Udlændingedebatten, Danmarks vigtigste eksportvare?

Af Leif Donbæk 64

For i disse år er vores udlændingedebat muligvis den største ”åndsgave”, vi kan give til vores venner i de andre vestlige lande,

I går valgte tyskerne nyt parlament. Resultatet var ikke overraskende, lige så lidt som det var overraskende, da USA tog et seriøst skridt til højre med Trump, eller da England med Brexitafstemningen løsrev sig fra EU.

Eller jo, det mere præcise resultat var da overraskende og personligt, troede jeg engang fast på, at Trump ikke ville ende med at vinde, at briterne ikke ønskede Brexit, og at AfD ikke ville blive helt så stærke – men når jeg siger resultatet, så mener jeg det mere overordnet. Altså at en (primært) højrepopulistisk strømning går stærkt frem på en anti-migrationsdagsorden.

Nej, for en dansker kan det nemlig ikke være overraskende. For vores offentlige debat har været der i årtier. Og for en gangs skyld er vi lysår foran de andre, for når man hører den nutidige tyske debat, så føler man sig jo hensat til slutningen af 90’erne.

Det er Nyrup og ”stuerene” DF om igen – det er alt, hvad man i den danske debat har lært, at man ikke skal gøre ved et slagkraftigt højrefløjsparti. Det er med andre ord en god blanding af arrogant, naivt og med mere fokus på tonen end på problemerne.

Og nej, man løser (heller) ikke særligt meget ved at skælde ud over tonen hos AfD, Svenskernes Parti eller hvad det lokale yderfløjsparti hedder, der hvor du drikker din latte, så længe de andre partier ikke ønsker at adressere de problemer, som de påpeger.

For det her er jo ikke markant anderledes, end vi kender fra 90’ernes Danmark.

For som vi i Danmark har været nødt til at lære, stemmer befolkningen på ham (eller hende) med en plan, ligeså må resten af vesten åbenbart lære det her 20 år senere. Eller sagt lidt mere direkte. Hvis der kun er et parti, der kommer med et reelt svar, så stemmer befolkningen på det parti, også selvom det er et elendigt svar. Hvis man vil have dem til at gøre noget andet, så må man fremkomme med nogle realistiske svar på befolkningens spørgsmål, i stedet for bare at kalde dem (befolkningen) for dumme eller mindre pæne skældsord.

Den vestlige verden har en migrationsudfordring, og det har medført seriøse problemer med terrorisme, kriminalitet, arbejdsløshed, social dumping og en mængde andet dårligt. Det har også medført gode ting, men i øjeblikket er de dårlige ganske meget i overvægt.

Det kan man ikke løbe fra, og det ved alle danske politikere efterhånden, ja selv i Enhedslisten er eksempelvis Pelle Dragsted forbilledligt klar i mælet, hvad den slags angår.

Det virkeligt sære er, at det ikke er trængt igennem til resten af vesten. Det er ellers ganske banalt.

For ligegyldigt hvor dumme det lokale fløjparti er, så viser de danske erfaringer ganske klart, at de kun kommer til at blive stærkere, indtil resten af det politiske landskab indser, at uhæmmet migration af lavtuddannede fra markant anderledes kulturer giver massive vanskeligheder for alle samfund, og i øvrigt begynder at debattere fløjpartiernes politik og ikke bare deres tone.

Så kære venner i de danske partier (minus Dansk Folkeparti, forstås) hvis i vil gøre noget godt for jeres politiske retning, så er det ud i den store verden og fortæl om de danske erfaringer.

Og selvom de indledningsvist kalder jer grimme ting, så tror jeg ikke, det tager mere end et valg eller to af den tyske eller amerikanske slags, før de nok skal lytte – for alternativt, så regeres Europa af højrepopulister om ganske få år.

For i disse år er vores udlændingedebat muligvis den største ”åndsgave”, vi kan give til vores venner i de andre vestlige lande, og vi bør minde os selv om, at Dansk Folkeparti er, hvad vi har i Danmark, fordi vi, besværligheder til side, faktisk har taget debatten – havde vi ikke det, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at vi i dag havde haft et parti tættere på hedengangne Danskernes Parti siddende stærkt i Folketinget.

64 kommentarer RSS

 1. Af keld arnhom

  -

  I kabinettet nedlægges velfærds-staten, imens tosserne råber og skriger om invandrere. Det er nedlæggelsen af velfærds-staten vi burde tale om, men igen vinder propagandaen. Den danske befolkning er en flok tosser….ufattelig lette at manipulere, og aldeles uden forståelse for politisk manipulation.

 2. Af Arne Nielsen

  -

  Jeg forstår naturligvis udmærket, hvorfor Leif Donbæk udtrykker sig som han gør, men finder alligevel anledning til at udtrykke en vis kritik af termen “højrefløjspartier” – for hvad ligger der i denne terminologi? I forbindelse med nazismen var der voldelige overgreb mod anderledes tænkende, og mod folk, der etnisk tilhørte den forkerte gruppe. Noget sådant har vi ikke set skyggen af herhjemme – der er snarere tale om, at de fremmede, med våben i hånd skyder på sagesløse danskere. Derfor har jeg det lidt uvel med betegnelsen “højrefløjspartier”, selvom der i forbindelse med udviklingen af disse nok har været tale om former for relationer til folk med voldelige tilbøjeligheder i de tidlige faser af udviklingen af disse partier, og i udlandet er det hele så nyt, at sondringen ikke foreligger så klart som herhjemme. Der er tale om partier, som ad parlamentarisk vej søger at dæmme op for indvandringen, men skønt de henter brændstof fra kræfter på højrefløjen, har det været nødvendigt nøje at udgrænse visse af disse, og det er en lære, som man i udlandet, som Leif Donbæk så rigtigt fremfører, godt kunne have gavn af i udlandet at lære af Danmark.

 3. Af Svend Jensen

  -

  “Og selvom de indledningsvist kalder jer grimme ting, så tror jeg ikke, det tager mere end et valg eller to af den tyske eller amerikanske slags, før de nok skal lytte – for alternativt, så regeres Europa af højrepopulister om ganske få år.”

  Man kan forstå, som det er stillet op, at Vesten kun har 2 muligheder. Enten at ‘debattere’ den islamiske invasion eller acceptere et ‘fløjparti’s udbredelse.
  Jeg tør nok sige, at blogholder tager på problemerne, som en nonne tager på en sømands ædlere dele. Hvorfor denne evige bløde honningsøde indpakning til benefice for de sarte café latte sjæle.
  Sagt ligeud – hvis Vesten ikke omgående sætter en prop i det massive islamiske erobringstogt mod Vestlig civilisation, går det Vesten samme vej som Det Østromerske Rige. Bid for bid blev Konstantinopel ædt op af de galopperende muslimske rytterhorder fra Turkmenistan, der konverterede det civiliserede imperium til Tyrkiet – en skæbne værre end døden.
  Jeg undskylder mange gange, for at forsøgt at udtrykke mig en smule realistisk om Vestens fremtid, baseret på, ‘undskyld’, kendsgerninger. Få nu ikke latten i den gale hals og drøm videre.

 4. Af Niels Peter Lemche

  -

  ARNE NIELSEN, måske måske, men i Sverige står moskeen i Örebro i lys lue. Politiet klassificerer det som mordbrand. Det er jo nok ikke muslimer, der har sat ild på den.

  Man læser meget om det indvandrervenlige Sverige, men ikke meget om de mange attentater mod muslimske institutioner, der jævnligt finder sted.

  Det er nok ikke så slemt i Danmark, men der lægges op til, at det bliver det.

 5. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Arne Nielsen

  “Der er tale om partier, som ad parlamentarisk vej søger at dæmme op for indvandringen, men skønt de henter brændstof fra kræfter på højrefløjen, har det været nødvendigt nøje at udgrænse visse af disse, og det er en lære, som man i udlandet, som Leif Donbæk så rigtigt fremfører, godt kunne have gavn af i udlandet at lære af Danmark.”

  Tænker på på udlugningen af de allerværste racister og landsbytosser i Dansk Folkeparti?

  Så skulle vi måske sende Pia Kjærsgaard ned til Tyskland og hjælpe AfD med at frasortere de allerværste racister og nynazister?

  Ville det hjælpe?

 6. Af Arne Nielsen

  -

  Niels Peter Lemche, du har så ganske ret, og jeg opfatter dit indlæg som en form for bekræftelse på det, jeg skriver. Er det ikke tankevækkende, at Sverige har en farlig og voldelig højrefløj, mens Danmark ikke rigtigt har noget i den retning? Jeg er af den opfattelse, at det, at vi herhjemme i langt højere grad end Sverige har været i stand til at etablere en indvandrerkritisk debat, har været en vigtig faktor i forhold til at undgå voldelige episoder. I Sverige har der været attentater på politikere, ganske vist tilsyneladende begået af udlændinge, men der har været attentater på fagforeningsfolk, begået af højrefløjsfolk, og jeg har selv mødt den uforsonlige og kompromisløse højreorientering i Sverige. De har nogle problemer, vi ikke har herhjemme, og jeg mener, at dette i høj grad skyldes vilkårene for debatten. På en måde daterer dette sig tilbage til dengang Ekstrabladet valgte at åbne for sluserne. Dengang var der en masse sludder om tonen i debatten, som vi forlængst har gjort op med. Der var dengang afgjort kræfter, som så en interesse i at handle, som vi har set det gjort til bevidstløshed i Sverige. Ikke at vi af den grund er specielt lykkeligere herhjemme, da problemerne i vidt omfang står som uløste, men alene det forhold, at der er en offentlig samtale om problemerne, og at intet bliver stukket under stolen, er et godt udgangspunkt.

 7. Af Kristoffer Hansen

  -

  Bland nu almidelige udlændinge uden om Islam debatten. Føj!

 8. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE: “…i Sverige står moskeen i Örebro i lys lue.”

  Nåh… det var da synd… NOT. Gid lortet brænder ned til grunden.

 9. Af Niels Larsen

  -

  LEIF DONBÆK

  En politiker behøver blot at se på en oversigt over intelligenskvotienter i verden for at vide, at for hver muslime eller afrikaner, som ankommer til EU(ropa) vil den gennemsnitlige intelligenskvotient for befolkningen i EU(ropa) sandsynligvis falde.

  Med andre ord: indvandringen fordummer EU(ropa).

 10. Af Hr. J hANSe n

  -

  To dage efter valget er AfD allerede ved at gå i opløsning.
  Men det er da tankevækkende, at tyskerne igen stemmer på nazister.

 11. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  AFD er en samling landsbytosser som dansk fremskridts- og folkeparti var – og stadig er. De sociale medier når i dag ud til de yderste udkanter af de yderste landsbyer, hvor folk uden viden, uden kultur og uden politisk forståelse eller indsigt bliver bombarderet med informationer om Islams uhyrlighed.

  Den journalistisk og vidunderligt bladsælgende historie om tusind voldtagne vinder i Køln bliver hentet frem igen, igen og igen, og det siger sig selv, at den stakkels tosse er rædselsslagen over den onde skæbne, der venter ham. Ganske vist er historien pyntet og har meget lidt med virkeligheden at gøre, men hvad ved han om det – han har aldrig set en muslim? Han har hørt om dem.

  Der er intet underligt i, at han – med de informationer og den fake news han får – stemmer på et rabiat parti til højre for højre, der fabrikerer løsninger på samlebånd, grænsegendarmer, mere politi, flere fængsler, hjemsendelse til nød og elendighed mv. De har fortjent de hårdeste straffe f.eks. udsmidning uden faldskærm – en dansk ide, som vi har eksporteret. Vi er så dygtige – og langt foran?

  Så længe dårligt uddannede borgere i Udkantsdanmark, Udkantstyskland og Udkantseuropa kun har mediernes informationer at holde sig til er partier som AFD, dansk folkeparti og mange andre nationalistpartier med samme budskab helt naturlige. Det ville være underligt, hvis de ikke var der.

  Det egentlige problem er dårlig og utilstrækkelig uddannelse. Der skal sættes ind. Det må vi have lært.

 12. Af finn olsen

  -

  Selvom kommunismen i ALLE lande hvor den kom til magten, endte i tyranni, statsterror, plyndring, fattigdom, politisk forfølgelse og massemord, er vil ly mad sen stadig fan af den røde ideologi. Nogle bliver aldrig klogere. Det samme gælder dem fra godhedsindustrien og de tre radikale partier samt SF mfl.

 13. Af J L

  -

  @Arne Nielsen

  “…at Sverige har en farlig og voldelig højrefløj, mens Danmark ikke rigtigt har noget i den retning?”
  Jeg mener, at det skyldes at Sverige ikke var besat af Nazityskland som Danmark var. I Danmark knytter man derfor i langt højere grad det yderste højre til nazismen, hvorfor den fremstår som noget ondt. Og med rette. Derfor den mindre tilslutning til det yderste højre i Danmark end i Sverige.

  /Jesper Lund

 14. Af J Han.

  -

  Mener Leif Donbæk, at de danske landsbytosser, populister og demagoger i DF kan lære deres ligesindede i Tyskland noget?

 15. Af Jørgen F.

  -

  Den tyske industri og regering er pot og pande – har altid været det – og de kan regne.

  Tyskland står over for en massiv ældrebyrde og arbejdskraftmangel grundet årtiers ekstremt lave fertilitetsrater. Præcis som Italienerne – og de hænder skal bare skaffes nu:

  1. runde var mellemøstlig immigration og tilnærmelser til Ukraine. Det kiksede …
  2. runde bliver tysk super integration med Frankrig o.a. Sydeuropæiske lande hvor ungdomsarbejdsløsheden er kronisk høj.

  Men tysk industri nægter at have med de franske arbejdsvilkår at gøre. Hvorfor Macron nu er på raid igennem den franske arbejdsmarkedslovgivning.

  Hovedsagen er at det rager ikke os i Nord og Øst. Integrationen i Mellem og Syd-europa kommer til at udvikles hurtigt de næste år som en konsekvens af at tyske og italienske kvinder ikke tog en mere for holdet, mens vi bare kan kigge på.

  En 2 deling af EU er derfor også nært forestående.

 16. Af finn olsen

  -

  Iøvrigt er V og K komplet ligeglade med de almindelige fem millioner danskere. Partierne vedbliver med at pumpe tusindvis af migranter ind i København, ind i provinsbyerne og landsbyerne. (Grænsen er hullet som en si) At kriminaliteten er eksploderet, at tusinder dør unødvendigt på hospitalerne, at danskerne diskrimineres groft mht. boliger, jobs, velfærd, pensioner og særlige penge- og serviceydelser, rager V og K en fjer.

 17. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Udlændingedebat er et lille landsbeskæftigelse

  Lille lande som Danmark beskæftiger sig som regel altid med lille og symbolske problemer som udlændinge, indvandring, integration osv. Det skal man ikke bekymre sig om.

  Men hvis store lande begynder seriøst at hæfte sig ved de samme ‘lille og symbolske’ problemer, som de lille lande er igang med, ja, så er det altså ret alvorligt og kritisk.

  Jeg siger alvorligt og kritisk, fordi det næste træk i et stort land, med beskæftigelse af ‘lille og symbolske’ problemer, er simpelthen direkte statsbankerot, borgerkrig og verdenskrig.
  Derfor mener jeg, at vi lever de samme forhold, tilstande og tider som tiderne før 1939.
  Der findes heller ikke én eneste ‘leder’, som er istand til at føre Europa ud af den dybe krise.
  Lederen findes og eksisterer et andet ‘nært’ sted…

 18. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Tyskland styres ikke af tyskerne, men af USA. USA har 179 militærbaser i Tyskland!

  Udlændingedebat er et lille landsbeskæftigelse

  Lille lande som Danmark beskæftiger sig som regel altid med lille og symbolske problemer som udlændinge, indvandring, integration osv. Det skal man ikke bekymre sig om.

  Men hvis store lande begynder seriøst at hæfte sig ved de samme ‘lille og symbolske’ problemer, som de lille lande er igang med, ja, så er det altså ret alvorligt og kritisk.

  Jeg siger alvorligt og kritisk, fordi det næste træk i et stort land, med beskæftigelse af ‘lille og symbolske’ problemer, er simpelthen direkte statsbankerot, borgerkrig og verdenskrig.
  Derfor mener jeg, at vi lever de samme forhold, tilstande og tider som tiderne før 1939.
  Der findes heller ikke én eneste ‘leder’, som er istand til at føre Europa ud af den dybe krise.
  Lederen findes og eksisterer et andet ‘nært’ sted…

 19. Af Arne Nielsen

  -

  Til J. L.: Jeg mener, at der utvivlsomt er noget rigtigt i det, du der påpeger. Det var også betegnende, at ved 2. verdenskrigs slutning var det slut med kaptajn Jespersen i radioen og med Niels Buch’s holdgymnastik. Man havde fået nok af kæft, trit og retning, og generelt var nerverne tyndslidte i forhold til enhver form for germansk militarisme. Jeg mener, at det i denne forbindelse er interessant at notere sig, at hele Elvis Presley-bølgen gik udenom Danmark, idet man heri så en manglende følsomhed og en fladpandethed, som man associerede med tyskerne. Jeg husker den der film med Elvis Presley, hvor han spillede en ung mand i en motorcykelbande, der kørte rundt og terroriserede pæne mennesker. Det skulle man ikke nyde noget af i Danmark, der endeligt var blevet tyskernes voldsregimente kvit. Det er bestemt tænkeligt, at disse omstændigheder satte os bedre i stand til at udføre den sondring mellem regulært politisk arbejde, og så suspekte voldelige tiltag, som den egentlige, og i dag politisk usynlige, højrefløj vel altid har stået som eksponent for.

 20. Af finn olsen

  -

  Iflg. sa mi g ür er indvandringen kun et lille problem. At påstå det er jo helt gak-gak. Det er et problem der truer hele Europas økonomi, velfærd, civilisation, fred og sikkerhed. Især når man har mange politikere som ignorerer de enorme omkostninger og utallige nedskæringer, ulykker, forbrydelser, sygdomme og tab som denne masseindvandring påfører landenes oprindelige befolkninger.

 21. Af Glenn Madsen

  -

  Enten vælger vi multikultur eller vi graver grøfter, bygger fort Danmark, isolerer os for omverdenen osv. Man skulle tro, at det var sådan, det danske samfund var før 1983, før Udlændingeloven. Det var det ikke. Vi var berømte for vort åbne samfund, befolket et fredeligt, imødekommende folk. Vi satte en ære i at være internationale og have samkvem med udlandet. Disse multikulti-freaks er fulde af løgn.

 22. Af finn olsen

  -

  Vores velfærds-, sundheds- og retssystem ligger nu delvis i ruiner, efter at Borgen i årevis ikke har varetaget det danske folks interesser. Stadig flere danskere ender i social elendighed, i unødvendig langvarig sygdom eller tidlig død. Voldspsykopater behandles med fløjlshandsker, ofrene hånes og udviste forbrydere kan bare blive, eller indrejse igen dagen efter. Og store dele af infrastrukturen (postvæsnet, forsvaret, skolerne, sundhedsvæsnet og meget mere) er sparet halvt eller trekvart ihjel.

 23. Af Maria Due

  -

  For år tilbage skrev jeg nogle indlæg på det norske liberale websted “Minerva”, der var noget af det mest selvglade politisk korrekte, som tænkes kunne, vel at mærke på den der norske måde hvor man stiller sig intellektuelt nedladende an, men ikke står distancen. Jeg er jo selv liberal men har aldrig været medlem at et politisk parti, og som jeg forsøgte at forklare en af kommunisterne på uni, har jeg altid troet mest på det, som jeg kalder balancen. Dvs. den danske konstellation, hvor de borgerlige og venstresiden i mange herrens år har skiftedes til at have magten og derved har adskilt sig fx fra de øvrige skandinaviske lande.

  På “Minerva” havde man travlt med at se ned på Danmark, og forargelsen over DF var afgrundsdyb, men på den anden side ikke overraskende, lod man forstå. Ergo skrev jeg flere lange indlæg, hvor jeg forklarede, at jeg anser det for at være demokratisk og yderst forståeligt, at et parti som DF er opstået, faktisk at det er et sundhedstegn.

  Ind på scenen kom derefter flere næsten ens skrivende deltagere med muslimske navne og især en, der blev mere og mere nedladende og uforskammet mod dette danske udskud, der havde vovet sig ind på “Minerva”. Det var imidlertid ikke noget problem at sætte ham til vægs, faktisk var det legende let for en person, der i mange år havde deltaget i den danske debat, jeg kunne have gjort det i søvne. Dette blev åbenbart også klart for det liberale forums bestyrelse, hvorefter der blev ændret på reglerne for deltagelse.

  Det fremgik klart, at nu blæste “Minerva” til kamp. Det gør man måske stadig, men jeg lo blot ad dem og forsvandt. Siden fik de så Breivik og den skandaløse retssag, hvor han blev erklæret tilregnelig, og Arbeiderpartiet satte det helt store maskineri i gang for at overbevise omverdenen om, at det gode Norge gik forrest i kampen mod racisme og ekstremisme. Regningen blev betalt ved sidste valg, hvor Arbeiderpartiets – troede man – kommende statsminister omsider blev klædt af til skindet. At der skulle gå så lang tid, førend man turde pege på hans falske undertoner, er trist, for alle vidste jo, at de var der.

  I Danmark er DF siden blevet et almindeligt politisk parti, og det mest yderligtgående anti-indvandringsparti har nedlagt sig selv, fordi formanden ikke mente, at han af familiære årsager kunne fortsætte. Jeg ved ikke, hvorfor partiet kaldtes ekstremt højreorienteret, det nynazistiske præg var jo udpræget socialnationalistisk, og det var i grunden en sølle forsamling, hvis store mærkesag såmænd var uddeling af julehjælp til kristne. Herregud, og det kunne forskere på RUC så gå i spåner over, eller rettere sagt tjene penge på at opdramatisere.

  Vi har allerede eksporteret vores udlændingedebat i flere årtier, nogle af os har skrevet mange tusinde indlæg i udlandet og har selv oplevet eller fået det fortalt, at de blev videresendt med link, og hvad vi nu hæftede på. Jeg har flere gange haft meget ondt af små norske bygder, der blev tvunget til at modtage så mange indvandrere/flygtninge, at de var ødelagte fra dag et. En gang var det et lille fiskerleje på vestkysten, som man tværede ud i humanismens navn, og en anden gang en bygd med 42 indbyggere, hvor de norske myndigheder indrettede et gammelt højfjeldshotel til at huse flere end 800, flest unge mænd fra Mellemøsten og Afrika. En af af bygdens få yngre norske kvinder forsøgte at gøre noget og kørte til Oslo for at råbe myndighederne op, men mødte ingen offentlig sympati. Samtlige bygdens beboere kunne desuden konstatere, at deres huse og jord derefter intet var værd, og at de var stavnsbundne. I godhedens navn! Skinhellige politikere havde soldet bygdens ejendom og arv bort med let håndbevægelse.

  Det er ikke så få danskere, som i årenes løb har taget en ordenlig tørn som debattører udenfor landets grænser. Nogle af os kunne have tjent penge på det, men valgte at forblive på det folkelige niveau i håb om at nå ud til flest muligt. Der er snart sagt ikke det skældsord, som det ikke blev dagligdag at negligere, og derfor kan det også være vanskeligt at forstå, at andre var så længe om at lære at sige “pyt”, når de blev kaldte rac i ster eller bare noget slimet rak.

 24. Af Arne Nielsen

  -

  Niels Juul Hansen, det er netop det, jeg har i tankerne. Men jeg tror ikke, du får Pia Kjærsgaard eller andre til at tage ned til Tyskland, eller for den sags skyld Frankrig eller andre steder, hvor de jo har problemer i retning af de, som vi her diskuterer. Hvis der er personer og politikere, som skulle være af den opfattelse, at vi her i Danmark har noget at bidrage med, er jeg sikker på, at de ville være velkomne til at komme til vort land, og her gøre studier i dansk politik. Men som det fremgår af det ovenstående, er det ikke nogen enkel sag at formidle, hvorfor tingene netop er faldet ud, som de er gjort netop hos os. Jeg tror, at mange af de tankerækker, som ligger til grund for vor handlemåde, vil forekomme mange udlændinge som uforståelige, eller som ihvertfald først vil blive forstået efter temmeligt grundige forklaringer, som ikke nødvendigvis ville være relevante i andre lande. Man kan kun håbe på, at de vil komme frem til resultater, som vil forekomme os meningsfulde, og som vi kan forholde os til, i stedet for at lave ballade og lade det hele ende i rent sludder og vrøvl, som der intet perspektiv er i. Personligt vil jeg håbe, at Frauke Petry i Tyskland ikke vil komme til at stå så helt alene, som det i øjeblikket ser ud til. Selvom Dansk Folkeparti med stor ihærdighed benægter at have søsterpartier andetsteds i Europa, er migrantproblemet af en sådan art, at der efterspørges ædruelige tiltag i forhold hertil, og samarbejde mellem landene betragter jeg som en nødvendighed.

 25. Af Gert Hansen

  -

  Andetstes i Berlingske udtaler tidligere udenrigsminister Uffe Elleman Jensen, at bl.a. ‘grænsekontrollen har skadet Danmarks image’.

  Hvilken grænsekontrol? Stop nu de ‘fake news’. Jeg vil foreslå at den sikkert travle UEJ, tager fra København og besøger den dansk-tyske grænse. Ikke ved motorvejsovergangen eller Kruså, hvor der faktisk er kontrol, (så nogen har et alibi for at tale om grænsekontrollen, eller man har nogle fotos at sætte i avisen som JP idag), men een af de andre overgange ude vestpå, hvor jeg selv ofte kører over, hvorfor jeg kan bekræfte, at jeg kun een gang ud af mangfoldige er blevet kontrolleret. Så enhver menneskesmugler med respekt for sig selv, havde nok ventet nogle timer, eller til næste dag, med at komme over dér.

  Det er en grov undervurdering af flygtninge og deres hjælperes intelligens, at påstå at der er effekticv grænsekontrol. Grænsen er piv-åben.

  Jeg kan ikke se andet, end at sådant ‘fake news’ tjener et bestemt politisk formål, og man bliver forstemt.

 26. Af Niels Peter Lemche

  -

  ARNE NIELSEN, sagen er, at Sverige ikke havde et retsopgør efter krigen. Derfor fik nazistiske og nazistisk dominerede partier lov til at leve videre. Der var ingen repressalier imod dem.

  Det andet er, at svenskerne er gode i munden, men ikke sårlig gode, når det kommer til den praktiske udførelse. De er de sidste dages hellige, når det gælder indvandring; men i praksis går integrationen ad h… til, fordi de stive svenskere simpelthen ignorerer deres indvandrere. I Danmark er der vist den modsatte tilbøjelighed. Man siger meget skidt om dem, men i praksis på arbejdspladsen, er indvandreren en fin fyr, så skal han eller hun nok få kolleger og venner.

  Det er det sædvanlige med danskerne, der siger nej til alt, men derefter gør det før nogen anden. Det har man bemærket i EU allerede for mange år siden.

 27. Af Maria Due

  -

  “Det er det sædvanlige med danskerne, der siger nej til alt, men derefter gør det før nogen anden. Det har man bemærket i EU allerede for mange år siden.”

  Virkelig.
  ———-

  Som jeg ser det, er vi nu nået til et punkt, hvor næste geled har været en tur forbi håndvasken, men endnu ikke har forstået, at landet allerede er ude i et ulykkeligt morads, hvor der efter tidligere målestok ikke findes nogen moralsk forsvarlig udvej, og at det samme gælder de øvrige vesteuropæiske lande. Hvem af de “gamle” kritiske debattører orker fx at kommentere Thomas Johannes Ericssens kronik i dagen Berlingske? Nej vel. Tiden til endeløs nobel sniksnak som tidsfordriv og karrierevej er i den grad forpasset.

  Og hvem gider at kommentere nationalkonservative Kasper Støvrings kronik i dagens JP, hvor det er de liberale med al deres “tomhed”, der igen, igen, igen er roden til alt ondt, fordi de kun kan spejle sig selv? Den bliver der sikkert grinet godt ad men på den trætte måde, for hvem orker endnu en gang at forklare Støvring, at ingen dyrker selvspejlingerne mere intenst end de nationalkonservative.

  Det er tid at tage upopulære beslutninger, som vi aldrig ville have kunnet acceptere for blot få år siden, og hvis vi undlader at gøre det, bliver det hele blot meget værre hvilket er langt det mest sandsynlige. Vil de sidste dages hellige kunne forstå det, er det ikke langt mere oplagt, at de vil spilde også vore sidste chancer?

 28. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “Den vestlige verden har en migrationsudfordring…”

  Nej!

  Udviklingslandene har et uerkendt og benægtet problem med kronisk overfertilitet, og deraf følgende overbefolkning, der skaber et hav af problemer fro dem selv – som de nu forsøger at eksportere til lande, med styr på befolkningstilvæksten.

  De illegale migranter flygter fra problemer, som er et direkte resultat af udviklingslandenes selvskabte overbefolkning.

 29. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt finder jeg overskriften – “Udlændingedebatten, Danmarks vigtigste eksportvare?” – for dybt misvisende. Kald da for pokker en spade for en spade og problemet udlændinge for det, det er – muslimer. Så kan der formentlig føres en rimelig fornuftig diskussion, uden at genere alle udlændinge over en kam.

 30. Af Kristoffer Hansen

  -

  Ja stop med at svine udlændinge til med Islam. Vi har massere af velintegrerede udlændinge som er dejlige at have i Danmark. Døm Islam som den terrorist-organisation som den er.

 31. Af P Christensen

  -

  Ligesom Arne Nielsen vil jeg anke over betegnelsen “højrefløj” omkring
  bevægelser, der er kritikske overfor negativ indvandring.
  Det er snarere afvisning af de eksisterende politiske fløje,
  der har fejlet markant det seneste halve hundrede år, i deres drømmerier
  om det multietniske samfund.

  I dag er de politiske fløje i opløsning, som gammelt brød i et varmt sommervindue.

  Eksempelvis har de “røde” groft svigtet deres gamle målgruppe, arbejderklassen,
  og i stedet kritikløst og behagesygt stillet sig bag en politisk ideologi, islam, hvis normer
  er markante antipoder til, hvad de røde for 40 år gik på barrikaderne imod.

 32. Af Gert Hansen

  -

  ‘De illegale migranter flygter fra problemer, som er et direkte resultat af udviklingslandenes selvskabte overbefolkning.’

  Det er delvis rigtigt – i alt fald er overbefolkning ubestrideligt et væsentligt element. Men der er andre, som FN har beskrevet i ‘Arab Human Development Report’, som vel at mærke er forfattet af arabere. Ikke-muslimske ‘flygtninge’ fra Afrika syd for Sahara, flygter også delvis p.g.a. af overbefolkning og delvis p.g.a. dårlig regeringsførelse i deres hjemland. I alle tilfælde er problemerne først lige begyndt.

 33. Af Mogens Rasmussen

  -

  Enig med Leif Donbæk, men han glemmer dog at danskernes indstilling er på trods af de fleste politikeres holdning og ikke mindst mediernes venstresnoede informationer. Fulgte afstemningen på TV2 og på intet tidspunkt kunne især de kvindelige studieværter skjule deres foragt for AfD. Selvfølgeligt var partiet nærmest nazistisk og selv om flere med kendskab til Tyskland kunne oplyse at partiet også havde fået mange stemmer på grund af sociale forhold specielt i det gamle Østtyskland var dem som stemte på AfD højrenationalister. Så venstrefløjen i DKs gamle venner i Østtyskland er over nat nu blevet højrenationale. Et ord som gik igen og igen selv om eksperter i Tyskland advarede mod at gøre tingene så firkantet. At vi også hver femte minut blev stillet om til meget lille demonstration af “anti”facister siger vel også alt. Så Donbæk der er lang vej endnu til at selv danskerne kan se problemerne med specielt den muslimske indvandring.

 34. Af Jan Andersen

  -

  Der er sandelig mange agenter for indvandringsindustrien og de radigale med her. Men de kan ikke bortforklare verdens blodige erfaringer med masseindstrømning af kulturfremmede. Det begynder oftest ret uskyldigt, men ender oftest med konflikter, kriminalitet, terror og borgerkrig. V og løkke lovede inden valget straksstop for indvandring, men har fortsat importen

 35. Af Jan Andersen

  -

  Borgen er et åndeligt og moralsk fallitbo. Hver dag svigter flertallet af ministrene og politikerne deres opgave: at styre Danmark til gavn for det danske folk. Tværtimod er man i fuld gang med at sende alle mulige ubehageligheder, ulemper, tab og ulykker ind i de danske hjem. Den digitaliserede “sundhedsplatform” chikanerer læger og sygeplejersker, og skader/dræber patienter. Tåbelige og hensynsløse “reformer” og besparelser mv. har forinden sendt tusindvis af patienter og pårørende ud i rædsel og dyb elendighed.

 36. Af J Nielsen

  -

  ” I forbindelse med nazismen var der voldelige overgreb mod anderledes tænkende, og mod folk, der etnisk tilhørte den forkerte gruppe. Noget sådant har vi ikke set skyggen af herhjemme (…)”

  Bortset fra brandattentat mod et asylcenter. Overfald af enlige mørklødede i det sene S-tog. Den slags småting.

  Ild og tæsk. De klassiske midler var i brug allerede i 1980’erne, og ikke kun herhjemme. Animositeten mod de fremmede er der, hvadenten de opfører sig som alle os andre eller ej. Det begyndte længe før der var nogen nævneværdige problemer.

  Lektien fra nazitiden er at en sådan udsat gruppe ikke skal dukke sig og håbe på at det driver over. Så hellere puste sig op og selv se farlig ud.

 37. Af Hr. J HaNs En

  -

  De gode tider er tilbage.
  Som før Anden Verdenskrig vejrer højrefløjen morgenluft.
  Mod syd.
  nazisterne marcherer igen.

 38. Af Martin Jørgensen

  -

  Udlændingedebatten er Danmarks vigtiste eksportvare,
  Det er egentlig et morsomt postulat fra Donsbæk-at vi har bevæget os fra grisehyl til menneskejammer.
  Vi må have Esben Lunde på banen, for at forsvare de danske svinebønder- det manglede da bare.

 39. Af lis sørensen

  -

  “Det er nedlæggelsen af velfærds-staten vi burde tale om, men igen vinder propagandaen”

  Naturligvis,,,I årtier har DF med deres mandater indført flere og flere indvandre, mens de har vildledt mht. borgerlige stramme indvandringspolitik. Under VKO mere end fordoblet de antallet end lo året før, og under den nuværende har DF indført 2oo.ooo nye arbejdssøgende ifølge DST..

  DF blev opfundet af K, V for at beholde magten. Så opfandt de LA. Og nu nye borgerlige..Kommer ingen nye boller på suppen fra borgerlige mht. en stram indvandringspolitik, som Danskerne beviseligt ønsker sig.

  Indvandrerdebatten blev opfundet for at vildlede, samtidig med at siden VKO er uligheden steget og steget, og vi nu er nr. 3 i den vestlige verden mht. ulighed mht. økonomisk ejerskab af værdierne, med top 1% med 4o% nu.

  Jeg tror kun Socialdemokraterne kan indføre en stram indvandringspolitik og venstrefløjen. Men betyder naturligvis at de alle må støtte op herom som et alternativ. For vi kommer ingen vegne på området med højrefløjen. Og selv om Mette Frederiksen snakker om at 80% af Danskerne ønsker strammere indvandring, så ligger beviset mht. blå bloks interesse her på et meget lille sted Mette? Diabolsk modsat historisk faktisk.

  Venstrefløjen kommer ingen vegne med blå blok og en stram indvandringspolitik. Deres interesse er altid flere løndumpere …Men nok korrekt at mange af deres stemmere ikke deler politiken indført fra deres egne partier? Og det er det Danske hykleri, som vi kan videregive til resten af verden på området..

 40. Af lis sørensne

  -

  Af Kr..istoffer Han.sen – 26. september 2017 9:37
  “Bland nu almidelige udlændinge uden om I..slam debatten. F..øj!”

  Naturligvis skal man ikke dette..Dette er præcis h.øjrefløjsnazi.sternes agenda.

  Islæninge der studere gratis på Danske uddannelsespladser-som andre skandinavier-og modtager høj Dansk SU, mens ingen Danskere tager den anden vej skal så afgjort med i regnestykket. Deres omkostninger er massive via fratagelse af en uddannelse af en Dansker.

  Interessen for at alt indvandring skal dreje sig om muslimer er massiv. Men østeuropæere er endnu dyre for det Danske samfund. Asiatiske højtuddannet tager tusindvis af job også. Jeg bor i en by fuld af dem. Alle arbejder for Novo. De fleste er kinesere, og tror at indkøbsvognen fra supermarkedet kan køres hjem, og stiller dem over det hele . Ihvertfald i deres første dage her. Og de udskiftes tit. Ser kinesere uafbrudt over hele byen der køre supermarkedsindkøbene hjem i en sådan. Deres omkostninger er massive via fratagelsen af et Dansk job, deres børns omkostninger i vuggestuer, skoler mv. ….

 41. Af lis sørensne

  -

  Indlæg til jan og kristoffersen i fifleriet?

 42. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos overskriften – Udlændingedebatten, Danmarks vigtigste eksportvare? Svar, næh formentlig ikke. Men tydeligvis er import af uintegrebare muslimer Danmarks vigtigste importvare. Guderne må vide – hvorfor?

 43. Af lis sørensne

  -

  Hykleri kun at tale om islam her, og ikke østeuropærere, asiater, islæninge mv.

 44. Af Maria Due

  -

  Da der er indløbet vrede svar og spørgsmål til mig på Maybritt Maria Nielsens blog, og mine svar som tidligere synes at blive tilbageholdt, håber jeg, at dette indlæg undtagelsesvis kan postes her, hvor der er højere til loftet og grøde i luften.

  Der har længe hersket en svaghed og/eller blindhed overfor sharia i europæiske juridiske miljøer, og derfor lever de fleste muslimer uden den åndsfrihed, vi andre har. Dette er der ingen grund til at lovprise og understøtte.

  Om kravet og ønsket om assimilation skriver MMN, at det er en skræmmende tanke, der gennem historien har vist sig at slå fejl igen og igen. Men det er direkte forkert. Om man kan lide det eller ej, og jeg kan ikke lide det, er man nødt til at indse, at tvang tit har skabt store successer.

  Danskerne var cirka 500 år om at tage kristendommen til sig, og det var ikke frivilligt men et projekt, der både gik i stå og skred baglæns i perioder. Derom har middelalderhistorikeren professor emeritus Brian McGuire RUC skrevet indsigtsfuldt og interessant.

  Islam havde fx kæmpesucces med i løbet af forbløffende kort tid at undertrykke en stor del af kristenheden, og sådan er det stadig. Snart er de kristne forsvundet i Mellemøsten.

  Sverige havde succes med at gøre Skånelandene svenske, og selv om reformationen for det meste beskrives som et lykkeligt og samfundsudviklende paradigmeskifte, blev den indført med bål og brand og frygtelige nedslagtninger, men efter en generation eller to ønskede folk sig ikke tilbage til det katolske.

  Spanien havde succes med at lade maurerne vælge mellem at forlade landet eller at assimilere sig.

  Et af de helt store chok i europæisk historier var da osmannerne i 1453 havde succes med at erobre Konstantinopel efter en langstrakt omklamring af byen. Det var den, pave Razinger var inde på i sin Regensburg tale, der burde have haft langt større opmærksomhed.

 45. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Kommentar 13.05 fra N. P. Lemche.
  Enig. Svenskerne er dobbeltmoralske. Når prutten endelig slipper løs hos dem, så lugter den fælt. Overfladen er altid så poleret.

 46. Af Flemming Lau

  -

  Leif Donbæk fint indlæg og Maria Due ligeså fint afrundet vedr. de to blogs. Jeg har savnet at mandlige politikere træder i karakter, og fx adressere blasfemi udstillingen i viborg en uduelig og kujonagtig manifestation. Enten udstiller man alt hvad der provokere eller også afholder man sig fra sligt! Støjberg trådte i karakter for balancens skyld, Efter Thatcher har det været småt med mænd i Europæisk politik der har udvist format. Hendes betegnelse af at mandlige politikere er nogle skvat, er i disse dage en realitet, desværre!

 47. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det så er news fra år 1453 vel rimelig uinteressant anno 2017 – og what!

 48. Af Arne Hornborg

  -

  Det lader til at Europa, (europæerne) endelig langt om længe er ved at vågne.
  Her i Danmark er selv socialdemokraterne ved at vågne, ved at erkende årtiers fejlagtige handlemåder på det stærkt belastende, alt for kostbare, flygtningeområde.
  Lidt besynderligt socialdemokraterne har så mange gode råd til den borgerlige fløj. De goder råd havde der været brug for i både ord og ikke mindst handlinger mens de selv sad ved magten.
  Nu mangler vi bare at der sætte handlinger bag de forblommede ord.
  De radikale? De er nok ikke til at rokke i deres urealistiske drømmetilstand.
  Arne Hornborg

 49. Af J haNSEN

  -

  AF ARNE HORNBORG – 27. SEPTEMBER 2017 8:23
  “Det lader til at Europa, (europæerne) endelig langt om længe er ved at vågne.”

  Ja.
  Ligesom Europæerne vågnede 1933-1943.
  Denne gang er det så ikke jøderne som forfølges.

 50. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Når politikere bestiller tal hos økonomer, der skal understøtte den politik, man ønsker ført, så leverer økonomer tal, der sort på regneark viser, at deres politik er den eneste rigtige. Det er det økonomer kan. Det har de lært. Hvad skulle man ellers med den dyre uddannelse? Økonomi er jo ikke videnskab.

  Nu har økonomer leveret et regneark, der viser, at udgifterne ved indvandring er på 33 milliarder kroner om året. Et tal som enhver, der kan bruge en kugleramme, ved er helt ude i hampen. Beløbet er ret ligegyldigt, idet formålet alene er at lægge de politikere for had, der menes at være skyld i katastrofen. Et tal på 200 milliarder har også været nævnt sikkert for at understrege alvoren.

  Endemålet er endnu tydeligere. De politikere der ikke har modsat sig indvandringen kraftigt nok skal fjernes fra folketinget ved næste valg og erstattes med en helt anden type, nemlig folk der vil frelse Danmark fra undergangen, dvs. smide de fremmede på porten og sikre grænserne mod, at de kommer tilbage.

  Det er ingen tilfældighed, at dansk folkeparti har barslet med en politiskole, hvor kadetternes førte opgave er grænseværn. Det ville være rart at vide, hvem der har søgt den uddannelse. Hvis det er dansk folkepartis ungdom, får vi et problem. Et politikorps som et partis forlængede arm har været prøvet før. Det var ingen god oplevelse.

 51. Af Finn Bjerrehave

  -

  Udlændingedebatten, eller Europa mangler arbejdskraft til industrisektoren, efter fødselsraten kun går ned når veldfærden går op.
  Som de Radikale udtalte for år siden: Vi skal være et vidensamfund, og så glemte disse Kongetro Radikale den service-sektor som binder Danmark sammen, og det er nu stærkt overtaget af flittige personer fra Østeuropa, og nu råber vi børnecheck som tak for hjælpen langt fra familien.
  Udlændingedebat eller kravet om Assimilationaltså kan vi omdanne Muslimer til Kristne er eksporten i top.
  Politik med mundkurv. Finn Vig

 52. Af Maria Due

  -

  AF JAN PETERSEN – 26. SEPTEMBER 2017 23:05
  “Bortset fra det så er news fra år 1453 vel rimelig uinteressant anno 2017 – og what!”

  For dig er det sikkert sådan, men for de vestlige efterretningstjenester og statsledere forholdt det sig anderledes. Razinger var en lærd og modig pave, der vha. aktuelle sammenligninger bedrev diplomati på højt plan om et emne, som andre den gang ikke turde berøre. Vatikanet er særdeles velunderrettet om, hvad der foregår i Lilleasien og Mellemøsten, hvor mange kristne er blevet myrdet, siden talen blev holdt. Den nuværende pave har også forsøgt sig men bliver ikke hørt i Bruxelles, hvor man på det nærmeste har skrevet kristendommen ud af Europas historie, fx i det nye museum, som bl.a. historikeren Michael Böss har besøgt og skrevet om i JP. Bruxelles kerer sig meget om en anden religions udøvere, så meget at det er ved at sætte dets eget projekt skakmat.

 53. Af jan ulrik friis

  -

  Det er hverken årligt 33 milliarder eller 200 miliarder, nu hvor Danmark sammen med M erkel og M acronen er all in for islam!

  All in!!!

  Dette er en islamisk magtovertagelse af Danmark vi alle nu er vidne til, med islamiske nabolande som Sverige og Tyskland, alt vi derfor gå tabt, menneskesjæle, vogne, ejendomme, kultur, frihed, dansk identitet, magt, velfærdssamfund, liv, kunst, guld, sølv og kongeriget, alt vil blive udplyndret, alt vil i armod gå tabt, danskernes fremtidshåb bliver knust under vores fødder, af den onde islamiske idelogie!

  Danmark kommer til at ligge hen som en gold gusten ødemark af renlivet vold og terror!

 54. Af Niels Peter Lemche

  -

  Maria Due, mht. dine udsagn om Bruxelles: Det er panikken, du hører. De aner ikke, hvad de skal gøre. Det gamle udsagn om at tage et skridt tilbage for bedre at kunne springe frem har de aldrig fattet. Så de forsøger at fodre uvæsnet, i dette tilfælde en ukontrolleret indvandring, i det håb om, at det vil blive stillet tilfreds. Der er ingen historiske paralleller, der viser, at det sker. Tværtimod vil det kræve mere og mere.

  Det kraftfuldeste svar til indvandringen er at demonstrere, hvem vi er, og hvad vi har skabt. Men man er blevet bange for sin egen skygge.

  Når man befinder sig i Bruxelles, skulle man måske tage flygtningene med på en bustur rundt i Europa, til Paris med forevisning af Versailles og Notre Dame, samt en hel serie af de gotiske katedraler i Nordfrankrig, og videre til Tyskland: Se det har vi skabt! Man må nemlig forstå, at de mennesker, der kommer, absolut ingen idé har om den verden, de er kommet til.

  Saint Exupery har en interessant fortælling i Blæsten, Sandet og Stjernerne, hvor de franske piloter i Nordafrika samler nogle beduiner op og flyver dem op til Sydfrankrig og kører dem ud til et vandfald. De arme beduiner står målløse og glor på miraklet, og så lyder det: Måske den kristne Gud er mere nådig end Allah.

 55. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Intet tænkende individ tror på, at Islam kan eller vil besejre Europa eller Danmark. Tanken er simpelthen for syg, men skulle det gå, som pessimisterne prædiker, så ville årsagen være at Danmark og Europa ikke var værd at kæmpe for.

  Enhver der kender lidt til Europas historie ved at europæerne vil kæmpe. Vi kan ikke lade være. Skulle muslimerne få den vanvittige idé at ville kolonisere Europa, vil de møde en fjende, de ikke har været ude for før. Det ville blive Islams skæbnetime – og de ved det.

 56. Af Gert Hansen

  -

  Maria Due 21:44:

  Det er historisk rigtigt, men det var som bekendt andre tider dengang.

  Vi lever nu i en tid hvor de europæiske magthavere, og en del af befolkningen, ikke kunne drømme om at handle på samme måde. Blandt andet derfor skrives historien ud af unge europæeres skolemæssige opdragelse. Sidst nogen forsøgte det i Europa, i perioden 1933-1945, gik det (heldigvis) ikke så godt for projektet, og siden er europæerne i skræk veget bort fra lignende tanker.

  At magthaverne så ved deres nuværende politik er ved at skabe en anden utålelig situation, kommer de vel om ved, ved at mene, at de ikke selv kommer til at opleve den. Det overlades til børn og børnebørn, men da det ligger langt ude over næste valg, har kun de færreste politikkere nogen lyst til at tage det alvorligt.

 57. Af jan ulrik friis

  -

  “………. flygtningene med på en bustur rundt i Europa, til Paris med forevisning af Versailles og Notre Dame, samt en hel serie af de gotiske katedraler i Nordfrankrig, og videre til Tyskland…..”
  Jamen hov Hr L emche, det var jo nettop Nortre Dame nogle islamiske kvinder forsøgte at spring i luften med gasflasker, så meget giver de for den store europæisk kristne kunst & kultur!

  Kast ikke perler for svin!

  En sådan bustur rundt i Europa ville kun give islamisterne inspiration til nye og flere terror og bombemål!

  En bustur til islamistan, en enkelt vejs billet ville give meget meget mere mening.

  Eller tilbyde danske borgere en sådan gratis Europa rejse med fuld kost og overnatning alt betalt, som der her er tale om, måske nok en god ide, imens Europa og kulturskattene endnu eksisterer.

 58. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “Denne gang er det så ikke jøderne som forfølges.”

  Jo, det er.

  Men jeg kan godt forstå, at du benægter fakta, for de er ikke behagelige for de ekstremt hykleriske, “antiracistiske” antisemitter på den yderste venstrefløj, der konsekvent støtter de islamistiske antisemitter, der begår terrorattentatwer mod jøder.

  En norsk undersøgelse, som blev offentligjort for nogle måneder siden, dokumenterede, at det ikke længere er højreradikale antisemitter, der begår de fleste antisemitiske overgreb:

  Nu begår venstreradikale antisemitter og islamistiske antisemitter de fleste antisemitiske overgreb.

 59. Af J hANSe N

  -

  israel begår folkemord i Palæstina.
  Det morer ultrazionisten og naziste n JSR sig meget over.
  Det glæder ham, når israel myrder kvinder og børn.

 60. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  J. Hansen, forsøger ikke engang at modbevise, at det nu er venstrefløjen – og islamisterne – der begår flest antisemitiske overgreb i EU, for det kan han ikke.

  I stedet forsøger han, at retfærdiggøre de racistiske overgreb mod jøder i EU, ved at blande Israel ind i debatten.

  Det er altså en tilståelsessag: J. Hansen tilstår, at det nu er den yderste, antisemitiske del af venstrefløjen, der er de værste racister i EU.

 61. Af Kristoffer Hansen

  -

  Døm Islam som den terrorist-organisation som den er. Genindfør dødsstraffen, så kan islamister få dobbelt op på egen regning..

 62. Af J HaNSE n

  -

  AF JAKOB S. RASMUSSE N – 27. SEPTEMBER 2017 15:01.

  Nå.
  Så begynder naziste n og zionisten JSR med sine løgnehistorier.
  Den nazis tiske lille køter anfører noget helt andet end det, der er skrevet.
  nazis ten burde sendes på afvænding.

 63. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det er et faktum, at en norsk undersøgelse, der blev offentliggjort for nylig, dokumenterede, at venstreradikale antisemitter nu begår flere racistiske forbrydelser mod jøder, end højreradikale antisemitter gør.

  Det er desværre fakta, som den norske undersøgelse dokumenterer.

  Det er også fakta, at Hansen forsøger at retfærdiggøre de venstreradikale racisters forbrydelser mod jøder, ved at blande Israel ind i debatten.

  Det kan staklen ikkke komme uden om, så han vælger i stedet at beskylde mig for at være en “nazistisk zionist”, selvom dén komplet løgnagtige – og umulige – beskyldning blot beviser, at han er ude af stand til, at tænke klart.

 64. Af Maria Due

  -

  GERT HANSEN – 27. SEPTEMBER 2017 13:46

  Ikke for at virke uvenlig, men du har ikke så meget som fat i en snert af, hvad jeg henviser til ved at nævne Konstantinopel og Joseph Ratzingers tale ved sin gamle lærestol i Regensburg. Den er fortsat hyper aktuel, ligesom den byzantinske kejser Manuel II Palaiologos’ ord, som blev citeret i talen, der havde titlen “Glaube, Vernunft und Universität — Erinnerungen und Reflexionen”. Skulle der være nogen, der har lyst til at dykke ned i materien og blive klogere på dens indhold og den virak, den skabte blandt muslimer, findes der en netartikel som kan googles med ordene Regensburg lecture. Det skal tilføjes, at allerede i Manuel II’s regeringstid, måtte han som kejser over kristendommens den gang absolutte højborg Konstantinopel fra 1424 betale tribut til den osmanniske sultan og cirka et kvart århundrede senere blev byen osmannisk, hvorefter især Italien blev udsat for raid efter raid af muslimer, der ankom via havet.

Kommentarer er lukket.