  5) og S.Pin den? kan man finde en værre politiker i dag? (Ok. , der er en del magen til!)
  6) men med snart 12 umulige partier, der viser hvor lidt vi danskere egentlig er et samlet folk, er der vel ingen chancer mere tilbage. Godt man har haft et dejligt liv som ung i 50-60’erne , før ingen mere tænkte sig om.
  God weekend til de få danskere i resten af landet.

 85. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære R. HARALD KRISTIANSEN, vi er slet ikke uenige. Jeg tænkte på forslagets politiske muligheder, når selv sossernes leder sender sine børn i privatskole. Mine knægte gik også i kommuneskolen, og af samme grunde som dine. To af dem tog studentereksamen, den ene med et gennemsnit på omkring 12,4-5 stykker, nr. 1 i sin årgang. Det var selvfølgelig i trettentallets tid. En tog det på kursus og er idag tandlæge med egen klinik. Så jeg er aldeles enig mht. skolevalg.

 86. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE

  Sossernes forslag mht. koranskolerne hatr en rimelig chance, da forslaget ikke involverer diskrimination mht. hverken religion eller race, men udelukkende fokuserer på om antallet af – lad os bare være ærlige og sige muslimer – er over eller under 50%.

  Er det under 50% er der ikke tale om en koranskole (= det er ikke en muslimsk orienteret skole) og så rammes skolen ikke af forslaget.

  Er det over 50% er der tale om en koranskole (= det er en muslimsk orienteret skole) og så rammes skolen af forslaget.

  Sæt omgående i værk!

 87. Af Niels Larsen

  -

  J. HANS EN

  En dom efter §266 b er ikke en alvorlig lovovertrædelse.

  Det er en hædersbevisning, som tildeles folk, som siger sandheden om hadets ideologi, islam.

 88. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS LARSE N – 7. JULI 2017 20:36

  Dømmes man i henhold til landets love.
  Så er man dømt for kriminalitet.
  Det betyder intet, at ens evt. ligesindede mener, at racisme er hæderværdigt.
  Og du hænger på den resten af livet.
  Nu er det naturligvis sådan, at når man har udstået sin straf.
  Så er man igen et ligeværdigt menneske i samfundet.
  Men det forudsætter, at man ikke praler af sin kriminelle løbebane.

 89. Af Hr. J H.

  -

  AF NIELS LA RSE N – 7. JULI 2017 20:36

  Dømmes man i henhold til landets love.
  Så er man dømt for kriminalitet.
  Det betyder intet, at ens evt. ligesindede mener, at rac isme er hæderværdigt.
  Og du hænger på den resten af livet.
  Nu er det naturligvis sådan, at når man har udstået sin straf.
  Så er man igen et ligeværdigt menneske i samfundet.
  Men det forudsætter, at man ikke praler af sin kriminelle løbebane.

 90. Af Hr. J H

  -

  AF NIE LS LA RSE N – 7. JULI 2017 20:36

  Dømmes man i henhold til landets love.
  Så er man dømt for kriminalitet.
  Det betyder intet, at ens evt. ligesindede mener, at rac isme er hæderværdigt.
  Og du hænger på den resten af livet.
  Nu er det naturligvis sådan, at når man har udstået sin straf.
  Så er man igen et ligeværdigt menneske i samfundet.
  Men det forudsætter, at man ikke praler af sin kriminelle løbebane.

 91. Af Egon Did rikse n

  -

  AF NI ELS LA RSE N – 7. JULI 2017 20:36

  Dømmes man i henhold til landets love.
  Så er man dømt for kriminalitet.
  Det betyder intet, at ens evt. ligesindede mener, at rac isme er hæderværdigt.
  Og du hænger på den resten af livet.
  Nu er det naturligvis sådan, at når man har udstået sin straf.
  Så er man igen et ligeværdigt menneske i samfundet.
  Men det forudsætter, at man ikke praler af sin kriminelle løbebane.

 92. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS LARSEN, mht. de religiøse skoler, ja, helt enig. Men hvis det rammer private skoler, som måske er oprettet for at få fred for muslimerne, så er det et selvmål. Men naturligvis skal vi ikke tolerere religiøs indoktrinering i skolen. Det gælder faktisk også kristen indoktrinering.

 93. Af P Christensen

  -

  Det er forbløffende og tragisk hvordan et nu tidligere
  velfungerende samfund som det danske er blevet sejlet i sænk
  og er blevet stærkt dysfunktionelt og tilbagestående på blot nogle på årtier.
  Det har krævet nogle dybt inkompetente politiske styrmænd
  og to kamikaze ideologiers invadering af landet:
  EU og islam.

 94. Af l sørensen

  -

  “Af Niels Larsen – 7. juli 2017 20:36
  J. HANS EN
  En dom efter §266 b er ikke en alvorlig lovovertrædelse.”

  En yderst alvorlig lovovertrædelse..

  “Men naturligvis skal vi ikke tolerere religiøs indoktrinering i skolen. Det gælder faktisk også kristen indoktrinering.”

  Og jødisk , i karolina skolen mv. ? Skal vi tvinge jøderne over i folkeskolen?
  Jo ,naturligvis.

 95. Af l sørensen

  -

  Harald og Lemche lyder som to frimurer der har haft frimurer censorer for deres børn?

  Ok, Fru. Harald kan ikke være frimurer som kvinde, men så i familie med frimurer i forbryderorganisationen?

  Frimurer skal forbydes at arbejde som censorer i udannelsesystemet, såvel som lærer.
  Vi skal have forbudt denne organisation. Derudover mener jeg ikke at kristenfundamentalister, troende jøder, islamister skal have lov til at være lærer, censorer mv. . De interessere sig kun for deres egen stammes velbefindenhed.

 96. Af l. .sørensen

  -

  Fru Haral d og Le mche lyder som to frimur er der har haft frimurercensorer for deres børn?

  Ok, Fru. Ha rald kan ikke være frim urer som kvinde, men så i familie med fri murer i forbryderorganisationen?

  Fri murer skal forbydes at arbejde som censorer i udannelsesystemet, såvel som lærer.
  Vi skal have forbudt denne organisation. Derudover mener jeg ikke at kristenfundamenta lister, troende jød er, islam ister skal have lov til at være lærer, censorer mv. . De interessere sig kun for deres egen stammes velbefindenhed.

 97. Af l sørensen

  -

  Indlæg om høje karaktere i fifleriet også?

 98. Af Helge Nørager

  -

  P Christensen, det hele nedturen startede med tesen om at “du er din egen lykkes smed”.

  Husk lige det, og hvem som stod bag denne liberale ide, dem som skabte grobund for privatiseringer, og uhæmmet import af billig arbejdskraft.

  Det var de borgerlige kære P Christensen, og det var de borgerlige og det var dem som ville EU union.

  Så kom AFR og cementerede med bestikkelse af boligejere med skattestop, nedturen.

  Resten er historie men de borgerlige har destrueret det Danmark vi alle elskede, og skabt dette digitale vanvids tyranni hvor alle i sandhed er deres egen lykkes smed.

  Men prøv dog at husk det når der skal stemmes.

 99. Af Niels Juul Hansen

  -

  “Nærmere bestemt er det Dan Jørgensen, der har lanceret et ambitiøst forslag om at fratage friskoler med mere end 50 % elever med anden etnisk baggrund end dansk støtten.”

  Både Dan Jørgensen og Leif Donbæk ved, at det er en gratis omgang, der kun skal bruges til at trække DF-vælgere tilbage i folden. Det kræver en grundlovsændring – og det kommer ikke til at ske foreløbig.

  Men det forklarer, hvorfor DF bliver mere og mere begejstret for Socialdemokratiet og hvorfor Øzlem Sekic har meldt sig ud af SF.

  Hvad skal man da også bruge det parti til i dag, andet end til vikarer fra Helvede?

 100. Af J.O. H.

  -

  AF N. LARSE N – 7. JULI 2017 20:36

  Dømmes man i henhold til landets love.
  Så er man dømt for kriminalitet.
  Det betyder intet, at ens evt. ligesindede mener, at rac isme er hæderværdigt.
  Og du hænger på den resten af livet.
  Nu er det naturligvis sådan, at når man har udstået sin straf.
  Så er man igen et ligeværdigt menneske i samfundet.
  Men det forudsætter, at man ikke praler af sin kriminelle løbebane.

 101. Af Niels Juul Hansen

  -

  Indlæg i filter – igen, igen!

 102. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE – 7. JULI 2017 22:03

  Helt enig.

  L SØRENSEN

  Jøderne er ikke et problem.

  Muslimerne er.

 103. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS LARSEN, Desværre er jøderne et problem, for en del af muslimerne i landet. Derfor findes Carolineskolen — med bevæbnede vagter — simpelthen for at beskytte de jødiske børn mod folk, som “Sørensen” åbenbart identificerer sig med.

 104. Af l sørensen

  -

  Jøderne er et stort problem i Danmark som i resten af verden. Pga deres mediemagt, pengemagt og zionisme. Mere står om det i mit indlæg i fiskeriet om karraktere til troende forældres børn.

 105. Af jan ulrik friis

  -

  Her presenteres vi for zombier som på samlebånd!!!

  Jeg ville da aldrig i evighed sende mit barn i en sådan islamistisk/socialistisk friskole, et sådant barn ville jeg end ikke kendes ved!!!

  Nu må det stoppe denne blødsødenhed, at Danmark efter devisen laveste fællesnævner går i fordærv, istedet tid at bandlyse islam, lektien har vi lært af politiet i Hamborg, deres mislykkede forsøg at rydde byen for Frihedssocialister, lektien har vi lært, her gælder det en hård kurs at 0 tolerance overfor islam og Frihedssocialisterne, som vi så dem hærge i Hamborg, resultatet af blødsødenhed ser vi nu alle, denne morgen billederne fra Hamborg, ligger udplyndret og hærget hen, byen forvandlet i vold, det totale anarki!!!

  Lettelsens suk først den dag islamisterne forlader Danmark, nu landet stander i våde, handlingslammet og delt, hærget af pladderhumanisme, nu gælder det om og med hård hånd få ryddet op i svineriet!

  Danmark i tilbagegang efter laveste fællesnævner i zombie tilstand, den grove tiltagende vold, den radikale islam der breder sig, udanske moskeerne som udklægningsanstalter for den radikale islamisme, i situationen vil mere islam være som at lægge op til borgerkrigen på dansk jord!

  N iels L arsen
  …..”…50%”….” ?

  Har den gode Hr L arsen fået solstik?

  Og dig Hr L arsen så vi alle op til, ja som en nationalhelt, du har kæmpet for Danmark og med åben pande, det udgyder stor respekt, dig har vi regnet med, et forbillede for vores ungdom.

  Men 50% , rent ondskab, rent selvdestruktion, kan man ikke tilbyde et barn, et sådant barn ville jeg ihvertilfælde ikke kendes ved!!!

  “……. hvem af jer vil give sin søn en sten, når han beder om et brød, eller give ham en slange, når han beder om en fisk? ….”

  Matt. 7, 7-11.

  0 tolerance overfor hadets ideologi, islam!

 106. Af L.sørensen Sørensen

  -

  Indlæg om lemchens stamme-jøderne til Niels og Lemchen i fifleriet?

  Naturligvis sympatisere den udenlandske frimurerforbrydere Lemcke med terrorstatenisrael..palæstinensere i DK skal beskyttes mod Lemche og ligeledes. Og alt sikkerhed fjernes. Koster nu staten 100 millioner årligt ,de rigejøder som lemchen skal selv betale.

 107. Af werner nielsen

  -

  Det er trist at konstatere at avisens måde at redigere på, har ført til at for hvert fornuftigt indlæg er der fem eller ti ufornuftige/tåbelige/anti-danske/sygelige/løgnagtige indlæg fra radikale betonhoveder, fra konvertitter og kommunister, fra pladderhumanister og andre kortsynede typer der kun ønsker kaos, junglelov og landets undergang.

 108. Af werner nielsen

  -

  Nogle af dem som skriver ind, synes at være nettrolde som kun deltager for at ødelægge debatterne med fjollede kommentarer eller perfide personangreb. En papiravis ville smide deres underlødige indlæg i papirkurven.

 109. Af werner nielsen

  -

  Stadig flere blogholdere blokerer helt for debat. Deres “debat”oplæg må derfor betragtes som ren propaganda. Går tante B virkelig ind for 100% censur?? …. i stadig flere tilfælde? Fornylig var endog en blogdebat om sundhedsvæsnet blokeret fuldstændig. Endda hos mi kk el and erson.

 110. Af werner nielsen

  -

  Stadig flere blogholdere blokerer helt for debat. Deres “debat”oplæg må derfor betragtes som ren propaganda. Går tante B virkelig ind for 100% censur?? …. i stadig flere tilfælde? Fornylig var endog en blogdebat om sundhedsvæsnet blokeret fuldstændig. Endda hos mi kk el an d erson.

 111. Af L. S.

  -

  Indlæg om lemchens stamme-jøderne til Niels og Lemchen i fifleriet?

  Naturligvis sympatisere den udenlandske frimurerforbrydere Lemcke med terrorstatenisrael..palæstinensere i DK skal beskyttes mod Lemche og ligeledes. Og alt sikkerhed fjernes. Koster nu staten 100 millioner årligt ,de rigejøder som lemchen skal selv betale….

 112. Af Niels Peter Lemche

  -

  WERNER NIELSEN, ja, det går lystigt til: En blog fra igår var åben i en times tid for indlæg, og lukkedes derefter (Pind), en anden var slet ikke åben (Libak), og her til morgen kom der en ny på (ASH). Den forsvandt efter en time.

  Det virker som panik før lukketid.

  Men når du læser et indlæg som JUFs her, som intet har med emnet at gøre, og hvis indhold vist ikke passer på det, du er vidne til, hvis du ser ud af dit vindue, så forstår du også problmerne med anonyme indlæg. Så kan folk skrive, hvad de har lyst til uden ansvar for nogen som helst.

 113. Af Niels Peter Lemche

  -

  WERNER NIELSEN, ja, det går lystigt til: En blog fra igår var åben i en times tid for indlæg, og lukkedes derefter (Pind), en anden var slet ikke åben (Libak), og her til morgen kom der en ny på (ASH). Den forsvandt efter en time.

  Det virker som panik før lukketid.

  Men når du læser et indlæg som JUFs her, som intet har med emnet at gøre, og hvis indhold vist ikke passer på det, du er vidne til, hvis du ser ud af dit vindue, så forstår du også problmerne med anonyme indlæg. Så kan folk skrive, hvad de har lyst til uden ansvar for nogen som helst.

 114. Af Kaj Rectum Andersen

  -

  Puha her lugter lidt af lort.

 115. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Kære Niels Peter Lemche.
  Jeg stammer fra Island/Finland, som du ved. I Island er der næsten ingen privatskoler. Det er nok derfor jeg har denne holdning til privatskoler. Jeg har gået i en folkeskole og i realen (realen blev længere i Island end i Danmark) og på et statsgymnasium (en af de gamle latinskoler fra tiden den gang vi var del af Danmark). Til sidst har jeg gået i Háskóli Íslands, som er det første universitet i Island også et statsligt universitet. Efterfølgende har den danske stat været så venlig at give mig lov til at gå på Kunstakademiets Arkitektskole, som i min tid var 5.5 år( jeg har så en overbygning fra en privatskole) men nu 5 år. Det har kostet den danske stat, at give mig min arkitektuddannelse, men staten har sparet ingeniøruddannelsen, folkeskolen, realen og gymnasiet. Su har jeg ikke modtaget. Jeg arbejdede selv under studietiden. For en indvandrer har jeg været et billigt bekendtskab.
  Som indehaver i et firma har jeg skab jobs for mange danskere. Jeg skriver dette, fordi jeg får så mange svinere fra firkløveret, som kalder sig venstreorienteret. Som arbejdsgiver bliver man nød til at have realistiske øjne på tilværelsen, ellers går man konkurs. Ellerst stemmer jeg tv og har altid gjort. Jeg er ikke enig med venstrefløjen omkring beskæftigelse af indvandrere. Jeg mener at indvandrere skal yde et rimeligt x antal timer for deres ydelser med mindre de er syge. Her ville de komme i kontakt med det samfund de er flyttet til og blive nød til at lære sproget.

  Niels Juul Hansen
  Jeg kender den skole din kone har været ansat på. Jeg kender to, der har gået der. Det er en god skole. Jeg går ikke ind for privatskoler, fordi jeg mener, at de velstillede børn gerne kommer til at gå på disse skoler. Det er ikke heldigt i et samfund, at embedsmændene og de veluddannede har gået på privatskoler. Hvis man som politiker og embedsmand ikke kender hele samfundets spekter, har man ikke indsigt i de problemer, der findes i selvsamme samfund. Jeg blev selv sendt ud at arbejde fra 12-13 års alderen. Ikke af behov, men for at få indsigt i det at arbejde.

 116. Af R. Harald Kristiansens

  -

  Kære Niels Peter Lemche.
  Jeg stammer fra Island/Finland, som du ved. I Island er der næsten ingen privatskoler. Det er nok derfor jeg har denne holdning til privatskoler. Jeg har gået i en folkeskole og i realen (realen blev længere i Island end i Danmark) og på et statsgymnasium (en af de gamle latinskoler fra tiden den gang vi var del af Danmark). Til sidst har jeg gået i Háskóli Íslands, som er det første universitet i Island også et statsligt universitet. Efterfølgende har den danske stat været så venlig at give mig lov til at gå på Kunstakademiets Arkitektskole, som i min tid var 5.5 år( jeg har så en overbygning fra en privatskole) men nu 5 år. Det har kostet den danske stat, at give mig min arkitektuddannelse, men staten har sparet ingeniøruddannelsen, folkeskolen, realen og gymnasiet. Su har jeg ikke modtaget. Jeg arbejdede selv under studietiden. For en indvandrer har jeg været et billigt bekendtskab.
  Som indehaver i et firma har jeg skab jobs for mange danskere. Jeg skriver dette, fordi jeg får så mange svinere fra firkløveret, som kalder sig venstreorienteret. Som arbejdsgiver bliver man nød til at have realistiske øjne på tilværelsen, ellers går man konkurs. Ellerst stemmer jeg tv og har altid gjort. Jeg er ikke enig med venstrefløjen omkring beskæftigelse af indvandrere. Jeg mener at indvandrere skal yde et rimeligt x antal timer for deres ydelser med mindre de er syge. Her ville de komme i kontakt med det samfund de er flyttet til og blive nød til at lære sproget.

  Niels Juul Hansen
  Jeg kender den skole din kone har været ansat på. Jeg kender to, der har gået der. Det er en god skole. Jeg går ikke ind for privatskoler, fordi jeg mener, at de velstillede børn gerne kommer til at gå på disse skoler. Det er ikke heldigt i et samfund, at embedsmændene og de veluddannede har gået på privatskoler. Hvis man som politiker og embedsmand ikke kender hele samfundets spekter, har man ikke indsigt i de problemer, der findes i selvsamme samfund. Jeg blev selv sendt ud at arbejde fra 12-13 års alderen. Ikke af behov, men for at få indsigt i det at arbejde. .

 117. Af jan ulrik friis

  -

  Hr L emche…..”…..Men når du læser et indlæg som JUFs her……….. og hvis indhold vist ikke passer på det, du er vidne til, hvis du ser ud af dit vindue”

  Det skal man langt ud i skoven for at opleve!

 118. Af R. Harald Kristinsen

  -

  N I E L S P L E M C H E og N J U U L H A N S E N
  Jeg har skrevet lidt om folkeskoler kontra privatskoler. Det er meget langt indlæg, det kom i filteret. Måske kommer det ud? Frem over svarer jeg ikke firkløveret. Det anbefaler jeg andre også. De er sat ind for at ødelægge bloggene.

 119. Af Niels Peter Lemche

  -

  R. HARALD KRISTINSEN, jeg er ikke sikker på, at der er et firkløver. Det kan være samme person, der troller. Politiken havde en god analyse forleden af, hvordan sådan en person ser ud indeni. Ikke rar læsning. Og så er trollene normalt c a. 23 år gamle. Men lad være at fodre dem.

  Uden tvivl forsøger Berlingske debatredaktion at finde ud af, hvordan man slipper af med dem. Men jeg gentager hele tiden: Stands anonymiteten.

 120. Af J Hans en

  -

  AF JAN ULRIK FRIIS – 8. JULI 2017 10:21

  Er det muslimer som demonstrerer i hamburg?

  Ja.
  ASH fjernede sit debatindlæg ca. ti sekunder efter, at Lem che havde indsat et af hans svinske indlæg.

 121. Af jan ulrik friis

  -

  J H ansen

  Her skal vi huske de mange islamistiske jihadister der er kommet ind i Tyskland med migrantstrømmen.

  I Hamborg taler vi formelt socialister der hærger og udplyndre byen, men i høj grad også muslimer imellem socialisterne, det så vi selv igår i et ubemærket øjeblik hvor islamisterne troede sig uovervågede tog af deres sorte hætter deres maskering, N24 igår, i en situation af brænstiftelse var det en stor flok muslimer der pustede til ilden! N24 igår!

  Svensk Säpo regner med i tusindvis av radikale islamister kommet ind i Sverige, istedet for at forhindre islamisterne i en magtovertagelse af Sverige, etniske udrensning det svenske folk, har svensk Säpo istedet forskellige grader af voldsberedskap, hvad Säpo så sandeligt vil få brug for nu i undergangen, at redde sig selv, tvivlsomt om de kan!

  Også Erdogan har allerede vist at han er villig til at anvende voldelige muslimske optøjer imod tyske myndigheter, Erdogan bruger tyrkerne i Tyskland, en taktik tyskerne burde kende alt til ud fra egen erfaring!

  Svensk Säpo erkender at ISIS har virket samlende, et parallelt miljøe, radikaliserede fra Nord-Afrika, Mellemøsten og Somalia, at ISIS har virket for islamisterne, som for socialisterne, en global samlende bevægelse!

  Det er dette mønster vi nu ser i Tyskland G20-mødet, det ser vi nu at 20.000 politifolk var ikke nok til at forhindret at Hamborg blev hærget- voldsramt -udplyndring -smadret og afbrændt i det totale anarki, and counting!

  Spørgsmålet er hvor går tyskernes tolerancegrænse?

  Nok er nok, var for længe side, islamisterne kører nu på overtid!!!

 122. Af l sørensen

  -

  Endnu et nyt indlæg i fifleriet?

  Vi forsøger med endnu et til fifleriet..

  “Ja.
  ASH fjernede sit debatindlæg ca. ti sekunder efter, at Lem che havde indsat et af hans svinske indlæg.” JH

  Ja, i går måtte redaktionen slette hans usle og svinske angreb til undertegnede i SP og derefter lukke ytringsfriheden..Men er dog agurketid og ingen køber tanten længere, der skal spares, også i debatten..

  Stikkerlemchen er uden tvivl selvsamme person der skriver alle disse fækale indlæg for at få nedlukket ytringsfriheden i bloggene..Dette kæmper han jo stærkt for kan man læse altid..Han ønsker kun at bo i sin højreradikalefrimurerjødiskkristenfundamentaliststiskzionistiske boble af ha.d den religiøse kvaksalver..Tværtimod hvis man fjerner lemchen totalt, vil det automatisk se bedre ud her i B, såvel som Koén og et par andre…

 123. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Kære L E M C H E
  Tak for de samtaler vi har haft. Tidligere skrev jeg i eget navn, men så fik jeg trussler. Der holdt en bil gentagne gange udenfor vores hus. Vedkommende blinkede med lygterne, da vi kom ud. Det var interessant, det var en relativt gammel Jaguar, tror jeg, og i bilen sad en blondert kvinde. Dengang skiftede jeg til min mors navn. Jeg blev spurgt af Berlingske, om jeg ville indlægge en klage. Jeg tror det var Jesper Beinov. Jeg gjorde ikke noget ved det, fordi jeg ved, at B ikke kan komme af med disse mennesker. De kan hacke sig ind, som ingenting. Det var den/de samme, som huserer her nu, tror jeg. Jeg stopper nu. Jeg har for travlt med mit arbejde.
  Blogtrollene er uinteressante personer. L S og de andre har I set i fjernsynet, tror jeg. Hun er transkønnet og oprindelig mand. Derfor taler han/hun om LGBT. Denne nordafrikanske person fortæller i udsendelsen, at hun besvarer blogs. Vedkommende er oprindelig muslim. Med venlig hilsen R. Harald Kristiansen.

 124. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Lilleør blokerer debatten…

  J. Hansens Kommentar til Mehmet viser, at han omsider har opdaget, at islamisterne også er homofober – endda langt værre homofober, end langt de fleste danske, kristne er; de hænger f.eks. ikke homoer i kraner.

  Men homoseksuelle mænd kan faktisk godt blive gift med hinanden i Iran.

  Den ene af mændene skal bare lade sig tvangskastrere først, så han fremstår som en kvinde i fysisk forstand; derfor er Iran det land i verden, hvor der bliver foretaget næstflest “kønsskifteoperationer” efter Thailand.

  “Cosby” nævnte det tidsbegrænsaede, shia-muslimske “fornøjelsesægteskab”, som er tilladt i Iran – de iranske gejstlige har også et tilbud til pædofile mænd med incestuøse tendenser, som gerne vil giftes med deres hjertes udkårne.

  “Uddrag fra “Iran lawmakers pass bill allowing men to marry adopted daughters” af Saeed Kamali Dehghan, Guardian 26. september 2013 :

  “Human rights activists say approved bill, making girls vulnerable to the ruling from age 13, ‘legalises paedophilia’ ”

  “Parliamentarians in Iran have passed a bill to protect the rights of children which includes a clause that allows a man to marry his adopted daughter and while she is as young as 13 years.”

  “As many as 42,000 children aged between 10 and 14 were married in 2010, according to the Iranian news website Tabnak. At least 75 children under the age of 10 were wed in Tehran alone.”

  “”This bill is legalising paedophilia,” she warned. “It’s not part of the Iranian culture to marry your adopted child. Obviously incest exists in Iran more or less as it happens in other countries across the world, but this bill is legalising paedophilia and is endangering our children and normalising this crime in our culture.”
  Advertisement

  She added: “You should not be able to marry your adopted children, full stop. If a father marries his adopted daughter who is a minor and has sex, that’s rape.”

  According to Sadr, officials in Iran have tried to play down the sexual part of such marriages, saying it is in the bill to solve the issue of hijab [head scarf] complications when a child is adopted.”

 125. Af l sørensen

  -

  Naturligvis sympatiersere den udenlandske frimurerforbryder lemcke med terrorstaten i Israel..Palæstinensere skal have beskyttes mod folk som lemchen i Danmark..

  Vigtigst af alt skal vi have fjernet alt statsstøtte til jøderne. Fx. de ca. loo millioner kr. det nu koster staten årligt at beskytte de fem tusinde..Tænk hvor mange penge vi kunne spare hvis de rejste hjem til Israel? Opmuntringen fra Netanyahu er hermed givet videre til dem..Samme naturligvis til muslimerne her, Jeg adskiller ikke de to her mht. brugbarheden i Dansk kultur..

  Er der nogen mulighed for at fjerne Prebenf1´s indlæg? Her kalder han sig werner og letgenkendelig da eneste interesser er psykiatriskehospitaler..Måske skulle man åbne dårekisten lidt på klem der engang imellem, så lidt luft kom ind?

  Det er industri ferie i Berlingske, ingen anden grund. Alle holder ferie på samme tid, de åbner op igen om to uger. Indtil da more de sig gevaldigt over det hele, og uforståelige som lemchen..det har tit været tilfælde andre år også, men ingen køber tanten mere og de skal vel spare?

 126. Af P Christensen

  -

  “Islamistiske jihadister” skriver en læser.
  Pressen skriver også om “militante islamister”

  Det er at gå som katten omkring den varme grød.
  Det hedder blot islamister. Så ved vi alle hvad det drejer sig om

  Ingen kunne drømme om at sige rabiate nazister.
  Det er jo dobbeltkonfekt.

  Ligesom “norske nordmænd fra Norge”.

 127. Af l sørensen

  -

  Naturligvis sympatiersere den udenlandske frimurerforb rydere lemcke med terr orstaten i Israel..Palæ stinensere skal have beskyttes mod folk som lemchen i Danmark..

  Vigtigst af alt skal vi have fjernet alt statsstøtte til jøde rne. Fx. de ca. loo millioner kr. det nu koster staten årligt at beskytte de fem tusinde..Tænk hvor mange penge vi kunne spare hvis de rejste hjem til Israel? Opmuntringen fra Ne tanyahu er hermed givet videre til dem..Samme naturligvis til m uslimerne her, Jeg adskiller ikke de to her mht. brugbarheden i Dansk kultur..

  Er der nogen mulighed for at fjerne Pre benf1´s indlæg? Her kalder han sig werner og letgenkendelig da eneste interesser er psykiatriskehospitaler..Måske skulle man åbne dårekisten lidt på klem der engang imellem, så lidt luft kom ind?

  Det er industri ferie i Berlingske, ingen anden grund. Alle holder ferie på samme tid, de åbner op igen om to uger. Indtil da more de sig gevaldigt over det hele, og uforståelige som lemchen..det har tit været tilfælde andre år også, men ingen køber tanten mere og de skal vel spare?

 128. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  J. Hansen har omsider opdaget, at islamisterne også er homofober – endda langt værre homofober, end langt de fleste danske, kristne er; de hænger f.eks. ikke homoer i kraner, som det er set i Iran.

  Men homoseksuelle mænd kan faktisk godt blive gift med hinanden i Iran.

  Den ene af mændene skal bare lade sig tvangskastrere først, så han fremstår som en kvinde i fysisk forstand; derfor er Iran det land i verden, hvor der bliver foretaget næstflest “kønsskifteoperationer” efter Thailand.

  “Cosby” nævnte det tidsbegrænsaede, shia-muslimske “fornøjelsesægteskab”, som er tilladt i Iran – de iranske gejstlige har også et tilbud til pædofile mænd med incestuøse tendenser, som gerne vil giftes med deres hjertes udkårne.

  “Uddrag fra “Iran lawmakers pass bill allowing men to marry adopted daughters” af Saeed Kamali Dehghan, Guardian 26. september 2013 :

  “Human rights activists say approved bill, making girls vulnerable to the ruling from age 13, ‘legalises paedophilia’ ”

  “Parliamentarians in Iran have passed a bill to protect the rights of children which includes a clause that allows a man to marry his adopted daughter and while she is as young as 13 years.”

  “As many as 42,000 children aged between 10 and 14 were married in 2010, according to the Iranian news website Tabnak. At least 75 children under the age of 10 were wed in Tehran alone.”

  “”This bill is legalising paedophilia,” she warned. “It’s not part of the Iranian culture to marry your adopted child. Obviously incest exists in Iran more or less as it happens in other countries across the world, but this bill is legalising paedophilia and is endangering our children and normalising this crime in our culture.”
  Advertisement

  She added: “You should not be able to marry your adopted children, full stop. If a father marries his adopted daughter who is a minor and has sex, that’s rape.”

  According to Sadr, officials in Iran have tried to play down the sexual part of such marriages, saying it is in the bill to solve the issue of hijab [head scarf] complications when a child is adopted.”

 129. Af l sørensen

  -

  JerntandRosa er yderst fornøjelige at følge i sine konspirationteorier om undertegnede..Hun lider simpelthen af mani og paranoia mht. undertegnede..

  At hun nu skriver i tilkendegivet falsk navn er interessant, da hun ellers i et år hårdnakket at påstå at hun skriver i eget navn herinde. Og da det er imod reglerne, burde det naturligvis føre til direkte boycut af B, men kommer ikke til at ske da hun er højreradikal.

  Islændninge skal ud af det Danske su-uddannelsesysstem og arbejdsmarked..Af den simple grund at der er 6o.ooo af jer her og et par hundrede af os der. bliktand Rosa tager dette personligt, men har intet med dig som person at gøre..Op på geden igen Hr. Rosa jerntand og viderere..

  Undertegnede er etnsik Dansker med en 100% ren stamtavle , og er ikke en fremmede som lemchen og jerntanden.

 130. Af J Harald Hansen Blåtand

  -

  Er jeg det yderste højre, eller er jeg det yderste venstre? Er jeg 60 eller 20? Jeg ved det ikke mere. Er jeg J Hansen, Didriksen, eller er jeg L Sørensen. Hvem er jeg? Min behandler siger, lev det ud, vær alle, også Lemche og Harald Blåtand.

 131. Af l sørensen

  -

  “Dernæst, så er skoler hvor over halvdelen af eleverne har anden etnisk baggrund end dansk, gift for integrationen og for sammenhængskraften i samfundet. Om der er tale om private eller offentlige skoler gør egentligt ikke den store forskel. Det skaber parallelsamfund, og det skal fællesskabet naturligvis ikke betale for. ”

  Giver absolut ingen mening at sponsere parallelsamfund..Og den med kun ikke at sponsere dem med over 50% holde heller ikke vand..De skal helt forbydes alle privatskoler af alle slags, men især de religiøse jødiske-muslimske naturligvis..

  Problemet med parallelsamfund er jo at indvandrer koncentrere sig i de fem store byer, og at de nyankomne asylmodtagere der er flyttet rundt til alle kommuner, bliver der kun i kort tid før de flytter mod byerne..Disse skal altså forbydes at flytte mod de store byer og tvangsflyttes til småbyer mv. hvor der kunne være mangel på arbejdskraft.

  Derfor skal vi også have bygget indvandrerghettoer i Gentofte , vedbæk mv. Giver ingen mening at københavn skal have alle problemerne og omkostningerne..Selv frederiksberg flytter nu deres asylmodtagere til billigere nærliggende røde enklaver i københavn..Simpelthen svineri og ødelægger sammenhængskraften..

  Især når man også erindre at alle disse indvandrer er her pga. af den borgerlige politik?

  -Under -VKO fordoblet de indvandrer antallet over lo år, end lo året under Nyrup.

  – Nu kommet 2oo.ooo på 2 et halvt år af den siddende regering..Blå blok har altid den lempeligste og mest indvandrervenlige politik. De har gavn af velfærdserodering i eliten, og intet velfærdserodere som indvandrer af alle slags, uanset om jødisk-islandsk-muslimsk-Afrikansk-Østeuropærisk.

  – Schluter startede det hele..

  Man skal kunne tvangsfjerne indvandrer fra københavn, og sende dem ud til borgerlige enklaver overalt i landet..Dette er nødvendigt for sammenhængskraften. Den frie bevægelighed i landet må fjernes for indvandrer. Vi skal bestemme hvor de bor. Ellers får vi aldrig bugt med parallelsamfund.

  Vi burde snart kunne have l indvandrer pr. borgerlig i de rigeste kommuner nu..Og ville være passende at indføre dette. S-DF regeringen kunne overveje at indføre det?

 132. Af l sørensen

  -

  “Dernæst, så er skoler hvor over halvdelen af eleverne har anden etnisk baggrund end dansk, gift for integrationen og for sammenhængskraften i samfundet. Om der er tale om private eller offentlige skoler gør egentligt ikke den store forskel. Det skaber parallelsamfund, og det skal fællesskabet naturligvis ikke betale for. ”

  Giver absolut ingen mening at sponsere parallelsamfund..Og den med kun ikke at sponsere dem med over 50% holde heller ikke vand..De skal helt forbydes alle privatskoler af alle slags, men især de religiøse jød iske-m uslimske naturligvis..

  Problemet med parallelsamfund er jo at indvandrer koncentrere sig i de fem store byer, og at de nyankomne asyl modtagere der er flyttet rundt til alle kommuner, bliver der kun i kort tid før de flytter mod byerne..Disse skal altså forbydes at flytte mod de store byer og tvangsflyttes til småbyer mv. hvor der kunne være mangel på arbejdskraft.

  Derfor skal vi også have bygget ind vandrerghettoer i Gent ofte , ve dbæk mv. Giver ingen mening at københavn skal have alle problemerne og omkostningerne..Selv frederiksberg flytter nu deres asylmodtagere til billigere nærliggende røde enklaver i københavn..Simpelthen svineri og ødelægger sammenhængskraften..

  Især når man også erindre at alle disse indvandrer er her pga. af den borge rlige politik?

  -Under -VKO fordoblet de indvandrer antallet over lo år, end lo året under Nyrup.

  – Nu kommet 2oo.ooo på 2 et halvt år af den siddende regering..Blå blok har altid den lempeligste og mest indvan drervenlige politik. De har gavn af velfærdserodering i eliten, og intet velfærdserodere som indvandrer af alle slags, uanset om jødis k-islan dsk-mu slimsk-Afrikansk-Østeuropærisk.

  – Schl uter startede det hele..

  Man skal kunne tva ngsfjerne indvandrer fra københavn, og sende dem ud til borgerlige enklaver overalt i landet..Dette er nødvendigt for sammenhængskraften. Den frie bevægelighed i landet må fjernes for indvandrer. Vi skal bestemme hvor de bor. Ellers får vi aldrig bugt med parallelsamfund.

  Vi burde snart kunne have l indvandrer pr. borg erlig i de rigeste kommuner nu..Og ville være passende at indføre dette. S-DF regeringen kunne overveje at indføre det?

 133. Af Niels Peter Lemche

  -

  “Undertegnede er etnsik Dansker med en 100% ren stamtavle”!

  Hører jeg nogen le over den sætning!

  Husk, man skal ikke bruge fremmedord, som man ikke er korpulent til.

 134. Af R. Harald Kriststiansens

  -

  Der boede 8.429 islændinge i Danmark 2016. Det er et stykke fra de 60.000 som vores ven/veninde skriver. Du kan vist hverken skrive, eller læse L S.
  Med venlig hilsen R. Harald

 135. Af Orla Guude

  -

  @NIELS PETER LEMCHE – 8. JULI 2017 15:42
  “Husk, man skal ikke bruge fremmedord, som man ikke er korpulent til.”

  Medmindre man har ambitiøse proportioner!

 136. Af Niels Peter Lemche

  -

  R. HARALD KRISTSTIANSENS, lad ham være. Manden er ikke ved sine fulde fem, men lever godt op til alle karakteristikker af en ægte troll. Det er op til debatredaktionen at få stoppet ham.

 137. Af l. sørensen

  -

  Dig må Le hvis du vil. Men er nu sandt. Lemche er dog en tilkendegivet jøde-schweizer-tysker. Og derfor beviseligt ikke dansker. Som er ej Fru. Harald .
  Hvorfor deltager i, i debatten om dansk kultur?

  Måske Hr. Rosa, der skriver i tilkendegivet falskt navn. Lemche er for din ytringsfrihedsfratagelse, selvom i som udlændinge deler agenda i debatten. Jeg har dog hørt tal der ihvertfald nærmer sig de 30.000. Og du er formentlig statsborger som dine børn ,som er mange islændinge, og tæller derfor slet ikke med i de falske indvandrerstatistikker.

  Antallet er dog langt højere. Hvor mange af dem studere her uafbrudt? 1000-3000? Hvor mange af os der? 100, 50?

  Den islandske regering skal betale for jer, eller i skal ud. Slut med Islands nasseri i Danmark. Vores egne etniske først tak.

 138. Af l. sørensen

  -

  Indlæg til rosaoglemchen i fifleriet?

 139. Af lisbeth sørensen

  -

  PS lemogrosa,

  “Stamtavle” naturligvis en vittighed. Men uden tvivl er i dyrehadere også.

  Lemchen bruger fremmedord af ligegyldighed dagen lang i sin religiøsekvaksalvervirksomhed som religiøsfessor.

  Og indlæg før dette er svaret til jer. Sagligt naturligvis, med opssumering af jeres omkostninger for os ægtedanskere.

 140. Af bo petersen

  -

  Det må tilrådes at læse kl. 17.48 ovenfor, 7. juli. For det kan vel ikke passe at vi danskere er ligeglade med om vores sundheds-system er ved at blive destrueret og ødelagt. Eller er det ligemeget hvor mange patienter der slås ihjel med nedskæringer og skandaløse tilstande? Er det ligegyldigt at stadig flere pårørende mister deres kære pga. forringelser og grov slendrian? Hvor mange syge eller kvæstede skal pines, invalideres og berøves livet, før befolkningen siger stop for politikeres og lægers udskejelser?

 141. Af bo petersen

  -

  Er der forvirring eller psykiske vrang-forestillinger i en vis ledelse? Hvorfor tildeles net-trolde masser af plads? Hvorfor blokeres seriøse debattører? Hvorfor lukker flere og flere blogholdere 100% af for debat? Skal alle seriøse læsere og bloggere jages væk? (kritikken gælder den generelle redigering på flertallet af blogs)

 142. Af Niels Peter Lemche

  -

  BO PETERSEN, nej, man er ikke ligeglad med sundhedsvæsnet, men det er bare ikke det, denne blog handler om. Besynderligt, hvorvanskeligt det er for så mange at holde sig til emnet.

 143. Af R. Harald Kristiansen

  -

  I 2016 var der ca. 8429 islændinge bosatte i Danmark med islandsk pas. Det vil sige, der var 1 islænding per 664.4 indbyggere i Danmark. Der er ca. 5.6 millioner danskere.
  I 2017 var der ca. 473 danskere med dansk pas bosiddende i Island. Det vil sige, der var 1 dansker per 719 indbyggere i Island. Der er ca. 340.110 islændinge.
  Så er det oplyst L I S BE T H. Tingene er ikke helt som du siger.
  Du skrev, at der var 60.000 islændinge i Danmark. Der er ca. 8429 islændinge i Danmark.
  Du skrev at der ca 100 danskere i Island, der er ca. 473 danskere i Island. Du slynger bare et eller andet ud. Det er næsten ubæreligt, hvis du har gået i en dansk folkeskole.

 144. Af lisbeth sørensen

  -

  Boprebenf1,

  Du skriver kun on psykiatriske hospitaler uanset emne. Naturligvis ønsker jeg at du har det godt. Men relater til emnet. Tak.

  Ja som sagt ud med jer fru Haraldjerntand. Danskere studere ikke der i videre nummer hos jer. Et par håndfulde.. og modtager ej islandsk SU da men dansk generelt. Dette ved jeg alt om da jeg har mødt utallige islandske nassere i det danske uddanelsessystem.

  Du må lære at relatere til emnet. At islændinge er et dyrt bekendtskab for danskeren. Såvel som at du og dine børn fx ikke tælles med med dansk statsborgerskab.

  Danskere der er uden tvivl involveret i forretning mestendels. Ingen af de islandske studerende jeg har mødt i dk-så mange-gad arbejde. DK betaler islandske unge nasser. Vi har uddannet nær halvdelen af Island. I skal ud af systemet. Kun danskere.

  Det er ubærligt at du har fået lov til at bo i Danmark, frasorteret en af vores egne, fået SU og uddannelse gratis.

  Slet nu den falske tilkendegivet profil her b? En regel for alle eller hvad?

  Mere om dette i indlægget i filteret?

  Lemchen er en anden udenlandsk nasser.

Kommentarer er lukket.