Nørrebro, bandernes safespace?

Af Leif Donbæk 153

I disse dage raser endnu en krig på Nørrebro, og ja, jeg siger ”endnu en”, for i hele min ungdom og mit voksenliv har Nørrebro haft krige. Fra 90’ernes rockerkrige til i dag er der et ubrudt spor, og vi har sjældent haft mere end 5 år med rigtig fred.

Og nu raser krigen igen. Der skydes på daglig basis, og de første uskyldige forbipasserende er blevet ramt. Men hvorfor altid her? – hvorfor skal det altid være Nørrebro, der holder for, Nørrebro der bærer den fulde konsekvens af både statens og Københavns Kommunes svigt?

Jeg har tænkt meget over dette spørgsmål, for selv om jeg nu selv er flyttet væk, så bor mine forældre, mine venner, og de fleste af dem jeg har kære stadigvæk på Nørrebro, og Blågårds Plads er stadigvæk midten af København. Nørrebro er stadigvæk mit hjerte.

Fornyligt skrev jeg, i nærværende medie, en længere tekst om Nørrebro og om banderne – og jeg endte med bl.a. at tage en tur i Politiradio på Radio 24syv for at snakke om sagen. Radioprogrammet var såmænd meget standard, men der var et af værternes spørgsmål, som bed sig fast. Den pågældende vært er tidligere betjent, og vi endte nærmest i en mindre disput, for han kunne ikke forstå, hvorfor Nørrebroerne ikke blot ringede til Politiet, konstant og hele tiden.

Jeg forsøgte at forklare, for på Nørrebro er der er en dyb kløft imellem mange af bydelens beboere og ordensmagten – noget er historisk betinget: der har været konflikter i årtier på Nørrebro, det er en bydel præget af aktivister, der er blevet tævet af Politiet til demonstrationer, og så tilflyttere fra lande hvor Politiet ikke ligefrem er pålidelige.

Dertil, så har især 90’erne og 00’erne efterladt store huller i tilliden. Mange på Nørrebro føler sig efterladt, føler at Politiet har overladt dem til at klare sig selv, og det er, hvad Nørrebro har gjort , Nørrebro har klaret sig selv– nogle gange med succes, nogle gange noget mere uheldigt.

Ligeså den anden vej rundt – de fleste betjente, jeg kender enten personligt eller via forskellige jobs, der gennem årene har bragt mig i samarbejdsrelationer med betjente, har et nærmest mytologisk forhold til Nørrebro. Det er en blanding af vrede og ærefrygt – der er både en afstandstagen og en vis respekt for bydelen, hvor man, fra man er 12 år gammel, har lært at sige: ”Jeg udtaler mig ikke til Politiet” eller ”snitches get stitches”.

Afstanden er blevet mindre i de seneste år. Genetableringen af reelle lokalbetjente, samarbejde omkring Folkets Hus og lignende er alt sammen gode (men små) skridt på vejen, men tiden er desværre løbet fra de små skridt. For (igen) er det vores venner og familiemedlemmer, der nu risikerer at blive skudt af 19 årige analfabeter, der siddende på en knallert og oftest i en voldsom hashrus tror på, at der er ære ved at skyde andre ned bagfra.

Derfor venner, vi er nødt til at gøre mere. Vi er nødt til at række hænderne frem. Vi er nødt til at hjælpe Politiet. Jeg forstår om nogen, hvor dybe arene er, men det går ikke længere. Banderne er nødt til at lære, at Nørrerbro ikke er deres fristed, at de ikke kan smide pistoler i buskene, hvor vores børn leger, uden at vi ringer til Politiet, at de ikke kan anvende centrallåssystemet i vores almene boligblokke til at lege en livsfarlig gemmeleg med Politiet, at de ikke kan holde hof på vores pladser uden, at vi ringer til Politiet, og at vores legepladser er til børnene og ikke til hashhandel.

De skal lære, at Nørrebro (og resten af byen) ikke er et fristed, hvor de under dække af lokalbefolkningen kan planlægge næste nedskydning.

Det kræver noget af begge parter, for Nørrebroernes mistro til Politiet kommer ikke ud af det blå. Københavns Politi har gennem årene meget at svare for på Nørrebro. Jeg har ikke tal på, hvor mange venner og bekendte der har fået tæsk i bunden af politibiler, hvor mange der er blevet hamret op af en væg og tvunget ud af det meste af tøjet under ulovlige visitationer, alene fordi de havde det forkerte hår, eller den forkerte hudfarve – eller hvor mange gange anmeldelser er blevet syltet, fordi ingen politifolk prioriterer Nørrebro.

Alt ovenstående er en del af Nørrebroernes bagage – ligesom at betjente på den anden side af bordet har oplevet overfald, fælder, manglende respekt og meget andet.

Som en ganske ledende politimand, som jeg brugte 4 år i et nævn med, engang (næsten ordret) forklarede mig. ”Leif jeg er sådan set ikke uenig i, at gadepatruljer ville være det bedste for Nørrebro, men hvis jeg sender mine betjente ud 2 af gangen, uden en bil, så risikerer de sten i nakken. Jeg er nødt til at tænke på deres sikkerhed

Som det fremgår, så har begge parter noget grund at krydse, men nødvendigt, det er det. Og kære venner på Nørrebro, nu er det vores tur til at være det store menneske og række hænderne frem.

Vi er nødt til at begynde med at hjælpe Politiet. Ikke blot ved de store ting, men også ved de helt små. Banderne må og skal vide, at de ikke kan være i fred, at ethvert sted en gruppe samler sig med LTF hættetrøjer på og store leasede biler, få minutter efter er registreret på Station Bellahøj – de må og skal vide, at Nørrebro ikke er deres hjemmebane og safespace.

For vi hader alle banderne, og nu er det på tide at hjælpe Politiet med at hjælpe os, for ellers så stopper det ikke – Nørrebro er ikke landets bedste landsby på grund af kriminaliteten, men på trods af kriminaliteten – men hvis vi ikke alle gør noget nu, hvis ikke vi hjælper Politiet med at hjælpe Nørrebro, så er jeg bange for, om der til sidst er meget Nørrebro tilbage.

153 kommentarer RSS

 1. Af Flemming Lau

  -

  Donbæk. Ærlig og modig udmeldning. Nogle gange er man nød til at få miljøet på afstand, for at få et skarpere perspektiv. Jeg tror faktisk at Nordvest’s redning, bla ligger i hænderne på lokal patrioter, som dig. Håber i har kræfterne til det, i det lange seje træk der ligger foran jer. Held og lykke.

 2. Af Niels Larsen

  -

  I politikere har jo villet udviklingen.

  Ellers havde I sat en stopper for den vanvittige tilstrømning af uciviliserede mennesker sydfra for længe siden.

  Vi har nemlig ingen som helst pligt til at modtage folk, som er vadet gennem flere lande før de når Danmarks grænser. Hver og én af dem kunne – og burde – afvises på grænsen.

 3. Af J Ha ns en

  -

  Donbæk.
  Jeg læser dit indlæg som om, at et af de helt store problemer bliver at få styr på politiet.
  Her har du nok ret.

 4. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Politiet burde fjerne alle bandernes biler og bilpools(samling af biler). Ved det, fjerner man deres transportmulighed. Derved kan banderne ikke sælge narko i samme grad og får mindre indtjening. Sæt op lokalpolitistationer i Tingbjerg, på Indre Nørrebro, i Nordvest, Mjølnerparken og der hvor der er behov. Det koster, men det er måske det, der er behov for. Tving bandemedlemmer til at hjælpe på plejehjem etc. Sæt dem i socialt arbejde mm. Lad dem gøre gavn og spørg ikke, om de vil.

 5. Af Niels Frederiksen

  -

  Det kan måske være en “trøst” for dem fra Nørrebro at volden, terroren og bandekrigene er ved at brede sig til hele Danmark, pga. feministernes og de radikales pladderhumanistiske politik de sidste 25 år. Vælgernes flertal har lige så længe støttet de partier som gik ind for EU, ingen grænser, multi-kulti, masseindvandring og “berigelse”. Men det hævner sig altid at tænke kortsynet. Og om lidt får vi antagelig svenske tilstande overalt i landet. For både de røde, de radikale og de falske borgerlige partier er jo holdt op med at varetage og forsvare det danske folks interesser.

 6. Af jan ulrik friis

  -

  Fjern alle disse bander og bandemedlemmer og indvandrerbandet og deres illegale aktiviteter fra Nørrebro, og fra resten af Danmark, hvad er problemet?
  Fjern dem, ellers har vi et problem!

 7. Af Niels Frederiksen

  -

  Faktisk er skandale-fabrikken Chrborg kommet så langt ud på overdrevet, at Danmarks civiliserede fremtid hænger i en tynd tråd. Demokratiet er afsporet, flertallet af politikerne er ekstremt uduelige, og dertil ligeglade med de almindelige fem millioner danskere. Bare se hvor usselt de behandler marginaliserede danskere, altså dem som er ramt af arbejdsløshed, skilsmisse, hjemløshed, sygdom, ulykke eller vold. Både gamle, børn og unge, patienter og pårørende, fraskilte mænd og mange andre sjofles og tyranniseres i tusindvis af tilfælde. Ikke sjældent med døden til følge. Læs bladet “Hus forbi”, 180 grader og den korte avis.

 8. Af R. Harald Kristiansens

  -

  Politiet burde fjerne alle bandernes biler og bilpools(samling af biler). Ved det, fjerner man deres transportmulighed og til dels deres eksistensgrundlag. Derved kan banderne ikke sælge narko i samme grad og får mindre indtjening. Sæt op lokalpolitistationer i Tingbjerg, på Indre Nørrebro, i Nordvest, Mjølnerparken og der hvor der er behov. Det koster, men det er måske det, der er behov for. Tving bandemedlemmer til at hjælpe på plejehjem etc. Sæt dem i socialt arbejde mm. Lad dem gøre gavn og spørg ikke, om de vil.

 9. Af Niels Frederiksen

  -

  Har danskerne mistet deres realitetssans pga. skolernes og tv-stationernes hjernevask og fordummende underholdning? For sandheden er jo at alle de gamle partier er utroværdige og fulde af hykleri og svig. De skærer ned og smadrer løs på alt, de bruger tæt på 500 milliarder kr. om året på projekter som ikke gavner danskerne, men skader dem. De belønner uduelige embedsfolk med gyldne håndtryk i millionklassen, når de endelig fyres. (sundhedsstyrelsen osv.) De ser passivt til, mens elendighed og død trænger ind i stadig flere danske hjem pga. tåbelig og menneskefjendsk politik. Aldrig før har der været så mange splittede familier, tabermænd og taberbørn. Og aldrig før har der været så mange unødvendige dødsfald på hospitalerne og i gaderne.

 10. Af R. Harald Kristiansens

  -

  Donbæk forklarer at, der er en kløft imellem politiet og de gamle beboere, grundet gammel tid. Nutien byder på udenlandske bander, der chikanerer og truer ordenlige mennesker på Nørrebro. Jeg har selv boet på Nørrebro og kender så udmærket disse unge indvandrerdrenge, som har gået for lud og koldt vand. De starter med kriminalitet i 13-14 års alderen. Jeg kender dem også igennem støttearbejde, som jeg er en del af. Disse drenge er hardlinere, de er svære at nå til. Mange af dem har hadet med hjemmefra. De unge drenge ser op til guttere i de smarte biler, narkogutterne. Det er et stort problem og det skyldes ofte forældrenes manglende indsats og opdragelse og jeg siger ofte.

 11. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “Jeg har ikke tal på, hvor mange venner og bekendte der har fået tæsk i bunden af politibiler, hvor mange der er blevet hamret op af en væg og tvunget ud af det meste af tøjet under ulovlige visitationer, alene fordi de havde det forkerte hår, eller den forkerte hudfarve – eller hvor mange gange anmeldelser er blevet syltet, fordi ingen politifolk prioriterer Nørrebro.”

  Det siger muligvis mest om dine venners adfærd overfor politiet, for jeg boede også på Nørrebro, da jeg var ung og lignede en autonom hippie-punker, og havde min gang i Ungdomshuset, og jeg har aldrig haft det mindste problem med politiet, og det samme gælder mine venner.

  Måske skyldes det, at jeg aldrig har opfattet politiet som fjenden, tværtimod, faktisk.

  Jeg anser ACAB-metaliteten, (All Cops Are Bastards), som er så udbredt i kriminelle og “autonome” miljøer, for at være småborgerligt, og dybt usympatisk idioti, der kun gavner de kriminelle.

  Hvis du virkeligt tænker dig om, er det så konstruktivt på nogen meningsfuld måde, at udnævne politiet til hovedfjenden?

  Betjente er også mennesker, og når “autonome” galninge forsøger at slå dem ihjel med brosten, jernspyd, og molotovcocktails, og kriminelle indvandrere truer dem med, at “de véd, hvor de bor …”, så er det absolut forståeligt, at betjentene reagerer aggressivt næste gang de møder en delinkvent fra dé segmenter, selvom det selvfølgelig hverken er hensigtsmæssigt, eller retfærdigt.

 12. Af Gert Hansen

  -

  ‘Indvandringen er slet ikke noget problem de skal bare have et arbejde’, sagde socialdemokratiske og radikale top-politikere for 30 år siden.

  Godaw do.

 13. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Venstreradikale har det med at bilde hinanden ind, at de er fortroppen for en folkehær, der i virkeligheden mener det samme, som de gør, og som vil indse det, når de bliver “bevidste”.

  Men hver gang “fortroppen” vender sig om, så opdager de, at de er alene…

  Dermed vil jeg sige, at jeg tvivler stærkt på, at et flertal af borgerne på Nørrebro anser politiet for, at være hovedfjenden, som du påstår, selvom du og dine venner har et selvforskyldt forkvaklet forhold til ordensmagten.

 14. Af mogens jensen

  -

  Måske burde kvinderne aldrig have haft stemmeret? For selvom der er mange gode, ordentlige og fornuftige kvinder, så er det især rødstrømperne, kvindesagsfanatikerne og ligestillingsekstremisterne der har profiteret af den øgede kvindemagt. Naive og godtroende kvinder (og mænd) har stemt på højtråbende feminister der påstod at de kæmpede for de almindelige kvinders velfærd, for retfærdighed og velfærd til alle og for et bedre samfund. Men de fleste feminister har en skrue løs. De hader og misunder mænd, de har et horn i siden på majoriteten og familiedannelsen, og de nærer foragt for deres eget land og dets kultur. I Sverige demonstreres det endnu tydeligere end her, hvordan feminisme kan ødelægge en civilisation.

 15. Af Mogens Jensen

  -

  Danmarks Nedtur begyndte, da Fruentimmer, Folkehold, Fattige, Fallenter og Fjollede fik tiltusket sig stemmeret, og lige siden er det gået ned af Bakke!

  Sharia er den eneste vej ud af Miséren, for selv Feminister har respekt for Islamister, der kender en Kvindes Plads!

 16. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det virker ikke særligt konstruktivt, at opfatte de kriminelle og voldelige, unge indvandrere som “ofre for samfundet”, eller som forfulgte af politiet – og det er heller ikke forklaringen på deres adfærd.

  Børn, der får tæv af deres forældre, begår langt oftere selv vold mod deres egne familiemedlemmer senere i livet, og bliver langt oftere kriminelle.

  Det er desværre et faktum, at langt flere indvandrerbørn får tæv af deres forældre, end andre børn i Danmark gør, og at nogle imamer ligefrem opfordrer forældrene til, at tæve deres børn, hvis de er ulydige, og det er nærmere forklaringen på, at flere fra denne gruppe af unge bliver kriminelle.

  Det er i hvert fald ikke politiets skyld!

 17. Af p pedersen

  -

  Er der to der hedder mo gens je n sen? Kommentaren 14.49 er antagelig FALSK for MJ har fornylig fortalt at han er modstander af sharia og islamisering.

 18. Af Mogens Jensen

  -

  Der er tre – mindst!

 19. Af Thomas Jensen

  -

  Nørrebro er et kollektivt kollaps. Venstreradikale og indvandrere. Nu et eller flere parallelsamfund under samme postnummer. Fællesnævner: mangel på autoritet.

 20. Af p pedersen

  -

  Mens jeg nu er i gang: Kan man stadig stole på DANSKE SPIL? Siden deres “opdatering” har der været en masse bøvl med spillemaskinerne, og præmier er gået tabt mv.

  Hvorfor skal det være så fantastisk BESVÆRLIGT at ringe til politiet, skattevæsnet, FDM, DSB, Call Me mobilselskabet osv., osv. Hvorfor i helvede ansætter man ikke nogle telefon-damer/sekretærer? Det er frækt og urimeligt overfor kunderne med disse robotter der siger tast 1, 2, 3, 4 eller 5, og så forfra og forfra, og de er nu nr. 17 eller 27 i køen. Hvad fanden bilder disse fortagender/firmaer sig ind?

 21. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Løsningsforslag

  Har læst i DR nyhederne, at de konservatives retsordfører, Naser Khader, foreslår at sætte militæret ind for ligesom at aflaste politiets arbejde ift. bekæmpelsen af banderne.

  Det er ret alvorligt at bane vejen for militærets tilstedeværelse i hjertet af København i det 21. århundrede. Så er det jo næsten ligesom at være i Paris i Frankring under undtagelsestilstandslignende faktorer.

  Løsningen er ikke kun ordensmagten, for som Leif Donbæk har været inde på det, så er der ingen tillid tilbage til politiets håndtering af problemerne.

  1. Øg samarbejdet med de lokale beboere.

  2. Hvad er de lokale beboers krav og ønsker? Hvad er de glade for og hvad er de utilfredse med?

  3. Øg samarbejdet med de lokale front figurere og ledere. Det kan være alle fra sportstrænere, lærere, pædagoger, socialrådgivere, præster, imamer, forældre osv.

  4. Hold jævnlige møder med de lokale beboere om situationen og hvilke tiltag, der kan gøres brug af i området.

  5. Fokuser på belønning, straf, konsekvenser og sanktioner ift. bekæmpelsen af banderne.

  6. Undersøg hvorfor de unge bliver tiltrukket af banderne? Hvad er det de unge forventer, og savner og har brug for? Er det fordi, de har behov for at få et ståsted i samfundet ligesom alle de andre? Eller er det fordi, de har behov for at få accept, respekt og godkendelse. F.eks. har de unge behov for et (socialt) netværk, et job, en bolig og adgang til andre materielle goder?

  7. Sørg for at forberede et planlagt og systematisk program, der giver de unge, som er havnet hos bandegrupperne, ligelige chancer og muligheder i uddannelses- og erhvervsbrancherne.

  8. Sørg for at følge, hjælpe og støtte disse unge tæt i deres forsøg og indsats på at melde sig ud af bandegrupperne.

  9. Sørg for disse unges sikkerhed, da de kan være udsat for pres, tvang og trusler fra bandegrupperne.

  10. Det duer ikke at presse, tvinge og behandle de unge bandemedlemmer dårligt til noget, som virker anstødeligt og uønskværdigt. Dette vil blot gavne bandegrupperne, fordi staten og ordensmagten signalerer om at straffe og stigmatisere de unge bandemedlemmer. Negative forslag om at sende de unge bandemedlemmer til f.eks. fængsler, øer, til Sverige for at fælde træer og m.v. vil blot forværre situationen og øge disse unges beslutsomme tilslutninger til bandegrupperne.

 22. Af p pedersen

  -

  Mens jeg nu er i gang: Kan man stadig stole på DANSKE SPIL? Siden deres “opdatering” har der været en masse bøvl med spillemaskinerne, og præmier er gået tabt mv.

  Hvorfor skal det være så fantastisk BESVÆRLIGT at ringe til politiet, skattevæsnet, FDM, DSB, mobilselskabet Call Me osv., osv. Hvorfor i hel ve de ansætter man ikke nogle telefon-damer/sekretærer? Det er frækt og urimeligt overfor kunderne med disse robotter der siger tast 1, 2, 3, 4 eller 5, og så forfra og forfra, og de er nu nr. 17 eller 27 i køen. Hvad fan den bilder disse fortagender/firmaer sig ind?

 23. Af M.S. Carstens

  -

  Leif Donbæk glemte et vigtigt element: Hvem har folk på Nørrebro/København stemt på?
  Hvem vil de stemme på næste gang?

  Selv ser jeg ikke e´t eneste parti i FT der kan gøre sig fortjent til min stemme, da jeg forlanger sikkerhed for, at hver enkel politikker vil stemme mod alt hvad der kan styrke:

  https://siaddk.wordpress.com/baggrundsviden/den-klokkerene-aftale/
  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Deklarationen-Euromediterranien-Hemmelige-Aftaler-Version-2009.php

  og for ubetinget håndhævelse af:

  Grundlovens § 67 og § 78 stk. 2, med yderligere sanktionsmuligheder i Straffeloven §111
  Og Dublin-konventionen ved grænsen og med tilbagevirkende kraft indenlands.

 24. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Selvfølgelig skal de kriminelle straffes for deres forbrydelser, og ikke i praksis belønnes for dem, ved at myndighederne giver dem positiv særbehandling.

  Det er dybt naivt at tro, at de opgiver deres ekstremt lukrative, kriminelle forretninger, hvis de ikke bliver straffet for det, for der er tale om et marked, hvor der bliver tjent flere hundrede millioner kroner – hvert år.

  De har for længst vist, at de ikke har de fjerneste respekt for venlige autoriteter – sikkert fordi, de fleste af de kriminelle unge selv er blevet opdraget med vold, og derfor har lært fra barnsben, at det er i orden at bruge vold til, at få sin vilje.

  Der er tale om ekstremt lukrativ, organiseret kriminalitet, og derfor har vi brug for at få en lovgivning, der er målrettet mod organiseret kriminalitet med forbindelser til udlandet.

 25. Af P Christensen

  -

  Der er snarere en stadigt større kløft mellem befolkning og (folketings)politikere.
  Finansieringen af alle de sociale problemer og den kriminalitet som er kommet
  med årtiers kritik- og hovedløs indvandring, har skullet finansieres ved at spare på
  alle grundpillerne i samfundet – skole, sundhed, ældre, politi, skat, infrastruktur osv,

  Med andre ord en loose-loose situation for stakkels Danmark.
  Vi er som land blevet både dummere og fattigere af en alt for markant del af indvandringen.
  Og nedturen er først lige begyndt.

 26. Af Niels Larsen

  -

  Der er en bedre og mere rationel løsning, Gür.

  Den består af ét punkt: smid de forbandede muslimer ud af landet.

 27. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Løsningsforslag nr. 11:

  Lad staten (PET) infiltrere bandegrupperne for ligesom at afslutte/afløse bandegrupperne til et godt formål. I nogle lande samarbejder staten direkte/indirekte med bandegrupperne for at holde dem i tæt skak.
  Og desværre er virkeligheden det modsatte i nogle lande, hvor bandegrupperne fungerer som statens (den dybe stats) skygge/lange arm til formål at få ram på nogen/rivalerne.
  Håber ikke, at det er tilfældet i Danmark, for så får vi aldrig løst bandeproblemet i landet.

 28. Af Orla Guude

  -

  Citat: “Vi er nødt til at begynde med at hjælpe Politiet.”

  Vi hjælper bedst ved at oprette et frivilligt hjælpekorps; “vigilantes”, om du vil.
  Ansæt de kvikkeste blandt Nørrebros tusindvis af ledige danske mænd.
  Uddan dem og udstyr dem mobiler, videokameraer og knipler. Der er garanteret enorm interesse hos de arbejdsløse unge danske mænd for at befri den danske samfundsmodel for de indtrængende mellemøstlige banditter.
  Prøv det og glem alt om politisk korrekthed – den er absolut nationalt dræbende.

 29. Af M.S. Carstens

  -

  Leif Donbæk glemte et vigtigt element: Hvem har folk på Nørrebro/København stemt på?
  Hvem vil de stemme på næste gang?

  Selv ser jeg ikke e´t eneste parti i FT der kan gøre sig fortjent til min stemme, da jeg forlanger sikkerhed for, at hver enkel politikker vil stemme mod alt hvad der kan styrke:

  https://siaddk.wordpress.com/baggrundsviden/den-klokkerene-aftale/
  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Deklarationen-Euromediterranien-Hemmelige-Aftaler-Version-2009.php

  og for ubetinget håndhævelse af:

  Grundlovens § 67 og § 78 stk. 2, med yderligere sanktionsmuligheder i Straffeloven §111
  Samt Dublin-konventionen ved grænsen og med tilbagevirkende kraft indenlands.

 30. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF NIELS LARSEN – 5. AUGUST 2017 15:46:

  Vær nu lidt voksen, relevant og menneskelig i dit svar, tak:

  Hvad har bandegrupperne med muslimer at gøre? Det er irrelevant det svar du kommer med. Du er tilbøjelig til at give al skyld til muslimerne. Stop det hadske, vrede og fordomsfyldte hykleri!

  Er der måske ikke etniske danske bandegrupper og bandemedlemmer?
  Det her er et samfundsproblem og kan og må ikke beskyldes med religiøse, etniske og hudfarvemæssige aspekter. Det er vores allesammens problem.
  Vær lidt konstruktiv og hjælpsom i dine svar og løsningsforslag, tak.

 31. Af Orla Guude

  -

  @MEHMET SAMI GÜR – 5. AUGUST 2017 15:58
  “Det er vores allesammens problem”

  Det er “contradiction in terms” når en muslim siger “vores” her i Danmark.
  I Danmark findes der de kristne, os – og så islamisterne der er problemet.

 32. Af M.S. Carstens

  -

  Mehmet Sami Gür – 5. august 2017 15:58

  Jeg har faktisk lige skrevet en klar kommentar, med klare henvisninger, men det var vist for sagligt til offentliggørelse.

  Man kan dog følge mine kommentarer på:
  https://ksdha.wordpress.com/2017/07/24/nb-profil-om-kriminelle-udlaendinge-politikerne-tager-roeven-paa-os/
  for at se, at vi skal stille klare spørgsmål og krav til dem vi stemmer på.
  Ellers kan jeg kun sige, man ligger som man har stemt og udviklingen på Nørrebro, er kun starten på det, som mange af os har advaret mod i rigtig mange pr.

 33. Af G Lauridsen

  -

  I USA har man haft et princip omkring kriminalitet: 3 strikes and you are out.
  3 domme for bandekriminalitet og man ryger ind for en længere årrække – måske til man er 35.
  For ikke danske statsborgere ubetinget udvisning efter 3 domme.
  Det påståes at hårdere straffe ikke hjælper, men det forhindrer i hvertfald bandekriminalitet medens de sidder inde, og mon ikke det kan afskrække nogle unge mennesker fra at gå ind i banderne

 34. Af Lisbeth sørensen

  -

  Langt vigtigere end at få styr på bandernes leaset biler på nørrebro, er at få styr på de borgerlige biler på strandvejen der er ulovlig registreret og ikke afgiftsbetalte..

  Da SF fik skatteministerposten, lavede den gode danske holger umiddelbart millionærtjek på strandvejen af luxusbiler. .Den første dag mener jeg de fik 3o millioner kr. ind i i statskassen..Han blev derefter umiddelbart fjernet fra regeringen af R som ikke tåler sådanne millionærtiltag ..

 35. Af Lisbeth sørensen

  -

  MHT politivolden på nørrebro, er den godt nok grov. Politiet skal naturligvis have hårde straffe for politivold..Danske politibetjente vinder år efter år prisen for europas værste når det kommer til at skyde civilbefolkningen. Vi har europa rekord her per capita. Og viser problemets størrelse.

  bandemedlemmer burde smides ud af landet, ligesom islæninge mv.

  ‘Så nu hedder psyKO KIM0 Guud igen..

  Af p pedersen – 5. august 2017 15:27

  Mens jeg nu er i gang: Kan man stadig stole på DANSKE SPIL?”

  🙂 Nej det kan man ikke Pre.ben..Spil er for småtbegavede tosser kun, og bandemedlemmer der ikke kan finde ud af at renvaske deres penge anderledes, og dermed er villig til at miste 4/5 dele retur til statskassen igen..

 36. Af Gert Hansen

  -

  M.S. Gür,

  Jeg spørger dig igen – fik ikke svar første gang:

  Hvilken race tilhører muslimer?

 37. Af p pedersen

  -

  Hvem er det som har destabiliseret Europa og ført os alle frem til afgrundens rand? Det er jo soleklart de marxistiske, feministiske/pladderhumanistiske og korrupte kliker og partier som i årtier har ført sig frem som folkevenner og humanister – uden at være det. For de er menneskefjendske, fascistiske og forræderiske i en sådan grad, at selv de tykkeste lag af sminke, hykleri og politisk korrekthed ikke kan skjule at de er skøre eller bundfordærvede og pilrådne. Enhver vidende og intelligent borger véd at feministerne og de røde/rødsorte er mændenes, familiernes og børnenes modspillere og
  modstandere, og civilisationens, fredens og menneskehedens fjender.

 38. Af p pedersen

  -

  Hvem er det som har destabiliseret Europa og ført os alle frem til afgrundens rand? Det er jo soleklart de marxistiske, feministiske/pladderhumanistiske/korrupte kliker og partier som i årtier har ført sig frem som folkevenner og humanister – uden at være det. For de er menneskefjendske, fascistiske og forræderiske i en sådan grad, at selv de tykkeste lag af sminke, hykleri og politisk korrekthed ikke kan skjule at de er skøre eller bundfordærvede og pilrådne. Enhver vidende og intelligent borger véd at feministerne og de røde/rødsorte radikale er mændenes, familiernes og børnenes modspillere og
  modstandere, og civilisationens, fredens og menneskehedens fjender.

 39. Af John Laursen

  -

  Det er den danske stats pligt og ansvar at lovlydige mennesker på Nørrebro kan leve og færdes trygt. At udefra kommende med anden kulturel og etnisk baggrund end dansk, til Danmark kommende personer synes at de er berettigede til at oprette deres egen stat i Danmark og ” pisse deres territorium af ” som de kalder det, ved at køre rundt og skyde tilfældige mennesker, fortrinsvis unge mennesker, eller bare nogle som de bare synes at de ikke kan lide, ned. Det er en krigserklæring til Danmark og må besvares med indsættelse af danske militære enheder og understøttende politistyrker.
  Alle ved hvad disse morderbander kommer af og ingen kan være i tvivl om hvad de ønsker at opnå.

  Derfor må Danmarks militær og politimyndigheder indkredse og eliminere ondets rod. Alt andet vil være umenneskeligt og ansvarsløst, overfor Danmark og de lovlydige, fredelige mennesker på Nørrebro.

  Menneskeliv og dansk jurisdiktion, står på spil.

  Skulle der blandt morderbandernes folk, være danske statsborgere, så må kan man omstøde statsborgerskaber til kriminelle personer med anden kulturel og etnisk baggrund end dansk, idet de så er foræret på et falsk grundlag, og deportere/ udvise dem af Danmark, til deres kulturelle og etniske hjemstavn, efter lov nr. 39 1992 – 04 – L – 285, som, hvis man lægger vægt på menneskerettighedskonventionen, ER en del af menneskerettighedskonventionen. Hvis politikerne svigter i denne sag, svigter de alt og alle og bør straks smides på møddingen og en skamstøtte bør rejses over dem.

  I øvrigt er det forbudt og medfører en betydelig straf, for den eller de, der medvirker til at nogen del af det danske rige, bringes under fremmed herredømme. Læs Straffelovens kapitel 12.

  Har morderbanderne på Nørrebro gang i en etnisk udrensning?

 40. Af Niels Larsen

  -

  MEHMET SAMI GÜR

  Iflg. en oversigt, jeg har set, er ca. 80% af bandemedlemmerne af udenlandsk afstamning.

  Det vil oversat til normalt dansk sige, at de er muslimer.

  Derfor: smid muslimerne ud af landet og problemet er nærmest udryddet, da de etnisk danske bander ikke går efter andre end hinanden.

  Barbarerne med rod i Mellemøsten tager ikke den slags smålige hensyn.

 41. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF GERT HANSEN – 5. AUGUST 2017 17:47:

  Ingen og Alle. Islam er åben for alle uanset køn, hudfarve, etnicitet, religiøst forhold og anden baggrund. Er det et svar nok? Men hvad har det med emnet at gøre? Kom med konstruktive løsningsforslag til bandeproblemet, tak.

  Det duer ikke at beskylde nogen, for det her problem kan ikke indsnævres til at omfatte etniske, religiøse og hudfarvemæssige forhold. Det er et samfundsproblem og derfor er det vores borgerlige pligt at hjælpe til med alle mulige (konstruktive) løsningsforslag.

 42. Af Gert Hansen

  -

  Hvad der sker på Nørrebro er, at danske politikere helt Grundlovsstridigt afgiver suverænitet over dansk område, uden den i Grundloven fastsatte folkeafstemning.

  Derved burde samme politikere være hjemfaldne til en Rigsretssag, men det sker selvfølgelig ikke.

  Det samme er sket i andre områder af Danmark, og vil i stigende grad gøre det i fremtiden. Den danske stat, og de deri boende samfund, er således ved langsomt at falde fra hinanden.

  Folk der ikke måtte vide hvad splittede samfund betyder, kan orientere sig lidt om hvordan det er gået/går i lande som Libanon, Nordirland, Cypern, Tyrkiet, Indien/Pakistan, m.m.fl.

  Skulle det forhindres, ville det kræve, at den lovgivende magt i Danmark havde det nødvendige hår på brystet, men det er desværre ikke tilfældet.

 43. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF GERT HANSEN – 5. AUGUST 2017 17:47:

  Ingen og alle. Islam er åben for alle uanset køn, hudfarve, etnicitet, religiøst forhold og anden baggrund. Er det et svar nok?
  Men hvad har det med emnet at gøre? Kom med konstruktive løsningsforslag til bandeproblemet, tak.

  Det duer ikke at beskylde nogen, for det her problem kan ikke indsnævres til at omfatte etniske, religiøse og hudfarvemæssige forhold. Det er et samfundsproblem og derfor er det vores borgerlige pligt at hjælpe til med alle mulige (konstruktive) løsningsforslag.

 44. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF GERT HANSEN – 5. AUGUST 2017 17:47:

  Ingen og Alle. Islam er åben for alle uanset køn, hudfarve, etnicitet, religiøst forhold og anden baggrund. Er det et svar nok? Men hvad har det med emnet at gøre? Kom med konstruktive løsningsforslag til bandeproblemet, tak.

 45. Af p pedersen

  -

  Selvfølgelig er der også feminister som bare er søde, nuttede, komiske eller latterlige, men først og sidst harmløse. Men tag de mere hårdkogte typer, og se hvordan det er lykkedes for dem at forvandle Sverige til en slagmark, en galeanstalt, et rædselskabinet, et fallitbo. Tilstandene derovre er utrolige, og værre bliver det. Kriminaliteten er ude af kontrol, retsvæsnet er ved at kollapse, politiet er ved at give op, kun jungleloven gælder mange steder. Regeringen og medierne har mørkelagt det meste af hvad der foregår, og bruger hetz og politisk forfølgelse til at undertrykke kritik.

 46. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF GERT HANSEN – 5. AUGUST 2017 17:47:

  Ingen og Alle. Islam er åben for alle uanset køn, hudfarve, etnicitet, religiøst forhold og anden baggrund. Er det et svar nok? Men hvad har det med emnet at gøre? Kom med konstruktive løsningsforslag til bandeproblemet, tak.

  Det duer ikke at beskylde nogen, for det her problem kan ikke indsnævres til at omfatte etniske, religiøse og hudfarvemæssige forhold. Det er et samfundsproblem og derfor er det vores borgerlige pligt at hjælpe til med alle mulige (konstruktive) løsningsforslag!

 47. Af lisbeth sørensen

  -

  Højreradikalebander som rockerne som støttes i deres racisme af bloggere herinde, er samlet den store majoritet. 80% af kriminelle ca er danskere. 97% når medregnes jer ikke medegnet blå pengekrimenelle i gængse kriminalstatistikker..

 48. Af p pedersen

  -

  Sandheden er at rødstrømperne, ligestillingsfanatikerne og de øvrige politiserende kvinder, er ved at være en tung politiker-byrde. 80-85% af politik-kvinderne er pæne
  og veltalende, men de bekæmper mændene, familierne og den sunde fornuft. De er som regel overfladiske, lunefulde, beregnende, selvoptagede og åndeligt smalsporede. Det fremgår af analyser af deres politik som er så KORTSYNET at vi er ovre i tåbelighed, fjolleri og landsskadelig virksomhed. Politik-kvindernes feministiske og radikale holdninger/politik er en møllesten om halsen på den almindelige dansker, og en trussel mod Danmarks eksistens og fremtid.

 49. Af lisbeth sørensen

  -

  Øre.ben.

  Ork nej. Feminister er langt farligere. Overtager snart alt magt og da også på sin plads da kvinder er flertallet? Men de kan vel godt gøre det nuttet? Så bliver pre.ben vugget lidt i søvn samtidigt.

 50. Af lisbeth sørensen

  -

  Ps; naturligvis skal børnemisbrugermænd ikke have forældreretten.

 51. Af Henrik Pedersen

  -

  Rygtet vil vide?

  Er det rigtigt, at både repræsentanten for menige politifolk, Oxfeldt, og politiets ledelse i København, Anne Tønnes?!, på hemmelige møder har tilbudt gadebanderne frit lejde og ret til at indkræve beskyttelsespenge fra de sagesløse handlende på Nørrebro, mod til gengæld ikke at give de menige politifolk buksevand ?

  Der må være noget om snakken, og da politiet ikke magter at beskytte borgerne, men tværtimod går forbrydernes ærinde, er det på høje tid, at de ansvarlige politikere indsætter politikadetter, hjemmeværn og militær, udrustet med panservåben til borgernes beskyttelse, mens Københavns Politi overtager bevogtningen af Bon-Bon-Land, hvis de ellers magter det ?

 52. Af lisbeth sørensen

  -

  Ps; naturligvis skal børn.emisbr.ugermænd ikke have forældreretten.

 53. Af lisbeth sørensen

  -

  Ps; naturligvis skal børn.emisbr.ugermænd ikke have foræ.ldrerett.en.

 54. Af Kim Galt Ornesen

  -

  AF JOHN LAURSE N – 5. AUGUST 2017 18:04

  Vores “morder problemer” skyldes at Danmark sender mordere til de muslimske lande.
  Mordere som skaber flygtninge og terror.

 55. Af Per Torbensen

  -

  Leif Donbæk De er åleglat og fortæller eller prøver,blot at fortælle en udvikling ,der passer i deres nuværende politiske ståsted eller virke.Hvor var Deres virke og forståelse og “hurtige” opfattelser af Nørrebro anno 1980-erne 1990-erne og 2 tusind og nullerne. ?
  SF startede derouten med nedlæggelsen af Københavns Sporveje i 1970-erne og skabte kaos med biler til følge (SF kørte 2 CV og drak rødvinen,den med tyren),indførte stinkende dieselbusser og smadrede den kollektive trafik i “socialismens”hellige navn.
  I dagens København med SF og Lortelisten (enhedslisten),skal vi endnu engang betale for Jeres ulidelige åndsfattige beslutninger ,som koster kassen for den almindelige borger,hvis der snart er nogle tilbage her.
  Indvandrings politikken og integrations politikken er endnu mere sindsyg ,som i bærer ansvaret for ,med Dansk Arbejdsgiver Forening og de andre uansvarlige partier er ikke glemt.

 56. Af Irene Christensen

  -

  Enig. Synes også feminismen er grunden til problemet.

 57. Af H- Dahl jacobsen

  -

  Det er hele styreformen med alle de forskellige borgmestre med hver deres resortområde der er et problem i København .
  Styreformen er forældet og der skal tænkes nyt om hvordan fremtidens København skal se ud.

 58. Af ejvind johansen

  -

  Det er fascinerende som velfærdssamfundet påkaldes som løsningen på også denne situation. At velfærdssamfundet som i Andeby kan skelne almindelige folk i gadebilledet fra banditterne med masker og med tallene fra forbryderkartoteket, og som dermed kan finde den afgørende løsning som afhjælpning på symptomet, at der sker uønskede begivenheder i gadebilledet.

  Velfærdssamfundet er ikke løsningen. Løsningen ligger i forståelsen af forudsætningen for velfærdssamfundet – nemlig Fredssamfundet. Fredssamfundet blev skabt dengang, hvor statsmagten blev etableret som afløsning for håndteringen af konfliktløsning mellem de direkte berørte parter. I nutiden ville det blive kaldt, at statsmagten påtog sig rollen som intermediator.

  I stedet for, at de interesserede påkalder sig velfærdssamfundet, burde de i stedet arbejde for, at grundlaget for Fredssamfundets bliver kendt af alle med samme vægt som kendskabet og respekten for sine nærmeste. Der er egentlig ikke den store forskel.

  Fredssamfundet blev skabt dengang, hvor der Nørrebro ikke eksisterede … måske kan man sige, at Nørrebro dengang var hele landet.

  Skulle nogen i øvrigt interessere sig for grundlaget for Fredssamfundet, så følger et uddrag med nogle år på bagen: “… ville enhver nøjes med sit eget og lade andre nyde samme ret, da behøvede man ikke nogen lov. Men ingen lov er jævngod at følge som sandheden, men hvor man er i tvivl om, hvad der er sandhed, der skal loven vise sandheden.

  Var der ikke lov i landet, da havde den mest, som kunne tilegne sig mest. Derfor skal loven gøres efter alles tarv, at retsindige og fredsommelige og sagesløse kan nyde deres fred, og uretfærdige og onde kan ræddes for det, der er skrevet i loven, og derfor ikke tør fuldbyrde den ondskab, som de har i sinde. …”

 59. Af Morten Holgersen

  -

  Årh nu må det være nok med at fodre på det. Jeg er træt.
  Mere politi
  Og mere velbetalt politi.
  Tak

 60. Af Kasper testeronsen

  -

  Enig med dem der mener at kvinder generelt er mere anstændige politikere. Derfor stemmer jeg som en machomand med hjertet på rette sted, altid på en kvinde.

 61. Af Kasper testeronsen

  -

  Jeg mener også at alt negativt der foregår i Storkøbenhavn, foregår i chauvinistiske borgerlige mandekommuner.

 62. Af P Christensen

  -

  Hold nu op med det pjat og den virkelighedsfornægtelse.
  Det er naturligvis ikke indremissionske jyder fra Vestkysten
  der render rundt og skyder i hovedstaden.
  Vi har fået mellemøstlige tilstande og “æresbegreber” til Danmark.
  takket været en totalt gakket dansk venstrefløj og det radikaliserede venstre.
  Arbejderklassen er forlængst af de 2 sparket ud af Nørrebro, der snart
  lukker sig helt om sig selv som en mellemøstlig mafiøs enklave.

 63. Af John Laursen

  -

  Det er ufatteligt, når man ser på hvad der foregår i øjeblikket på Nørrebro og hvad der ellers foregår af samme skuffe, overalt i Danmark. Det er ufatteligt når man ser på hvad der er foregået af rædsler af tilsvarende art i de seneste årtier, at der er nogen der stemmer på venstrefløjen og de radikal-liberale, der aldrig har haft nogen løsninger på de problemer for den danske befolkning, som de selv har skabt. Den eneste løsning, venstrefløjen og de radikal-liberale har, er løsningen på hvordan problemer af denne art, fortsætter og bliver større og større.

 64. Af Orla Guude

  -

  @LISBETH SØRENSEN – 5. AUGUST 2017 18:33
  “Højreradikalebander som rockerne som støttes i deres racisme af bloggere herinde, er samlet den store majoritet. 80% af kriminelle ca er danskere…”

  20% af kriminelle er således ikke-danskere iflg. L.S. Det betyder at 20% af alle de kriminelle i Danmark er muslimer; selv om de unge muslimske mænd totalt udgør ca. 5% af befolkningen. Muslimer er altså efter L.S. 4 gange mere kriminelle end danskerne – hvilket normale borgere har vidst de seneste 20 år.
  De ansvarlige politikeres løn burde reduceres med den faktor, der svarer til den muslimske overkriminalitet. Det er trods alt politikerne, der imod danskernes vilje har inviteret de fængslende muslimske drenge herop.
  Lad ikke de ‘ansvarlige’ politikerne snakke sig fra deres forbrydelse mod det danske folk.

 65. Af Jens Hansen

  -

  Disse unge mennesker var ikke i Danmark, hvis ikke Fog og DF havde sendt danske soldater til Mellemøsten for at myrde løs.
  Tryk avler modtryk.
  Danmark ligger som I har redt.

 66. Af lisbeth sørensen

  -

  PædopsyKo20.18,

  Naturligvis er der andre udlændinge der bor i Danmark end muslimer. Faktisk er disse mestendels statsborgere desværre. Fængslerne er fyldt med folk fra Baltikum og Østeuropa. Men mangler tusindvis af pengekriminalle v revisor typer der. Og de står også bag fattigdomskriminalitteten i Danmark af danske statsborgere.

  Derfor vi skal have dødsstraf for de værste her. De ansvarlige v revisor typer i skat mv. Der har tjent på at det hele sejler i ikke betalinger, og som modtager penge af bagdøren..

  Ingen tvivl om at kim0 er af denne mest kriminelle gruppe i DK? Den blå pengekrimenelle altså? Udover sædelighedskriminaliteten din naturligvis..

 67. Af lisbeth sørensen

  -

  P-ædops-yKo20.18,

  Naturligvis er der andre udlændinge der bor i Danmark end m-uslimer. Faktisk er disse mestendels statsborgere desværre. Fæng-slerne er fyldt med folk fra Baltikum og Østeuropa. Men mangler tusindvis af pe-ngekriminalle v rev-isor typer der. Og de står også bag fattigdomskrimi-nalitteten i Danmark af danske statsborgere.

  Derfor vi skal have dø-dsstraf for de væ-rste her. De ansvarlige v rev-isor typer i skat mv. Der har tjent på at det hele sejler i ikke betalinger, og som modtager penge af bagdøren..

  Ingen tvivl om at ki-m0 er af denne mest kriminelle gruppe i DK? Den blå pen-gekrimenelle altså? Udover sæ-delighedskriminaliteten din naturligvis..

 68. Af Kristoffer Hansen

  -

  I min verden er der ingen Nørrebro, kun Blasfemibroen. Sådan har det været længe. Ønsker kun vi snart får dødsstraffen tilbage!

 69. Af p pedersen

  -

  Der er efterhånden lagt op til at vi danskere skal udplyndres og fratages alt, hvorefter vi skal fordrives, udrenses og udryddes. Partier der er så sindssyge at de angriber og slagter løs på vores økonomi, velfærd, sundhed, kulturarv, familieliv og privatliv……. samt vi danskeres sikkerhed mod kriminalitet, sygdom og social deroute…….. det er partier som vælgerne bør fjerne fra magten. Alt andet vil ende i en katastrofe større end 1864 og 1940-45 tilsammen!! Døden er begyndt at høste, og overalt hærger urét, tragedier og forbrydelser. Se 180 grader og den korte.

 70. Af lisbeth sørensen

  -

  PC,

  Naturligvis er det jer v revisor typer der er landets mest kriminelle gruppe?

  Jeres pengekriminalitet forårsager også bandekriminaliteten?

  Vi skal til roden af problemet som er den blå ustraffet pengekriminalitet. Nye hårde straffe for v typerne her. Et bandemedlem med en v revisor type i cellerne. Følgt op med dødsstraf for de værste af jer her?

  Det er derudover jer der har indført alle indvandrer? Fra Island til Mellemøsten?

 71. Af p pedersen

  -

  DANSKE SPIL er vist et søvnigt foretagende. Deres opdateringer virker dårligt, deres tips- og lotto-service er elendig, deres maskiner virker vilkårligt, og deres hjemmeside har stået stille i to-tre år….. eller der er et uløst teknisk problem? Og folk bliver snydt for præmier/taber penge på at DANSKE SPIL ikke har orden i sine sager?

 72. Af Orla Guude

  -

  @LISBETH SØRENSEN – 5. AUGUST 2017 20:36
  “Fæng-slerne er fyldt med folk fra Baltikum og Østeuropa. ”

  L.S. skriver faktisk, at der kun er baltiske og østeuropæiske indsatte i danske fængsler. De fylder alle fængsler op, skriver L.S. i fuldt alvor!!!
  Ingen kan tage noget sådant sludder alvorligt. Det er selvklart irriterende når debatdeltagere bare slynger om sig med vilde påstande. L.S. er en usædvanligt forvirret person. L.S.’s indlæg forekommer mere at være affødt af øjeblikkets følelsesmæssige konfusion end af det kølige logiske overblik.
  Er der ikke aftenkurser i simpel logik for mentalt handicappede i L.S. kommune?

 73. Af lisbeth Sørensen

  -

  PædopsyKo,

  Undertegnede skriver som altid blot sandheden ,modsat den sædelighedskriminelle!

  Hvilket er at borgerlige er landets største kriminelle gruppe. Og at de i dag blot modtager bøder-betinget fængsel. Såvel som at østeuropæere-baltikum er overrepræsenteret i kriminalstatistikkerne og df-v-la- k underrepræsenteret dit deres store kriminalitet.

  Den fremtidige røde regering burde gøre det til en mærkesag ,mht højere straffe for borgerlige pengekriminelle. Der er stemmer i det!

 74. Af lisbeth Sørensen

  -

  Hvorfor skriver du i Je-ns Ha-nsens navn ovenover? Skriv i dit eget kun din n–ar. Tak..

 75. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Gür dit forslag er konstruktivt, men mangler hele diskussionen om unge indvandreres forældre og deres ansvar for deres børn og unge. Loyal to Familia er en bande af invandrere. Det er dem vi taler om her. Det nytter ikke noget, at skyde skylden på danskere og heller ikke danskeres ageren i andre lande for mange år siden, selv om det var et fejlslag. Hvis de unge ikke har en ordentlig familie, som er i stand til at tage vare på dem, opdrage dem, sørge for at de lærer sproget, går i skole og sætte dem grænser, bør det overvejes, om det ikke er bedst, at fjerne børnene fra forældrene. Problemet er, at mange af disse børn og unge har aldrig mødt grænser. Gür jeg har omgåedes mange af disse børn i flere år og hjælper dem med skolearbejde mm. Jeg kender deres problemer og det er ikke krigen i Irak, der trykker. De mest kriminelle indvandrere er tyrkere, somaliere og østeuropæere, ifølge Danmarks Statistik. Dem er der flest af, så det giver mening i statistikken. I øvrigt er 2. generationsindvandrere mere kriminelle, end forældrene.

 76. Af Lisbeth sørensen

  -

  Folk fra Baltikum er lige så kriminelle som østeuropærer-muslimske-afrikanske indvandrer..

  Derudover hvorfor betegnes islæninges fratagelse af danskeres job, uddannelse og SU i tusindvis ikke som kriminalitet?

  Deres samfundsomkostning herfra er ikke blot på fuld højde med de før nævnets men langt højere for en dansker?

  Island må selv betale for at uddanne deres borgere i fremtiden. Slut med at Danmark gør dette. Evt betaler for de fornøjelsen modsat nu? Og dermed muliggør endnu flere penge til at uddanne danskere for?

  Danskere først tak! Gratis islæninge der tager hjem efter gratis dansk uddannelse sidst..gerne i morgen denne!

  Derudover er muslimer modsat islændinge der modtager uddannelse statsborgere. Altså bliver investeringen her i landet! Stor forskel!

 77. Af Lisbeth sørensen

  -

  Folk fra Baltikum er lige så kriminelle som østeuropærer-muslimske-afrikanske indvandrer..

  Derudover hvorfor betegnes islæ.ninges fratagelse af danskeres job, uddannelse og SU i tusindvis ikke som krim.inalitet?

  Deres samfundsomkostning herfra er ikke blot på fuld højde med de før nævnets men langt højere for en dansker?

  Island må selv betale for at uddanne deres borgere i fremtiden. Slut med at Danmark gør dette. Evt betaler for de fornøjelsen modsat nu? Og dermed muliggør endnu flere penge til at uddanne danskere for?

  Danskere først tak! Gratis islæninge der tager hjem efter gratis dansk uddannelse sidst..gerne i morgen denne!

  Derudover er musli.mer modsat islændinge der modtager uddannelse statsborgere. Altså bliver investeringen her i landet! Stor forskel!

 78. Af lisbeth sørensen

  -

  Indlæg i fifleriet?

 79. Af Niels Juul Hansen

  -

  @R. Harald Kristiansen

  Det er nøjagtig samme problem, de har i USA. Her er det de sorte (kristne) amerikanere, der er problemet. Også her er de nederst i hierakiet.

  Stor arbejdsløshed som ‘går i arv’ – i flere generationer. Der er ingen nemme løsninger, og een ting er helt sikker. Løsningerne kommer ikke fra hjernedøde racister (der oversvømmer berlingske blog og bruger den som brækspand).

  Hverken herhjemme eller i USA.

 80. Af MIk Andersson

  -

  Dette indvandrerbandekriminalitetsproblem på Nørrebronx kunne ville løses af landets velbetalte politikere idag klokken 16, hvis man ellers ønskede det (og hvad får politikerne ellers deres hyre for). Punkt 1 er at disse taber kriminelle fysisk skal fjernes fra territoriet Kongeriget Danmark, allerhelst der hvor de eller deres forfædre nedstammer fra. Så kan de gerne fortsætte med deres aktiviteter der, og som nok også passer bedre ind disse steder. Alternativt, så kan disse voldspsykopater sættes af på en isflage ved Grønland. Så kan de fortsætte med deres narko- og berigelseskriminalitet internt dér. Så er vi også af med dem.

 81. Af lisbeth sørensen

  -

  Indlæg til Frk. Haraldsen stadig om de store omkostninger for Danmark via islæninges gratis studering her, du, større omkostninger end muslimskeborgere stadig i ytrenedlæggelsenproceduren?

 82. Af lisbeth sørensen

  -

  Indlæg til Frk. Ha.raldsen stadig om de store omkostninger for Danmark via islæn.inges gratis studering her, du, større omkostninger end mu..slimskeborgere stadig i ytrenedlæggelsenproceduren?

 83. Af Lisbeth sørensen

  -

  “udenlandske bander”

  Nasserkhader deltog i aftens DR2 debat..

  En indvandrer der har fået alt foræret i overflod, og angriber DR´s højeste direktør eller der omkring for at modtage 2 millioner årligt…Mens han selv modtager ca samme beløb fra folketinget, udenlandske tænketanke, DR betalinger, andre medie betalinger, BT-B betalinger..Vi kan fortsætte her i en evindelighed! Hvad er din årsløn nasserkhader?

  Hvor føler men sig ikke hånt som Dansker når man høre ham kritisere en Dansker der reelt arbejder , dog overbetalt?

  Jeg har aldrig følt mig så hånet i DR som Dansker, som under aftenens DR debat ,siden krasniks angreb på en norsk frihedsheltlæge .der behandlet såret i gaza..

  Din løn er formentlig selv højere nasserkhader? Og hvad gør du for den? udover at håne os Danskere og forsøge at ødelægge Danmark? Du vil da ikke sige at du har gjort noget som helst,nogensinde der retfærdiggøre din løn, og anti-danske virke for eliten for Danskerne? Du er en populist. en oppurtunist, og enhver kan købe dig..Som beviser dinne politiske hop også..

  Jeg ønsker at du her i aften forstår at alle os Dansker , foragter dig..Og ser igennem dig..Forstår dig..Og ved at du aldrig, aldrig kommer til at repræsentere os..

 84. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF R. HARALD KRISTIANSEN – 5. AUGUST 2017 22:47:

  Jeg har fulgt alle nyheder på de forskellige medier og har ikke mødt en generalisering, der nævner en bestemt gruppe, som du refererer til. Det handler om alle bandegrupper og bandemedlemmer uagtet baggrund.

  Nu nævner du også forældrenes ansvar og forældrenes opdragelse af børnene. Hvordan kan du være sikker på, at forældrene ikke opdrager deres børn ordentligt? Har du overværet dagligdagen hos familier med anden etnisk baggrund?
  Hvordan ser situationen mon ud hos den almene etniske danske familie? Er etniske danske forældre gode til at opdrage deres børn? Er de bedre end udlændinge? Næppe.

  Bandeproblemet kan og må ikke indsnævres til at omfatte bestemte etniske, religiøse og hudfarvemæssige forhold. Det her er et samfundsproblem og derfor bør vi opfylde vores borgerlige pligt ved at komme med konstruktive løsningsforslag og ikke pege fingre og beskylde hinanden hele tiden.

  Og hvor finder du lige den statistik over de nævnte nationaliteter ift. kriminalitet henne? Du fyrer noget løs uden at vide om det er sandt eller ej. Du kaster et mudder uagtet om det er fakta eller ej. Det skal du holde op med. Du er faktisk uretfærdigt med til at stemple og stigmatisere de etniske grupper, som du har nævnt ovenfor. Stop med det.

  Jeg har også mødt og arbejdet med disse mennesker. Åbenbart har du ikke haft et bedre kendskab til dem. Det her handler i bund og grund om ligelige chancer og muligheder i uddannelses- og erhvervsbrancherne. Og hvorfor nævner du lige pludselig Irak krigen? Hvem har bedt dig om det? Hvad har det med emnet at gøre?

  Og så snakker du om at sætte grænser. Kan du fortælle mig, hvor mange af nutidens unge mennesker, både etniske danske unge og unge med anden etnisk baggrund, kender til ordet ‘opdragelse og grænser’? Og hvor mange af dem lytter til forældrene i dagens Danmark? Det står i folkeskoleloven, at børnene skal dannes og kvalificeres til at ’spørge, tænke, kritisere og undersøge’. Det er sådan vi opdrager vores børn i de danske folkeskoler. Hvad har du forventet? At være stille, rolige og lydhørlige borgere? Vi lever ikke i 1950’ernes Danmark, men i anno 2017. Dit uvidende, usaglige og fordomsfyldte udsagn er umuligt og lettere sagt end gjort. Arbejd mere derhjemme til hjemmeopgaven og følg med i underteksterne, før du kommer med en kommentar om et givent emne næste gang.

 85. Af Kim R. Ol sen

  -

  Jeg har byttet om på pillerne. Jeg er helt bims. Jeg skulle tage to af de brune og en sort. men har doseret helt forkert og ved en fejl også taget to af de røde.
  Så nu kan jeg ikke finde ud af det mere. Er jeg Han sen, Guude, Lis beth, Harald.
  Jeg skriver falske indlæg i alle navnene. det har jeg lov til.
  Hvem er jeg? Jeg kan ikke huske det mere, for jeg bruger så mange navne. Når jeg indsætter mine syge racistiske og perverse indlæg.
  Og mine små drenge er væk.
  Min sagsbehandler er bekymret, hun har ringet efter en vogn. Nu kommer den, den er rød.
  Men jeg er jo brun. Mig ikke forstå???

 86. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF LISBETH SØRENSEN – 6. AUGUST 2017 5:44:

  Enig med dig for første og sidste gang. Især den sidste sætning.

  Han (Naser Khader) repræsenterer heller ikke mig.

 87. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF GERT HANSEN – 5. AUGUST 2017 17:47:

  Ingen og Alle. Islam er åben for alle uanset køn, hudfarve, etnicitet, religiøst forhold og anden baggrund. Er det et svar nok? Men hvad har det med emnet at gøre? Kom med konstruktive løsningsforslag til bandeproblemet, tak!

 88. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF GERT HANSEN – 5. AUGUST 2017 17:47:

  Ingen og Alle. Den er åben for alle uanset køn, hudfarve, etnicitet, religiøst forhold og anden baggrund. Er det et svar nok? Men hvad har det med emnet at gøre? Kom med konstruktive løsningsforslag til bandeproblemet, tak!

 89. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF GERT HANSEN – 5. AUGUST 2017 17:47:

  Ingen og Alle. Denne religion er åben for alle uanset køn, hudfarve, etnicitet, religiøst forhold og anden baggrund. Er det et svar nok? Men hvad har det med emnet at gøre? Kom med konstruktive løsningsforslag til bandeproblemet, tak.

 90. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF GERT HANSEN – 5. AUGUST 2017 17:47:

  Ingen og Alle. Alle er velkommen. Er det et svar nok? Men hvad har det med emnet at gøre? Kom med konstruktive løsningsforslag til bandeproblemet, tak.

 91. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF GERT HANSEN – 5. AUGUST 2017 17:47:

  Ingen og Alle. Alle er velkommen. Er det et svar nok?

 92. Af Mehmet Sami Gür

  -

  TIL GERT HANSEN – 5. AUGUST 2017 17:47:

  Ingen og Alle. Alle er velkommen. Er det et svar nok?

 93. Af Mehmet Sami Gür

  -

  TIL GERT HANSEN – 5. AUGUST 2017 17:47:

  Ingen og Alle. Alle er velkommen.

 94. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF GERT HANSEN – 5. AUGUST 2017 17:47:

  Ingen og Alle. Alle er velkommen.

 95. Af Kim R. Olse n

  -

  AF LISBETH SØREN SEN – 5. AUGUST 2017 21:55

  Er det mig som skriver i andres navne?
  Hvorfor gør jeg det?

 96. Af Swami Oksmel Akkasut

  -

  Leif for fanden. Du er jo en superhelt. Af med dit tøj. Smør din muskuløse krop ind i olie. På med et par blå super stramme badebukser, og løb så ud i gaderne og bekæmp kriminaliteten. LEIF ! DESTROYER OF GANGS !!!

 97. Af P Christensen

  -

  Løsningen burde være let:
  Vi skal tilbage til at have velfungerende myndigheder
  og væk fra at have ikke-velfungerende indvandrere.

  Det løb er dog nok kørt. Generationerne forsætter ufortrødent negativt.

  Og vi har forlængst fået dysfunktionelle myndlgheder.
  Årsagen er bl.a bureaukratisering, djøfisering – og ikke mindst politisk.

  Men også at prisen for ikke-velfungerende indvandring
  har vært så høj, at finansieringen har måttet hentes
  andetsteds, bl.a ved besparelser på vore myndigheder.

 98. Af Orla Guude

  -

  @MEHMET SAMI GÜR – 6. AUGUST 2017 5:56
  “Og hvor finder du lige den statistik over de nævnte nationaliteter ift. kriminalitet henne?”

  Alle kan slå op i “statistikbanken.dk”, som er offentlig tilgængelig. Her kan man slå op på “Dømt skyldige-mænd-15,29år-2010,2015-nationalitet”. I ca. gennemsnitstal siger statistiken pr. år:
  Tyrkiet-1700, Libanon-1300,Irak-900,Somalia-600,Pakistan-550,Iran-300,Marokko-300,Syrien-200. Det giver en krim.rate på omkring 12% pr. år i forhold til danskere. Altså en krim.rate dobbelt så høj som tilladt, da muslim.raten er på omkring 5% i DK af befolkningstallet nu.

 99. Af Kim R Ol sen

  -

  AF ORLA GUUDE – 6. AUGUST 2017 9:41

  Så så orla.
  Den slags skal vi “to” vist ikke rode op i.

 100. Af Niels Larsen

  -

  MEHMET SAMI GÜR

  https://www.b.dk/nationalt/3-ud-af-10-indsatte-i-de-danske-faengsler-er-udenlandske-statsborgere.

  Dvs. en befolkningsgruppe på ca. 7-8% (hvoraf det stort set kun er halvdelen – mændene – som er kriminelle) optager ca. 33% af fængselscellerne.

  Og de udlændinge, der er hyppigst tale om er rumænere, somaliere, lithauere, tyrkere og irakere.

 101. Af Kim Ornesen

  -

  AF ORLA GUUDE – 6. AUGUST 2017 9:41
  “Altså en krim.rate dobbelt så høj som tilladt”

  Er der tilladte grænser for kriminalitet for den yderste højrefløj?
  Holder Orla sig mon inden for de grænser?

 102. Af Ki m R. Olsen

  -

  Masser af indlæg skrevet af andre i mit navn.

 103. Af ole hansen

  -

  Svenskerne tyranniseres og terroriseres af deres egne politikere, af deres egen regering, af deres egne myndigheder, af deres eget “system”, af deres egne røde kvinder….. og af hærskarerne af krævende, agressive, voldtagende, afbrændende, skydende og knivstikkende migranter. Den svenske regering er en katastrofe. Men de danske politikere er også en katastrofe. De er også blinde, døve og dumme når det gælder den invasion og besættelse der foregår her i Danmark. Og nu vil de radikale have grænsen åbnet igen. BZZZZZZ!

 104. Af ole hansen

  -

  Og husk så lige een ting, kære naive danske mænd. Af KOMMUNISMEN, FASCISMEN
  og FEMINISMEN skal man ikke vente sig andet end ondt og en endeløs strøm af magtmisbrug, dumheder og svinestreger.

 105. Af ole hansen

  -

  Og husk så lige een ting, kære naive danske mænd. Af KOMMUNISMEN, FASCISMEN
  og FEMINISMEN skal man ikke vente sig andet end ondt og en endeløs strøm af magtmisbrug, d um heder og sv ine stre ger.

 106. Af jan ulrik friis

  -

  NGO’er og den samtlige godhedsindustri udplyndrer EU landene og Danmark, kaster os alle ud i borgerkrig!

  Vi mangler et modspil til borgerkrig til godhedsindustrien deres NGO’er, om en vilje til en løsning for at redde Danmark, går det også at overlade islamisterne til private firmaer, at politikerne fralægges ansvar, med den klausul at islamisterne forsvinder, om til en arbejdslejr i Burma eller Sydkorea eller Sierra Leone er helt ligegyldigt, der stilles ikke spørgsmål, kun at islamisterne forsvinder og aldrig komme tilbage igen, om ikke frivilligt forlader Danmark at vide alternativet er arbejdslejr, en privat organisitation kan sagtens klare opgaven, a billion dollar buisness, at modsat NGO’erne og godhedsindustrien ikke henter islamister i Afrika & Mellemøsten, men istedet sørger for at islamisterne forsvinder, og det så langt væk som muligt fra dansk national territorium, og helt ud af EU zonen, her gælder det vores overlevelse.

  På tide at slå kontra, rydde op i svineriet, dette er en guldkalv, altså først til mølle, big buisness!

  Og Danmark frit!

 107. Af R. Harald Kristiansen

  -

  M. S. G ü r
  Ansvaret for børnene starter hos forældrene. Det er fakta. Jeg kender aldeles udmærket ikke vestslige indvandererfamilier. Det er en del af mit frivilige arbejde. Vold i hjemmet er desværre en del af problem, sammen med had til det danske samfund.
  Ikke vestlige indvandreres manglende deltagelse på arbejdsmarkedet skaber et socialt problem, mange er fattige. De unge fra den slags hjem ved ikke, at arbejde kan skabe velstand. Hverken forældrene eller børnene arbejder for at skabe værdier for det danske samfund. Hvorfor skulle så næste generation yde noget? De har aldrig set nogen i familien arbejde. Skal man yde i skolen? Nej man yder ikke i skolen, derfor får man ikke uddannelse. Hvorfor skal man yde noget, når man ved at pengene bare kommer fra kommunen og staten. M. S. G ü r mine bedste kilder er de børn vi møder. Sandheden er ilde hørt. Jeg er godt klar over, at DFs omtale af indvandrere ikke fremmer integrationen, men den er ikke grunden til i.v. indvareres manglende arbejde, det er manglende lyst til at arbejde, manglende sprogfærdigheder og behagelighed. Man har vænnet sig til ikke at bidrage til fællesskabet Hvis man arbejder, arbejder man sort, eller laver kriminalitet, samtidigt med bistanden/pensionen. Man arbejder sort uden at betale skat, ergo man bidrager ikke til fællesskabet. Man har vænnet sig kun til at få. Det danske samfund har opgivet at kræve noget for sin ydelse til disse mennesker. Det har jeg noget imod. Jeg kan ikke lide dovne og svindlende mennesker, ligegyldigt hvor de kommer fra, om de er fattige, eller rige. Disse mennesker mangler samfundssind. Ja sandheden er ilde hørt G ü r.

 108. Af Orla Guude

  -

  @KIM ORNESEN – 6. AUGUST 2017 10:39
  “Er der tilladte grænser for kriminalitet for den yderste højrefløj?”

  Den tilladte grænse er naturligvis en ‘moralsk’ grænse.
  Det ser ikke så godt ud, at asylanter, undsluppet påstået personlig forfølgelse, viser deres dybe taknemmelig overfor værtslandet, ved at betragte landets indbyggere som byttedyr for plyndringstogter
  Kun umoralske mænd kan finde på, at tvinge deres kvinder til at gå med tørklæde – et islamisk hundehalsbånd.

 109. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “Islam er åben for alle uanset køn, hudfarve, etnicitet, religiøst forhold og anden baggrund. Er det et svar nok? Men hvad har det med emnet at gøre?”

  En del, for imamerne kunne og burde være en vigtig del af løsningen, hvis de virkeligt ville, og rent faktisk tog islams forbud mod hash ligeså alvorligt, som de tager ligegyldige, blasfemiske satiretegninger…

  For indvandrerbanderne slås jo om kontrollen over hashmarkedet, og de unge indvandrerdrenges/mænds hashmisbrug er en af hovedgrundene til, at så mange muslimer klarer sig dårligt i undervisningssystemet – og derfor føler sig fristet til en kriminel karriere som hashpusher.

  Det er lige så forbudt for muslimer, at ryge hash, som det er, at drikke alkohol, men dét budskab er det tilsyneladende ikke lykkedes for de ældre muslimer, eller for imamerne, at forklare de unge muslimer, der er medlem af indvandrerbanderne.

  Tværtimod, så erklærede den danske imam, Abdul Wahid Pedersen, for at par år siden i en udsendelse i DR, at “Utroskab er værre, end hashsmugling” – som om det ene retfærdiggjorde det andet.

  Abdul Wahid Pedersen har selv siddet flere år i fængsel for hashsmugling, hvilket viser, at han hverken kan, eller vil hjælpe de mange, unge muslimer, der har et problem med hashmisbrug, og/eller som er på vej ud i bandekriminalitet.

 110. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det burde i princippet ikke være muligt, men nogle af de mest radikale, fundamentalistiske islamister er nogle kriminelle hyklere, der lever en ekstremt “syndigt” liv, hvor de bla. ryger og sælger hash.

  Den dansk-bosniske hashpusher, der blev skudt på Christiania for et par år siden, efter han selv havde skudt en tilfældig forbipasserende, og skudt mod nogle betjente, sympatiserede f.eks. med Islamisk Stat.

  Mange af disse hykleriske fundamentalister tror tilsyneladende, at de yder det ultimative offer for islam, når de bliver “hellige krigere”, men ifølge islamisk teologi, så er det et langt større offer, at leve et retsindigt liv, i overensstemmelse med islams påbud og forbud:

  Det er derfor, at et fredeligt, lovlydigt og retsindigt liv, i overensstemmelse med islams påbud og forbud, kaldes for “den store jihad”, mens den hellige krigs vej kaldes for “den lille jihad”.

 111. Af Niels Larsen

  -

  JAN ULRIK FRIIS

  Kunne politikerne så endda samle sig sammen til offentligt at erkende, at vi står ved starten på borgerkrigen.

  I så fald kunne vi lovligt aflive de mellemøstlige sataner.

 112. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Niels Larsen

  Dén retorik løser ingen problemer, tværtimod. For den skaber en forståelig modreaktion blandt almindelige mennesker, som kun styrker de kræfter, der ikke kan få indvandring nok, uanset følgerne for Danmark og danskerne.

  Hvis du tænker dig lidt om, så ved du vel udmærket, at langt de fleste danskere aldrig vil deltage i en etnisk udrensning.

  (Tom Jensen meningscensurerer:

  Lad os endelig bevare Kongehuset, men vi bør afskaffe konge/dronningerunden. Der er ingen grund til, at dronningen, eller en kommende konge, skal have politisk magt, som de hverken er valgt til, eller er kvalificerede til, at udøve.)

 113. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Dén retorik løser ingen problemer, tværtimod. For den skaber en forståelig modreaktion blandt almindelige mennesker, som kun styrker de kræfter, der ikke kan få indvandring nok, uanset følgerne for Danmark og danskerne.

  Hvis du tænker dig lidt om, så ved du vel udmærket, at langt de fleste danskere aldrig vil deltage i en etnisk udrensning.

  (Tom Jensen meningscensurerer:

  Lad os endelig bevare Kongehuset, men vi bør afskaffe konge/dronningerunden. Der er ingen grund til, at dronningen, eller en kommende konge, skal have politisk magt, som de hverken er valgt til, eller er kvalificerede til, at udøve.)

 114. Af mogens jensen

  -

  Den radikale rosa harald har som sædvanlig kun forstået tingene halvt. Børnene er forældrenes ansvar, skriver hun. Og det er principielt rigtigt. Men så enkelt er det alligevel ikke mere. For i vores perverse, feminiserede og halvkommunistiske samfund er forældrene jo i utallige tilfælde helt eller delvis frataget børnene, som tilbringer det meste af barndommen i statens og pædagogernes varetægt. Og hertil kommer at “systemet” foretrækker splittede familier og faderløse børn. Familieforrædere gøres til heltinder, enlige mødre forkæles, mens mændene hetzes , nedvurderes og gøres retsløse. Danmark er nu sammen med Sverige det mest mandsfjendske, familiefjendske og børnefjendske land i hele Europa.

 115. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Oversigt over kriminelle fra ikke vestlige lande 2013. Statistiken ænder sig lidt per år, dog ikke de første to.
  Libanon/statsløse palæstinensere 254 p
  Tyrkiet 192 p
  Somalia 189 p
  Marokko 189 p
  Pakistan 179 p
  Irak 166 p
  Iran 133 p
  Afganistan 123 p
  Sri Lanka 120 p
  Østeuropæiske kriminelle herboende BH topper
  Bosnien Hercegovina 111 herboende p
  Og så videre.
  Libanesere/palæsinesere, tyrkere, somaliere og irakere topper statistikken.

 116. Af Søren j

  -

  Krav om selvforsørgelse.
  Udvisning efter første dom.
  Så er Danskerne straks langt bedre stillet og det skaber respekt.

 117. Af R. Harald Kristiansens

  -

  Mogens Jensen
  Spar mig dit kvindehad. Jeg går ind for at mænd har lige ret til at have deres børn, så som kvinder.
  Men forældrene har hovedansvaret. Børnehaver og skoler derefter. Mange indvanderbørn går faktisk ikke i børnehave Mogens, eller hvad du nu hedder. Jeg er ikke Radikal.

 118. Af Rosa Harald Kristiansens

  -

  M o g e n s
  Spar mig dit kvindehad. Jeg går ind for at fædre har ligeså stor adgang til deres børn som mødrene. Indvanderbørn går i øvrigt mindre i børnehave end vestlige børn. Ansvar for børn ligger hos forældrene, vel at mærke, hvis de ikke udviser åndelig og fysisk vold. Er ikke radikal. Derefter kommer børnehaver og skoler.

 119. Af Orla Guude

  -

  @R. HARALD KRISTIANSEN – 6. AUGUST 2017 14:10
  Dine tal matcher ikke med dem man finder i Danmarks Statistiks “statistikbanken.dk”.

  Slår man op på “skyldige mænd, 15-19, 2013, Tyrkiet” får man 1716 personer.
  Slår man op på “skyldige mænd, alle aldre, 2013, Tyrkiet” får man 3709 personer.

  Hvilken statistik giver dig 192 personer for 2013? Er det Dansk-Tyrkisk Forenings?

  Det ville være interessant, at få de korrekte tal frem.

 120. Af jan ulrik friis

  -

  N iels L arsen, beskriver situationens alvor kortfatter, klart, og til punkt.

  Spørgsmålet om vores folkevalgte endnu har tilstrækkeligt med sund fornuft, styrke om overhovedet nogen vilje tilbage til at redde nationalstaten Danmark?

  For så var det sket!!!

  Hvor skulle en pludselig fornuft og vilje til at redde Danmark egentligt komme fra?

  Vi andre står tilbage med deres tåbeligheder, vold, voldtægter, bandeanarki, gettosprog, indavl og langskæggede flygtningebørn, vi har fået mere end rigeligt, et totalt fejlslagent eksperiment med vores ve og vel, vi står nu til at miste alt i et exodus en islamistiske magtovertagelse af landet, tiden løber simpelhen ud for nationalstaten Danmark ligesom for de andre EU lande, ses helt tydeligt i Italien – Grækenland – Belgien – Frankrig – Tyskland og ikke mindst i Sverige som nu må betegnes som et helvede på jord, uden viljen til at redde det svenske folk, borgerkrigen er ikke langt borte!

  N iels L arsen har ret, for her og nu må der ikke soves i timen, vi kan ikke længere klare det store pres, hverken økonomisk – kulturelt eller socialt, der sælges ud af vores kultur, ud af vores danske sjæl!

  Danmark er IKKE til salg!

  Konventionerne er trods alt, kun hensigtserklæringer, konventioner underskrevet i en anden tid, under helt andre forudsætninger, Danmark har garanterer ikke skrevet under på misbrug af konventionerne!

  Fupflygtninge skal ikke reddes i land, men derimod til 100% sendes retur aldeles omgående, de er ikke andet end en forsamling forbryderebe, bekvemmelighedsflygtninge på vores bekostning,……… ja nu er det så sandeligt tid at vores folkevalgte erkender problemet, inden problemet går over i borgerkrig!

 121. Af Rosa. Harald Kristiansen

  -

  G ü r. Det ville være fornuftigt for dig ikke at vise så hæftig arrogance. Der er meget du ikke vil indrømme. Tallene taler sit tydelige sprog. Sæt du dig selv ind i sagerne. Du er som desværre mange andre ikke vestlige indvandrere uoplyst om det land du bor i og Vesten i det hele taget. Jeg har haft mange mandlige indvandrere ansat. For stor del af dem respekterer ikke kvinder. Én har firmaet måttet afskedige, på grund af hans chikane. Du burde gå ind i arbejde med kriminelle i stedet for at bruge din tid på at vise os, at arternes oprindelse er fake news. Hav en god dag. Jeg har travlt med arbejde.

 122. Af mogens jensen

  -

  Medierne fortæller i dag om KRIGSZONER i København. Med andre ord er vi på vej ind i svenske tilstande. Vores løftebryder-regering er som sædvanlig passiv og ligeglad, men kan måske af kritikere presses til at vågne en smule op og vise en smule handlekraft? Bortset fra det har de sidste tre regeringer svigtet så groft, at Danmark nu er en 3. rangs stat, hvor danskerne af partierne behandles som 3., 4., og 5. rangs borgere. På hospitalerne hærger unødvendige dødsfald pga. nedskæringer mv., pårørende til psykisk syge tyranniseres af visse gøgereder, hjemløse mænd fryser i gaderne, kommunalreformen var det rene lort, infrastrukturen er blevet FORRINGET som aldrig før, og selv familielivet og privatlivet angribes med lyssky, uappetitlige og korrupte metoder.

 123. Af jan ulrik friis

  -

  ….svar til N iels L arsen i filter…….cirka 14:55……..vi står til at miste alt! ……….

 124. Af Rosa. Harald Kristiansens

  -

  Altinget 2013, Indeks 100.

 125. Af Marion Schmidt

  -

  Det er vel efterhånden kommet så vidt at der er tale om russisk roulette ved at bevæge sig på gadeplan visse steder i Kbh. Om det så er såkaldte unge utilpassede, der skyder løs på tilfældigt forbipasserende borgere eller om det er terrortrussel. Der er tale om et politisk set importeret problem, da det vel næppe er den almindelige Hr. Jensen, der pludseligt har anskaffet sig skydevåben og plaffer løs. Specielt hyklerisk er det at se partifolk til venstre for midten, der er egentlig årsag til importen, nu tandløst forsøger sig som “hardlinere”, ved at tale om flere ressourcer til Politiet. Hvordan? Skal der så over hele Kbh. N posteres en betjent med 10 meters afstand, eller hvad? Det er rendyrket gøgleri for galleriet og forsøg på besnakken. De partier, der er roden til 30 års import, kan næppe lige pludselig være en del af løsningen. Den må komme logisk set komme andetsteds fra. Det er jo de samme partier, hvor månedlange diskussioner om babybrude i asylcentre osv. åbenbart står meget centralt i den radikale hjerne. Som en slags radikal fetich eller mangfoldigheds acessorie. En berigelse som efterhånden ikke interesserer 99,999% af befolkningen. Jeg foreslår at kommunalpolitikerne i stedet for at tage på de rituelle skatterborgerbetalte studieture vedr. at se på vandværker i Brasilien, inklusion i Chicago, arkitektur i Las Vegas og lignende eksempler (inklusive overforbrug af champagne og fadøl), i stedet for tager besøg hos NYPD eller LAPD i USA for at høre nærmere om bandebekæmpelse. Så kunne det også være at skatteborgerne for en gang skyld fik noget for pengene mht. ellers latterlige studieture (hvor det reelle program kun er en brøkdel af det samlede betalte “ferieophold”).

 126. Af P Christensen

  -

  For 70 år siden var det nazisterne der terroriserede gaderne.
  Nu er det så muzisterne.

  De første fik lov til det, fordi man var mere ræd for kommunisterne.
  De sidste får lov til det af kommunisterne.
  Hvor ironisk tragisk.

 127. Af Kim Galt Ornesen

  -

  AF R. HARALD KRISTIANSE N – 6. AUGUST 2017 14:10

  Hvorfor er Island slettet fra listen?
  Økonomisk kriminalitet og svindel er også kriminalitet.

 128. Af lisbeth sørensen

  -

  Island has rekorden for mest kriminelle gruppe i dk. Tusindvis har fået gratis uddanelse og SU her..

 129. Af lisbeth sørensen

  -

  Venstre v revisor typer har den samlet rekord for mest kriminelle gruppe. Fulgt tæt af k og la stemmede.

 130. Af lisbeth sørensen

  -

  Venstre v revi..sor typer har den samlet rekord for mest kriminelle gruppe. Fulgt tæt af k og la stemmede.

 131. Af Kim R. O lsen

  -

  AF KI M R. OLSEN – 6. AUGUST 2017 10:43

  Hvorfor indsætter jeg indlæg i mit eget navn?
  Bare fordi jeg indsætter svinske indlæg i andres.
  Moderatoren må standse dette.
  Kommunisterne og stalinisterne tror, at de ejer debatterne.

 132. Af Rosa Harald Kristiansens

  -

  L S og venner.
  Gå ind på Danmarks Statistik. Her finder I oplysninger om, at libanesere/palæsinenser, tyrkere, somaliere, irakere etc. er dem der hyppigs begår kriminalitet i DK. Dog er libanesere og palæstinenser dem der oftest begår kriminalitet. Mennsker fra Mellemøsten og Afrika er dem, der hyppigst begår kriminalitet i DK.
  2. generationsindvandrere er faktisk meget mere kriminelle end deres forældre, som først kom til landet.

 133. Af Rosa Harald Kristiansens

  -

  Kære L S og venner.
  På Danmarks statistik er al kriminalitet indregnet, også økonomisk kriminalitet. Ked af det, men sådan er det. Gå ind og hjælp jeres kriminelle landsmænd i stedet for at bruge tiden på at hænge mig ud.

 134. Af Kim Galt Ornes en

  -

  AF ROSA HARALD KRISTIANSE N – 6. AUGUST 2017 19:04

  Kan haralds sullur helbredes?
  Vi grisebasser har lignende sygdomme.

 135. Af lisbeth sørensen

  -

  Alle ved at islæninge og borgerlige er landets mest kriminelle. Længere er fakta ikke.

 136. Af Kim Galt Ornesen

  -

  AF ROSA HARALD KRISTIANS ENS – 6. AUGUST 2017 18:54
  “2. generationsindvandrere er faktisk meget mere kriminelle end deres forældre, som først kom til landet.”

  Ja. Det ser vi med jer anden gerations islændinge
  I snyder med antallet af geder.
  I har mange flere end I rapporterer til myndighederne.
  Og I slagter og sælger dem sort.
  I er svindlere hele gedeflokken.

 137. Af Kurtis Anchorman

  -

  Hvis alle jer bonderøve der skriver her kæmpede lidt mere for at få noget fisse, så behøvede vi andre ikke høre på jeres racistiske mindreværdsagtige taber kommentarer. Tag jer sammen mænd, ud og find noget fisse. I er simpelthen alt for smadrede at høre på. You guys need sex !

 138. Af li s be th er debatsabotør og gak-gak

  -

  De fleste af de senere indlæg kommer fra debatsabotøren, løgneren, vrøvlehovedet og kommunisten/islamisten li s be th, det er der næppe tvivl om. Manden er enten agent, hjerneskadet eller på stoffer. En klam type.

 139. Af li s be th er debatsabotør og gak-gak

  -

  Se hurtigst muligt den korte avis, 180 grader, snaphanen og newspeek samt you tube om merkels migrant crisis/one year on/what next. Læs BT, eb og andre aviser om den faldende velfærd og den stigende kriminalitet. Holder man sig ikke orienteret, ender man nemt som taber. Og kun en halvhjerne frygter ikke invasionen og besættelsen. Den bliver nok værre end 1864 og 1940-45 tilsammen. Regeringen er en katastrofe.

 140. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Til Orne Galteson og hans veninde L S. Må muslimer godt hedde svinenavne?
  Jeg er i øvrigt 1. generations islænding/finne og lidt dansk, 1/4 del.

  L S, hvordan fik du dig viklet ud af spændtrøjen?

 141. Af R. Harald Kristiansen

  -

  spændetrøjen, skulle der stå. Den mentale spændetrøje.

 142. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Årene.n fra då.rekisten blev født uden hovedet. Åbenbart fik han børn då de er taget fra ham-naturligvis. Det dårlige sommervejr har gjort at då.rekisten ikke er åbnet i år.

  Mht fruharald i det falske navn, så er det ærgerligt at sørøverne fra Nordafrika ikke fik stjålet alle islændinge i 1700 tallet, så vi ikke hævet nasseretyper som hende i Danmark i tusindvis i dag..

 143. Af k.s. klamhugger

  -

  Hvornår er Berlingske blevet et helle, for venstreorienteret-journalistisk pro pa ganda?

 144. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Som sagt, så må det nøjagtigt lige så forbudt for muslimer at ryge hash, som det er, at drikke alkohol.

  Alligevel, så handler nogle af de mest fanatiske islamister med hash – og ryger det selv.

  F.eks. sympatiserede den dansk-bosniske, islamistiske hashpusher, der skød en tilfældig forbipasserende på Christiania for et par år siden, med Islamisk Stat.

  De islamistiske terrorister, der begik bombetattentaterne i Madrid, finansierede attentaterne, ved at sælge hash til madrilenerne.

  Der er med andre ord en forbindelse mellem islamistisk terrorisme og narko-, våben-, og menneskesmugling, som myndighederne lovgivningsmæssigt slet ikke er klædt på til at tackle.

  Vi har brug for nye love, der effektivt kan stoppe organiseret bandekriminalitet med internationale forbindelser.

 145. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Men L i s b e t h dog, så havde jeg været muslim. Sørøverne fra Algeriet og Marokko, som kom til Island i 1627 kunne man sagtens sammenligne med de kriminelle grupper, som Loyal to Familia og Hells Angels. De dræbte og stjal og tog islændinge med til de varme hedenske lande i Nordafrika. Til barbariet, som det blev kaldt. For katten, du kunne måske ligefrem være af islandsk afstamning. Det ville da være en frygtelig ulykke for dig. Så ville du bare være en islandsk nasser og ikke en almindelig dansk nasser. Fy for pokker en ulykke. Pastor Ólafur Egilsson skrev en bog om begivenheden. Den kunne du læse. Den findes nok på Det Kongelige Bibliotek. Begivenheden bliver kaldt Tyrkerrånet, fordi det Osmanniske Rige nåede til disse to lande dengang. Det Osmanniske Rige gik så i sin mor i 1922-23, lidt efter 1. Verdenskrig. God nat søde
  L i s b e t h, må du sove godt. Lad nu være med at være oppe for længe. For at beholde sin gode forstand må man sove.

 146. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Nasserharald,

  Uden tvivl skal du tidlig op og i aktivering på socialkontoret..

  Vi har alt for mange islandsnassere her. Hvis du tog hjem ville vi have en mindre. Alle islændinge skal forbydes adgang til dansk betalt uddannelse og SU basser som du har modtaget. Danmark skal ikke være losseplads for islandske uintegrerbare gedepassere.

 147. Af R. Harald Kristiansen

  -

  L i s b e t h
  De tog i øvrigt også danskere fra Island, fordi der boede mange danskere i Island.

 148. Af R. Harald Kristiansen

  -

  T e d d y og L i s b e t h ti stille og sov. I skal ikke bekymre jer mere. Jeg bor og arbejder i Island. Modtog aldrig SU. Har et stort firma i Danmark. Vi handler hverken med geder eller får. Jeg kommer dog tit til Danmark for at passe mit danske firma. Det er ikke et arkitektfirma. Det har jeg i Island.

 149. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Jeg hjælper unge danske indvandrere i min fritid. Jeg ejer en del i et ingeniørfirma, derfor virkede nogle I P adresser noget bekendte, da jeg begyndte at få post, som kan forbindes til personer herfra. Nogle her siger, at de er ingeniører. Det kan godt være.

 150. Af Helge Nørager

  -

  Rosa søg lægehjælp for din paranoia.

  IP adresser på debattører er ikke offentlige, så du kan ikke have set bekendte IP adresser, osv på din mail post.
  Dit indlæg er et skrig om hjælp og mit svar er søg læge.
  Gerne i dag.

 151. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Bekæmpelse af bandekriminalitet er efterhånden blevet så absurt, at den eneste tilbageværende løsning er afretning på stedet!
  Mvh.

 152. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Vi kan alle begå fejl; men at blive ved med gennem 40 år, at gentage samme fejl, som vi har gjort med muslimsk indvandring er idioti, ergo er politikere der forsætter med samme politik “idioter”, og dette er meget mildt sagt!
  Disse politikere har ikke udført deres opgave som er, at gøre det bedste for landet, og har derved bevist sig som fuldstændige inkompetente til deres arbejde, og har selvfølgelig ingen berettigelse til at lede og styre Danmark!

  Så en venlig henstilling til jer politikere der har forårsaget Danmarks muslimske problemer, er, vil i ikke være så venlige, at forlade dansk politik, før i bliver sparket ud!
  Mvh.

 153. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Sæt forbryderne fra Loyal to Familia og Hells Angels og andre forbrydende grupper i samfundstjenende jobs. Stop dem i deres samfundsnedbrydende adfærd med salg af narko. Her kommer kioskerne, Christiania, Nørrebroparken og mange andre steder også ind i billedet. Når almindelige mennesker ikke kan gå på gaden, uden at blive skudt på, er det vist på tide, at overveje hvad vi gør ved disse utilpassede unge indvandrere. Ligefrem noget med konsekvens.

  Hvordan kan det være, at muslimske kioskejere sælger pornoblade med unge nøgne vesterlandske piger og sprut og cigaretter til mindreårige? Eller er det i orden, rent moralsk og som muslim, at sælge blade med nøgne vesterlandske piger. Porno er selvfølgelig lovligt, indenfor en vis grænse.

  Er det velanset i muslimske kredse, at man bryder loven og sælge alkohol og cigaretter til mindreårige, hvis man er en rettroende muslim?

Kommentarer er lukket.